Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ola kala...tvra gyrisame..h mikrh ..."kyria"....koimhthike stis 9.....xypnise k efage 150ml stis 11.30 k xana ypno....k elpizv na mas paei mexri to prvi ...na kanoyme k kamia monkey business.....xixixi..exv piei k kati votkitses...tzi tzi...apo ton aygoysto toy '09 eixa na piv.....erixa k ta koynimata moy...xaxaxa..filiaaaaaaa

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

αντε νεκταρια να περασεις ομορφα !!!!! ;)

παω κ γω σιγα σιγα . το μικρακι κοιμαται εδω κ 1 ωρα (ναι παλι αργησε να κοιμηθει :roll:) δεν νομιζω να ξυπνησει, σημερα ηταν ανησυχο αρκετα ελπιζω να ηταν περαστικο κ να μην μας περιμενει τιποτα . Α σημερα εφαγε κ φρουτοκρεμα!(γιουπι)

σας καληνυχτιζω

φιλια σε ολες

fairy o γιος σου ειναι ενας κουκλος (το λεω συνεχεια κ θα γινω κουρστικη στο τελός)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia

pao gia δουλεια σε λιγο κ δεν εχω ντυθει ακομα

ριτακι να πασ κ να μην το σκεφτεσαι το παιδι ειναι μωρο ακομα για να καταλαβαινει τισ γιορτεσ μην στεναχοριεσαι ολα τα κανουμε για τα μωρα μασ για να τα εχουν ολα ,πιο χαρουμενο θα ειναι με ενα παιχνιδακι που θα μπορεσεισ να του παρεισ ενο την πρωτοχρονια θα κουτουλαει απο νυστα κ κουραση χαμπαρι δεν θα παρει αν αλλαξε ο χρονοσ η οχι χιχι

αυτα παω φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερουδια!!!

Ριτακι εισαι σε διλλημα...Κι εγω πριν ερθω στη δουλεια ημουν πολυ αγχωμενη και αρνητικη.Δεν ηθελα να αφησω το μωρο μου...Τελικα ομως τα πραγματα δεν ειναι καθολου τραγικα.Ο μικρος μια χαρα περναει και μακρια μου...Βεβαια ειναι με την μαμα μου που της εχω εμπιστοσυνη και ανεση στο να της πω μια κουβεντα.Και δεν λειπω πολλες ωρες ,ουτε Σαβ/κο. Ξεφευγω και λιγο απο τη μιζερια της νοικοκυρας. Αν δεν σε αγχωνει πολυ το γεγονος οτι θα ναι με την πεθερα, να πας!Θα ναι μια δοκιμη για το πως θα ναι και μετα τα πραγματα.Θα ξεφυγεις λιγο, θα βγαλεις λεφτα και οπως λεει η Θενα το μωρο τωρα δεν καταλαβαινει οτι ειναι Χριστουγεννα...Θα εχεις παραπανω κουραση, αλλα οταν γυρνας θα ασχολεισαι με το γιο σου και θα τα ξεχνας ολα! Καλη τυχη σε ο,τι αποφασισεις!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα sue μου !

αχ αυτο σκεφτομαι οτι δηλαδη θα ειναι μια προβα για τον φλεβαρη που θα ξεκινησω επισημα κ οτι αν δεν μου αρεσει θα ανχωθω χειροτρα μεχρι τοτε..... δεν ξερω .

κ οντως οπως λετε ισως να μην καταλαβει κ πολλα το μικρο αλλα εγω θα το νιωσω αυτο το κενο :-(:-(

ακουω με προσοχη κ τις αποψεις σας κ με βοηθατε λιγο αν κ να σας πω την αληθεια σκεφτομαι λιγο περισσοτετο συναισθηματικα (κ ισως να μην μου κανει τοσο καλο )

88M1p3.pngycQap3.png

sue,πως νιωθεις με τις ανακατοσουρες κ το νεο αυτο συναισθημα???τοχεις συνηδητοποιησει καθολου???

