Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον ειναι τυχερη μου μερα

μεσα(αναμεσα) στις σακουλες σουπερ μαρκετ ηταν !!!!!!!!

kρυωσε ο καφες αλλα δεν βαριεσαι αφου βρεθηκε το δαχτυλιδι.τωρα προσπαθω να ηρεμησω το τερατακι(μακαρι να κοιμηθει ) κ ερχομαι για κους κους ...............ελπιζω να βρω παρεα κ οχι να μιλω μονη μου

Κουμπαρουλα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια στον ιασονακο κ σε ολη την φαμιλια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερουδιαααα

τι μου κανετε????εμεις ΤΕΛΕΙΑ...εφαγε σινλακ στις 7 (3-4 μερες δεν τρωγε το κλασσικο ρυζαλευρο κ της εδωσα το αλλο,τυχαιο ή οχι που τοφαγε δεν ξερω)κοιμηθηκε στις 9,ξυπνησε στις 10 και , ηπιε 190μλ. κ ξυπνησε παλι στις 5μιση...εφαγε 180μλ και ξανα κοιμηθηκε μεχρι τις 9.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ................επιτελους κοιμηθηκε η μανουλιτσα περα απο τις 6....

ασχετο,αλλα νατασσα και gogligo εννοειται οτι στον απογαλακτισμο το σκεπτικο ειναι να αντικαθιστας το γαλα με φαγητο,αλλα αυτο με τροπο..δηλ οπως και εμεις ακομα οταν δεν θελει φαγητο της δινω γαλα...στηθος ή ξενο ,αυτο εννοουν τα αρθρα κ νομιζω κ εσεις...αλλα κ εγω....και εμεις οταν ξεκινησαμε δεν ετρωγε παντα τα φρουτα της...εφτιαχνα μια ποσοτητα που υποτιθεται επρεπε να τρωει κ οπως σε ολες νομιζω ,αλλοτε τα ετρωγε κ αλλοτε οχι,οποτε κ εννοειται οτι εδινα γαλα...αλλα η διαφορα του οτι το φαγητο ειναι συμπληρωμα κ οχι βασικο,νομιζω οτι το καταλαβαινετε μονες σας...τι δινετε πρωτα ως βασικη διατροφη????

γαλα και λιγο φαγητο μετα...ε???????.οχι βεβαια.....νομιζω φαγητο οσο φαει και ως συμπληρωμα γαλα εεε?????????????νομιζω οτι νατασσακι μου καταλαβες τωρα τι εννοουμε με φαιρυ....παω για φρουτα.............φιλακια.....ριτακι θα παμε για κανα καφε με καμια αλλη???????για κανονιστε...αντε ντε......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Τι κάνετε κοριτσάκια. Μπήκα τυχαία και διάβασα το τελευταίο post της Νεκταρίας (για σου νεκταριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααααααααααα). Και κατάλαβα οτι έχετε απορίες για Θηλασμό-τροφές κοιτάξτε εδώ :

Ο Μητρικός Θηλασμός συνεχίζει να είναι σημαντικός για τη διατροφή, την ανάπτυξη και την φροντίδα των παιδιών και μετά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής. Κατά μέσο όρο, θηλάζοντα μωρά 6-8 μηνών λαμβάνουν το 70% των ενεργειακών τους αναγκών από το μητρικό γάλα, αυτό μειώνεται σε περίπου 55% στους 9-11 μήνες και στο 40% στους 12-23 μήνες. Το μητρικό γάλα είναι επίσης μια κύρια πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων, απαραίτητων λιπαρών οξέων και προστατευτικών παραγόντων. Προσφέρει περισσότερες θερμίδες και θρεπτικά στοιχεία κατά μονάδα βάρους από όσο οι περισσότερες από τις άλλες τροφές και πολύ περισσότερο από μαλακά δημητριακά, ρύζι για βρέφη ή πολτοποιημένα λαχανικά που είναι τυπικά μερικές από τις πρώτες τροφές που δίδονται σε μεγαλύτερα μωρά. Εάν το παιδικό στομάχι γεμίσει με τροφές με χαμηλή θρεπτική αξία, θα λάβουν λιγότερο μητρικό γάλα και η γενικότερη δίαιτά τους και υγεία θα είναι υποδεέστερη. Η συμβολή του μητρικού γάλακτος συχνά παραβλέπεται επάνω στον ενθουσιασμό να ξεκινήσει η συμπληρωματική διατροφή. Η πρόκληση βρίσκεται στο πως να ταΐζουμε άλλες τροφές ώστε να προσθέτουν στην διατροφική συμβολή του μητρικού γάλακτος παρά να την αντικαταστήσουν.

