Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα Μαιρουλα...δεν ειναι απαραιτητο οτι ενα παιδι θα αναπτυξει αλλεργια στη γλουτενη αλλα επειδη γενικα ειναι απο τις πιο αλλεργιογονες ουσιες και υπευθυνη για την λεγομενη κοιλιοκακη καλο ειναι να εισαγεται λιγο πιο αργα που ο οργανισμος του παιδιου θα ειναι πιο ωριμος και πιθανον να μην εμφανιστει προβλημα!!!

πως κανουμε πχ με το ψαρι...εε,καπως ετσι και με αυτο!!

Μάλιστα... Και με το κοτόπουλο και το μοσχάρι τι γίνεται; Ξέρεις κάτι σχετικό; Ρωτάω επειδή τις επόμενες μέρες θα κάνω τη χορτόσουπά του σε ζωμό. Εμείς τα πάμε όλα λάου λάου λόγω αλλεργίας στο γάλα και είμαι πολύ επιφυλακτική έως φοβισμένη μπορώ να πω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καρεκλακι αυτοκινητου mary?εγω ακομα να καταληξω φυσικα:rolleyes:

δεν σας ειπα.............

αποφασισα να ΜΗΝ παω για δουλεια αυτες τις μερες τελικα .

δεν ξερω αν ηταν αντδραση επειδη οι περισσοτεροι μου ελεγαν να παω , παντως ΔΕΝ ειμαι ετοιμη ακομα να αφησω τον μικρο μου κ μαλιστα τετοιες μερες.

8 χρονια δουλευω ασταματητα (κ γιορτες) κ μου δινεται η ευκαιρεια να μεινω με το μωρο μου κ δεν θελω να την ανταλαξω με 1200 ευρω ενιωθα οτι του πουλαω

τωρα θα μου πειτε τι θα κανω τον φλεβαρη...........εκει δεν θα εχω αλλη επιλογη κ αναγκαστικα θα το ζησω

ευχαριστω ολες οσες ειπατε την γνωμη σας

η αληθει αειναι οτι υπηρχαν αποψεις κ κουβεντες που με αγγιξαν ιδιαιτερα

88M1p3.pngycQap3.png

mary στα παντα οι αποψεις διισταντε...τα πραγματα αλλαζουν οσο περνανε τα χρονια ...καποιες επιλεγουμε τα γιατροσοφια παλιων....καποιες επιλεγουμε να παμε με τις νεες οδηγιες....ειναι κ πως νιωθει ο καθενας...για τον μαραθο ηξερα κ εγω....αλλα εμας οι κολικοι μας ηταν στην ουσια δυσκολια να κανει κακακια...δε ξερω πως του φαινοτανε η αισθηση που ητανε νεογεννητο κ εκλαιγε γοερα...ε με λιγο χαμομηλι τα εκανε πιο ευκολα...σε μια βδομαδα συνηθισε κ αυτο ητανε!!!!

γενικα παντως....οι κολικοι ειναι ενα ανεξηγητο φαινομενο...σε σεν αμπορει να δουλεψει ο μαραθος σε μενα μπορει να δουλεψει το gripe water...ειναι τι θα πιασει τον καθε οργανισμο...γι αυτο γιατρος μου ελεγε οτι θα εβγαζε πολυ χρημα αν ασχολιοταν με alternative therapies κ εδινε remedies για τους κολικους χαχαχα

Μάλιστα... Και με το κοτόπουλο και το μοσχάρι τι γίνεται; Ξέρεις κάτι σχετικό; Ρωτάω επειδή τις επόμενες μέρες θα κάνω τη χορτόσουπά του σε ζωμό. Εμείς τα πάμε όλα λάου λάου λόγω αλλεργίας στο γάλα και είμαι πολύ επιφυλακτική έως φοβισμένη μπορώ να πω.

τα κρεατα δεν εχουν φοβο αλλεργιας...τα ψαρια μονο κ τα θαλασσινα

καρεκλακι αυτοκινητου mary?εγω ακομα να καταληξω φυσικα:rolleyes:

δεν σας ειπα.............

αποφασισα να ΜΗΝ παω για δουλεια αυτες τις μερες τελικα .

