Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε εγω εχω ρωτησει τον παιδιατρο...

περιμενω τωρα που θα παμε για το εμβολιο...

απλα ριτακι εγω δεν θα του εδινα κρεμα με ετοιμα φρουτα...θα προτιμουσα καποια σκετη...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το σπλαχνο μου μολις κοιμηθηκε !

ναι κοριτσια μου μαλλον εχετε δικιο αυτο ειδικα με το φρουτο σε σκονη .ουτε που το σκεφτημα να πω την αμαρτια μου .

να ρωτησω κατι αν αυριο του κανω αυτο με το ρυζαλευρο ολικης (που ειναι σκετο) λεει να το φτιαξω με γαλα ........... να βαλω κ φρουτο?δεν θα ξερασει ?:shock:

συγνωμη αν παλι λεω βλακειουλες.......:?:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

ρωταω κ απο περιεργεια γιατι γενικα απο οτι ειδα υπαρχουν μεγαλες διαφορες ελλαδα-αγγλια...κ μου αρεσει να ενημερωνομαι..παντως η απλη βρωμη πιστευω ειναι καλυτερη απο το να παιρνεις αναμικτα σε σκονη...ξερω κ εγω...εγω του βαζω κ κανα φρουτο μεσα κ τρελλαινεται

fairy μου αγοραζεις βρωμη ...... με γαλα το κανεις η νερο ? κ μετα βαζεις το λιωμενο φρουτο?πως το κανεις?:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

εγω δεν θα εβαζα φρουτο...

γενικα δεν μου αρεσει να τον μπερδευω με ανακατεμενες γευσεις...

δεν του δινεις το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα κρεμα???

γιατι να του βαλεις και στην κρεμα φρουτο...

εγω με νερο την φτιαχνω...

τα Μαγιόπαιδα

fairy μου αγοραζεις βρωμη ...... με γαλα το κανεις η νερο ? κ μετα βαζεις το λιωμενο φρουτο?πως το κανεις?:oops:

με φρεσκο γαλα το βραζω κ μετα το φρουτο ναι

εγω δεν θα εβαζα φρουτο...

γενικα δεν μου αρεσει να τον μπερδευω με ανακατεμενες γευσεις...

δεν του δινεις το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα κρεμα???

γιατι να του βαλεις και στην κρεμα φρουτο...

εγω με νερο την φτιαχνω...

πασχαλιτσα μου οχι δεν εχει τετοιο προγραμμα ο δικος μου...δεν τρωει κρεμες να φανταστεις...το πρωτο του γαλα ειναι στις 6....μετα τρωει πρωινο στις 9 που ειναι η βρωμη...αλλοτε σκετη αλλοτε με αχλαδακι, μανγκο η κατι αλλο...πιο μετα θα φαει φρουτοκρεμα με αλλα φρουτα...μειον το ενα που ηταν στη βρωμη

το απογευμα θα φαει κανα γιαουρτακι...η αν δεν εχει φαει το πρωι φρουτοκρεμα τη τρωει το απογευμα...

Διαφημίσεις

fairy καταλαβα...

εσυ του δινεις και πρωινο!!! :P

κατι το οποιο εδω ΔΕΝ κανουμε δυστυχως....................

η ριτα ομως πρεπει να εχει το προγραμμα που λεω...

τα Μαγιόπαιδα

ναι το πρωινο μας ειπαν υποχρεωτικα ειναι πολυ σημαντικο...ενω κρεμες μας ειπαν οχι γιατι ειναι γλυκο....ασε τη τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο πηγα με μια τεραστια λιστα ερωτησεων χααχααα

αυτο με το γλυκο το ειχα κι εγω απορια...και γι αυτο προσπαθησα να τον ξεκινησω με καθαρα βιολογικες κρεμες....

δεν τις ετρωγε με τιποτα ομως...προσπαθησα αρκετες φορες και καποιες πηγε να κανει και εμετο...

οταν μπορει να τρωει βρωμη κ.τ.λ. θα του ξαναπαρω...

προς το παρον επειδη (καπως πολυ κακως) τον ξεκινησα με ρυζαλευρο με γαλα+βανιλια (αφου δεν ετρωγε τις αλλες) και εμαθε στην σχετικα γλυκια γευση του προσπαθω να του μαθω και τα πιο απλα...

γι αυτο πηρα το ρυζαλευρο ολικης αλεσεως...

για να δουμε...θα το φαει???

τα Μαγιόπαιδα

με το ρυζαλευρο ο δικος μου στουμπωνε...δωσαμε κ εμεις στην αρχη ισα ισα να μαθει το κουταλι...αλλα αμεσως στουμπωσε κ ετσι εδινα μια μερα μετα δεν εδινα...ε ωσπου το σταματησα τελειως

ναι μωρε το ξερω...κι εμενα δυσκολευεται αλλα με τις τροφες ειμαστε ακομα στην αρχη...και δεν με αφηνει να του δωσω πολλα πραγματα...

