Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε fairy Μου εγω ξερω οτι το προγραμμα εδω ειναι...

το πρωι γαλα....

μετα γυρω στις 10 φρουτοκρεμα

μεσημερι φαγητο

απογευμα κρεμα ή γιαουρτι (οταν επιτρπεται)

βραδυ γαλα

αρα εμεις ΔΕΝ δινουμε πρωινο σε τοσο μικρα μωρα...

κανουν κατι αλλο οι φιλες σου?

λες να μην εχω καταλαβει σωστα?

ισως φιλεναδα εξαρταται κ απο τι ωρα ξυπναει καθε παιδι. ο γιωργος της fairys ξυπναει κ στις 6 αν διαβασα καλα ......... ισως δεν ξερω

ειναι κ πως μαθεις

παντως λιγο πολυ το προγραμμα που λες ξερω κ γω :)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια...

ακομη δεν κοιμηθηκαμε...

ξενυχτισσες κι εμεις!!Τι να κανουμε...

Τι λετε??Για φαγητακια??

Κι εμεις δεν τρωμε κρεμες αλλα η μικρη μου ειναι φανατικη του ρυζαλευρου σε καθε μορφη...Της το φτιαχνω με ζωμο απο κοτοπουλο,με ζωμο απο μοσχαρι,με μια κουταλια μεγαλη γιαουρτι,με λαχανικα αλλα και με κανενα φρουτακι...Και σκετο με λαδακι!!!

και βρωμη το πρωι με γαλατακι και φρουτο και λιγο καρυδελαιο μεσα...

Το ιδιο και με το γιαουρτι...τρελλαινεται...της δινω και προβειο και πληρες στραγγιστο!!!

βρε marsolan κι εσυ δινεις βρωμη?

Holle???

καλα εγω που ζω..............??????????????????

ριταααααααααααααααααααα μας φαγανε λαχανο....:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε marsolan κι εσυ δινεις βρωμη?

Holle???

καλα εγω που ζω..............??????????????????

ριταααααααααααααααααααα μας φαγανε λαχανο....:tongue:

οχι Holle,κανονικη απλα την παιρνω απο το βιολογικαδικο!!!

Αγοραζω και σε νιφαδες και κανονικη που την αλεθω εγω και την βραζω στο γαλατακι το κανονικο!!!

Διαφημίσεις

ναι βρωμη ειδικα δινει κ μια αλλη φιλη μου που επισης θηλαζει...δηλαδη μεχρι το μεσημερι τρωνε καλα κ σιγα σιγα μεχρι το βραδυ πιο ελαφρια...νομιζω κ η mary poppins δινει πρωινο...κ τη φρουτοκρεμα ως δεκατιανο

δηλαδη η μονη μας διαφορα στο πρωινο δεν ειναι?

Ναι,απλα εγω δεν την δινω πρωι-πρωι γιατι η μικρη ξυπνα αργα αλλα για εναλλαγη στο δεκατιανο της!!

Βασικα η παιδιατρος μας ειναι ανοιχτη σε συζητηση και οταν της προτεινω και ρωταω την γνωμη της για διαφορα κατα 99% συμφωνουμε:)

ναι βρωμη ειδικα δινει κ μια αλλη φιλη μου που επισης θηλαζει...δηλαδη μεχρι το μεσημερι τρωνε καλα κ σιγα σιγα μεχρι το βραδυ πιο ελαφρια...νομιζω κ η mary poppins δινει πρωινο...κ τη φρουτοκρεμα ως δεκατιανο

δηλαδη η μονη μας διαφορα στο πρωινο δεν ειναι?

η διαφορα δεν ειναι μονο το ενα γευμα (αυτο το καταλαβαινω γιατι διαφορετικες αναγκες εχει καθε παιδι) αλλα ειναι σπαστικο οταν η καποιοι γιατροι δεν δινουν εναλλακτικες προτασεις στην διατροφη (οπως αυτα που λετε)

κ το πιο σπαστικο απολα ειναι που αν της τα πω ολα αυτα ξερετε τι θα μου πει ?

φυσικα κ να δωσεις.... κτλ

τι δηλαδη να ρωτησω εγω για να μου πει ναι ?????

δεν μπορουσε να μου τα προτεινει ολα αυτα? την παρασκευη ελπιζω να μου λυθουν πολλες αποριες ........αντε γιατι τα πηρα τωρα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ηello!!!

Τι κάνετε κούκλες;

Εγώ καλά και το τέκνο επίσης!