Παρακάτω παρατίθενται αποσπάσματα από τη σελίδα

UNICEF - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2005

Παρέχοντας άλλες τροφές ενώ συνεχίζεται ο Μητρικός Θηλασμός. Δέκα κατευθυντήριες Αρχές για τη Συμπληρωματική Διατροφή:

Αρχίστε να δίνετε άλλες τροφές στους 6 μήνες.

Εφαρμόστε τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό από τη γέννηση μέχρι και τους 6 μήνες, μετά αρχίστε να δίνετε μια γεύση από άλλες τροφές ενώ συνεχίζετε να θηλάζετε συχνά και όταν το ζητάει το μωρό.

1. Συνεχίστε τον θηλασμό για 2 χρόνια ή και περισσότερο.
    Συνεχίστε να θηλάζετε το μωρό σας όσο συχνά και για όσο διάστημα επιθυμείτε εσείς και το παιδί.
  2. Αυξήστε σταδιακά την ποσότητα της τροφής.
    Αρχίστε με μικρές ποσότητες στους 6 μήνες και αυξήστε την προσφερόμενη ποσότητα καθώς το παιδί σας δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα συνεχίζετε το συχνό το μητρικό θηλασμό. Οι ενεργειακές ανάγκες από τις συμπληρωματικές τροφές είναι περίπου 200kcal/ημέρα στους 6 με 8 μήνες, 300kcal/ημέρα στους 9 με 11 μήνες και 550 kcal/ημέρα στους 12 με 23 μήνες.

-----------------------------------------

ΕΧΕΙ κι άλλα στο Parents αν ψάξετε. πάω τώρα να φτιάξω φαγάκι στον Σωκράτη. ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

γεια σου ρε αννικο..........πως πας????θα βρεθουμε καμια μερα λες στην πλατεια στο μετρο,αν ξαναβγαλει ζεστη,για κανα καφεδακι????ηρεμησαν τα πραγματα με την πεθερα σου καθολου????

οσο για το αρθρο σου ταχω διαβασει ολα ...κ πριν γεννησουμε κ τωρα τελευταια κατι καινουρια απο unicef klp...εγω δεν εχω αποριες,εχω πληρη γνωση στο θηλασμο,τουλαχιστον σε οτι αφορα το δικο μου ζουζουνακι(εξαλλου ο θηλασμος για μενα απο την 1η ωρα ηταν πανευκολη υποθεση...πλεον=εμπειρια ζωης)...μαλλον οπως ειπα κ στο ποστ μου, μπερδευομαστε στα λογια αλλα το ιδιο εννοουμε ολες!!!!!!!!!!!...εμενα ας πουμε παραπανω απο 4-5 μερες δεν χρειαστηκε να δωσω κ φαγητακι κ γαλα μαζι,τοτε οταν ξεκινησαμε....της εφτανε το φαγητο της ...κ σας εχω πει πως δεν τρωει γενικα πολυ....τωρα αν θα επρεπε να της δινω πολυ πολυ λιγοτερο κ να συμπληρωνω με θηλασμο οπωσδηποτε μονο κ μονο για να μην χανει τα γευματα της,....δεν το εκανα κ ουτε θα το ξανακανα σε αλλο μωρο!!γιατι κ η unicef τα χει λιγο μπερδεμενα...

