Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω 3xmama

λοιπον διαβασα οτι ερχεστε ελλαδα?ωραια! οικογενειακως?

αυτον τον μηνα ερχετε κ η fairy μας , βαφτιζει τον παιδαρο τα χριστουγεννα :D

Ναι οικογενειακώς! Βρήκαμε επιτέλους εισητήρια!

Μάλλον για αυτό χάθηκε η Fairy(ελπίζω) να έχει τρεχάματα για τη βάφτιση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που λες 3xmama στο καρουζελ που γυριζε δεν φοβηθηκε. τρομαξε με κατι κοριτσακια που ουρλιαζαν ομως :evil:

κ με τα στρουμφακια που ηθελεν να τον παρουν αγκαλια για φωτο. χαχαχα τρομος στα ματια κ φωναζε με ουρλιαχτο κ μου απλωνε τα χερια για να τον σωσω απτα στρουμφακια . του εφυγε το παπουτσι κ πηρε τον σκουφο κ εκρυβε την μουρη κ τα ματακια του για να μην τα βλεπει.

αχαχαχ κοντευα να τα κανω πανω μου απτο γελιο

ο αγιος βασιλης μαλλον ηταν για τσιγαρο κ δεν βγαλαμε φωτο :evil:

χαχαχα! Ίσως καλύτερα γιατί μπορεί να τον έπαιρνε κι αυτόν από φόβο!

Κοριτσαρες μου τι κανεται;πότε θα χειμωνιασει εδω κατω;παλι χριστουγεννα με ηλιο θα κανουμε.

Adith ηρεμησε και με καθαρο μυαλο θα αποφασισεις το καλυτερο ειμαι σιγουρη.

Εμενα ο μπεμπης δυο μερες δε τρωει.αυριο θα παρω τη γιατρο γιατι ειναι και δυσκοιλιος να της πω και για το φαι.

καλημερα κουμπαρουλα! πως ειναι τα μικρα σου ? ο καιρος εκει???

εγω προτινω αν δεν θελει η andith να μην το ξανασυζητησουμε(μονο αν εκεινη ανοιξει θεμα) το να της λεμε "αμαρτια" κ τετοια μηπως την κανουμε χειροτερα???????? λεω εγω μονη μου τωρα . δεν ξερω

δεν σε μαλωνω κουμπαρουλα φυσικα, απλα δεν θελω να την κανουμε χειροτερα ...........

ας μπαινει να μας λεει για το ολγακι κ οταν θελησει θα μας πει(αν θελει) την αποφαση που πηρε . τι λετε κοριτσια????

ριτακι ξερω οτι δεν με μαλωνεισ αλλα οπωσ εγραψα ετσι ενιωθα εγω,κ το ξερω οτι ειναι δικο τησ θεμα αλλα αν εγω ειμουν στη θεση τησ θα ηθελα να ακουσω πολλεσ αποψεισ μεχρι να αποφασιζα κ ιδικα απο ανθρωπουσ που με νιαζοντε,το να το προσπερναμε δεν νομιζω οτι βοηθαμε,δεν ειπα οτι θα τησ πουμε εμεισ τι θα κανει οτι κ να κανει εμεισ μαζι τησ αλλα πιστευω οτι θα θελει να ακουσει γνωμε:roll: εσυ δεν θα ηθελεσ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσαρες μου τι κανεται;πότε θα χειμωνιασει εδω κατω;παλι χριστουγεννα με ηλιο θα κανουμε.

Εμενα ο μπεμπης δυο μερες δε τρωει.αυριο θα παρω τη γιατρο γιατι ειναι και δυσκοιλιος να της πω και για το φαι.

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααααααααααααα. Τι κάνετε ; Μάλλον έχετε δουλειές γιατί όλο και λιγότερο πετυχαίνω κάποια μέσα. Εμείς σήμερα πήγαμε επίσκεψη στη πεθερά μου για φαί και βγήκαμε πολλές φωτογραφίες, θα τις βάλω μέσα να τις δείτε, άαααααααα βγήκαμε και δίπλα στο δεντράκι μας.

