Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια κι απο μενα....

ριτακι ωραια φαινεται η παραμυθουπολη!!!

εγω στρατα παντως δεν παιρνω...

νεκταρια μου εγω ακομα θηλαζω και δεν ξερω να σου απαντησω...

φιλακια σε ολες και καλο σκ να εχουμε!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρια....

κοιτα αυτο....

δεν ειναι τελειο?????

http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-Baby-Girls-Pink-SPOT-Ballet-Shoe-Tights-Flower-/310253918089?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item8e076a8f84

λιγο ακριβουλι βγαινει αλλα ειναι καταπληκτικοοοοο!!!!

κ εγω θα παρω παει κ τελειωσε ! αλλα ερευνα δεν εχω κανει .στα λητω μονο κοιταξα εδω στην πειραιως που ειναι κοντα μου . ειχε απο 50ευρω κ πανω.

ΑΘΗΝΑΙΕΣ φιλες εχετε ακουσει για την παραμυθουπολη στο γκαζι??????

νεκταρια μου εκανες καμια βολτα απτο καινουργιο mall εκει κοντα σας?

ξερετε ,ρωτησα για ερευνα αγορας,οχι οσον αφορα τις τιμες,μιας κ εγω θα πω μονο το μοντελο κ μαρκα,αλλα σαν εργαλειο,απο καποια που ειδα1-2 μονο,ηταν λιγο αβολο το ενα κ το αλλο τεραααστιο....πρεπει να βγουμε εξω να χαζεψουμε ,μιας κ παλιες μαμαδες μουπαν μυστικα για την αναζητηση τους...

για το γκαζι οχι..αλλα για το γηπεδο μπαντμιγκτον ,ναι!!!οχι παραμυθουπολη αλλα ξερετε χριστουγεννοκατασταση.....

το νεο mall δεν λεει τπτ ιδιαιτερο ..ακομα!!!ο παιδοτοπος προχθες που πηγαμε δεν ηταν καν ετοιμος,οπως κ παρα πολλα καταστηματα...απο στολισμο=ΤΙΠΟΤΑ...10 δεντρακια γυρω γυρω μονο...ουτε καν τα μαγαζια...αντε να περι,μενουμε λιγες μερες ακομα ,μη δεησουν κ στολισουν κ ανοιξουν κ τα υπολοιπα...τουλαχιστον εχει για 1 μηνα παρκιν free κ εχει πολλα καταστηματα ωραια κ χωρις ναναι του πανκριβου..εχει κ ενα καταστημα με παιδικα παιχνιδια,δεν θυμαμαι πως το λενε,αλλα οχι απο τα κλασσικα...πολυ ιδιαιτερο...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

marsolan ειναι τελειο...οπου κ αν εχω κοιταξει ειναι απλα ,ριγωτα χρωματιστα μεν αλλα βαρετα...κ απο 8 ως 12 ευρω ..οποτε αυτο δεν μου φαινεται ακριβο....

εντωμεταξυ,δεν την εχω πλεον στο δωματιο μας...αλλα πιο διπλα στο δικο της....προσπαθω να βρω τον σωστο τροπο να την ταισω μιας κ με 2-3 μπιμπερο που την ταιζω ,τρεχει το γαλα απο το στοματακι της(μαλλον επειδη ψιλοκοιμαται κ δεν ρουφαει καλα)...λερωνεται και φτου απο την αρχη...αλλαγμα ολα πανω της..που θα μου παει...θα το βρουμε..το πρωι τρωμε μια χαρα....εντωμεταξυ πρεπει να παρω λετε κ τους δοσομετρητες για την σκονη???εχω θερμος και με εξυπηρετει ηδη αλλα δεν ξερω αν θα χρειαστω κ το αλλο για το ζεσταμα για καλυτερα λετε???

δεν ξερω οσες θηλαζουν,ανα ποτε θηλαζουν???εμεις το βραδυ τρωμε ακομα συνηθως 9-10 ...12-1...3-4-5 αναλογως....κ ορισμενες φορες πιο πρωι ,πριν το φρουτο ..αλλα συνηθως οχι...χτες που της εδωσα με μπιμπερο το δικο μου,ηπιε 60αρια και 80 αρια μλ....ξερω πως δεν πινει πολυ...αλλα ο γιατρος ειπε οτι εχω πολυ πλουσιο γαλα ..γιαυτο.απο το ξενο,πινει 120+80+50..ο γιατρος μουπε,οτι ξενο τα 2 γευματα τα θελουμε στα 350-400μλ..οποτε φανταζομαι ειμαστε καλα και στα 3-4 γευματα τοσα μλ.αλλα κουραστηκα βρε κοριτσια καθε βραδυ 3 φορες πανω κατω...κ τωρα αφου οντως δεν λεει να τα κοψει μεσα σε 3-4 μερες τοσα βραδυνα ,θα της δωσω το 1γευμα χαμομηλι ή νερο για να δουμε....θα γκρινιαξει ή θα το δεχτει???

