Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω ειχα σκοπο να τον βγαλω....αλλα λεω να τον αφησω στο πλαστικο του...καθεται στον πωπο κ παιζει με τα παιχνιδια του κ οτνα βαρεθει ξαπλωνει κ πλατσουριζει...κ φυσικα κακαριζεται...σπρωχνει με τα ποδια κ παει περα δωθε κ του αρεσει

εχω κ εγω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα χτυπησει στα πλαινα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Andith mou se 2 tha symfwnhsw apolyta me ta koritsia edw. Prwton o,ti ki an apofasiseis, oxi sthriksi ki an xreiasteis eimaste edw gia sena! Kai deyteron, oti ki an sou poume emeis h alloi, einai Mia apofasi pou tha parete oi 2 sas kai kalo einai na thn parete me oso to dynaton perissoteri hremia kai psyxraimia. Kata ta alla akolouthw th symboulh ths filhs mas ths ritas kai to boulwnw.

Συμφωνω και το βουλωνω επισης.....

Naya περαστικα σας.:-)

3xmama ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα η μικρη:-)

Ριτα πολυ ωραιες οι φωτο, περασε καλα ο Γιωργος σου ε;

Απογαλακτισμος σημαινει οτι το μωρο δεν τρεφεται αποκλειστικα με γαλα και γινεται εισαγωγη και αλλων τροφων. Αρχικα ο σκοπος ειναι να εξοικιωθει με τις νεες γευσεις και το κουταλι, εξαλλου μην ξεχναμε οτι τα μωρακια μας ειναι μονο 6,5 μηνων σιγα-σιγα θα μαθουν να τα τρωνε ολα.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Kaλε fairy τι μπανακι πλαστικο εχεις κ πηγαινει περα δωθε ο γιωργης κ μαλιστα ξαπλωτος? ο δικος δεν χωραει για πολλα πολλα περα δωθε:roll::roll:

ναι ελενακι περασαμε ομορφα πολυ ο του μικρου κ εμας μας αρσε πρα πολυ !

κ αποτι καταλαβΤΕ ακομα δεν εχω φυγει γιατι ο μικρος δεν ξερω τι εχει παθει κ εχει γκρινια κ κλαμα αφορητο . πρωτη φορα στους 6μιση μηνες σκεφτομαι οτι τον ματιασαν ....μολις ηρεμησει λιγο θα τον ντυσω κ θα παμε jumbo κ θα ερθει να μας βρει ο μπαμπας μας οταν σχολασει

88M1p3.pngycQap3.png

Nektaria ki emeis akoma sth mpanieritsa thn kanoume alla kai oi 2 mazi. Monh mou mono kanadyo fores thn ekana. Einai pou den axoume k mpaniera sto spiti.

Ax vre fairy poly m aresei etsi pou ta perigrafeis alla den th blepw th mikrh mas na to kanei ayto... Pros to paron epeidh den kathetai kai toso kala ston kwlo ths alla kai oso kathetai kai pianetai sthn mpanieritsa ena stoxo exei : na shkwthei orthia! Alhthia esy pou ton afhneis tosh wra den krywnei? Egw ligo kathisth thn afhnw kai nomizw oti tha ksepagiasei apo th mesh kai panw..

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

σημερα για πρωτη φορα θα αφησω τη μαμα μου με τη μικρη κ θα παμε σε ενα φιλικο σπιτι για κατι γενεθλια .....επειδη μενει 2 οροφους πιο κατω δεν προβληματιζομαι,αν κ νομιζω οτι τελικα θα της πω να κατσει στο δικο μας σπιτι...πρωτη φορα θα την αφησω ειδικα τετοια ωρα κ καπως μουρχεται....αλλα κ μαζι να την παρω ,μιας κ θαναι ωρα υπνου της ,αδικα θα την ανησυχησω.....ελπιζω να πανε ολα καλα...ουτως η αλλως ειναι ησυχο παιδι κ ειδικα τη νυχτα ποτε δεν ξυπναει κ κοιμαται αμεσως...τωρα αν δεν με μυριζει κ καταλαβει οτι θα λειπω βραδυατικα δεν ξερω πως θα αντιδρασει...αυτα ...φιλια κ καληνυτα σε ολεεεεεεες

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

irema re koritsia mi varate kai oi duo mazi:D:D:D

auto pou leo einai pos ton 1o xrono oi sterees einai sumpliromatikes, dld prepei na pinei gala kai sterees, etsi an den faei kapoio geuma den tha trelathoume ki olas. epipleon kai o giatros tou IKA pou xeroume poso proothoun tis kremes emporiou otan tou eipa den tin troei mou eipe den peirazei as pinei gala.

simera pantos fagame arketo apo to fagaki mas (me klammata vevaia) alla oxi frouta mias kai den prolavame.

