Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

sue σε ειχαμε χασει ολο το καλοκαιρι κανονισε τωρα που σε βρηκαμε παλι να εξαφανιστεις τελειως .......

να στειλουμε κ φιλια πολλα στην ANDITH ?????????

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια απο μενα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ριτακι ακου.....επειδη δεν εχεις τελειωσει με τις αλλεργιες ακομα....και επειδη δεν ειναι κ ο γεωργακης κανενας τσιλιμπιθρας....θα προτεινα και εγω τις1 - 4 .......ακομα καλυτερα οπως ειπε η φαιρυ εντελως σκετα....οχι frezylac ..αλλα κατι σκετο απο σ/μ οπως θα παρουμε κ εμεις αλλωστε....γνωμη μου!!!κατα τα αλλα τι εννοεις αν στο γραφει το ικα???θα το κανεις εκει? ή στον γιατρο σας????δεν καταλαβα....

και οσον αφορα στο φαγητο..εμενα ο γιατρος μας ,μουπε θα μαγειρευεις κοτοπουλο κ μοσχαρακι για 2 μερες το καθενα κ θα τα δινεις εναλλαξ...βεβαια εγω οπως μαγειρευω για εμας καθε μερα,ετσι φτιαχνω κ για τη μικρη..απλως δεν δουλευω κ δεν εχω προβλημα χρονου....αλλωστε 15-20 λεπτα θελω καθε μερα...βγαζω απο την καταψυξη απο βραδυς το κρεατακι κ με καροτο,κολοκυθι κ πατατα (ντοματα,αρακα κ απο αυριο κ μπροκολο)τα βραζω ολα μαζι....εχω κ γκαζι κ αν χρειαστει τα ζεσταινω εκει εννοειται με το λαδι μετα για καλυτερα..οσο ναναι οταν ζεσταινεται εστω κ λιγο το λαδι γινεται ψιλοκαπως....βεβαια εφτιαξα και δυο δοσεις φαγητου κ τα εχω αλεσμενα κ ετοιμα σε βαζακια κ στην καταψυξη για ωρα αναγκης...οπως σημερα που ειχαμε παει βολτα κ αργησαμε..οποτε μεχρι να φτιαξω το φαγητο μας ειχε ξεπαγωσει της μικρης,μετα κατσαρολακι 1 λεπτο κ μαμμμμμμ...

αλλα..........εννοειται πως διατηρειται το φαγητο χαλαρα 3 μερες στην συντηρηση..και αν εχεις κ κομματι εκει ,που εχει δυνατοτερη ψυξη απο το υπολοιπο ψυγειο ακομα καλυτερα...βεβαια να προτεινω παντα σε ανοξειδωτο σκευος,οταν ειναι για μερες (λογω επαγγελματος ξερω)..αν παλι θελεις,και πολτοποιημενα μπορεις να τα εχεις μεσα ...απλα νομιζω οτι σε βολευει καλυτερα....μπορεις να βρασεις για 3-4 μερες,να τα πολτοποιησεις και να τα μοιρασεις σε ταπερακια...βεβαια αυτα ειναι τα περισσοτερα πλαστικα,αλλα εγω πχ εχω και ανοξειδωτα,οπότε ,οπως ετυχε μια δοση,ειχα 6 ταπερακια στο ψυγειο κ καθε μερα εβγαζα ενα κ τσουπ κατσαρολακι ...... αυτα...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

thena μου...εμεις αν και κατεβαζουμε πολλα απο νετ,απο πλανοδιους δεν ψωνιζουμε....απο την αλλη στο βιντεο κλαμπ πηγαινουμε πλεον αραια κ που..αλλα πηγαινουμε...εκει θα βρουμε ό,τι θελησουμε που εννοειται δεν υπαρχει στο ιντερνετ κ επιπλεον σε fhd....μιας κ η τβ μας ειναι νεα κ γ@μ@ει κ στο νετ δεν εχουν κ ο,τι καλυτερο....

