Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραια που θα έρθεις, κρίμα για εμας τις αθηναιες που δεν θα σε δούμε!

Θα κάτσεις μέρες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια που θα έρθεις, κρίμα για εμας τις αθηναιες που δεν θα σε δούμε!

Θα κάτσεις μέρες;

Αχ Αννίκο μου δε μπορείς να φανταστείς πως το περιμένω!Θα καθήσουμε καμιά δεκαπενταριά μέρες μάλλον. Μακάρι να μπορούσα να σας έβλεπα όλες! Πολύ πιθανό πάντως κάποια στιγμή αργότερα να κατέβω Αθήνα γιατί είναι ο αδερφός μου και η νύφη μου εκεί.

Ουαου 2 βδ. μην ξεχάσεις να πάρεις καλοκαιρινά μαζί σου...:lol::lol::lol:

Σίγουρα πιο ελαφριά ρούχα από ότι φοράτε εκεί, άλλα πάρε μπουφάν κ.τ.λ αν και αρχίζει να χαλάει ζγα ζγα και ελπίζω μόνιμα πλέον

Διαφημίσεις

Σίγουρα πιο ελαφριά ρούχα από ότι φοράτε εκεί, άλλα πάρε μπουφάν κ.τ.λ αν και αρχίζει να χαλάει ζγα ζγα και ελπίζω μόνιμα πλέον

Αχ Αννικο μου πάω για ντουζάκι γιατί πέτρωσε το στήθος μου ! Δεν την έπαθα μου φαίνεται στην αρχή ,θα την πάθω τώρα:?... Τρέχω!

τρεεεεεεεεεεχααααααααααα για μασαζακι

176867x6cj6dssna.gif

πάω και γω για ντουζακι και νανι γιατί το πρωί έχει εκκλησία

καληνύχτα από την ζεστή Αθήνα

Καλημερα σε ολες τις μανουλες κ τα παιδακια σας.....ειπα να ανοιξω εγω το καφε σημερα μιας κ η μπουμπουκα μου με ξυπνησε κλασσικα απο τις 6 κ 15...σαν ξυπνητηρι καθε μερα...απαπα...σημερα κοιμηθηκε απο τις 8.15 με λιγο στηθος αφου ουτε ρυζαλευρο εφαγε νωριτερα....μεσημεριανο στις 3.30 ειχε φαει...ξυπνησε στις 12.30 κ εφαγε 60μλ. κ μετα υπνο μεχρι το πρωι που ξυπνησε ....που κ τοτε δεν πολυπειναγε...με το ζορι σγ σγ εφαγε 140μλ. στις 6.30....παντως εγω ξεκουραστηκα αποψε πααααρα πολυ...πινω κ το καφεδακι μου διπλα στο στολισμενο δεντρο μας..τι ωραια!!!....βγηκα εξω πιο νωρις ομως να απλωσω τα ρουχα κ εχει βαλει μια ψυχρα!!!! μιλαμε αλλο πραμα..ελπιζω τωρα που βγηκε ο ηλιος να ζεστανει λιγακι ,για να παμε καμια βολτα μεχρι να ερθει η πεθερα μου με την κουνιαδα μου αργοτερα....αυτα για αρχη....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!αντε ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Νεκταρια,

και το θερμος καλο ειναι...αφου σηκωνεσαι ουτως η αλλως!!!Απλα εγω ειμαι γκατζετακιας και επειδη πινουμε με το μπουκαλι απο την αρχη εχω βρει καθε τροπο να γλυτωνω κλαμα και ξυπνημα:rolleyes:

Κοιτα,η κορουλα σου δεν εχει μαθει με το μπουκαλι οποτε σιγα-σιγα θα μπει σε ρυθμο...μπορει να εχεις και θηλες που να ειναι μεγαλυτερες απο οτι πρεπει.Εγω να καταλαβεις τωρα στον 6ο μηνα αλλαξα θηλη και πηγα στο νο 3...μεχρι τωρα ειχα τις θηλες νο2 σε μπουκαλια της αβεντ

Επισης τα γευματα ξενου σε παιδακια της ηλικιας μας ειναι απο 170 εως και 250 σε καθε ταισμα,εξαρταται απο το παιδι.

Μην ανησυχησεις και 150 να πιει μονο στην αρχη....θα το φτασει αυτη εκει που θελει και σιγα-σιγα...μην την αποθηλασεις βιαια την μπουμπουκα!Εχει μαθει στο στηθος και μπορει να της κακοφανει της καημενουλας!!!

Λοιπον μαλλον εχεις δικιο για τις θηλες,μιας και ενω μεσα στη μερα τρωει απο ολα τα μπιμπερο χαλαρα,μην ξεχνας οτι πινει κ απο μονη της με τα ποτηρακια(nuby k nuk)...το βραδυ μαλλον βαριεται να φαει καλα,αφου εχει συνηθισει στο στηθος...απο τα δυο μπιμπερο πουχω κ ειναι με θηλη 0 ,οντως το βραδυ δεν τρεχει με αυτα...ενω με το τριτο,πουχει θηλη 0-6 κ ειναι νομιζω λιγο μεγαλυτερη(nuk)...της τρεχει γαλατακι....κατα τα αλλα ολα καλα.......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα καλημερα!

ομορφη κυριακη για ολες !!!!!!