λοιπον το γαλα μου σταματησε μεσα σε 2 μερες κατα 80-90%....εχτες δεν της εδωσα καθολου....το ενιωσα ,δεν ειχα και πολυ.....ξερω οτι αυτες τις μερες εχω ωορρηξια και αυτο βοηθαει στο να ελαττωνεται....το φοβομουνα ,γιατι μεχρι κ την προηγουμενη βδομαδα ειχααααα γαλαααααα!!!!!και ελεγα,πωπω...θα αρχισει να πετρωνει κ να το βγαζω με το θηλαστρο..αλλα ευτυχως ...2 φορες μονο το βοηθησα ετσι και δεν ξαναχρειαστηκε..τωρα που το ζουλαω,ειναι οπως ηταν οταν ημουν εγκυος....χιχι...ειμαι τυχερη...οποτε θα αλλαξω κ το τικερακι μου....θηλασα επισημα 7 μηνες κ 10 μερες.....παω για σιδερωμα...ο μπαμπας μας πηγε βολτα με το μαριλιζακι μου......κ χαλαρωωωωωνω κεγω τωρα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

νεκταρια μου σχετικα με την ερωτηση για το εμβολιο....

καποια εμβολια τα γραφει (συνταγογραφει) το ικα , οποτε τα παιρνω απο κει κ μετα η δικη μου παιδοατρος μου τα κανει .

εχτες ψωνισαμε ρουχαλακια του μικρου κ φορμακι αγιου βασιλη κ τωρα ειδα οτι εχει μια τρυπιτσα κ πρεπει να τρεχω για αλλαγη :evil::evil::evil:

στολη αγου βασιλη :evil:βρηκα στα H&M τελικα, εχει κ σκουφακι κ ειναι πολυ ομορφη (αν εξαιρεσουμε την τρυπα)

για κοριτσακια επισης ειχε απιστευτα πραγματα.

επισης πηγα στο stock της mothercare που σας ελεγα κ πηρα κ απο κει μπλουζες..... πυτζαμες ......φανελακια κ μπουφαν .....

σχετικα με το καθισμα του αυτοκινητου εχω μπερδευτει παρα πολυ , κυριως με τα νουμερα. θελω να χωραει το παιδι κ στα 2..... οποτε θα ξαναπανε μεσα στον μηνα αλλα θα παρουμε την ξαδελφη του μικρου μαζι που τον περναει ενα χρονο για να την βαζουμε να καθεται

επισης στα jumbo βρηκα τελικα τους κρικους για το παρκοκρεβατο που ηθελα......αν κ αποτι ειδατε σηκωνεται κ χωρις την βοηθεια των κρικων

88M1p3.pngycQap3.png

νεκταρια μου σχετικα με την ερωτηση για το εμβολιο....

καποια εμβολια τα γραφει (συνταγογραφει) το ικα , οποτε τα παιρνω απο κει κ μετα η δικη μου παιδοατρος μου τα κανει .

εχτες ψωνισαμε ρουχαλακια του μικρου κ φορμακι αγιου βασιλη κ τωρα ειδα οτι εχει μια τρυπιτσα κ πρεπει να τρεχω για αλλαγη :evil::evil::evil:

στολη αγου βασιλη :evil:βρηκα στα H&M τελικα, εχει κ σκουφακι κ ειναι πολυ ομορφη (αν εξαιρεσουμε την τρυπα)

για κοριτσακια επισης ειχε απιστευτα πραγματα.

επισης πηγα στο stock της mothercare που σας ελεγα κ πηρα κ απο κει μπλουζες..... πυτζαμες ......φανελακια κ μπουφαν .....

σχετικα με το καθισμα του αυτοκινητου εχω μπερδευτει παρα πολυ , κυριως με τα νουμερα. θελω να χωραει το παιδι κ στα 2..... οποτε θα ξαναπανε μεσα στον μηνα αλλα θα παρουμε την ξαδελφη του μικρου μαζι που τον περναει ενα χρονο για να την βαζουμε να καθεται

επισης στα jumbo βρηκα τελικα τους κρικους για το παρκοκρεβατο που ηθελα......αν κ αποτι ειδατε σηκωνεται κ χωρις την βοηθεια των κρικων

δεν ξερω αν το συνταγογραφει ,οπως αλλα εμβολια,για νο παρεις εσυ κ να πας αλλου να το κανεις...αλλα νομιζω αν το ζητησεις,γιατι να μην στο δωσουν?????

