Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη και εμας μας ακούει όλη η γειτονιά. Οπότε είναι γενικό το φαινόμενο από ότι βλέπω. υπομονή σε όλες.

Χαιντι περαστικά σας. Πολύ κουραστικό μου ακούγεται όλο αυτό. Να σε ρωτήσω, η μικρή κοιμάται μαζί σας η μαζί με τον γιο σου;

Εγω έκανα σήμερα το βήμα να την κοιμήσω στο δωμάτιο της. Θέλω πρώτα να κοιμάται σε διπλανό δωμάτιο και αργότερα να την αφήσω κάποια στιγμή στη μαμά μου. Θα σας πω αύριο αν κοιμήθηκε όλο το βράδυ μόνη της ή την πήρα τελικά μαζί μου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!

τι ομορφα μπεμπονακια ειναι ολα τα Μαγιοπαιδακια???Το ξαναλεω!!Κουκλακια,τα γλυκα μου!!!Πωπω...και τα αγορια σκετοι αντρακλες και οι δεσποινιδες ολο χαρη!!!

Η μικρη μας κανει κι αυτη ασκησεις λαρυγγισμων,ολο εεεεεεεεεε,αααααααααα!Μας ακουνε ολοι οι γειτονες..κι απο γκρινια καλα παμε!Στο παρκο για λιγο καθεται και μετα ειτε πεφτει και κλαιει να την σηκωσουμε ειτε θελει ολο διπλα μας να ειναι...αλλο πραγμα!Χτες ξυπνησε στις 5.30 χαραματα εμεινε ξυπνια μεχρι 6.30,εφαγε γαλα,τα εκανε και μετα κοιμηθηκε ξανα μεχρι τη 13.00:shock:

Πολυ βασανο ομως αυτο.........εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος....ουτε κι εγω ξερω απο ποτε!

Κομματια με κανει η αυπνια!

Ευτυχως που δεν δουλευω αλλιως θα ειχα παραδωσει πνευμα!!!

xainti μου περαστικα σας μωρε κ κυριως κουραγιο σε σενα κ καλη δυναμη !

ειρηνη ειδα φωτο της κουκλας με στρατα........θελω ΟΛΕΣ τις λεπτομεριες.πως της φανηκε της μικρης?????

88M1p3.pngycQap3.png

Kalimeraaaaa!!!

Rita mh nomizeis oti to ksexasa to hmerologio, apla osa brhka(aksiologa) einai arketa pio akriba apo oso sou eipan sto typogrageio.. Alhtheia, pws exeis skopo na to "sthseis" gia na tous to pas gia ektypwsh?

Emeis epitelous koimhthikame ena brady kaloutsika. Legame na pame shmera k sthn oneiroupoli alla me ayto ton kairo den to blepw...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κ απο μενα

ομορφο σαβ/ακο σε ολες!

naya μου ο ανθρωπος στο τυπογραφειο μου ειπε ΑΠΟ 7ευρω.

κ για να ειμαι πιο συγκεκριμενη την ιδεα την πηρα απο ενα ημερολογιο που αγορασα απο μια φιλοζωικη. εδειξα λοιπον αυτο το ημερολογιο . ανθρωπος μου ειπε οποτε θελω να παω απο κει με ενα στκακι με φωτο. απ βδομαδα πρεπει να παρω τα ποδαρια μο κ να παω

καταταλλα πως εισαι κοριτσι μου ?

ΤΗΕΝΑ σε ευχαριστω για την πληροφορια για την πανα, καλα εχω χαζεψει εντελως κ ακομα ανταυγιες δεν εχω κανει ....που κ να κανω:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σαββατο σημερα σχολειο γιοκ οποτε κ τα τρια σπιτι:confused: τουλαχιστον καθετε καλα ο ιασονασ τα χαζευει που παιζουν:rolleyes:.