marsolan ειναι τελειο...οπου κ αν εχω κοιταξει ειναι απλα ,ριγωτα χρωματιστα μεν αλλα βαρετα...κ απο 8 ως 12 ευρω ..οποτε αυτο δεν μου φαινεται ακριβο....

εντωμεταξυ,δεν την εχω πλεον στο δωματιο μας...αλλα πιο διπλα στο δικο της....προσπαθω να βρω τον σωστο τροπο να την ταισω μιας κ με 2-3 μπιμπερο που την ταιζω ,τρεχει το γαλα απο το στοματακι της(μαλλον επειδη ψιλοκοιμαται κ δεν ρουφαει καλα)...λερωνεται και φτου απο την αρχη...αλλαγμα ολα πανω της..που θα μου παει...θα το βρουμε..το πρωι τρωμε μια χαρα....εντωμεταξυ πρεπει να παρω λετε κ τους δοσομετρητες για την σκονη???εχω θερμος και με εξυπηρετει ηδη αλλα δεν ξερω αν θα χρειαστω κ το αλλο για το ζεσταμα για καλυτερα λετε???

δεν ξερω οσες θηλαζουν,ανα ποτε θηλαζουν???εμεις το βραδυ τρωμε ακομα συνηθως 9-10 ...12-1...3-4-5 αναλογως....κ ορισμενες φορες πιο πρωι ,πριν το φρουτο ..αλλα συνηθως οχι...χτες που της εδωσα με μπιμπερο το δικο μου,ηπιε 60αρια και 80 αρια μλ....ξερω πως δεν πινει πολυ...αλλα ο γιατρος ειπε οτι εχω υπερβολικα δυστυχως πλουσιο γαλα ..γιαυτο.απο το ξενο,πινει 120+80+50..ο γιατρος μουπε,οτι ξενο τα 2 γευματα τα θελουμε στα 350-400μλ..οποτε φανταζομαι ειμαστε καλα και στα 3-4 γευματα τοσα μλ.αλλα κουραστηκα βρε κοριτσια καθε βραδυ 3 φορες πανω κατω...κ τωρα αφου οντως δεν λεει να τα κοψει μεσα σε 3-4 μερες τοσα βραδυνα ,θα της δωσω το 1γευμα χαμομηλι ή νερο για να δουμε....θα γκρινιαξει ή θα το δεχτει???ξερω οτι πολλες φορες μπορει λογω συνηθειας ή λογω ανασφαλειας το μωρο να ξυπναει τοσο συχνα...

Διαφημίσεις

Νεκταρια,

και το θερμος καλο ειναι...αφου σηκωνεσαι ουτως η αλλως!!!Απλα εγω ειμαι γκατζετακιας και επειδη πινουμε με το μπουκαλι απο την αρχη εχω βρει καθε τροπο να γλυτωνω κλαμα και ξυπνημα:rolleyes:

Κοιτα,η κορουλα σου δεν εχει μαθει με το μπουκαλι οποτε σιγα-σιγα θα μπει σε ρυθμο...μπορει να εχεις και θηλες που να ειναι μεγαλυτερες απο οτι πρεπει.Εγω να καταλαβεις τωρα στον 6ο μηνα αλλαξα θηλη και πηγα στο νο 3...μεχρι τωρα ειχα τις θηλες νο2 σε μπουκαλια της αβεντ

Επισης τα γευματα ξενου σε παιδακια της ηλικιας μας ειναι απο 170 εως και 250 σε καθε ταισμα,εξαρταται απο το παιδι.

Μην ανησυχησεις και 150 να πιει μονο στην αρχη....θα το φτασει αυτη εκει που θελει και σιγα-σιγα...μην την αποθηλασεις βιαια την μπουμπουκα!Εχει μαθει στο στηθος και μπορει να της κακοφανει της καημενουλας!!!