ειχα παει κ εγω στα h&m στο νεο mall και ειχε οντως τελεια κ παρα πολλα πραγματακια...κυριως πολυ οικονομικα....βεβαια χτες που πηγαμε στο λητω στην αλιμου(κ γ@μω τα καταστηματα)...εκει επαθα...ειχε ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!κατι ωραια levis που ειδα αλλα κ το 50αρικο για ενα σκατο τοσο μικρο παντελονακι..παντως κατι γουναρικακια και κατι δαντελες,τρελαθηκα..φαρμακειο ομως,ολες οι μαρκες,αλλα κατω απο 50 ε ,δεν ειχε πολλα...τεσπα..ολοι οι συγγενεις εκει θα τους στειλω για ψωνια..χαχα....θα παω κ εγω γιαυτους τους κρικους μου φαινεται.....

Τους κρικους τους ειχε 5 ευρω το πακετο (4 εχει μεσα)εγω ηδη τους εβαλα.

κ με το θεμε στρατα εχω μπερδευτει η μανα..........

θα μου την παρει δωρο ο αδελφος μου κ μου ειπε να διαλεξω οποια θελω να του το πω κ θα παει να μου την παρει............

νεκταρια εσυ ειδες κατι που προτεινεις?????

88M1p3.pngycQap3.png

ΤΗΕΝΑΚΙ εσυ εχεις εμπειρια απο στρατες ε? ποια αλλη εχει ????

για πειτε μου τι να προσεξω οταν αγορασω την στρατα?????

ο φοβος μου ο μεγαλος ειναι μην τουμπαρει το παιδι........

να εχει ογκο η στρατα ???? help !

μολις μιλησα κ με την παιδιατρο την παρασκευη μας περιμενει για εμβολιακι κτλ κτλ οποτε λογικα θα αρχισουμε κ μεις επιτελους επισημα σουπιτσες κτλ

παω να μαγειρεψω επιτελους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αχ sue εισαι ενθουσιασμενη? δεν πιστευω να πηγεσ στισ αυγουστιατικεσ μανεσ κ μασ αφησεισ?:tongue::tongue:

Ακομη δεν εχω ενθουσιαστει τοσο για την νεα εγκυμοσυνη,περιμενω να παω στο γιατρο να το δω με τα ματια μου για να ενθουσιαστω!Και οχι, αποκλειεται να σας αφησω για αλλη παρεα!!!!Ειστε οι καλυτερες!!!:P

Θενα μου, θελει αρκετη σκεψη το θεμα του βιντεοκλαμπ.Εγω θα ημουν επιφυλακτικη οπως οι υπολοιπες φιλες μας.Αν πιστευετε ομως οτι μπορει να παει καλυτερα, καντε το.

Ριτακι μεγεια τα ρουχαλακια σας!!!Καθισμα αυτοκινησου εχουμε απο δωρο,οποτε δεν το χω ψαξει.Ουτε για στρατα.Ελεγα να μην του παρω καθολου στρατα, θα δω...

Φιλια σε ολες!Εχω δουλεια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

να μαι κ εγω ηρθαμε απο τη γιατρο ολα καλα 9,5 κιλα το πεδοβουβαλο:tongue: κ 72π.

τη ρωτησα τι γνωμη εχει για τη περπατουρα κ μου ειπε οχι γιατι τεμπελιαζουν κ δεν δυναμονουν τη λεκανη τουσ για να περπατησουν οχι για αλλο λογο δλδ σερνοντε κ δεν στεκοντε αν κ δεν νομιζω να πολυ ισχυει πιστευω ειναι κ στο παιδι γιατι τησ ριτασ βαζει δυναμη να σταθει ορθιο κ εμενα η Δαναη θυμαμαι την συκονε κ περπαταγε μπορει στην αρχη να ειναι καθησμενα κ με λυγισμενα ποδια να σερνοντε αλλα μετα απο καιρο που μαθαινουν την πανε σφαιρα:tongue: δεν ξερω οτι νομιζεται εγω παντωσ θα τον βαζω λιγο κ οταν θελει θα περπατησει:rolleyes: ριτακι ολεσ ιδιεσ ειναι μην την χρυσοπληρωσεισ γιατι μονο 2-3 μηνεσ θα χρειαστει μετα περπαταν κ τελοσ.