δεν ξερω αν ηταν αντδραση επειδη οι περισσοτεροι μου ελεγαν να παω , παντως ΔΕΝ ειμαι ετοιμη ακομα να αφησω τον μικρο μου κ μαλιστα τετοιες μερες.

8 χρονια δουλευω ασταματητα (κ γιορτες) κ μου δινεται η ευαιρεια να μεινω με το μωρο μου κ δεν θελω να την ανταλαξω με 1200 ευρω ενιωθα οτι του πουλαω

τωρα θα μου πειτε τι θα κανω τον φλεβαρη...........εκει δεν θα εχω ακκη επιλογη κ αναγκαστικα θα το ζησω

ευχαριστω ολες οσες ειπατε την γνωμη σας

η αληθει αειναι οτι υπηρχαν αποψεις κ κουβεντες που με αγγιξαν ιδιαιτερα

Ναι, καρεκλάκι αυτοκινήτου.

Ριτάκι, εγώ δεν ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για να μην σε επηρεάσω. Αν, όμως, πιστεύεις ότι αυτά τα χρήματα δεν σας είναι απολύτως απαραίτητα, τότε νομίζω ότι είναι πολύ καλό που θα περάσεις τις γιορτές όπως ακριβώς επιθυμείς. Αν, ωστόσο, για κάποιον λόγο μετανιώσεις και πας τελικά, δεν είναι σωστό να νιώθεις τύψεις και ενοχές. Εδώ άλλες γεννάνε και μετά από 3 βδομάδες επιστρέφουν στη δουλειά κανονικά (ξέρω περίπτωση)...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

δεν εχω διαβασει κατι σχετικο...εννοω να δημιουργουν προβλημα!Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα...ισα-ισα που το μοσχαρι ιδιως το δινουν λογω σιδγρου!!!

εχεις κι εσυ το δικιο σου βρε παιδι μου...αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπισετε κατι!

maroyla ζητησα την γνωμη απο ολες σας καταρχην

οσο για τα λεφτα φυσικα κ τα ηθελα αλλα ζω κ χωρις αυτα

τωρα για τις μανουλες που πηγαινουν στην δουλεια νωρις προσωπικα τις θαυμαζω αλλα θεωρω οτι ειναι διαφορετικο αν ειναι επιλογη σου να πας για τους Χ Ψ λογους , κ διαφορετικο αν αναγκαστηκα πας στη δουλεια

ευχομαι να μην το μετανιιωσω κ να μην συμβει κατι κ χρειαστω τα λεφτα αλλα σιγουρα εκανα αυτο που ελεγε η καρδια μου ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω διαβασει κατι σχετικο...εννοω να δημιουργουν προβλημα!Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα...ισα-ισα που το μοσχαρι ιδιως το δινουν λογω σιδγρου!!!

εχεις κι εσυ το δικιο σου βρε παιδι μου...αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπισετε κατι!

Ναι μωρέ... Άσε μανίκι είναι... Κάθε φορά που δοκιμάζει κάτι καινούριο η κάρδια μου πάει στην κούλουρη! Χθες για παράδειγμα δοκίμασε μπρόκολο. Ένα απαίσιο μπρόκολο και καλά βιολογικό... Παιδιά τον λυπήθηκα... Δεν τον παίδεψα πολύ. Αν δεν ήταν τόσο πεινασμένος, θα του έβραζα άλλη χορτόσουπα χωρίς μπρόκολο, αλλά αυτός πεινούσε τόσο πολύ, που αναγκάστηκα να του δώσω γάλα για να ηρεμήσει. Και όσον αφορά τις μετέπειτα συνέπειες... αχ! Μάσκα χρειαζόμουν στην αλλαγή! Δεν ξέρω τι να κάνω : να το επιχειρήσω ξανά; Φαίρυ πες τώρα γιατί χανόμαστε.

2522daf9de.png

swGop2.png

tha sas po tin apopsi mou gia biologikaa kai proionta xoris glouteni kai genika gia to an prepei na eimaste prosektikoi i pio xuma opos einai so UK.

