Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

oute emeis exoume fusika antikatastisei geumata alla den agxonomai pleon giati diavasa pos ton 1o xrono ta mora pou thilazoun den antikathistoun to gala me sterees, oi sterees trofes einai epipleon. pantos exo tin entuposei pos isos kanei ligo ligoterous thilasmous alla kai pali arketous oste na min exo akoma periodo!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σουζανακι :D

εμεις καναμε καποιες εξετασεις αιματος για να αποκλισουμε καποιες ομαδες οπως γαλακτοκομικα ..... οπως σας ειπα σχετικα με τον σκυλο . εφοσον βγηκαν αρνητικες σε αυτα προτινε η γιατρος μου να μην κανουμε αλλες γιατι την αλλεργια μας την προκαλεσε εξωτερικος παραγοντας. οποτε δεν ξερω ακομα τι τον πειραξε....απλα παρατηρω κ προσεχω . οταν λιγο μεγαλωσει κ αφου το ξαναεμφανισει θα κνουμε κ αλλες εξετασεις.

εσυ με το σπορακι πως πας ? β επιπεδου ποτε σου ειπε ???

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα , καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στις εορταζόμενες και στους

εορταζόμενους!

Εμείς εχθές περάσαμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα με τη μικρή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι από τα δοντάκια...γιατί φαινόταν να πονάει αρκετά. Πολύ κλάμα πάντως!:(

εγω οπως εχω πει,αφου καναμε διαφορες εξετασεις ειδαμε οτι εχει αλλεργια στην πρωτεινη του αγελ.γαλακτος.....οποτε και πινουμε γαλα υποαλλεργ. αλμιρον πεπτι λεγεται,που μετα απο τεστ ,δεν μας πειραζει κ αυτο...τσεκαρε ο γιατρος στο αττικον διαφορα υποαλ. γαλατα!

νατασα,εννοειται πως αντικαθιστας τον θηλασμο με στερεες τροφες ,γιαυτο λεγεται κ απογαλακτισμος...αυτο ελειπε να τρωει κ 3 γευματα φαγητου κ ανα 3-4ωρο να θηλαζει κιολας....αλλωστε ενδεικτικα παντα,ενα παιδι που εχει ξεκινησει στερεες τροφες ,παει ως εξης....πρωινο γαλα,δεκατιανο φρουτα,μεσημεριανο κρεας,απογευματινο ρυζαλευρο κ βραδυνο γαλα....και παραλληλα εννοειται πως κ το γαλα προσφερεται αν το φαγητο δεν φτανει καθε φορα..αλλα η αρχη ειναι ,το παιδι να τρωει τοσο,ωστε να μην χρειαζεται γαλα μετα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω να σας θυμισω ,γιατι κατα εποχες διαβαζω τις ανησυχιες σας για την περιοδο,αδιαθετησα στους 3 μηνες(9 αυγουστου περσυ τελευταια περιοδος κ τελη ιουλιου φετος πρωτη περιοδος..καλο ε???)...θηλαζα τοτε φυσιολογικοτατα κ μεχρι τωρα εννοειται πως αδιαθετω καθε μηνα δυστυχως και απο γαλα ποτε δεν μου ελειψε απο το στηθος μου....ευτυχως...απλα με τη περιοδο,σταθεροποιηθηκε η υπερπαραγωγη γαλακτος πουχα!!!!η μαια μου κ ο γιατρος μου τοτε,επειδη ειχα στεναχωρηθει πολυ,μουπαν οτι ειναι το απολυτως φυσιολογικο να αδιαθετουμε στον χρονο πανω-κατω απο την τελευταια περιοδο....και οτι κανονικα ετσι θαπρεπε ναιναι,μονο που σπανια ειναι ετσι απο τις ορμονες μας που σπινταρουν μετα την γεννα....