τωρα εσεις ξερετε τι βγαζει,τι πρεπει να δωσει κ τι θα περισσεψει..τα εξοδα ως επιχειρηση ειναι πολλα ,μιας κ στο συγκεκριμενο ειδος αν θελεις να σε προτιμανε πρεπει να το τρεξεις το θεμα πολυ κ να εισαι σουπερ ενημερος συνεχεια με τα καλυτερα!!!!επιπλεον η περιοχη σας,δες τι απαιτησεις εχει κ αν αντεχει ακομα σε αυτο το ειδος-γιατι πολλα κλεινουν,οπως τα δισκοπωλεια....σε εμας εδω κλεισαν οσα δεν ηταν ενημερα απο ταινιες κ οσα ηταν ακριβα!!!!!!!!!σκεψου κ αποφασισε!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

.....προτεινει της frezylac ...........πηγα λοιπον στ φαρμακειο κ μπερδευτηκα γιατι υπαρχουν παρα πολλα

συγκεκριμενα απο 6 μηνων εχει

1 φαριν λακτε με δημητριακα κ γαλα

2 φαριν λακτε με σοκολατα κ μπανανα :confused::confused::confused:

3 κρεμα μηλο μπανανα πορτοκαλι

4 βρωμη ολικης αλεσης γαλα μηλο βανιλια

αυτα νομιζω ειχε.

κ δυστυχως δεν ειχα μαζι το κιν για να παρω την γιατρο να ρωτησω

οποτε ρωταω τωρα εσας αν εχετε αγορασει κατι απο αυτα στα μωρακια σας ........... :tongue:

ριτακι εγω του δινω απο αυτα αλλα ακομα δεν εχουμε ξεκινησει κανενα απο αυτα που λες.του παρηγγειλα ομως το 1+το 4.

αυτα θα εδινα εγω.....

κοριτσια σας διαβαζα πολυ βιαστικα αυτες τις μερες.....

andith κοριτσακι μου σε σκεφτομαι πολυ!!!

στις υπολοιπες στελνω φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κοριτσάκια. Εμείςπήγαμε χθες στη γιατρό και γίναμε 7600 και 68 εκ.Μας είπε να αρχίσουμε και κοτοπουλάκι, γιαουρτάκι και πορτοκάλι. Είμαστε μια χαρά και κάναμε και το εμβολιάκι μας.

Ριτάκι δύσκολη η απόφαση. Πρώτα όμως ρώτα την πεθερά και κόψε κίνηση και μετά αποφάσισε.

Θενάκι η αλήθεια είναι ότι αρχίζουν να κλείνουν τα περισσότερα. Τα κέρδη μπορεί να είναι αρκετά, αλλά ζύγισέ τα με τα έξοδα και δες αν αξίζει.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!

πηγαμε σημερα για εμβολιο (κλαψαμε λιγακι:(), παιρνουμε πολυ βαρος τελευταια ειμαστε 8400 και 71, αρχιζουμε μοσχαρι και προσθετουμε λαχανικα εποχης, πορτοκαλι οταν κλεισουμε τους 7 μηνες.

Ριτακι εγω ειχα συνεννοηθει να παρω 3 μηνες απο το 6μηνο αλλα το ξανασυζητησα και θα καθησω και τους 6 παρολο που αισθανομαι πολυ κλεισμενη και πιεσμενη και σιγουρα θα ξεδινα με την δουλεια, αλλα ειμαι σιγουρη οτι αργοτερα θα το μετανιωνα που δεν περασα οσο περισσοτερο καιρο μπορουσα με τον μικρο μου. Καλα τα χρηματα δεν λεω αλλα δεν σε σωζουν κιολας οποτε γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που αισθανεσαι.:!:

Θενα οι καιροι ειναι δυσκολοι....3,5-4 χιλιαρικα τζιρος δεν ειναι πολλα, αν βγαλεις τα παγια, το ικα, τους φορους,το εμπορευμα θα μενουν 2 μισθοι για εσας;Και αποσβεση για το κεφαλαιο που θα βαλετε ποτε θα γινει; Ειναι και το αντικειμενο τετοιο που η κινηση μαλλον θα μειωνεται....Δεν ξερω, εγω δεν θα το τολμουσα.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ritaki

δεν ξερω να σου πω τι θα εκανα εγω αλλα μην υπολογιζεις οτι αν τους εξυπηρετησεις τωρα θα σε προτιμησουν ή θα σε σκεφτουν μετα...