το απογευμα θα παμε σε γεννεθλια τησ ξαδερφουλασ τουσ αν κ ο καιροσ ειναι χαλια ολο βρεχει απο χθεσ.

χθεσ το απογευμα πηγα τον γιωργο λογοθεραπεια κ μετα λιγο αγορα πηρα ενα σετακι εσορουχα απο oysho καπωσ ετσι δλδ με την hello kitty τρελενομε ολο γατουλεσ ειχε το μαγαζι δεν ηξερα ποια να πρωτοπαρω:mrgreen:

λιγο hodos για βαφη αντε κ ενα πορτοφολι που ηθελα δερματινο αντε κ ενα μπολερο καλο χριστουγεννιατικο πανε 130 ευρουλακια :roll: εφτυχωσ δεν μενω κεντρο:tongue: αυτα γιατι κλαψουριζει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΑΣΕ ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ,ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΚΑΤΥΦΟΡΙΚΑ.

ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΔΕΝΤΡΟ ΦΙΛΑΚΙΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

στα γρηγορα κ τα δικα μας νεα,αφου η νεα γραμμη μας δεν ειναι καλη κ δεν μπορει να συγχρονιστει ,οποτε την περισσοτερη ωρα της μερας δεν εχουμε ιντερνετ....

μετα απο 6-7 μερες γκρνιας,καθως ξυπνουσε κ εκλαιγε μεσα στον υπνο της κ ηθελε αγκαλια για να ξανακοιμηθει,μας καθησυχασε ο παιδιατρος μας ,αφου μας ενημερωσε οτι στους 7 μηνες τα μωρακια,αντιστοιχα με αλλους μηνες που περνανε αλλα,περνανε το συνδρομο του αποχωρισμου....καλα ακουσατε.....εγω η μανα νομιζα οτι την ποναγανε τα δοντακια της κ αναρωτιομουνα γιατι δεν την πιανει τπτ....κ ενημερωνω κ εσας κοριτσια...........

κατα τα αλλα μας εδωσε το οκ για εποχης λαχανικα κ φρουτα εκτος απο πορτοκαλι,καθωτι την εχουμε την αλλεργια γενικα και μας απαγορευσε διαφορα για 1 μηνα ακομα....μπισκοτα κλπ μετα τους 9,ανεξαρτητου δοντιων...που κ εκει θα της τα φτιαχνω εγω λογω γαλακτος ....

μας περιορισε τα γευματα του γαλακτος τελικα,μιας κ δεν ειχε καταλαβει καλα την τελευταια φορα που τουχε πει ο αντρας μου για τον θηλασμο τη νυχτα...μουδωσε θαρρος γιατι ρε κοριτσια ξαφνικα στους 7μιση μηνες να ξεκινας το μικρακι κ με ξενο(το αποφασισα σγ σγ να το κοψω...για να ξερω κ τι πινει κιολας...) και 1 γευμα βραδινο μονο κ 1 πρωινο,ειναι δυσκολο...θα σας ακουστει γελοιο,αλλα ουτε πως να την κρατησω το βραδυ δεν ξερω για να την ταισω....φοβαμαι καθε φορα μην ξυπνησει εντελως, μεχρι να φτιαξω το γαλα της καθε βραδυ..πακετο!!!!!

το ρυζαλευρο μας ειπε αν δεν το θελει να της δωσω ανθος οριζης κ με νερο μαλιστα,μιας κ δυστυχως επειδη ειναι ζουμπουρλουδα η μικρη κ το πολυ γαλα,οσο κ να μην το πιστευουμε παχαινει,δεν το προτιμα στο απογευματινο...μονο αν κοψει τα πολλα βραδυνα μουπε....κ μας ειπε επισης αντι για ρυζαλευρο, ό,τι δημητριακα υπαρχουν στο σ/μ παλι με νερο...δεν εχω ιδεα τι υπαρχει....βρωμη...σιταρι..κλπ...α!!! και ξεκιναμε κ ζυμαρικα το μεσημερι αντι για λαχανικα...αρκει να τα βρω κ αυτα...χωρις αυγα κ γαλα λεει,παιδικα...ειδομεν...κ ουτε προβειο γιαουρτι τελικα...σκ@τ@ ειχε καταλαβει ο μακης τελικα ..........ξυπνησε το καμαρι μου..ωρα για κοτοπουλακι....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις ήρθαμε μετά απο μια μικρή βολτούλα για να σκεσκάσει λίγο και η μαμά και ενω είναι να φάει την σουπίτσα της κοιμ'ηθηκε από το αμάξι και δεν το βλέπω να ξυπνάει. μάλλον θα χάσουμε το απογευματινό μας αλλά δεν πειράζει.

