Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tha sas po tin apopsi mou gia biologikaa kai proionta xoris glouteni kai genika gia to an prepei na eimaste prosektikoi i pio xuma opos einai so UK.

οχι εδω δεν ειναι καθολου χυμα...το οτι υπαρχει αλλο προγραμμα διατροφης δεν σημαινει οτι ειναι χυμα...ισα ισα που ολα αυτα τα παιδικα γιαουρτια πχ κλπ τα θεωρουν εμπορικα...μας προωθουν προς τα φυσικα προιοντα...πχ οχι βρωμη σε σκονη αλεσμενη με σκονη φρουτα...αλλα βρωμη κανονικη που τη βραζουμε με γαλατακι...γιαουρτακι δινουμε κανονικο κ οχι με φρουτα μεσα αυτα τα παιδικα...οσο το δυνατον πιο λιγα συντηριτικα...απλα θεωρουν πως οι αλλεργιες ειναι κατι σπανιο...πρεπει να υπαρχει κ οικογενειακη προδιαθεση.,...κ οπου διαβασα αυτο ελεγε...οι διαφορες μας ειναι πολυ μικρες...πχ το αυγο..αλλα κ παλι αλλοι γιατροι το δινουν στην ελλαδα...οπως κ η ντοματα ...στο μελι πχ κ τους ξηρους καρπους δεν υπαρχει διαφορα

παντα εχει να κανει κ με το πως ακολουθει την παγκοσμια ερευνα ενα κρατος ;)

σας καληνυχτιζω ΦΙΛΕΣ μου καλες

νατασσουλι σε πολλα συμφωνω με αυτα που εγραψες

σας φιλω ολες γλυκα γλυκα , θα σας διαβασω το πρωι

σας αγαπω παρα πολυ την καθεμια για ξεχωριστο λογο

σας αγαπαω ολες ομως :tongue:

MMMMMMMMMMMakia

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή υποστηρίζει ότι απλά δεν κάνουν δουλειά σε οτιδήποτε έχουμε, ναι;

Εγώ, πάντως, όταν χρειάστηκα βοήθεια είχα δύο βασικές επιλογές :

καλε πλακα μου κανεις??? εκανες quote το ποστ μου που διευκρινισα σε τι αναφερθηκε ο ανθρωπος!!! κ σου ειπα εμενα μου εδωσε, μου συστησε να παρω επειδη υποφερω απο αυπνιες!!!!!

A! oso gia to kreas to mosxari einai ok omos to kotopoulo einai gemmato ormones pou prokaloun makroprothesma allergies

χεχε...σωστο αυτο που λες...οποτε πρεπει να ξερουμε απο που ψωνιζουμε σωστα?

εδω μας ξεκινανε με κοτοπουλο, οπως κ γιατροι στην ελλαδα ;) διοτι ειναι πολυυυυ πιο ηπιο στο στομαχι

κοριτσια οι αλλεργιες στα μωρα δεν ειναι καθ ευατου αλλεργιες...υπαρχει βεβαια κ αλλεργια οπως της marys αλλα συνηθως ειναι εικονικη αλλεργια...δηλαδη το στομαχι δεν ειναι ετοιμο να δεχθει ενα φαγακι...αργοτερα που θα εχει ωριμασει το πεπτικο συστημα δεν θα εχει προβλημα....γι αυτο το παμε χαλαρα κ ξεκιναμε απο τα πιο ηπια...οποτε μην αχωνεστε τοσο με το αν θα εχει αλλεργια στη ντοματα η το πορτοκαλι...αν εχει θα το σταματησετε κ θα το δωσετε σε μια πιο μετεπειτα φαση ;)