Λοιπόν, να πω κι εγώ τι δίνω στο μωράκι;

• κατά τις 10 (γιατί τότε ξυπνάει ο ασπρούλης) γάλα
  • κατά τη 1 φρούτα (μήλο, αχλάδι)
  • κατά τις 4 σούπα (πατάτα, καρότο, κολοκύθι + 2 ακόμα υλικά)
  • κατά τις 7-7:30 ρυζάλευρο φτιαγμένο με νερό και όχι γάλα στο οποίο προσθέτω ακτινίδι για να μην έχει θέμα δυσκοιλιότητας
  • κατά τις 10:30-11 γάλα και τούμπα!

Αυτά!

Από μεθαύριο σκέφτομαι τη χορτόσουπα να τη μαγειρεύω σε ζωμό από κοτόπουλο ή μοσχάρι.

2522daf9de.png

swGop2.png

ριτακι εγω ποτε δεν πηγα στον γιατρο κ περιμενα να μου τα πει εκεινος ολα...παντα διαβαζω κ ρωταω πριν παω χεχε παω ενημερωμενοι ωστε να μπορω να ρωτησω πραγματα οταν θα μου λεει τα δικα του

κ αυτο το εκανα απο τοτε που μου κοπηκε το γαλα μεσα σε 3 ωρες, που το παιδι ειχε κολικους για μια βδομαδα κ ο γιατρος μου συνεστησε infacol κ αφου διαβασα τα συστατικα του τον ζορισα να μου πει γιατι προτιμαει αυτο κ οχι χαμομηλι, οταν το παιδι μου πεταγοτανε τις πρωτες 30 μερες της ζωης του στον υπνο του γιατι εδω τα κοιμιζουνε ανασκελα λογω του αιφνιδιου θανατου κ επεμενε πως ετσι πρεπει να τον κοιμιζω, κ κοιμομασταν αγκαλια στον καναπε επι 2 βδομαδες γιατι νομιζα πως ηθελε να ειναι αγκαλια μου κ μετα μου εκοψε, οταν μου ελεγε πως ενα μωρο δεν εχει αναγκη το νερο κ οτι δε διψαει κ εγω στουμπωνα το παιδι γαλα γιατι νομιζα πειναγε κ εκεινο ιδρωνε στη ζεστη κ ηθελε λιγες σταγονες νερακι...ασε!!!!! μ αυτα κ μ αυτα δεν ακουω πλεον τους γιατρους κατα γραμμα.....κ να φανταστεις επειδη εδω ειναι δωρεαν το ολο συστημα ολοι οι γιατροι θα σου πουν τα ιδια...υπαρχει μια κοιμη πορεια στο κρατος στις συμβουλες που σου δινουν...κ κοιτα ποσες σφαλιαρες εφαγα!!! ποσο υπεφερε το παιδακι μου!!!!

φυσικα ακολουθω τους κανονες οτι καθε φορα που εισαγω κατι καινουριο ειναι για 3-4 μερες για να δουμε αλλεργιες...αλλα γενικα μας λενε να τα δοκιμασουμε ολα

πχ εσεις αυγο δινετε στον χρονο νομιζω? εμενα εφαγε...απλα πρεπει να ειναι πολυυυυ καλα βρασμενο

βλεποντας της marys το προγραμμα ειναι κ αυτο που ειπε το ριτακι πριν...τι ωρα ξυπναει το καθε παιδι...εμενα 8, 8.30 το βραδυ πεφτει για υπνο κ ξυπναει στις 6 με 7...ε εκεινη την ωρα θα πιει γαλα...μετα αργοτερα δε πρεπει να φαει πρωινο? κ μετα αναλογα τις ορεξεις του θα φαει δεκατιανο...οποτε τη φρουτοκρεμα τη δινω η σαν δεκατιανο η σαν απογευματινο...νομιζω μικρες διαφορες που δε πρεπει να σε αχωνουν :)

επισης να προσεχετε τα μικρα σας πρεπει να πεφτουν με ελαφρυ στομαχι για υπνο...πολλες φορες ο αστατος υπνος η το οτι δεν κοιμουντε νωρις η ευκολα οφειλεται σε βαρυστομαχια χαχαχα

Ριτάκι εδώ και μέρες θέλω να στο πω και σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά, ok; Σταμάτα να μειώνεις τον εαυτό σου. Μπορεί κάποιες μαμάδες να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις επιλογές τους και άλλες όχι. Αυτό δεν κάνει τις δεύτερες ούτε ούφο, ούτε χαζές. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Εγώ στο πρόσωπό σου βλέπω μια μαμά με πάρα πολύ ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά το παιδί της. Μόνο αυτό βλέπω και σε καμαρώνω! Μην σε ξανακούσω να υποβιβάζεις τον εαυτό σου γιατί θα σε μαλώσω άσχημα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...