εντωμεταξυ μην ξεχνας ριτακι μου οτι εμεις ειμαστε γεννημενες στις 27.04,οποτε τρωμε πολυ καιρο τωρα(συγκεκριμενα απο 07.10)....και απογαλακτισμο εχουμε ξεκινησει απο τοτε....δηλ απο 7.10 κοψαμε στην αρχη το απογευματινο θηλασμο(με το ρυζαλευρο),πιο μετα στις14.10 το πρωινο θηλασμο(με τα φρουτα) και τελος το μεσημεριανο στις 27.10 με την χορτοσουπα κ ο απογαλακτισμος οπως καταλαβαινεις εγινε πραγματικα σγ σγ...

πλεον μετα απο 2 μηνες παρα κατι ,μπορω να κοψω κ αλλα γευματα δινοντας ξενο... τα βραδυνα της της τα εκανα ξενο(ασχετα αν τα εκοψε μονη της) κ προς το παρον για λιγο διαστημα ακομα,μονο ενα γευμα απο στηθος......ωστε λογικα να τρωει οποτε ειναι (ελπιζω στα δυο γευματα να περιοριστω) με το μπιμπερο της.....

και οχι το στηθος μου δεν εχει προβλημα...μαθαινει μονο του..περιοριζεται σγ σγ το γαλα...1-2 μερες ειχα ενα θεματακι,αλλα περασε αμεσως...ειναι φανταζομαι,οπως σε εσας οταν ξεκινησατε το μπιμπερο,αλλα 10 φορες πιο ευκολα κ καλυτερα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ριτακι σας εκανε αιματ. ή δερματκες εξατασεις?????εμεις την ημερα που μας ειπε ο παιδιατρος μας πουναι chief γιατρος στο αττικο να παμε εκει για εξετασεις μας πηγε κατευθειαν στο αλλεργιολογικο κ μας εκαναν κ αιμ. κ δερμ. εξετασεις...την ιδια μερα δυστυχως,εγω που ειχα τοσο σεβασμο στα παιδων,ηρθαν 2-3 περιστατικα απο εκει με καταστασεις αρκετα σοβαρες ,που τις ειχαν ξεπεταξει εντελως....τους ειχαν προτεινει μακρυα απο διαφορα κ κοψιμο το φαγητο για να βλεπανε οι γονεις κ καλα τι τους πειραζε κ να ξαναπηγαινανε οποτε...και πηγαινοντας στο αττικο στο τσακ μπαμ στα χερακια δερμ.εξεταση και για σκονη κ για σκυλο-γατα κ για διαφορες τροφες.....κ φυγανε οι γονεις ανακουφισμενοι,αφου τα δυο παιδακια ειχαν μεγαλη αλλεργια κιολας σε κατι χορτα-γρασιδια και σε γατα(αφου αποφασισαν οι γονεις 10 μηνων πλεον το μωρο να φερουν την γατα τους παλι σπιτι) κ το αλλο σε αυγο...εμπειρια μεσα στα ματια μου....η μικρη μου μπροστα τους τπτ δεν ηταν απο σημαδια κ φαγουρα...αυταααααα..παω να μαγειρεψω ...για 2 μερες σημερα θα κανω μοσχαρακι κ θα βαλω κ αρακα....

Διαφημίσεις

καλημερα σουζανακι :D

εμεις καναμε καποιες εξετασεις αιματος για να αποκλισουμε καποιες ομαδες οπως γαλακτοκομικα ..... οπως σας ειπα σχετικα με τον σκυλο . εφοσον βγηκαν αρνητικες σε αυτα προτινε η γιατρος μου να μην κανουμε αλλες γιατι την αλλεργια μας την προκαλεσε εξωτερικος παραγοντας. οποτε δεν ξερω ακομα τι τον πειραξε....απλα παρατηρω κ προσεχω . οταν λιγο μεγαλωσει κ αφου το ξαναεμφανισει θα κνουμε κ αλλες εξετασεις.