δυσκολο...

την δουλεια τους θελουν να κανουν...

οπως κι εσυ...αρα δες τι σε συμφερει....ο μικρος δεν νομιζω να εχει θεμα μακρια σου...

thenaki εγω δεν θα το εκανα,οπως ειπαν και τα κοριτσια ολα κλεινουν....

σκεφτειτε το...

μονο εμεις ειμαστε πισω στο φαγητο...

αχλαδι,μηλο και ρυζαλευρο...

αυριο μπανανα πρωτη μερα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Kalisperaaaa...

Rita ti na sou pw, egw nomizw 8a phgaina, an den exei problhma h pe8era sou na krathsei to mwro. Egw akoma zorizomai merikes meres pou thn afhnw alla pisteyw einai kalytera kai gia tis 2 mas. apo thn allh, an einai na prokypsoyn problhmata me to na ton krataei h pe8era sou, oso nwritera prokypsoun toso kalytera gia na 3erete ki eseis ti sas perimenei ton febrouario kai na prospa8hsete na breite lyseis

Thena ki emena mou fainetai oti de 8a polypaei mprosta h olh fash me to videoclub...

Kata ta alla ki emeis emboliaki kaname shmera, eimaste pleon 7200 kai 66 pontous kai 8a arxisoume twra kreataki kai ena - ena diafora kainouria laxanika.

Paw gia antlhsh kai nani. Filakiaaaa....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Κορίτσια καλησπέρα!

Σας διαβάζω όποτε προλαβαίνω :)

Δεν ξέρω τι φάση περνάμε αν είναι δόντια (είμαστε φαφούτες ακόμα) ή αν είναι άλμα ή αν είναι κάτι άλλο αλλά είμαστε το τελευταίο καιρό με πολύ γκρίνια προβλημα στον υπνο μας και γενικά αστα να πανε... Εκει που είχε βρει κάποιο πρόγραμμα και ήταν κουλ τώρα είναι σαν να γυρίσαμε πίσω κάτι μήνες.. Τι να πω, ποιος ξέρει τι ζόρι τραβάει το καημενάκι.

Απλώς υπάρχουν μέρες που είμαι και γω κάπως και δεν αντέχω άλλη γκρίνια :( Που θα πάει κάποια στιγμή θα στρώσει.

Η μικρή μπουσουλάει σχεδον κανονικά αν και ακόμα δεν κάθεται τελείως, εννοω δεν στηρίζει φουλ την πλατούλα της να κάτσει ώρα.

Εμβόλιο έκανε την προηγούμενη βδομάδα και είμασταν 7100 και 69 πόντους.

Pasxalitsa v και μεις ακριβως στην ίδια φάση είμαστε με τις στερεες. Δεν τρελενόμαστε, τρώμε λίγο φρουτόκρεμα (4-5 κουταλίες μικρες με το αχλάδι γιατί το μήλο δεν πολυάρεσε σκετο) και ρυζάλευρο ούτε να το φτύσει :( Συνεχίζουμε και με τον θηλασμό προς το παρων.