αυτα το απογευμα δουλευω κ θελω να βαψω κ μαλλι γιατι αυριο θα παω κ πρωι κ απογευμα μεχρι 10:evil: λυπει μια κοπελα κ με χοσαν

οσο για τη δουλεια εχεται δικιο δεν κανω τπτ!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τους κρικους τους ειχε 5 ευρω το πακετο (4 εχει μεσα)εγω ηδη τους εβαλα.

κ με το θεμε στρατα εχω μπερδευτει η μανα..........

θα μου την παρει δωρο ο αδελφος μου κ μου ειπε να διαλεξω οποια θελω να του το πω κ θα παει να μου την παρει............

νεκταρια εσυ ειδες κατι που προτεινεις?????

οχι ριτακι...δεν προλαβαμε χτες...γιαυτο πηγαμε στο λητω...και χαζευοντας ολα τα υπολοιπα στο ισογειο,περασε η ωρα και δεν προλαβαμε να παμε καν σε αλλο οροφο....ασε!!βεβαια ειδα την παιχνιδοστρατα...νομιζω απο fisher price...ξερεις αυτη που ειναι και παιχνιδι πρωτα στο πατωμα και μετα σαν καροτσακι,το κραταει κ το τσουλαει,αλλα που χρειαζεται οπωσδηποτε και καποιον μεγαλο μαζι στην αρχη...στρατες τις λενε κ αυτες αλλα καμια σχεση..και μαλιστα απο 6 μηνων..ειχα παρει παρεπιπτοντως μια τετοια πριν απο 3 χρονια στην κολλητη μου δωρο που δεν ηθελε κλασσικη στρατα κ μεχρι σημερα με ευχαριστει...βεβαια εγω την ψιλοφοβαμαι...ασε δε πουχω προβλημα με τη μεση μου τωρα(εμ.τετοια γαιδουριτσα πουχω,μου την εκοψε στα δυο )...αλλα την παρασκευη εχω νεα επιδρομη στα μαγαζια κ τοτε θα σε ενημερωσω....ειναι πολλα τα πραγματα που πρεπει να τσεκαρω....εν μερει εχει δικιο η thena,απο την αλλη ομως ,πχ πηρε μια υποτιθεται καλη η ξαδερφη μου,αλλα,γυρω γυρω απο κατω δεν εχει καθολου¨γισο¨ με αποτελεσμα να μπορει κ να πιανει τα παντα,να βρισκει παντου,αν με πιανεις...ασε δε που ειναι πολυ σκληρο το καθισμα και μικρες οι τρυπες για τα μπουτακια του....κ ειναι κ αδυνατουλης...τεσπα,κατι τεοια πρακτικα θεματα ειναι ριτακι...αν εχει παιχνιδακια να απασχολειται πανω...αν εχει ζωνιτσα...τι ροδακια εχει..κ αλλα που δεν θυμαμαι...ειπαμε παρασκευη θα σας πω!!!!

Γεια σας κοριτσακια...

μονο τουτο προλαβαινω να πω:

Νεκταριααααα,εχει υπεροχα πουα καλσονακια και στο μαδερκερ-σε ζευγη των δυο!!

Θα μπω κι αργοτερα να μαθω νεακια σας!!!

Na mai pali :tongue:

Anebhka tsak mpam apo th douleia gia antlhsh k mam, na xalarwsei k hpethera mou kamia writsa k ksanafeygw.

Re koritsia gia th strata emas o giatros mas eipe oti den th systhnei apla kai mono epeidh thewrei ton kindyno atyxhmatos adikailoghta megalo....

Tha to skeftw pantws giati pros to paron kala boleyetai h mikrh me to parko k to kareklaki.

Ax egw pote tha paw gia pswnia oeo??? :tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...