εσυ με το σπορακι πως πας ? β επιπεδου ποτε σου ειπε ???

Μακαρι να μην τον ξαναπειραξει τιποτα τον ομορφουλη σου!

Εμεις μπορει να χρειαστει να ξανακανουμε εξετασεις αιματος γιατι οι πρωτες που ειχαμε κανει ηταν αρνητικες σε αλλεργια, εκτος του γαλακτος (που ειναι το βασικο), που δεν εχουν βγει ακομη γιατι οι αχρηστοι στο παιδων πεντελης ξεχασαν να τη βαλουν στο χαρτι των εξετασεων και απο τοτε μεινανε απο αντιδραστηρες και δεν μπορουν να την επαναλαβουν για το γαλα...Οποτε υποθετικα εχουμε αλλεργια και δεν πινουμε γαλακτοκομικα...

Οσο για το σπορακι, δεν εχω δει τιποτα ακομη.Θα παω την αλλη εβδομαδα στο γιατρο ωστε να μπορεσουμε να ακουσουμε καρδουλα.Απο χτες εχω και ανακατωσουρες...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

νεκταρια μου καναμε κ αιματολογικες κ δερματογικες .......... η δικη μου παιδιατρος ειναι στο παιδων στο τμημα αλλεργιολογιας.......... μου ειπε να παω τον μικρο εκει κ να μην ακουσω κανεναν αποτι μου πει αλλα να την περιμενω. ετσι κ εκανα. μεχρι να ερθει τον ειχε εξατασει ενας γιατρος κ μας ειχε πει για 100 εξετασεις κ παρα πολυ ταλαιπωρια για τον μικρο. ειχα τρομαξει τοσο πολυ . μολις ηρθε η δικη μου εσκυσε το χαρτι που μου ειχε δωσει ο αλλος γιατρος κ ακουσα οτι μου ειπε . κ νομιζω καλα εκανα;)

οσο για τον θηλασμο που λες , νομιζα οτι τωρα αρχισες να αποθησαζεις γιαυτο μου φανηκε αποτομο.........αλλα αφου λες απο 7.10 .......... :tongue::tongue::tongue::tongue:

να μας την φιλησεις την μπουμπου σου !

σημερα με τρωει το χερι μου να δωσω λεφτα .......... περιμενω μια φιλη για καφε κ κους κους κ με κοβω το απογευμα καπου να χαλαω ενα πενηνταρικακι ........... jumbo η athens δεν ξερω αναλογα με τον καιρο κ την ορεξη μου . λειπει κ ο αγγελος κ η με μαρσιπο κ λιγη ωρα εξω κ με καροτσι αλλα εδω κοντα

α κ κατι αλλο ..........βρηκα mothercare stock στον ταυρο δεν ξερω τι εχει μεσα αλλα σκεφτομαι να το επισκεφτω πολυ συντομα !

88M1p3.pngycQap3.png

νεκταρια μου καναμε κ αιματολογικες κ δερματογικες .......... η δικη μου παιδιατρος ειναι στο παιδων στο τμημα αλλεργιολογιας.......... μου ειπε να παω τον μικρο εκει κ να μην ακουσω κανεναν αποτι μου πει αλλα να την περιμενω. ετσι κ εκανα. μεχρι να ερθει τον ειχε εξατασει ενας γιατρος κ μας ειχε πει για 100 εξετασεις κ παρα πολυ ταλαιπωρια για τον μικρο. ειχα τρομαξει τοσο πολυ . μολις ηρθε η δικη μου εσκυσε το χαρτι που μου ειχε δωσει ο αλλος γιατρος κ ακουσα οτι μου ειπε . κ νομιζω καλα εκανα;)

οσο για τον θηλασμο που λες , νομιζα οτι τωρα αρχισες να αποθησαζεις γιαυτο μου φανηκε αποτομο.........αλλα αφου λες απο 7.10 .......... :tongue::tongue::tongue::tongue:

να μας την φιλησεις την μπουμπου σου !