A! den sas eipa vgalame kai 4o donti.

oso gia to mpanio 2 tropoi: i sto mpanieraki psiloxapla (afou den kathomaste akoma katholou)/ i agkalia stin mpaniera

uDLqp1.png

natasa μου δες αυτο βρε κουκλα :)

http://www.who.int/nutrition/topics/infantfeeding_recommendation/en/index.html

Breastfeeding is an unequalled way of providing ideal food for the healthy growth and development of infants; it is also an integral part of the reproductive process with important implications for the health of mothers. As a global public health recommendation, infants should be exclusively breastfed(1) for the first six months of life to achieve optimal growth, development and health(2). Thereafter, to meet their evolving nutritional requirements, infants should receive nutritionally adequate and safe complementary foods while breastfeeding continues for up to two years of age or beyond.

re fairy to idio leo complementary food : dld sumpliromatiki tou thilasmou. Den ton antikathista, mpainei epipleon.

uDLqp1.png

φιλες μου τι κανετε ??????

ακουστε κ θελω γνωμες ...........

περασα απο ενα πολυκαταστημα κ ηταν ο υπευθυνος πωλησεων της εταιρειας που δουλευω. μου ειπε οτι αυριο θα μου τηλ για μια προταση που εχει ναμου κανει . λοιπον ακουστε ..........θελει να δουλεψω απο 13 εως 31 (κ 1 κυριακη) μονο ταμειο 8ωρο ομως(ισως κ περισσοτερο)

ταμειο σημαινει κ παραλαβες κ τυχον επιστροφες (αυτο ειναι λιγο λουκι με το σκανερ) κ μου δεινει 1200 :roll::roll::roll::roll::roll: μαυρα εννοειτε κ στο χερι .

μεχρι την πεμπτη το πρωι πρεπει να εχω απαντησει.

το ασχημο ειναι ο κ αγγελος θα δουλευει φουλ τις γιορτες κ ο μικρος θα περναει πολλες ωρες στο σπιτι της πεθερας μου :?:???::?:???: κ σαν συναισθηματιας εγω σκεφτομαι οτι τα πρωτα του χριστουγεννα θα τα περασει χωρις εμενα(αφου του χρονου θα δουλευω παλι φουλ) δεν του εδειξα οτι χαρηκα με την προταση του να σας πω την αληθεια ....βεβαια 1200 ευρωπουλα καταπληκτικα θα ηταν . ο αγγελος μου λεει να παω ........εγω κλασικα σκεφτομαι τον μικρο μου κ οτι θα ειναι στην πεθερα κ δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμη . ο αγγελος βεβαια ειπε κ το αλλο πως αν παω τωρα σε αυτο το πολυκαταστημα κ τους εξυπηρετησω , ισως οταν γυρισω στην δουλεια επισημα να με πανε εκει κ οχι μακρυα κ μου λεει τετοια...........

θελω να ακουσω κ εσας φιλες μου

88M1p3.pngycQap3.png

φιλες μου τι κανετε ??????

ακουστε κ θελω γνωμες ...........

περασα απτο κ ηταν ο υπευθυνος πωλησεων της εταιρειας που δουλευω. μου ειπε οτι αυριο θα μου τηλ για μια προταση που εχει ναμου κανει . λοιπον ακουστε ..........θελει να δουλεψω απο 13 εως 31 (κ 1 κυριακη) μονο ταμειο 8ωρο ομως(ισως κ περισσοτερο)

ταμειο σημαινει κ παραλαβες κ τυχον επιστροφες (αυτο ειναι λιγο λουκι με το σκανερ) κ μου δεινει 1200 :roll::roll::roll::roll::roll: μαυρα εννοειτε κ στο χερι .

μεχρι την πεμπτη το πρωι πρεπει να εχω απαντησει.

το ασχημο ειναι ο κ αγγελος θα δουλευει φουλ τις γιορτες κ ο μικρος θα περναει πολλες ωρες στο σπιτι της πεθερας μου :?:???::?:???: κ σαν συναισθηματιας εγω σκεφτομαι οτι τα πρωτα του χριστουγεννα θα τα περασει χωρις εμενα(αφου του χρονου θα δουλευω παλι φουλ) δεν του εδειξα οτι χαρηκα με την προταση του να σας πω την αληθεια ....βεβαια 1200 ευρωπουλα καταπληκτικα θα ηταν . ο αγγελος μου λεει να παω ........εγω κλασικα σκεφτομαι τον μικρο μου κ οτι θα ειναι στην πεθερα κ δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμη . ο αγγελος βεβαια ειπε κ το αλλο πως αν παω τωρα κ τους εξυπηρετησω , ισως οταν γυρισω στην δουλεια επισημα να με πανε εκει κ οχι μακρυα κ μου λεει τετοια...........