οχι εδω δεν ειναι καθολου χυμα...το οτι υπαρχει αλλο προγραμμα διατροφης δεν σημαινει οτι ειναι χυμα...ισα ισα που ολα αυτα τα παιδικα γιαουρτια πχ κλπ τα θεωρουν εμπορικα...μας προωθουν προς τα φυσικα προιοντα...πχ οχι βρωμη σε σκονη αλεσμενη με σκονη φρουτα...αλλα βρωμη κανονικη που τη βραζουμε με γαλατακι...γιαουρτακι δινουμε κανονικο κ οχι με φρουτα μεσα αυτα τα παιδικα...οσο το δυνατον πιο λιγα συντηριτικα...απλα θεωρουν πως οι αλλεργιες ειναι κατι σπανιο...πρεπει να υπαρχει κ οικογενειακη προδιαθεση.,...κ οπου διαβασα αυτο ελεγε...οι διαφορες μας ειναι πολυ μικρες...πχ το αυγο..αλλα κ παλι αλλοι γιατροι το δινουν στην ελλαδα...οπως κ η ντοματα ...στο μελι πχ κ τους ξηρους καρπους δεν υπαρχει διαφορα

παντα εχει να κανει κ με το πως ακολουθει την παγκοσμια ερευνα ενα κρατος ;)

auto pou leo den einai oti prokaloun allergies. fusika oi allergies einai spanioters kai oi exeresi, omos den tha pathei kati ena paidi pou den tha faei p.x augo i meli

alloste oi exereseis epivevaionoun ton kanona

uDLqp1.png

σας καληνυχτιζω ΦΙΛΕΣ μου καλες

νατασσουλι σε πολλα συμφωνω με αυτα που εγραψες

σας φιλω ολες γλυκα γλυκα , θα σας διαβασω το πρωι

σας αγαπω παρα πολυ την καθεμια για ξεχωριστο λογο

σας αγαπαω ολες ομως :tongue:

MMMMMMMMMMMakia

Κι εμείς σε αγαπάμε! Καλή ξεκούραση να έχεις.

2522daf9de.png

swGop2.png

auto pou leo den einai oti prokaloun allergies. fusika oi allergies einai spanioters kai oi exeresi, omos den tha pathei kati ena paidi pou den tha faei p.x augo i meli

alloste oi exereseis epivevaionoun ton kanona

εγω παντως προτιμησα να τα δωσω ολα οσα επιτρεποντε...κανει μια ισοροπημενη διατροφη κ πιστευω ειναι καλο αυτο...αλλα δε θα τον αφησω να φαει αυγο σε εστιατοριο πχ....

Διαφημίσεις

νατασα μου ξερεις κατι...ολα οσα λες ειναι ολα οσα ελεγα εγω πριν γεννησω...χεχε...μετα αλλαξα πολυ...ολα αυτα που λες ειναι ολα οσα λενε τα βιβλια...μιλησα ομως με αρκετους γιατρους εδω κ μου εξηγησαν πολλα πραγματα...πιστευω πως αν βρεις εστω εναν γιατρο της εμπιστοσυνης σου κ τα συζητησεις θα δεις γιατι λεμε πως το καθε παιδακι εχει αλλες αναγκες, κ γιατι ορισμενα πραγματα ειναι απαγορευμενα κλπ :)

καλε πλακα μου κανεις??? εκανες quote το ποστ μου που διευκρινισα σε τι αναφερθηκε ο ανθρωπος!!! κ σου ειπα εμενα μου εδωσε, μου συστησε να παρω επειδη υποφερω απο αυπνιες!!!!!

χεχε...σωστο αυτο που λες...οποτε πρεπει να ξερουμε απο που ψωνιζουμε σωστα?

εδω μας ξεκινανε με κοτοπουλο, οπως κ γιατροι στην ελλαδα ;) διοτι ειναι πολυυυυ πιο ηπιο στο στομαχι

κοριτσια οι αλλεργιες στα μωρα δεν ειναι καθ ευατου αλλεργιες...υπαρχει βεβαια κ αλλεργια οπως της marys αλλα συνηθως ειναι εικονικη αλλεργια...δηλαδη το στομαχι δεν ειναι ετοιμο να δεχθει ενα φαγακι...αργοτερα που θα εχει ωριμασει το πεπτικο συστημα δεν θα εχει προβλημα....γι αυτο το παμε χαλαρα κ ξεκιναμε απο τα πιο ηπια...οποτε μην αχωνεστε τοσο με το αν θα εχει αλλεργια στη ντοματα η το πορτοκαλι...αν εχει θα το σταματησετε κ θα το δωσετε σε μια πιο μετεπειτα φαση ;)

Φαιρουλίνιους είναι αργάμιση και δεν τα είπα καλά. Επαναδιατυπώνω : δηλαδή δεν πιστεύει ότι τα ανθοϊάματα είναι δια πάσαν νόσον και πάσαν ... Αυτό είπα. Σωστά;

Να σου πω κάτι; Αυτά που λες για τις αλλεργίες ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ! Κι η γιατρός τα ίδια ακριβώς μας έχει πει!

