Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοείς ότι έρχεται σε όλα?

του ειπα να μην ερθει στο μαθημα για τα complications :mrgreen: δεν ηθελα να αουσει τα ασχημα κ να επηρεαστει....κ τωρα στο τελευταιο του θηλασμου δε θα ερθει παλι...αλλα εχει το δικαιωμα να ειναι εκει σε ολα αν αυτο ρωτας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκταρια... εμένα με βόλεψε πάρα πολύ αυτό το παρκοκρέβατο

ενδιαφερον...θελω παρκοκρεβατο για την ΕΛλαδα κ ελεγα να παρω το δευτερο που εβαλες, αλλα μου αρεσει πολυ κ το πρωτο...αλλα θελω να παρω ενα να το κρατησω μωρε 3-4 χρονια

ενδιαφερον...θελω παρκοκρεβατο για την ΕΛλαδα κ ελεγα να παρω το δευτερο που εβαλες, αλλα μου αρεσει πολυ κ το πρωτο...αλλα θελω να παρω ενα να το κρατησω μωρε 3-4 χρονια

Στην Αγγλία κυκλοφορεί πολύ αυτό το παρκοκρέβατο (Graco), εγώ το πήρα από ΑΜΕΡΙΚΗ, εδώ τώρα ήρθε άλλα είναι πανάκριβο:mad::mad::mad:

τώρα αν δεύτερο εννοείς (την τρίτη φωτό) το chicco, έχει μέγεθος κούνιας 124Χ64 νομίζω και χωράει παιδάκια ως 4 ή 5 χρονών :D

του ειπα να μην ερθει στο μαθημα για τα complications :mrgreen: δεν ηθελα να αουσει τα ασχημα κ να επηρεαστει....κ τωρα στο τελευταιο του θηλασμου δε θα ερθει παλι...αλλα εχει το δικαιωμα να ειναι εκει σε ολα αν αυτο ρωτας.

Ρωτάω γιατί σ' εμάς προβλεπόταν σήμερα ένα τελευταίο μάθημα στο οποίο μπορούσαν να έρθουν οι άντρες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάμε :(

Σας έδειξαν κάτι ιδιαίτερο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν στη γέννα??

Διαφημίσεις

εμένα με βόλεψε πάρα πολύ αυτό το παρκοκρέβατο

http://hydre.prixdunet.com/images/orig/504/comparer-et-acheter-graco-lit-pliant-contour-electra-deluxe-couleur-504.jpg

για πολλούς λόγους :

1. είναι κοντότερο από κούνια

2. έχει ενσωματωμένη αλλαξιέρα

3. έχει ενσωματωμένη μπαγκαζιέρα και θήκη για πάνες

4. έχει υπερυψωμένο όροφο

5. έχει φώς, τραγουδάκια, ήχους της φύσεις και ενσωματωμένη δόνηση (πολλά μωράκια ηρεμούν με αυτήν)

6. και το πιο σημαντικό δεν μπλέκεσαι με πάντες γιατί δεν έχεις φόβο μην σου χτυπήσει το μωρό στο ξύλο της κούνιας

απλά καταπληκτικό!!!:cool:

Καλημερα....εμεις κοριτσια εξαρχης ειχαμε σκεφτει τη λυση του παρκοκρεββατου ..και επειδη στα σαιτ δεν δειχνουν πολλα,οταν ειχαμε παει στα διαφορα μαγαζια,ειχαμε βρει απιστευτα σχεδια..εννοειται πανω 120 ευρω ,αλλα καμια σχεση με τα παλια παρκοκρεβατα,τυπου πλαστικο...

Αλλα μετρησαμε βρε Αννικο και ειδαμε οτι ναι μεν πιο μικρο απο κουνια,αλλα εντουτοις ακομα μεγαλο για το χωρο του υπνοδ/τιου μας..

Οποτε αφου ειπε η κολλητη μου για το πορτ,αποφασισαμε οτι τελικα αυτο θα εχουμε για αρχη!

Βεβαια στο δωματιο της θα εχουμε και την κουνια της(για να κοιμαται τις αλλες ωρες) και ισως και παρκοκρεβατο στο σαλονι ή στην Αιγινα...

Δεν ξερω πως θα βολευτουμε κοριτσια,κυριως για το βραδυ,παντως εγω ειπα οτι μαλλον θα εχω στο κομοδινο μου διαφορα για την αλλαγη της πανας.Αυτο ειπε κ η μανα μου..

Εχω και αλλαξιερα υφασματινη και με βαση και χωρις..οπως αυτη στο παρκοκρεβατο,που παει και στη κουνια της ομως...

Παντως θα εφοδιασω το υπ/ο μας με πανες κλπ ,που δυστυχως δεν εχω τους χωρους να τα βαλω ολα αυτα...και το δωματιο της ειναι σχεδον οσο και το δικο μας...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε;

6. και το πιο σημαντικό δεν μπλέκεσαι με πάντες γιατί δεν έχεις φόβο μην σου χτυπήσει το μωρό στο ξύλο της κούνιας

την Ευαγγελία την είχα εκεί μέχρι 14 μηνών με κανονικό στρώμα από την στιγμή που την κατέβασα στον κάτω όροφο ~ 5 μηνών και επειδή με βόλεψε πάρα πολύ τώρα την έχω σε αυτό

Και θα ρωτησω παλι,στο πορτ που θα κοιμαται για αρχη 1-2 μηνες τουλαχιστον , θα πρεπει να βαλω στρωματακι καλο ε??οπως αυτο της κουνιας????οπως και στο παρκοκρεβατο ....???