Loipon den einai megalo provlima na agorazou,e sta morakia mas pou einai tooso mikra proionta biologika. einai mono pio akriva alitheia! omos xodevoume tosa lefta se alla pragmata p.x oles tora suzitame gia ti strata pou den xeroume kan an einai kalo i kako alla leme ok siga to kostos gia kati pou tha to xrisimopoiisoun max 7mines. ok den mporoume na eimaste sugouroi oti einai pragmatika bio, omos gia ta alla eim aste sigouri oti den einai. oi diafores einai terasties kai ta ofeloi arketa se makroxronia vevaia vasi pou diskola apodukneiontai. omos an einai alitheia kai mporoume na to kanoume gia ta monakriva paidia mas? giati na min to kanoume.

gia ti glouteni: ok to pio pithano einai na min exei alergia i na min anaptuxei, an omos sumvei giati na min to eixame prolavei. poso mas epivarunei to na agorasoume proionta xoris glouteni.

ti kian den faei tora augo/giaourti/ntomata i oti allo kathe enas mporei na sas exei pei. tha troei gia mia zoi den egine kai tipota an argisei kapoious mines!

genika efoson den ftanoume stin isteria i olpia tha mas prokalesei sovara psuchologika/neurologika provlimata as eimaste ligo pio prosektikoi, den peirazei. Stin agglia einai se polla pio xalari. alla uparxei ena MEGALO ALLA :

P.X.: den einai aparaitito na kanoun auxeniki diafaneia ALLA an gennithei kapoio paidi me sundromo down exoun ta katallila sxoleia, tous mixanismous gia na aporofithei se kapoia douleia klp. den irthe k to telos tou kosmou. stin ellada ....

kai auto to anaferei os paradeigma enas anthropos pou leei pos den prokeitai na kanei rixei ena moro akoma kian mou elegan pos pasxei! (megalo zitima auto pou tha suzitisoume alli fora!)

den peirazei an den trone apola stous 7 mines sto xrono tha ta trone! kai min arxisete me to ti pathame emeis pou eimastan allios giati uparxoun 100 paradeigmata tou ti pathame ta opoia den mporoun amesa na xaraxtiristoun os apotelesma autis tis stasis omos isos k na einai (o carcinos therizei, o thyreoeidis, o diavitis kai i paxusarkeia einai mastiga klp)

uDLqp1.png

Καλα,κι εγω της εδωσα κουνουπιδι μαζι με αλλα λαχανικα και ηταν η μοναδικη φορα που δεν εφαγε αλλα συνεπεσε και με ενα ατυχηματακι(της εδωσα μια κουταλια πολυ ζεστη και καηκε το κοριτσακι μου:oops:)...οποτε σιγουρα θα το ξαναδοκιμασω!!!

φυσικα!!!! διοτι μου εχει δωσει εμενα
εαν δεις παρα πισω αναφερθηκε στους κολικους κ στην τριχοπτωση ;)

Δηλαδή υποστηρίζει ότι απλά δεν κάνουν δουλειά σε οτιδήποτε έχουμε, ναι;

Εγώ, πάντως, όταν χρειάστηκα βοήθεια είχα δύο βασικές επιλογές :

• ή ψυχίατρος και φάρμακα
  • ή ψυχολόγος και ανθοϊάματα

και φυσικά επέλεξα το δεύτερο και είμαι πολύ ευχαριστημένη που το έκανα. Δεν ξεπέρασα ό,τι έγινε, αλλά δυνάμωσα για να ζω με αυτό και μάλιστα δημιουργικά. Δεν τα στομπάρω τα εναλλακτικά. Αντιθέτως θεωρώ ότι όταν κάτι δεν μπορεί να μας βλάψει, αξίζει να το δοκιμάσουμε. Κι αν ακόμα δεν κάνει δουλειά, τουλάχιστον δεν θα μας βλάψει.

maroyla ζητησα την γνωμη απο ολες σας καταρχην

οσο για τα λεφτα φυσικα κ τα ηθελα αλλα ζω κ χωρις αυτα

τωρα για τις μανουλες που πηγαινουν στην δουλεια νωρις προσωπικα τις θαυμαζω αλλα θεωρω οτι ειναι διαφορετικο αν ειναι επιλογη σου να πας για τους Χ Ψ λογους , κ διαφορετικο αν αναγκαστηκα πας στη δουλεια

ευχομαι να μην το μετανιιωσω κ να μην συμβει κατι κ χρειαστω τα λεφτα αλλα σιγουρα εκανα αυτο που ελεγε η καρδια μου ;)

Αχ αυτή η ρημάδα η καρδιά! Όλα τα ρυθμίζει! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...