σημερα με τρωει το χερι μου να δωσω λεφτα .......... περιμενω μια φιλη για καφε κ κους κους κ με κοβω το απογευμα καπου να χαλαω ενα πενηνταρικακι ........... jumbo η athens δεν ξερω αναλογα με τον καιρο κ την ορεξη μου . λειπει κ ο αγγελος κ η με μαρσιπο κ λιγη ωρα εξω κ με καροτσι αλλα εδω κοντα

α κ κατι αλλο ..........βρηκα mothercare stock στον ταυρο δεν ξερω τι εχει μεσα αλλα σκεφτομαι να το επισκεφτω πολυ συντομα !

na mas peis ti exei an kai gia mena einai makria.

nektaria sumfona me tin amerikaniki paidiatriki etaireia kata ton 1o xrono oi steres trofes einai sumpliromatikes gia ta morakia pou thilazoun apokleistika. fantazomai oti auto simainei pos an den thelei vevaia na piei gala den to piezoume alla den egine kai tpt an den faei sterees. to epsaxa arketa kai diavasa tis sumvoules apo tis suvmoulous thilasmou.

pio giatro exeis sto attiko? ego eixa paei ton proigoumeno mina se ena pou einai kai sto attiko, Frentzagias an ton xereis alla den mou arese kai den tha xanapao mallon.

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσια...χαμενη το ξερω :) εδω τριγυρω ειμαι μωρε χεχε

χρονια πολλα εαν εχετε εορταζοντες σημερα

ολα τα μπεμπακια ειναι καλα βλεπω...πολυ χαιρομαι

εμεις ειμαστε πολυ καλα...μαλλον ετοιμαζουμε κ το πανω δοντακι τωρα....τα 2 κατω βγηκαν μια χαρα χωρς γκρινιες...κανει μα τη μαμα, χτυπαει παλαμακια κ λεει διαφορες ασχετες συλλαβες χαχαχα

καθεται στον πωπο του πολλες ωρες κ παιζει, δεν εχει προβλημα...κανει κινησεις για μπουσουλημα αλλα προτιμα να κυλιεται να φτασει οτι θελει αχαχαχα

Νατασα μου...δεν θελω να φανω ξινη, αλλα αυτο κοπελα μου που διαβασες ειανι τρομερα λαθος. πρωτον οι αμερικανοι γραφουν π@π@ριες (με συχωρεις κιολας) οτι να ναι γραφουν γενικα...κ δευτερον κοπελα μου οι συμβουλοι δεν σου ειπαν οτι ιδιως τα μωρα που θηλαζουν εχουν ιδιαιτερη ελλειψη στο σιδηρο? το μωρακι σου απο τους 8 μηνες το αργοτερο θα επρεπε να τα τρωει ολα...κ οσο καθυστερεις το φαγακι τοσο πιο δυσκολο θα ειναι μετα

η αδερφη μιας φιλης μου θηλασε 3 χρονια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κ φυσικα το μωρο δεν ειχε σωστη αναπτυξη...

θα ελεγα με ολο το θαρρος να το ξανακοιταξεις με πιο εμπιστα αρθρα....εαν σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω διαφορα που μας δινουν εδω κ ειναι οι ευρωπαικες οδηγιες.

Διαφημίσεις

natasa μου δες αυτο βρε κουκλα :)

http://www.who.int/nutrition/topics/infantfeeding_recommendation/en/index.html

Breastfeeding is an unequalled way of providing ideal food for the healthy growth and development of infants; it is also an integral part of the reproductive process with important implications for the health of mothers. As a global public health recommendation, infants should be exclusively breastfed(1) for the first six months of life to achieve optimal growth, development and health(2). Thereafter, to meet their evolving nutritional requirements, infants should receive nutritionally adequate and safe complementary foods while breastfeeding continues for up to two years of age or beyond.