Irene μου , τι κάνεις??????

Πως είναι η πανέμορφη πριγκηπέσσα σου?

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τελικά τα χριστούγεννα θα έρθουμε Θεσσαλονίκη!!!!!!!!:tongue:

Naya, Mairy , Irene θα είστε εκεί ή θα πάτε κανένα ταξιδάκι?

Θα κανονίσουμε να τα πούμε???:confused:

Αχ τι καλά να τα πούμε κι απο κοντά!!!!:wink:

(από τη χαρά μου βάζω κι απο ένα smilies σε κάθε πρόταση ...χαχαχα)

Μια χαρά είμαστε τωρα (είχαμε βροχιολίτιδα) και άνοιξε πάλι η ορεξούλα μας. Πλέον καθόμαστε καλύτερα και παίζουμε με τα παιχνίδια μας.Το μελινάκι σου τι κάνει;

Εμαίς προσωπικά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για τις γιορτές οπότε θα βρεθούμε σίγουρα. Θα σου στείλω με πμ το κινητό μου όταν έρθετε να με πάρεις τηλ.

Naya και Μαιρη εμείς θα συναντηθούμε αυτή την βδομάδα; Θα σας στείλω και εσας το κινητό να συνεννοηθο'υμε

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Χαιρετώ το πιο όμορφο καφέ του φόρουμ!!! :tongue::tongue::tongue:

Πώς είστε κούκλες; Τα λουλούδια σας;

Το δικό μου έβγαλε και δεύτερο δοντάκι χθες και ενώ τα πήγαινε πολύ καλά, το απόγευμα νομίζω ότι λίγο πόνεσε. Δεν είχε γκρίνια ή κάτι ιδιαίτερο, απλά ήταν λίγο "κάπως"... Τώρα κοιμάται κι εγώ ξεκουράζομαι.

Andith κι εγώ σε έχω στο νου μου και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Εμείς είμαστε φίλες σου και τους φίλους μας δεν τους αγαπάμε για αυτά που κάνουν, αλλά για αυτό που είναι. Και εσύ είσαι πολύ special για μας! Μην χάνεσαι και αν θέλεις να μην το συζητάμε, απλά πες το μας και θα γίνει. Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη και κρίσεις και επικρίσεις δεν έχουν θέση. Σου στέλνω την αγάπη μου και μια ζεστή αγκαλιά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερουδιαααααα

τι κανετε κοριτσακια????πως περασατε το σ/κ???χτες ηρθε η πεθερα μου κ η κουνιαδα μου τελικα σπιτι μας κ περασαμε πολυ καλα κ εμεις... οπως ειπα κ χτες,ξεκινησαμε στανταρ το ξενο γαλα(πρωινο κ βραδυνο) κ 1 γευμα δικο μου(μαζι ή άντι ρυζαλευρο) μεχρι να το κοψω εντελως...προς το παρον δεν ξυπναει το βραδυ αλλο....μονο 1 μερα ξυπνησε μονο για πολυ λιγο γαλα....τι ωραια,κοιμαται η μανουλιτσα ξανα μετα απο 7μιση μηνες ολο το βραδυ....!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα παω να κοιταξω για τα ζυμαρικα που μας ειπε ο γιατρος κ τα δημητριακα για το απογευματινο.....αυτα προς το παρον...φιλακια κ αντε ξυπνηστε........δεν γινεται μονο εγω να ξυπναω καθε μερα τοσο πρωι....α,δεν παιζω.......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

ακομα κοιμαστε ????????που εισαστε καλε ολες σας??????????????????????

τελικα θα βαψω τα μαλλια μου σημερα...κ ανταυγειες...θα ερθει σπιτι μου ,ευτυχως!!!!