Σε σχέση μ' αυτά που λέει η natasa133 περι διατροφής θα συμφωνήσω πάντως γιατί και μένα έτσι μου τα είπε η σύμβουλός θηλασμού. Το complementary αναφέρεται στις στερεες ως προς το μητρικό γάλα. Εννοείται πως δεν θηλάζεις μόνο και δίνεις και τις τροφές που πρέπει στην εκάστοτε ηλικία, απλώς επειδή όλα τα παιδάκια δεν τρώνε με την μια τα στερεα πας με τους ρυθμούς του. Αν τρώει για 2 βδομάδες 5 κουταλιές τόσο δίνεις σιγα σιγά θα τις αυξήσει μόνο του και θα γίνει και αντικατάσταση γεύματος. Απλως φαντάζομαι υπάρχουν μωρά που τους παίρνει μια βδομάδα και άλλα που τους παίρνει πολύ περισσότερο.

Εδω είχα φίλη που η κόρη της από μωράκι έτρωγε και από στήθος και μπουκάλι συμπλήρωμα, τις ξεκίνησε 6 μηνών στερεες και δεν ετρωγε τίποτα μονο γάλα, 8 μηνων σταμάτησε και τον θηλασμό και πάλι δεν έτρωγε, τώρα λίγο πριν κλείσει τους 11 μήνες τα τρώει όλα. Οπότε απλώς είναι θέμα χρόνου και υπομονής.

3xmama για το θεμα της περιόδου που σου χρωστω απάντηση δεν έγραψα ποτέ γιατί ουσιαστικά κράτησε μια αντε 2 μέρες.. δεν ξέρω τι ήταν αυτό, περιμένω να δω τώρα αμα θα μου ξαναρθει αυτές τις μέρες... Οπότε δεν πρόλαβα να παρατηρήσω αν επηρέασε κάτι...

Sue συγχαρητίρια και από μενα :)))))))) με το καλό μια τελειόμηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη

Andith εγω είμαι η τελευταία που θα χα να πω κάτι καθως σας ξέρω/με ξέρετε πολύ λιγο, καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε ό,τι κι αν αποφασίσετε. Δεν πέφτει λόγος σε κανένα να σε κρίνει εσεις ξέρετε τι αντέχετε και στις 2 περιπτώσεις. Συμφωνώ με την naya κυρίως ηρεμία και ψυχραιμία και το βούλωνω επίσης.

Τι άλλα εγω ξεκινώ δουλεια 1 Μαρτιου και όποτε το σκέφτομαι με παίρνει απο κάτω.. δεν ξέρω τι θα κάνω.. πρέπει να βρούμε και γυναίκα γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ωχ ξύπνησε, πολλά φιλιά σε όλες σας και τα μωράκια σας :)

GNkbp3.png

geia sas tsoupritses!

ritaki to esvisa an k kathisterimena

tora vgazo gala kai petao kai den mou aresei katholou auto :( noiotho san na xuno kati polutimo

o mikros 2 meres tora efage ta laxanika tou :)

kai simera mou eipan pos efage k frouta!!!!

euxomai na min exei anusixia to poulaki mou kai na mporesei na koimithei makria mou !

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Kalimeraaa :D:D:D

Ki egw antlhsh natasa alla eytyxws oxi gia petama.thn perasa omws k th fash tou petamatos kai einai ontws kapws. Ti kaneis ekei sta ksena, pws pernas?

Ksexasa na sas pw, ton allo bdomada arravwniazetai h adelfh mou! Mas to anakoinwse thn kyriakh. Elegan gia mesa stis giortes alla thn trith einai ta genethlia ths k apofasisan na to kanoun tote. Oxi tpt idiaitero dld, gia faghto tha erthoun oi anthrwpoi, na gnwristoun k oi goneis.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kalimera ριτα:D τα χω τα μικρα στο παρκο κ παιζουν αλλαζουν κτοιριο στον παιδικο κ θα παει πεμπτη σχολειο η μικρη

ξαναρχομαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ τι επαθεσ βρε ριτα ψαξε καλα πριν σκουπισεισ κ το χασεισ για παντα:confused:

κοιτα κ στο μπανιο εγω δεν τα βγαζω ποτε.

σε λιγο θα παω τον ιασονα γιατρο για τσεκ:rolleyes:

σε αφηνω παω να ντυθω θα ερθω μετα να τα πουμε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...