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

pasxalitsa δες το κουτι λεει να το φιαξεις με γαλα .......

δηλαδη μπορω να συνδιασω ρυζαλευρο ολικης (φτιαγμενο με γαλα) κ μεσα φρουτο?????????

θα το δοκιμασω μαλλον αυριο

fairy αυτα που λες ειναι πολυ σημαντικα

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι θηλαζω και να πω την αμαρτια μου δυσκολευομαι πολυ να βγαλω γαλα με το θηλαστρο...

δεν ξερω τι φταιει...

ετσι την φτιαχνω με νερο...

πολυ θα ηθελα να τα εχω καταφερει να βγαζω γαλα και για τραπεζα αλλα...δεν

τα Μαγιόπαιδα

κοιταχτε...εδω μεχρι τους 7 μηνες τα μωρα πλεον τρωνε τα παντα! θεωρουν πολυ σημαντικη την αναπτυξη τους μεσα απο τις τροφες,..ειτε θηλαζεις ειτε οχι...γι αυτο ελεγα κ αυτα τα πραγματα στην νατασα προχθες...τωρα αν οι συμβουλοι της ελλαδας τα ξερουν κ τα λενε αλλιως εγω δεν μπορω να γνωριζω...κ εγω απο οσα μου ειπαν οι συμβουλοι κ οσα διαβασα

ετσι λοιπον, τα δημητριακα κ τα ρυζαλευρα σε κουτιαμ αυτα που ειναι σε σκονη, γενικα δε τα πολυσυμπαθουν εδω οι γιατροι. εμεις ξεκινησαμε απο 4.5 μηνων γιατι ο μικρος εχει πολυ αναπτυξη κ πειναγε...δεν μπορουσα να δινω γαλα ανα 2 ωρες ξανα!! οχι δεν μπορουσα επειδη ηθελα να κοιμηθω...αλλα πλεον δε του προσφερε μονο το γαλα κατι...τοτε λοιπον δωσαμε αυτα τα δημητριακα κ τα εδινα μεχρι κ πριν 2 βδομαδες περιπου νομιζω.

πλεον παιρνω μια σακουλα βρωμη ....αυτη που τρωμε κ εμεις...τη βραζω με λιγο φρεσκο γαλα..κ χορταστικο ειναι κ υγειινο...κ εχει κ λιγοτερα συντηριτικα εχω την εντυπωση

εδω επισης οι γιατροι μας λενε οτι αυτα τα βιολογικα ειναι απατη

ξερετε τι μου ειχε πει μια μερα ο γιατρος..κ πολυ γελασα

αν ηθελα λεει να βγαλω λεφτα μονο κ με ενοιαζε μονο αυτο θα ανοιγε ιατρειο με alternative medicine για κολικους κ τριχοπτωση αχαχαχα

κοινως γι αυτα δεν υπαρχει γιατρεια :)

τελοσπαντων, μας εχουν στο χαλαρο εδω πολυ..καλο? κακο? θα δειξει...παντως κ φιλες που εχω στην ελλαδα παρομοιιο προγραμμα ακολουθουμε

αλλα παντοτε εξαρταται απο τον γιατρο κ το καθε παιδακι ετσι!!!

βρε fairy Μου εγω ξερω οτι το προγραμμα εδω ειναι...

το πρωι γαλα....

μετα γυρω στις 10 φρουτοκρεμα

μεσημερι φαγητο

απογευμα κρεμα ή γιαουρτι (οταν επιτρπεται)

βραδυ γαλα

αρα εμεις ΔΕΝ δινουμε πρωινο σε τοσο μικρα μωρα...

κανουν κατι αλλο οι φιλες σου?

λες να μην εχω καταλαβει σωστα?

τα Μαγιόπαιδα

τελοσπαντων, μας εχουν στο χαλαρο εδω πολυ..καλο? κακο? θα δειξει...παντως κ φιλες που εχω στην ελλαδα παρομοιιο προγραμμα ακολουθουμε

αλλα παντοτε εξαρταται απο τον γιατρο κ το καθε παιδακι ετσι!!!

χαζη διευκρινηση..........

δηλαδη οι ιλες σου που εχουν η ειχαν παιδια στην ηλικια του γιωργη ακολουθουν το προγραμμα περιπου που ακολουθεις κ εσυ??????

κ μαλιστα τους το εχει πει παιδιατρος ????

συγνωμη κ παλι που ρωταω αλλα κ γω θεωρω σημαντικη την διατροφη του παιδιου μου(οπως ολες μας αλλωστε) .ακουω γνωμες, πληροφοριες θα ρωτησω κ την γιατρο μας κ μετα θα βγαλω κ τα συμπερασματα μου φυσικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...