ααααα!!!!!!!!χρονια πολλα σε οσες εχετε νικο ή νικολετα....αντρα,πατερα,αδερφη,αδερφο,φιλο ή φιλη.....να τους χαιροσαστε!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

kalimera ki apo mena!

eimai xupnia kai doulevo sto skotadi gia na min xupnisei o treloloukoumas.

exthes pigame stin pethera mou pou eixe trapezi gia ti giorti tou petherou mou pou einai simera kai o mikros evale gia proti tou fora gravvata! polu gelio! tha valo foto otan vro xrono giati trexo! feugo avrio gia Split kai den prolavaino oute me ti douleia oute me ta pragmata mou..prepei kai na sideroso ta rouxa pou tha paro an mi ti allo.

me ta laxanika k ta frouta den ta pame k polu kala alla ok tha faei kapia stigmi pou tha paei

uDLqp1.png

Καλημερα κοριτσια!

Στεναχωρηθηκα με την Andith, που προβληματιζεται τοσο...Πρεπει να εισαι σε πολυ δυσκολη θεση κοριτσακι φανταζομαι...Δεν θα σε κρινει καμια μας αρνητικα αν παρεις μια αποφαση με την οποια εμεις μπορει να μην συμφωνουμε...Εσυ και ο αντρας σου θα τα βαλετε κατω και θα αποφασισετε τι θα κανετε..Σκεφτειτε το πολυ καλα ομως...Και σε μενα ιδια περιπτωση ετυχε, αλλα το πηρα πολυ θετικα γιατι λεω για καποιο λογο ετυχε τωρα...Και οπως ειπαν και τα κοριτσια που εχουν ηδη 1 η 2 παιδακια πριν, θα δυσκολευτουμε λιγο στην αρχη, αλλα μετα θα συνηθισουμε και θα μεγαλωνουν μαζι τα παιδακια μας... Ο,τι και να αποφασισεις, εμεις θα ειμαστε διπλα σου και θα σε στηριξουμε!Να εισαι καλα...!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κ απο μενα φιλες μου !!!

κ μεις εχτες βολταραμε με τον μικρο , πηγαμε εξω οι τρεις μας για φαγητακι κ μετα για απογεθυματινο καφεδακι στην πεθερα .

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν

χρονια πολλα κ στον αντρουλη της αννικος μας

να ειναι παντα χαρουμενος κ να χαιρεται την ομορφη οικογενεια του

.

να ρωτησω κατι την νεκταρια μας???δεν ξερω απο αυτα , αλλα μου φαινεται οτι πολυ αποτομα της αποθηλαζεις την κουκλα σου . το στηθος σου δεν μενει γεματο ? δεν ξερω πως γινονται αυτα?

εμεις παλι εξακολουθουμε να πεινουμε αρκετο γαλα . ενα γευμα μονο καταφερει να αντικαστησουμε μονο . βεβαια λογο αλλεργιες δεν εχουμε αρχισει λαχανικα(την αλλη βδομαδα αρχιζουμε) αλλα ειναι δυσκολος γμτ. απο φρουτο η ρυζαλευρο τρωει 5-6 κουταλιες με το ζορι καμια φορα κ καθολου . γιαουρτι επισης δεν μας αφησε να δοκιμασουμε. μας ειπε βεβαια για δημητριακα αλλλα εγω η μουλαρα δεν πηγα καν να του παρω . θα παω να κοιταξω στο φαρμακειο κ αν δεν εχει , θα παμε αυριο για εφοδιασμο στο σ.μαρκετ οποτε θα κοιταξω εκει

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτακι γεια!

Κι εμεις μονο ενα γευμα εχουμε αντικαταστησει με φρουτο, ολα τα αλλα ειναι γαλα.Σημερα θα παμε στο γιατρο, οπου θα μας δωσει οδηγιες και για λαχανικα η κοτοπουλο φανταζομαι.Τελικα εσεις με την αλλεργια, να ηταν τα μαλλια της κουκλας?

Νεκταρια εσεις σε τι εχετε αλλεργια, τα γαλακτοκομικα?

Mary καπου διαβαζα οτι κι εσενα εχει αλλεργια. Στα γαλακτοκομικα κι εσεις?Την nutricia ha την τρωγαμε κι εμεις, την κοψαμε για λιγο, αλλα μπορει να τη συνεχισουμε.Γαλα εμενα μου ειχε δωσει το novalac ha.To εχει δεχτει μια χαρα ο μικρος.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...