Εγώ ανησυχώ μόνο για τυχόν αντιδράσεις που μπορεί να έχει καθώς δοκιμάζει νέες τροφές. Καθόλου δεν πιστεύω ότι το παιδί θα έχει πρόβλημα όταν μεγαλώσει λίγο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Θα συμφωνησω με πολλα απο τα προηγουμενα!!!

Προσωπικα αρχισα να ψαχνομαι σχετικα με την διατροφη της μικρης επειδη δεν καταφερα να θηλασω.Εδωσα ξενο γαλα αποβαλλοντας τις τυψεις σχετικα νωρις αλλα ειπα οταν αρχισει το φαγητο θα κανω οτι καλυτερο γι αυτην χωρις υστεριες!!!

θεωρω οτι το παιδι μας πρεπει να τρωει real food...δηλαδη φασολακια στην ωρα τους...κατεξοχην το καλοκαιρι...οπως και ντοματα οταν αρχισουν οι ζεστες.Τον χειμωνα θα δωσω μπροκολο-κουνουπιδι,μαρουλι κι απο φρουτα χειμωνιατικα.Θεωρω μεγαλη χαζομαρα να προτεινουν οι παιδιατροι σε μωρα που ξεκινανε φρουτοκρεμα το καλοκαιρι να τρωνε μηλο κι οχι βερυκοκο ας πουμε!

Επισης το κοτοπουλο μας επειδη εχω την δυνατοτητα το παιρνω απο το κοτετσι της θειας μου,το ιδιο θα κανω και με το προβειο-κατσικισιο γαλα οταν ερθει η ωρα!

Σαφως και δεν θα δωσω kinderte,infacolic στο μωρο αλλα φυσικο χαμομηλακι για την δυσκοιλιοτητα...

Οταν μεγαλωσει θα εχει ευκαιρια να επιλεξει και μονο του...και να φαει και τζανκ...αλλα μεχρι τοτε εγω θα του εχω μαθει το καλυτερο!!!

Φαίρυ για πες μου τώρα : τα αυγά είπες μόνο πολύ καλά βρασμένα τα δίνουμε. Δηλαδή πόση ώρα τα βράζουμε; Τα βράζουμε καλά μόνο για τη σαλμονέλα ή παίζει και τίποτα άλλο;

Με ενδιαφέρει αυτό πολύ. Της αδερφής μου το παιδάκι τα τσακίζει τα αυγά και μάλιστα ελαφρώς μελάτα... :?

2522daf9de.png

swGop2.png

Φαιρουλίνιους είναι αργάμιση και δεν τα είπα καλά. Επαναδιατυπώνω : δηλαδή δεν πιστεύει ότι τα ανθοϊάματα είναι δια πάσαν νόσον και πάσαν ... Αυτό είπα. Σωστά;

κοριτσακι δε ξερω να σου πω περισσοτερα!!! ειχα παει μολις ειχα γυρισει απο ελλαδα τον οκτωβριο κ ειχα ανγακστει να παω το παιδι σε παιδιατρο στην ελλαδα γιατι ειχε αρρωστησει κ μου το εβγαλε ασθματικο!!! μου εδωσε κ κατι φαρμακα...κ εδω ο γιατρος με κηνυγησε...εδω δεν δινουνε φαρμακα ευκολα...οποτε απλα αναφερθηκε σε αυτα τα δυο πραγματα κ η ατακα του ητανε oh the Greek doctors and their prescriptions οποτε δε ξερω περισσοτερα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...