θελω να ακουσω κ εσας φιλες μου

ego mallon tha pigaina kurios gia to deutero pou anafereis.

entaxei tha kourasteis k tha sou leipsei polu alla tha ton vlepeis otan gyrnas

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

θα σβυσω το ονομα του πολυκαταστηματος μην εχουμε προβληματα.

νατασσα μου αν θες σβυστο κ εσυ :wink:

fairy μου θα με βοηθουσαν περισσοτερο στην ακρη ξερεις για ωρα αναγκης. οχι οτι δεν βγαινει ο μηνας . κ ισως κ στο καρεκλακι αυτοκινητου αν υπολογιζα 300 τωρα μπορω να μην εχω οριο ας πουμε .

φοβαμαι λιγο μην το μετανιωσω κ μετα τους "κρεμασω" μεστις γιορτες κ τα κανω χειροτερα τα πραγματα.

αυριο σκεφτομαι να το πεταξω κ στην πεθερα μου να δουμε πως θα το παρει

88M1p3.pngycQap3.png

κανε οτι νομιζεις καλυτερο...1200 δεν ειανι κ λιγα λεφτα...αλλα ειλικρινα καταλαβαινω πως νιωθεις γι αυτο κ εγω ακομα δεν εχω γυρισει στη δουλεια...σημερα να φανταστεις δεν κοιμηθηκε στον παιδικο ολη μερα κ κοιμηθηκε στο δρομο προς το σπιτι κ συνεχισε κ εδω κ στις 8 τον ξυπνησα να τον δω λιγακι...ε να κανει κ μπανιο κλπ...αλλα ηθελα να του μιλησω...δεν αντεξε ομως πολυ...9 παρα επεσε παλι....κ λεω ετσι θα ειναι τωρα που θα γυρισω στη δουλεια??? ευτυχως 2 μερες θα δουλευω απο το σπιτι

re fairy to idio leo complementary food : dld sumpliromatiki tou thilasmou. Den ton antikathista, mpainei epipleon.
μαλλον δεν καταλαβες σωστα νομιζω...σιγα σιγα ο θηλασμος πρεπει να αραιωσει κ να αντικατασταθει με γευματα...οχι να θηλαζεις αποκλειστικα για ενα χρονο κ που κ που να δινεις κ κανα φρουτο (οκ ακραιο παραδειγμα)

κοιτα στη τελικη κανε οπως εσυ νομιζεις καλυτερα για το μωρακι σου...εμεις απλα συμβουλες κ αποψεις λεμε...

κανε οτι νομιζεις καλυτερο...1200 δεν ειανι κ λιγα λεφτα...αλλα ειλικρινα καταλαβαινω πως νιωθεις γι αυτο κ εγω ακομα δεν εχω γυρισει στη δουλεια...σημερα να φανταστεις δεν κοιμηθηκε στον παιδικο ολη μερα κ κοιμηθηκε στο δρομο προς το σπιτι κ συνεχισε κ εδω κ στις 8 τον ξυπνησα να τον δω λιγακι...ε να κανει κ μπανιο κλπ...αλλα ηθελα να του μιλησω...δεν αντεξε ομως πολυ...9 παρα επεσε παλι....κ λεω ετσι θα ειναι τωρα που θα γυρισω στη δουλεια??? ευτυχως 2 μερες θα δουλευω απο το σπιτι

η πραγματικοτητα που εζησες σημερα fairy μου μου λεει παρα πολλα ;)

νατασσα διαβασα καλα???????????4 δοντακι?! καλοριζικο !!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Kaλε fairy τι μπανακι πλαστικο εχεις κ πηγαινει περα δωθε ο γιωργης κ μαλιστα ξαπλωτος? ο δικος δεν χωραει για πολλα πολλα περα δωθε:roll::roll:

γλυστραει η πλατικη μπανιερα μεσα στη δικη μας οπως κλωτσαει...χεχε...κ μεσα στη μπανιερα του κανονικα δε χωραει....κ σπρωχνει με τα ποδια συνεχεια κ παει πανω απο την αλλη πλευρα...καποια στιγμη λογικα θα φυγει με το κεφαλι πισω αχαχαχαχαχα

θα βαλω φωτο να δεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...