!

ειρηνη ειδα φωτο της κουκλας με στρατα........θελω ΟΛΕΣ τις λεπτομεριες.πως της φανηκε της μικρης?????

Έχει τρελαθεί με την περπατούρα. Της αρέσει πάρα πολύ, όλο μας κοιτάει και γελάει και χοροπηδάει συνέχεια. Βέβαια δεν την βάζω για πολύ ώρα, κανένα 10λεπτο το πολύ την ημέρα ίσα ίσα για να ετοιμάζω τα γεύματά της. Ενω μέχρι χθες πήγαινε μόνο πίσω, σήμερα κάναμε και μπροστά βεβαια ασυναίσθητα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

ειναι τελεια ειρηνη...θελω κ εγω......οι μισοι λενε ναι..οι αλλοι οχι...αλλα μαλλον θα τοχουμε χρ.δωρο απο την θεια της....εχετε κανει ερευνα αγορας για στρατα καμια σας???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Εμείς πάντως με περπατούρα μεγαλώσαμε. Άσε που σε ακολουθεί και σου λύνει τα χέρια. Και εμας η νονά μας μας την έκανε δώρο, είναι της chicco. Εγω δεν ασχολήθηκα καθόλου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

κ εγω θα παρω παει κ τελειωσε ! αλλα ερευνα δεν εχω κανει .στα λητω μονο κοιταξα εδω στην πειραιως που ειναι κοντα μου . ειχε απο 50ευρω κ πανω.

ΑΘΗΝΑΙΕΣ φιλες εχετε ακουσει για την παραμυθουπολη στο γκαζι??????

νεκταρια μου εκανες καμια βολτα απτο καινουργιο mall εκει κοντα σας?

88M1p3.pngycQap3.png

στα γρηγορα κ τα δικα μας νεα,αφου η νεα γραμμη μας δεν ειναι καλη κ δεν μπορει να συγχρονιστει ,οποτε την περισσοτερη ωρα της μερας δεν εχουμε ιντερνετ....

μετα απο 6-7 μερες γκρνιας,καθως ξυπνουσε κ εκλαιγε μεσα στον υπνο της κ ηθελε αγκαλια για να ξανακοιμηθει,μας καθησυχασε ο παιδιατρος μας ,αφου μας ενημερωσε οτι στους 7 μηνες τα μωρακια,αντιστοιχα με αλλους μηνες που περνανε αλλα,περνανε το συνδρομο του αποχωρισμου....καλα ακουσατε.....εγω η μανα νομιζα οτι την ποναγανε τα δοντακια της κ αναρωτιομουνα γιατι δεν την πιανει τπτ....κ ενημερωνω κ εσας κοριτσια...........

κατα τα αλλα μας εδωσε το οκ για εποχης λαχανικα κ φρουτα εκτος απο πορτοκαλι,καθωτι την εχουμε την αλλεργια γενικα και μας απαγορευσε διαφορα για 1 μηνα ακομα....μπισκοτα κλπ μετα τους 9,ανεξαρτητου δοντιων...που κ εκει θα της τα φτιαχνω εγω λογω γαλακτος ....