κοριτσακια γεια σας!δεν ειχα μπει γιατι δεν ηθελα να σας στενοχωρησω,θα σας παρακαλουσα να μη με παρεξηγησετε κ να μη με κρινετε αρνητικα!

η χοριακη βγηκε θετικη αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω,ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα,ελπιζω να με κατανοησετε.

rXrPp3.png

κοριτσακια γεια σας!δεν ειχα μπει γιατι δεν ηθελα να σας στενοχωρησω,θα σας παρακαλουσα να μη με παρεξηγησετε κ να μη με κρινετε αρνητικα!

η χοριακη βγηκε θετικη αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω,ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα,ελπιζω να με κατανοησετε.

καμιά δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει ότι απόφαση και αν πάρεις όμως σκέψου καλά πριν κάνεις κάτι που αργότερα μπορεί να το μετανίωσεις. Ρίτα βάλε ένα χεράκι εδώ μιας και έχεις περάσει από παρόμοια θέση. Εμείς εδώ μόνο να σου σταθούμε μπορούμε όσο περνάει από το χέρι μας δλδ και να σε κανούμε ίσως να δείς τα πράγματα πιο θετικά. επιπλέον μπορει με τη συζήτηση να δεις πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα βλέπεις τώρα

είμαστε εδώ!

uDLqp1.png

Καταρχήν δεν υπάρχει Θέμα παρεξηγήσεις (αμοιβαία ελπίζω), Φαντάζομαι ότι θα περνάμε από το μυαλό σου χίλιες δυο δυσκολίες που μπορεί να βρεις μπροστά σου με δυο μωρά άλλα πίστεψε με η αρχή μόνο είναι κάπως δύσκολη μετά από λίγους μήνες (5-6) που θα αρχίζουν να "παίζουν μαζί" θα συγκινήσε τόσο πολύ που θα τα βλέπεις και θα ευγνωμονείς την στιγμή που έμεινες τόσο νωρίς έγκυος άσε που γλυτώνεις και την ζήλια στην αρχή γιατι η μικρή δεν θα καταλαβαίνει ακόμα. Η εγκυμοσύνη θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις (εγώ παρόλο που τα 3/4 τα πέρασα στο κρεβάτι δεν κατάλαβα για ποτέ πέρασε).

Η Ευαγγελία με τον Σωκράτη έχουν περίπου 6 μήνες παραπάνω από ότι θα έχουν τα δικά σου (αν αποφασίσεις θετικά) και δεν το μετάνιωσα στιγμή και δεν έχω από πουθενά βοήθεια, ούτε καν από τον Νικ (λόγο δουλειάς).

Μακάρι να μπορούσα να σου πω πόσο όμορφα είναι !

Αύριο-μεθαύριο να σου κρατήσει κάποιος την μικρή, κάνε ένα ωραίο καφεδάκι και κάτσε με ψυχραιμία και ζύγισε τα + και τα - και να σκέφτεσαι ότι ένα μέρος της χάλια ψυχολογίας σου οφείλεται και στις ορμόνες

Εύχομαι να καταλήξεις στην πιο σωστό απόφαση για σένα. θα είσαι στο μυαλό μου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Τις προηγούμενες μέρες τρέχαμε με διάφορους γιατρούς -ευτυχώς προγραμματισμένα ραντεβού για έλεγχο. Πήγα και στη γυναικολόγο , μου έκανε τεστ Παπ και περιμένω αποτελέσματα περίπου σε 2 εβδομάδες μου είπε( αλήθεια στην Ελλάδα δεν βγαίνουν πιο γρήγορα ή η ιδέα μου είναι ? :confused:). Μου είπε ότι προετοιμάζομαι και για περίοδο και μου έδωσε περιθώριο 4 εβδομάδων για να μου έρθει. Μόνο που εμένα μου ήρθε μετά από 2 μέρες!!!!!!! Ναι μετά από 15,5 μήνες αδιαθέτησα ξανά! Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς αλλά εμένα σε συνδυασμό με το θηλασμό αλλά και την υπερένταση που είχε η Μελίνα από το Σάββατο μέχρι και σήμερα με έχει διαλύσει κυριολεκτικά.

