Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτελους κοιμηθηκε . ουφ γκρινιαρης ειναι σημερα . ο αγγελος σχολαει παλι αργα κ γω βαριεμαι να μαγειρεψω, δεν εχω βγαλει κ τιποτα.........

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτελους κοιμηθηκε . ουφ γκρινιαρης ειναι σημερα . ο αγγελος σχολαει παλι αργα κ γω βαριεμαι να μαγειρεψω, δεν εχω βγαλει κ τιποτα.........

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ακριβως τα ιδια, ο δικος μου σχολαει καθε μερα 9,30. Εμεις καθε Παρασκευη παραγγελνουμε οποτε σημερα σουβλακια....:D

Βαριεμαι επισηςςςςςςςς

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας φιλεναδες!!!!!

Ειμαι στο τρεξιμο και δεν προλαβαινω να γραψω...Σας διαβαζω ομως στα γρηγορα...

Σας ευχαριστω παρα πολυ όλες για τις γλυκες ευχες σας!!!!

Τωρα αρχιζω να το συνειδητοποιω που αρχισα να κουραζομαι με το παραμικρο και που με ενοχλει το τζιν στην κοιλια...Χαιρομαι πολυ ομως, ανυπομονω να παω στο γιατρο.Τοτε νομιζω θα το συνειδητοποιησω για τα καλα...!

Ευχομαι σε σας που ξεμυαλιστηκατε να σας ερθει γρηγορα αν το θελετε!

Και σε σενα Andith ευχομαι καλα αποτελεσματα, οπως τα θες...Αν ειναι θετικη και η χοριακη, πολυ θα χαρω που θα μαστε παρεα!!!!Θα ναι καλα, θα δεις, σκεψου τα θετικα της υποθεσης!!!

Παντως Νατασα κι εγω που θηλαζα 3 μηνες αποκλειστικα και μεχρι τους 5,5 ενα γευμα μονο ξενο, μου ρθε περιοδος τον 3ο μηνα και εμεινα εγκυος στους 5,5...Μαλλον δεν ειναι κανονας η αντισυλληψη-θηλασμος....Βεβαια γι' αυτο τον λογο μαλλον μειωθηκε και το γαλα μου...

Σας φιλω κοριτσακια, εχω δουλεια...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ τι μιλαω ...........σηκωθηκε παλι :evil: οριστε τωρα δεν βαριεμαι εχω την γκρινια του παλι .

αχ αχ αχ

sue μου γλυκια δεν εχω λογια!!!!! ολα να πανε τελεια!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ναι λοιπόν σήμερα πήραμε το βάπτισμα της τούμπας μιας και δεν την πρόλαβα και απο τον καναπέ βρέθηκε στο πάτωμα η ζουζούνα μου. Πως την άφησα μόνη η χαζή. Τέλοαπάντων ευτυχώς μόνο τρόμαξε γιατί τα χαλιά είναι φουσκωτά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ναι λοιπόν σήμερα πήραμε το βάπτισμα της τούμπας μιας και δεν την πρόλαβα και απο τον καναπέ βρέθηκε στο πάτωμα η ζουζούνα μου. Πως την άφησα μόνη η χαζή. Τέλοαπάντων ευτυχώς μόνο τρόμαξε γιατί τα χαλιά είναι φουσκωτά

de tha glutosei kamia mas!

Rita o giokas sou einai teleios!!!! eida to video sto fb!

uDLqp1.png

Βρε κοριτσια με το ρουφιχτηρι για τη μυτουλα ο μπεμπακος χτυπιεται και τσιριζει, μας ακουει η γειτονια καθε φορα, τον λυπαμαι και αναρωτιεμαι ετσι κανουν ολα τα μωρακια ή ο δικος μου δεν το εχει συνηθησει ακομη;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

ελενη μου κ μετα χτυπιεται κ ουρλιαζει......κ με τον ορο κ με το ρουφιχτηρι.

ΤΗΕΝΑ κ οποια μανουλα ξερει ας με βοηθησει..........εχω ενα πακετο πανες βρακακι(τις πηρε καταλαθος ο αγγελος) η ξανθια ομως δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μπρος κ πιο το πισω:oops: μην με κοροιδευετε............. δοκιμασα κ απτην μια κ απτην αλλη κ παλι δεν καταλαβα . :?:-?:?

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσαρες μου τι κανεται?οκα καλα?δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα αλλα σας σκέφτομαι.

εμεις ειμαστε καλα μας εχουν τρελανει τα δοντια καιεχουμε λιγο γκρινια.ελπιζω να ειστε ολες καλα.δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας αλλα απο οτι ειδα στα γρηγορα υπαρχουν εγκυουλες? με το καλο.πολλα φιλια.

Τι ευχάριστα νέα διαβάζω Sue και Andith με το καλό να έχετε μια καλή εγκυμοσύνη και να γίνει μεγαλύτερη η οικογένεια σας. Εσείς νομίζω ότι πήρατε νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο δώρο. Να σκέφτεστε θετικά και όλα καλά θα πάνε!

Εμείς έχουμε καταντήσει νοσοκομείο είμαστε άρρωστοι όλοι και η μικρή φυσικά και παίρνει αντιβίωση η καημενούλα. Πάντως τα δεύτερα είναι και τα πιο αδικημένα όσο ο πρώτος μου για ένα χρόνο δεν είχε πάθει τίποτα άλλο τόσο η μικρή από νωρίς στα βάσανα. Με τον μικρό μου έχω πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω ζηλεύει και ξυπνάει το βράδυ 3-4 φορές και έρχεται στο κρεβάτι μας. Άλλες τόσες με ξυπνάει η μικρή και θέλει γάλα και δεν κοιμάμαι καθόλου. Και το πρωί που όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αλλά αν θα κρατήσει και άλλο αυτή η κατάσταση θα καταρρεύσω.

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και στα μπεμπουλίνια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...