μας περιορισε τα γευματα του γαλακτος τελικα,μιας κ δεν ειχε καταλαβει καλα την τελευταια φορα που τουχε πει ο αντρας μου για τον θηλασμο τη νυχτα...μουδωσε θαρρος γιατι ρε κοριτσια ξαφνικα στους 7μιση μηνες να ξεκινας το μικρακι κ με ξενο(το αποφασισα σγ σγ να το κοψω...για να ξερω κ τι πινει κιολας...) και 1 γευμα βραδινο μονο κ 1 πρωινο,ειναι δυσκολο...θα σας ακουστει γελοιο,αλλα ουτε πως να την κρατησω το βραδυ δεν ξερω για να την ταισω....φοβαμαι καθε φορα μην ξυπνησει εντελως, μεχρι να φτιαξω το γαλα της καθε βραδυ..πακετο!!!!!

το ρυζαλευρο μας ειπε αν δεν το θελει να της δωσω ανθος οριζης κ με νερο μαλιστα,μιας κ δυστυχως επειδη ειναι ζουμπουρλουδα η μικρη κ το πολυ γαλα,οσο κ να μην το πιστευουμε παχαινει,δεν το προτιμα στο απογευματινο...μονο αν κοψει τα πολλα βραδυνα μουπε....κ μας ειπε επισης αντι για ρυζαλευρο, ό,τι δημητριακα υπαρχουν στο σ/μ παλι με νερο...δεν εχω ιδεα τι υπαρχει....βρωμη...σιταρι..κλπ...α!!! και ξεκιναμε κ ζυμαρικα το μεσημερι αντι για λαχανικα...αρκει να τα βρω κ αυτα...χωρις αυγα κ γαλα λεει,παιδικα...ειδομεν...κ ουτε προβειο γιαουρτι τελικα...σκ@τ@ ειχε καταλαβει ο μακης τελικα ..........ξυπνησε το καμαρι μου..ωρα για κοτοπουλακι....

Νεκταρια,καλησπερα!!

Καταρχην να σου ζησει αυτο το μπουμπουκακι που ειδα στις φωτο....για φαγωμα ειναι!!

Μην αγχεσαι για το γαλα της!!!Αφου θα της δωσεις ξενο πλεον τοσα ειναι τα γευματα γαλακτος που πρεπει να κανει 1 πρωινο κι 1 βραδυνο!!

Τα υπολοιπα 3 λογικα θα ειναι στερεες.

Δεν χρειαζεται να φοβασαι για το πως θα ετοιμαζεις το γαλα της!

Αν κοιμαται στο ιδιο δωματιο με εσας τοτε ειναι πολυ ευκολο ωστε να μην σηκωνεσαι καν.

Εγω εχω εναν παμφθηνο θερμαντηρα stand by κι εκει μεσα εχω το μπουκαλι με το νερο.Την σκονη την εχω σε μια μεζουρα.Οταν ξυπναει η μικρη-την καταλαβαινω πολυ πριν κλαψει-απλα βαζω την σκονη στο μπουκαλι,το μπουκαλι στο στομα και ειμαστε κομπλε!!

Καλο ειναι επειδη θα ειναι οι πρωτες φορες με μπουκαλι να την κρατας αγκαλιτσα με ελαφρως ανασηκωμενο το κεφαλακι της.Αν δεν σου ρευτει αμεσως μην φοβηθεις,δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχει καταπιει αερα.

Οι κρεμες γινονται πολυ καλες σκετες με νερο,μην φοβασαι δεν εχει αναγκη η μικρη εξτρα θερμιδες απο γαλα.Καλυτερα κιολας για να μην παχαινει πολυ το μωρακι!Μια χαρα θα παιρνει οτι χρειαζεται απο τα υπολοιπα γευματα!

Σε καθε περιπτωση ευχομαι να πανε ολα καλα!!

θα σου πουν φανταζομαι και οι υπολοιπες κοπελες αλλα μιας και ειδα το μνμ σου ειπα να σου πω κι εγω την γνωμη μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...