Μερα με τη μερα το συνειδητοποιω...Σημερα δεν ανακατευομαι..Νομιζω ομως οτι δεν προσεχω τον εαυτο μου οπως περισυ...Πρεπει περισσοτερο...Μην το χω παραμελειμενο το δευτερο...:D

Το ευχαριστηθηκες εχθες, ε?Μπραβο!Εμεις τον εχουμε αφησει 3-4 φορες για να βγουμε βραδυ(σε γαμο και για εξοδο!)Ξερω ομως οτι δεν ξυπναει τη νυχτα και ημουν ησυχη!

Μπανακι το καναμε ξαπλωτο οπως μωρακι, αλλα θελει να σηκωνεται και αρχισαμε να τον βαζουμε καθιστο κρατωντας τον(γιατι δεν στηριζεται ακομη) ή τον σηκωνουμε και ορθιο και τρελαινεται!Ειναι η καλυτερη του το μπανιο!

Χτες πηγαμε στο γιατρο, του καναμε εμβολιο, λιγο εκλαψε.Τον βρηκε πολυ καλο!Πηρε 1 κιλο σε ενα μηνα.Απο νεογεννητο ειχε να παρει τοσο βαρος...Τωρα ειναι 7.650 και 70,5 ποντους. Κινητικα τον βρηκε μια χαρα!Την αλλη εβδομαδα θα του δωσουμε λαχανικα και κοτοπουλο, καθως και ρυζαλευρο παλι.Και στην φρουτοκρεμα θα βαλουμε και λιγη μπανανα. Εχτες ολη μερα φωναζε "μπαμπαμπαμπαμπα" και "μαμαμαμαμαμα".Καθε μερα κανει και κατι καινουριο! Ειναι υπεροχα τα παιδακια μας!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

φιλες μου παλι θελω βοηθεια ........

η παιδιατρος μου ειπε να παρω οποια δημητριακα για τον μικρο θελω.....προτεινει της frezylac ...........πηγα λοιπον στ φαρμακειο κ μπερδευτηκα γιατι υπαρχουν παρα πολλα

συγκεκριμενα απο 6 μηνων εχει

1 φαριν λακτε με δημητριακα κ γαλα

2 φαριν λακτε με σοκολατα κ μπανανα :confused::confused::confused:

3 κρεμα μηλο μπανανα πορτοκαλι

4 βρωμη ολικης αλεσης γαλα μηλο βανιλια

αυτα νομιζω ειχε.

κ δυστυχως δεν ειχα μαζι το κιν για να παρω την γιατρο να ρωτησω

οποτε ρωταω τωρα εσας αν εχετε αγορασει κατι απο αυτα στα μωρακια σας ........... :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki ego θα επερνα το 1 η το 4 σιγουρα οχι τη σοκολατα , μην το πολυσκεφτεσαι οπιο κ να παρεισ αν δεν του αρεσει θα παρεισ αλλο μετα:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ritaki ego θα επερνα το 1 η το 4 σιγουρα οχι τη σοκολατα , μην το πολυσκεφτεσαι οπιο κ να παρεισ αν δεν του αρεσει θα παρεισ αλλο μετα:tongue:

χαχαχχαχαχ ποσο δικιο εχεις !

κουμπαρουλα ξερεις μηπως αν το εμβολιο pentavac το γραφει το ΙΚΑ ????

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki κ εγω του δινω σκετη βρωμη...οχι πλεον για μωρα ομως...του τη βραζω με φρεσκο γαλα κ πολλες φορες βαζψ κ κανα αχλαδι μεσα..θα προτεινα να παρεις οτι πιο σκετο γινεται

ριτακι πιο ειναι αυτο δε θυμαμαι ,αλλα ξερω οτι μονο μηνιγγιτιδόκοκκου κ του πνευμονιόκοκκου γραφουν νομιζω κ ανεμοβλογιασ τα αλλα δεν νομιζω αλλα μπορεισ να ρωτησεισ γιατρο στο ικα εμενα μου τα ειχαν γραψει.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...