Η Μελίνα λοιπόν έκανε την προηγούμενη Πέμπτη εμβόλιο, την Παρασκευή αρχίσαμε λαχανικά και από το Σάββατο είναι και την ημέρα αλλά δυστυχώς και τη νύχτα σαν να έχει πιει 3 red bull!!!!!!!!!!!!:roll: Δεν ξέρω τι φταίει! Εχτές μίλησα και με την παιδίατρο μας στην Ελλάδα και μου είπε ότι μπορεί να ετοιμάζονται τα δοντάκια ή μπορεί λόγω της αλλαγής με τις τροφές να την ενοχλεί το εντερο της.. Δεν ξέρω... Θα δείξει... Σήμερα ήταν καλύτερα την ημέρα, το βράδυ για να δούμε τι μας περιμένει...

Andith μου θα συμφωνήσω απόλυτα με τη natassa και την anny. Εγώ δεν έχω προσωπική πείρα αλλά 2 φίλες μου καλές έχουν έτσι πολύ μικρή διαφορά τα παιδιά τους και αυτό που έλεγαν πάντα ήταν ότι ξεπετάχτηκαν μαζί τα παιδιά χωρίς να το πολυκαταλάβουν. Τώρα τι να σου πω κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μοναδική Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις γιατί εσύ γνωρίζεις και όλα τα δεδομένα, εμείς και γενικώς όλοι οι απέξω μόνο να σε στηρίξουμε μπορούμε . Καταρχήν ηρέμησε, συζητήστε και με τον άντρα σου - αλήθεια αυτός πως το βλέπει , τι σου λέει , υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν καθόλου τα ωράρια του κλπ, μπορεί να βρεθεί κάποια βοήθεια ???- αλλά πιθανόν και με κάποιον που έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση του και μετά αποφάσισε . Πάντως μη βιαστείς... Αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία και πολύ πολύ σκέψη. Μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά:(

Τι κάνεις 3xmama τι κάνουν τα παιδάκια σου , πως πάτα απο κρύο;

Ουφ ακούω στην τ.ν τώρα για την γιάφκα και λένε και για τον Σωκράτη και νιώθω λές και οτι έγινε έγινε χθές. Τελικά όσος καιρός και να περάσει δεν αρκεί για να επουλωθούν κάποιες πληγές

Andith μου καμία απο εμας δεν πρόκειται κρίνει αρνητικά όπως είπαν και τα κορίτσια. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τις επιθυμίες και προπαντων τις αντοχές σου. Κάθησε με τον άντρα σου και πάρτε μαζί όποια απόφαση είναι γιατί αφορά μόνο εσας. Για ότι χρειαστείς όλες μας θα είμαστε εδω.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Τι κάνεις 3xmama τι κάνουν τα παιδάκια σου , πως πάτα απο κρύο;

Ουφ ακούω στην τ.ν τώρα για την γιάφκα και λένε και για τον Σωκράτη και νιώθω λές και οτι έγινε έγινε χθές. Τελικά όσος καιρός και να περάσει δεν αρκεί για να επουλωθούν κάποιες πληγές

Αννίκο μου καλά είμαστε σε γενικές γραμμές.

Από καιρό τι να σου πω...το χιόνι δεν λέει να λιώσει και το κρύο δε λέει να μαλακώσει...Πρώτη φορά την Πέμπτη είδα το Μόναχο σε κατάσταση ..."αμόκ" να πω??? Αν και πέρασαν κάποια στιγμή τα εκχιονιστικά , χιόνιζε συνέχεια και τόσο πολύ που οι δρόμοι ήταν χάλια .. γλιστρούσαν πολύ και από ότι ακούσαμε σημειώθηκε ρεκόρ ατυχημάτων! Καλό το χιόνι βρε παιδί μου (εμάς μας αρέσει πολύ) αλλά μέχρι ενός βαθμού ..

Εσείς τι κάνετε? Τα μπουμπουκάκια σου?

Όσο για τον χρόνο είναι όντως γιατρός αλλά όχι Θεός , μπορεί να βοηθήσει αλλά όχι να κάνει θαύματα...Άλλωστε στην περίπτωση σου είναι ακόμα πολύ νωρίς και το πλήγμα πολύ βαρύ...περίμενε...

Irene μου , τι κάνεις??????

Πως είναι η πανέμορφη πριγκηπέσσα σου?

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τελικά τα χριστούγεννα θα έρθουμε Θεσσαλονίκη!!!!!!!!:tongue:

Naya, Mairy , Irene θα είστε εκεί ή θα πάτε κανένα ταξιδάκι?

Θα κανονίσουμε να τα πούμε???:confused:

Αχ τι καλά να τα πούμε κι απο κοντά!!!!:wink:

(από τη χαρά μου βάζω κι απο ένα smilies σε κάθε πρόταση ...χαχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...