Τι εννοεις κανονικο στρωμα??..............

Καλημέρα κ από μένα

Νεκταρία εγώ θα έχω το πορτ μπεμπε δίπλα μου αλλά έχει λεπτό υαλοβάμβακα όπως όλα κ δεν είναι αναπαυτικό για ύπνο έτσι έχω ένα στροματακι φτιαγμένο από 2 πόντους αφρολέξ όπως αυτό στους καναπέδες το είχα πάρει από ταπετσιέρη κ το έντυσα με ύφασμα κ το έπλυνα στο πλυντήριο τίποτα δεν έχει πάθει όλα μου τα παιδιά έτσι κοιμόντουσαν. Την κούνια μου την είχα δώσει σε μια φίλη μου πριν μάθω για το τρίτο κ τώρα δεν είναι σωστό να της την πάρω έτσι στο δωμάτιο του ευτυχώς έχω κ ένα λίκνο που μπορεί για 3-4 μήνες να κοιμάται μέχρι να μου δώσει μια φίλη μου την κούνια της κατά τον Ιούνιο μου είπε. Έχω κ το παρκοκρεβατο της cicco με δεύτερο στρώμα όμως γιατί δεν μπορεί να κοιμάται με το λεπτό.

Τα έχω όλα από το πρώτο μου παιδί κ ευτυχώς δεν πήγαν χαμένα όλα χρειάζονται μην το σκάφτεστε τη να πάρετε ιδικά όσες θα κάνετε το πρώτο σας.

Όσο για το άλλαγμα το βραδύ εγώ είχα ένα σελτεδακι δίπλα μου πάνα κ μωρομαντιλα κ το άλλαζα στο κρεβάτι.

post-23500-1482544008305_thumb.jpg

post-23500-14825440083698_thumb.jpg

post-23500-14825440084284_thumb.jpg

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αυτα ηθελα να ακουσω βρε thena...και εγω αυτης της αποψης ειμαι...

σελτεδακι-μωρομαντηλα-πανα για αλλαγμα το βραδυ διπλα μου...εμεις μαλλον θα το σκασουμε το 45ε για ενα στρωματακι για το πορτ μπεμπε...επισης θα παρουμε μια κουνια και αντιστοιχο καλο στρωμα για το δωματιο της...και για το παρκοκρεβατο σγ σγ...θα δουμε..μηπως μετακινω το πορτ απο δωματιο σε δωματιο για αρχη,αν χρειαστει..εχω κ το ριλαξ,αν βολευτει η μπουμπου μου εκει...αλλιως και αλλο στρωματακι καλο για το παρκοκρ....οσο για το αλλαγμα κατα την διαρκεια της μερας ελεγα στην αλλαξιερα στο δωματιο της...στην τουαλετα δεν χωραει αλλο επιπλο οπως θα ηθελα,βεβαια δεν εχω κοιταξει για αυτη την περιπτωση ακομα....

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/maison_toilette_meubles_duo_bain.htm

Γεια σας κορίτσια, έχω μέρες να σας γράψω οπότε έχω και διάφορα νέα. Την προηγούμενη Τετάρτη πήγαμε στο γιατρό και το μωρό μας ήταν 2280! Μεγάλωσε ο μπέμπης...! Το επόμενο R/V είναι για τις 15 Απριλίου και ο γιατρός μας είπε πως δε νομίζει να γεννήσουμε μέχρι τότε. Βδομάδα-βδομάδα πάμε.

Σήμερα περιμένω κρεβατάκι, πάρκο και καρότσι που έχω πάρει από Ιταλία. Πάντως για την αρχή αγόρασα ένα λίκνο που πολύ ήθελα από Γερμανία.

http://www.babyartikel.de/produkt/wiegen/easy_baby_wiege_weiss_sleeping_bear_blau

θα το έχω δίπλα μου και θα το πηγαίνω και στο σαλόνι.

από αλλαξιέρα έχω παραγγείλει για το δωμάτιό του όπου και θα τον αλλάζω περίπου αυτή αλλά σε άσπρο και καρυδί και ποιό μεγάλο μέγεθος.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=17&the2id=37&theid=37&open1=17&open2=37&thepid=158&page=1

Ήθελα να πάρω άσπρη κούνια όμως για διάφορους λόγους και κυρίως γιατί δεν ήθελα να έχει mdf η κούνια παρήγγειλα αυτήν

http://www.primimesi.com/product.php?id_product=853

και αυτό το καρότσι που έχει και portbebe

http://www.primimesi.com/product.php?id_product=590

σε μπεζ χρώμα.

Ελπίζω να έρθουν όλα σώα! Το λίκνο έχει έρθει και είναι πολύ όμορφο όμως το στρωματάκι του είναι πολύ λεπτό και δεν ξέρω αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να πάρω κανένα άλλο ποιό παχύ.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...