Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Γκρινια, γκρινια και παλι γκρινιααααααα

Να το ριξω στο εμβολιο; Μακαρι γιατι με εχει τσακισει σημερα........:confused::confused::confused:

Βρε κοριτσομαιομανουλες πως τα καταφερνεται και φορατε το καλσον;

Εγω δινω μαχη για το παντελονι που ειναι πολυ πιο ευκολο.:)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βεβαια ειδα την παιχνιδοστρατα...νομιζω απο fisher price...ξερεις αυτη που ειναι και παιχνιδι πρωτα στο πατωμα και μετα σαν καροτσακι,το κραταει κ το τσουλαει,αλλα που χρειαζεται οπωσδηποτε και καποιον μεγαλο μαζι στην αρχη...!

http://www.amazon.co.uk/VTech-First-Steps-Baby-Walker/dp/B0002MG6ZE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1291825455&sr=8-2

κατι τετοιο λες Νεκταρια? εμεις την εχουμε κ μας αρεσει πολυ

στην αλλη στρατα δεν εχω σκοπο παντως να τον βαλω

ναι φαιρυ,αυτο ακριβως λεω......τοχεις ηδη ε????κ πως τον εχεις??τον κρατας εσυ?δεν φευγει μπροστα..ή ακομα χειροτερα γυρω γυρω ???στηριζεται καλα η μαριλιζα ορθια αλλα οχι κ τοσο για ναναι μονη της....οσο για την αλλη στρατα οι αποψεις διιστανται...σαν δωρο που θα μου την φερουν,θα την δοκιμασω...για αρχη που χρειαζεται βοηθεια η μικρη για να μαθει να στεκεται μονη της ,ειναι ιδανικη...γιατι μεχρι τωρα θελει ολο ορθια να την εχω και με εχει κουρασει παρα πολυ.... η ανιψια μου ομως ειχε βρει πολυ λιγο ανοιχτη την πορτα παλια κ τσουπ τσουπ περπατησε κ βγηκε κλιμακοστασιο κ μετρησε τα σκαλια ενα ενα....παρολαυτα (ασχημη εμπειριαε??) δεν με ριχνει...κ πριν τους πω να την αγορασουν,θα βαλω τη μικρη μεσα για να δω τις αντιδρασεις της...νομιζω οτι δεν θα ακουσω τον γιατρο μου αυτη τη φορα !!

απο θεμα καλσον ελενη...εμεις τα βαζουμε ευκολα ..γιαυτο κ τα εχουμε μπολικα κιολας....βεβαια πολλες φορες οταν την ντυνω ξαπλωτη γυριζει σαν σβουρα τοτε ομως την φερνω αγκαλια μου (οπως καθομαι κ εγω)κ το βαζουμε εξισσου ευκολα...πως το βαζεις κ δεν μπορεις??χωνεις το χερι μεσα σε καθε πατουσα κ το μαζευεις ε???οπως κανουμε κμεις οι γυναικες.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

νεκταρια ναι μεν στεκεται αλλα δε μπορω να πω οτι μπορει να σταθει μονος του με τη στρατα. μαζι κανουμε βηματακια...επειδη εχει τις ροδες φευγει μπροστα κ αν τον αφησω θα φαει τα μουτρα του χεχε

βγαζω επισης το παιχνιδι που εχει πανω κ τρελλαινεται να παιζει...η το αφηνω πανω κ μπορει κ το τραβαει προς τον εαυτο του κλπ κ ειναι καλη εξασκηση.

Ax ta neyra mouuu:twisted:

De ftaiei mono h mikrh einai h alithia, htan genika dyskoli mera alla evale to kerasaki sthn tourta:twisted:

Toses meres prospathoume na thn kratame ksipnia na mhn koimatai poly nwris k shmera koimithike kanonika stis deka gia deka mono lepta k twra ap th Mia gkriniazei, apo thn allh paizei k to mati garida. Thn parathsa ston patera ths k hrtha gia antlisi.

Ax pou tha brw ypomoni na thn koimisw?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ax ta neyra mouuu:twisted:

De ftaiei mono h mikrh einai h alithia, htan genika dyskoli mera alla evale to kerasaki sthn tourta:twisted:

Toses meres prospathoume na thn kratame ksipnia na mhn koimatai poly nwris k shmera koimithike kanonika stis deka gia deka mono lepta k twra ap th Mia gkriniazei, apo thn allh paizei k to mati garida. Thn parathsa ston patera ths k hrtha gia antlisi.

Ax pou tha brw ypomoni na thn koimisw?

δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα τα ιδια εχω κ γω οχι μονο σημερα αλλα σχεδονκαθε βραδυ. τελευταια φορα που κοιμηθηκ ο μικρος μεσα στην μερα ηταν 3.30με 4 ..........νυσταξε στις 7 ξανα αλλα τον κρατησα ξυπνιο με παιχνιδι ....... εκανε οτι κοιμαται πριν λιγο .....εγω χαρηκα κ τσουπ ο μικρος κυριος ................. μεστην ενεργεια κ την ορεξη. ενα τεταρτο κοιμθηκε κ τωρα την εχω βαψει για τα καλα μου φαινεται .

θα ερθω σε λιγο φιλες μου για κουβεντουλα

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια τι κανετε???

ριτακι κρεμα της frezylac υπαρχει και ρυζαλευρο ολικης αλεσεως...

την εχω παρει αλλα ακομα δεν την δοκιμασαμε...

τις αλλες βιολογικες ουτε να τις βλεπει...

εδω που τα λεμε,ειναι πολυ ανοστες.................:?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε???

ριτακι κρεμα της frezylac υπαρχει και ρυζαλευρο ολικης αλεσεως...

την εχω παρει αλλα ακομα δεν την δοκιμασαμε...

τις αλλες βιολογικες ουτε να τις βλεπει...

εδω που τα λεμε,ειναι πολυ ανοστες.................:?

ναι pasxalitsa το πηρα κ γω κ γραφει απο 4 μηνων αυριο θα του το δωσω ομως κ γω. σημερα του δοκιμασα αυτο με βρωμη μηλο κ βανιλια κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ :?:?:?:?:?δοκιμασα κ ειχε χαλια γευση ....απορω ειλικρινα αλλα εφαγε 2 φορες απο 130 μλ :shock::shock::shock: δεν ξερω αν ηταν τυχαιο

88M1p3.pngycQap3.png

το εχω σημειωσει φιλεναδα για να ρωτησω :P:p:p

εμενα αυτα τα δυο κουτια μου τα εδωσε η φαρμακοπος σαν δειγμα;)

ρωταω κ απο περιεργεια γιατι γενικα απο οτι ειδα υπαρχουν μεγαλες διαφορες ελλαδα-αγγλια...κ μου αρεσει να ενημερωνομαι..παντως η απλη βρωμη πιστευω ειναι καλυτερη απο το να παιρνεις αναμικτα σε σκονη...ξερω κ εγω...εγω του βαζω κ κανα φρουτο μεσα κ τρελλαινεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...