διαβαζω οτι καποια ψυχη στεναχωριεται ......

καταρχην ΚΑΜΙΑ μας δεν εχει δικαιομαι να σε κρινει κ να σε κατακρινει . η αποφαση κ η ζωη ειναι μονο δικη σου

εχω περασει ακριβως το ιδιο ......

ακομα κ σε προχωρημενη εγκυμοσυνη δεν ηξερα αν ειχα αποφασισει το σωστο(για μενα) , μονο που τοτε δεν ηξερα τι θα "εχανα" αν δεν εφερνα αυτο το πλασμα στο κοσμο .............. μονο αυτο εχω να πω . δεν θελω να νιωσεις καμια πιεση απο εμας κ καμια ντροπη. ηδη φανταζομαι οτι ολα μεσα ειναι καπως. ειμαστε εδω ΓΙΑ ΟΛΑ ....γιατι καμια αποφαση δεν ειναι ευκολη

σε αγαπαμε κ σενα κ το Ολγακι παρα πολυ :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα

δυσκολη νυχτα χεχε

επιτελουσ κοιμηθικα τελεια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue:

andithξερω ειναι δυσκολο ολο αυτο που περνασ εγω το περασα στο τριτο που επερνα κ χαπια αντικαταθληπτικα κ τα εκοψα μαχαιρι μεχρι να αποφασισω τι θακανω:roll:.ειχα τρελαθει νομιζα θα ξαναπαθω τα συμπτοματα αρχισα παλι να μην κοιμαμε κ να εχω νευρα οσπου μια μερα εκατσα κ σκεφτικα μονη μου πολλα κ προπαντωσ να εχω αυτοελενχο των συμτοματων μου.ποτε δεν ηθελα 3 παιδια κ ουτε κ ο Αηδονησ αλλα δεν μπορουσα να το ριξω με τπτ να κουβαλαω τετεια αμαρτεια ετσι το εβλεπα εγω ετσι! το χονεψα κ προσπαθησα να το απολαυσω οσο μπορουσα ,το ειπα κ στα παιδια κ χαρικα τοσο πολυ που τα ξεχασα ολα:tongue: .

ο θεοσ το εστειλε για καπιο λογο ειπα ,δεν ηθελα να του το στειλω πακετο,μια φιλη μου ειχε κανει εκτροση(το πρωτο ηταν) κ τωρα πεδευετε 4 χρονια κατι τησ ειχε πιραχτει απο τοτε κ εβγαλε τη σαλπιγκα τωρα κ ακομα προσπαθει:roll: ,ποτε δε ξερεισ πωσ τα φερνει η ζωη,αλλο αν ειχεσ 2-3-4 παιδια ενταξει να το σκεφτοσουν αλλα τωρα πιστευω οτι περα απο την κουραση δεν εχεισ αλλο λογο. γλωμη μου αυτη στη λεω ,εσυ αποφασιζεισ για τη ζωη σασ κ εμεισ την αποδεχομαστε οπωσ κ να εχει σε αγαπαμε :D

φιλακια πολλα κ μην στεναχοριεσε ηρεμισε κ ολα θα παρουν το δρομο τουσ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κουμπαρουλα! πως ειναι τα μικρα σου ? ο καιρος εκει???

εγω προτινω αν δεν θελει η andith να μην το ξανασυζητησουμε(μονο αν εκεινη ανοιξει θεμα) το να της λεμε "αμαρτια" κ τετοια μηπως την κανουμε χειροτερα???????? λεω εγω μονη μου τωρα . δεν ξερω

δεν σε μαλωνω κουμπαρουλα φυσικα, απλα δεν θελω να την κανουμε χειροτερα ...........

ας μπαινει να μας λεει για το ολγακι κ οταν θελησει θα μας πει(αν θελει) την αποφαση που πηρε . τι λετε κοριτσια????

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κουμπαρουλα! πως ειναι τα μικρα σου ? ο καιρος εκει???

εγω προτινω αν δεν θελει η andith να μην το ξανασυζητησουμε(μονο αν εκεινη ανοιξει θεμα) το να της λεμε "αμαρτια" κ τετοια μηπως την κανουμε χειροτερα???????? λεω εγω μονη μου τωρα . δεν ξερω

δεν σε μαλωνω κουμπαρουλα φυσικα, απλα δεν θελω να την κανουμε χειροτερα ...........

ας μπαινει να μας λεει για το ολγακι κ οταν θελησει θα μας πει(αν θελει) την αποφαση που πηρε . τι λετε κοριτσια????

Μαζί σου Ριτάκι!

που λες 3xmama στο καρουζελ που γυριζε δεν φοβηθηκε. τρομαξε με κατι κοριτσακια που ουρλιαζαν ομως :evil:

κ με τα στρουμφακια που ηθελεν να τον παρουν αγκαλια για φωτο. χαχαχα τρομος στα ματια κ φωναζε με ουρλιαχτο κ μου απλωνε τα χερια για να τον σωσω απτα στρουμφακια . του εφυγε το παπουτσι κ πηρε τον σκουφο κ εκρυβε την μουρη κ τα ματακια του για να μην τα βλεπει.

αχαχαχ κοντευα να τα κανω πανω μου απτο γελιο

ο αγιος βασιλης μαλλον ηταν για τσιγαρο κ δεν βγαλαμε φωτο :evil:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...