μια φορα που συμφωνω με τη φαιρυ...μου κανε τρομερη εντυπωση αυτο που λες νατασσακι.......η μαμα μου αμερικανιδα ειναι κ μας μεγαλωσε κυριως με τα αμερ.προτυπα....εκτος του οτι οπου κ αν διαβασεις δεν προκειται να το βρεις πουθενα σε ισχυοι αυτο που λες.....αυτο που λεμε απογαλακτισμος ειναι αυτο που οριζει η ιδια η λεξη(απο-γαλακτιζεται)....αφηνεις σγ σγ το θηλασμο κ οχι μονο,αλλα κ το ταισμα με αλλο γαλα εννοειται κ ξεκινας το ταισμα με αλλες τροφες!!!στερεες,πολτοποιημενες κλπ...αντικαθιστας παλι εννοειται το καθε ειδους γαλα με φαγητουλι....ακομα κ 2 χρ. να παει ενα παιδι ,παλι μπορει να δινεις γαλα(στηθος),οπως εκαναν πολλες παλιες...τρωγοντας κανονικα ολη τη μερα τα γευματα του...απλως εφοσον το γαλα παντα ειναι στο ημερησιο διαιτολογιο του παιδιου,παντα μπορεις να το θηλαζεις(για οσο θες το αυτονοητο )

Μπραβο ριτακι μου....οποτε κ τι σας εδειξαν τα αποτελεσματα?????δεν μας ειπες???στα δερματικα που ειναι κ αμεσα???? εγω γιαυτο ρωτησα.....

Αχιλλεας Αττιλακος λεγεται...λεκτορας παν. αυτος κ η επισης παιδιατρος γυναικα του διδακτωρ παν.....στη γλυφαδα εχει γιατρειο....κ μονο που αφιερωνει σε καθε παιδι 1 ολοκληρη ωρα καθε φορα,μου φτανει...ή που παιρνει τηλ στο κιν να δει πως παμε.....κ σκεψου εκτος απο την πρωτη επισκεψη σπιτι μας,2 φορες εχουμε παει στο γιατρειο του μονο...δεν πειραζει που τα γραφω εδω ε?????μεταξυ μας ειμαστε......αυτον που λες δεν τον ξερω...ααα,ο δικοςμου ειναι στην παιδιατρ.κλινικη..οχι στα εξωτερικα...ο δικος σου??

Kalisperaaa :D

Andith mou se 2 tha symfwnhsw apolyta me ta koritsia edw. Prwton o,ti ki an apofasiseis, oxi sthriksi ki an xreiasteis eimaste edw gia sena! Kai deyteron, oti ki an sou poume emeis h alloi, einai Mia apofasi pou tha parete oi 2 sas kai kalo einai na thn parete me oso to dynaton perissoteri hremia kai psyxraimia. Kata ta alla akolouthw th symboulh ths filhs mas ths ritas kai to boulwnw.

Ki emeis basanizomaste me dontakia ... K den trwme, k klaime k den polykoimomaste.... Exoume k emvolio ayrio, tha desei to glyko.

Ksypnhse, ta leme meta!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

απο μπανακι πως τα παμε???πως τα κανετε εσεις τα παιδακια σας?????εγω την κανω χυμα στην μπανιερα...βαζω απο κατω πετσετουλα για να μην γλυστραει (εχω κ ενα πατακι,βεντουζαρωτο,αλλα δεν της αρεσει)κ την κανω καθιστη.....αρχισα και να της ριχνω νερακι με ποτηρακι απο πανω προσεχτικα βεβαια....αλλα το πινει το σκατο μου...κ θελει να γυριζει κ μπρουμυτα κ να πλατσουριζει...αλλα σαφως το φοβαμαι αυτο...θα ρωτουσα τον παιδιατρο την επομενη φορα....αλλα ηθελα κ την γνωμη σας......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...