Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Andith μου αν το θέλεις πραγαμτικά σου το εύχομαι.

Με κάνετε και ζηλεύω, θέλω και εγώ.

Σήμερα φάγαμε και εμείς πατατοκαροτοκολοκυθόσουπα και μας άρεσε αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας. επίσης φάγαμε όλη την κρέμα μας μετά από 5 μέρες και γενικά αρχίζει να μας ανοίγει πάλι η όρεξη, έτσι για να ηρεμήσει και η μαμά.

Marsolan περιμένουμε τις φωτογραφίες της κορούλας σου να την γνωρίσουμε

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Geia sas gei sas!

Βρε συ... Ποιος φωτογράφος και ποιος σκηνοθέτης... Αν το υλικό είναι σκάρτο, τίποτα δεν γίνεται. Κούκλα είσαι! Και όλο το concept επίσης! Πολύ σε χάρηκα!

Eyxaristw mary,eimastan ligo to mikro spiti sto livadi einai h alhtheia :P:p

Gia to skylo ki egw oso to epsaksa yparxei ayksimenos kindynos gia alergiki brogxitida mono an kapoios gonios exei istoriko asthmatos.

Fairyyyyy xioniiiii...... Ax emas pali me kontomaniko mas blepw ta xristougenna....

Irene twra pou eiste kalytera na kanonizoume siga siga e?

Andith kala apotelesmata,perimenoume nea. Ax me bazete se skepseis...

Aaaa k gia to pilates vre koritsia, einai h parhgoria mou, th thewrw Mia wra gia ton eayto mou..

Filakia k kalo ksimerwma se oles :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αντε κοριτσια ασυγκρατητεσ ειστε ,καλα κανετε εμενα σημερα το απογευμα ηθελαν υγρα μαντηλακια να τουσ δοσω να ξεσκονισουν:shock::tongue: λαμπικο το εκαναν το σπιτι ,μου εκαναν κ τα τζαμια ακουτε καντε παιδια μπασ κ ξεαραχνιασετε κ εσεισ εκτοσ κ αν ειστε ολεσ προκομενεσ:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσακια!!!!

εμεις μια χαρα ειμαστε!η μπεμπα δηλαδη!!!!εφαγε σχεδον ολη τη μοσχαρο-χορτοσουπα!!!

να σας πω οτι κ το δικο μου τεστ εγκυμοσηνης ειχε +!πηγα για χοριακη ελπιζοντας το τεστ να κανει λαθος,θα σας πω αυριο τα αποτελεσματα!

bravooooooooooooooooo!!!

zileeeeeeevo!!

ante me to kalo!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

sueeeeeeeeeeeeeeee

ξεχασα να σου ευχηθω βρε κοριτσακι...

με το καλο!!!!

να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!

λες να εκενες την αρχη?

για να δουμε....

andith κοριτσακι αν το θελετε να ειναι θετικη και η χοριακη σου...

σας ευχομαι τα καλυτερα για εσας...οτι κι αν σημαινει αυτο

ριτακι ενιωσα πως τα ειχε αναγκη...;)

εσυ εξαλλου εχεις πολλα φιλια απο ολες μας καθημερινα...

ετσι μαζευεις πολλαααααα:eek::D:p;)

φιλακια

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Andith εύχομαι ό,τι καλύτερο! :D Περιμένουμε νέα.

Πασχαλίτσα σε ευχαριστώ! :D Και ανταποδίδω! :D

Λοιπόν, λουλούδες μου... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ! Αυτό ήταν! Με χάνετε!

Ίσα που κοιμήθηκε ο ασπρούλης και είπα "τώρα θα σιδερώσω!" και ίσα που ετοίμασα λίγα Fitness για βραδυνό... ξύπνησε! Και δεν ήταν μόνο ότι ξύπνησε, αλλά είχε τρελή, θεότρελη ενέργεια! Αγού, αγού, αγού και να τον κηνυγάω σαν την κατσαρίδα πάνω στο κρεβάτι και να του τρέχουν σάλια και να κολλάει τη μουσούδα του πάνω μου και να με κάνει μούσκεμα και να μου τραβάει τα μαλλιά τα οποία θα τα κολλήσω με ζελοτέιπ πάνω στο κλάμερ να μην ξεφεύγει τούφα και... σε μια έκρηξη αγάπης μου τραβάει και μια γρατζουνιά κάτω απ΄το μάτι! Μικρή και ασήμαντη, αλλά είναι το σημείο τέτοιο, που πόνεσα. Κατά τις 2 και 20 κοιμήθηκε, αφού προηγουμένως έδωσε και ένα ρεσιτάλ τσιρίδας. Όταν χαίρεται, τσιρίζει. Και όσο πιο πολύ χαίρεται, τόσο πιο πολύ τσιρίζει... Αχ! Παιδί δεν ήθελα; Φάε ... τώρα! :lol:

Ευτυχώς είναι πολύ χαρούμενος. Αν ήταν τόσο ζωηρός και γκρινιάρης από πάνω, ε τότε...

Αυτά... Πάω κι εγώ να κάνω ένα ντουζάκι, να βάλω καθαρές πιτζάμες και να την πέσω. Και θα ονειρευτώ ότι με κάποιον μαγικό τρόπο εξαφανίζονται τα ασιδέρωτα, αφού μόνο στον ύπνο μου αυτό μπορεί να συμβεί. :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Kalimeroudia :D

Ax vre mairy, ti themataki ki ayto me ta asiderwta? Emena eytyxws tou mwrou ta siderwnei h pethera mou k ta dika mas ... Apla stoibiazontai..

Simera eipa na ths dwsw th froutokrema gia prwino anti gia dekatiano. Kala efage, koimhthike k meta, mono pou ksipnhse me klamata dyo fores. To kanei arketa twra teleytaia... Twra koimatai hrema, ante na prolabw na kanw antlhsh k na fygw gia douleia

Filakia se oles!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα koritsares oso mporei dld να ειναι καλη:shock:

αχ mary τι τραβασ κ συ βρε κοπελα μου εγω παντοσ τον αφυνω να χτυπιετε αν ξυπνισει το βραδυ κ ξανακοιματε απο βαρεμαρα μετα απο ωρα φυσικα.θα παω μια φορα θα δω αν χεστικε η αν επαθε κατι αν οχι ........αντε καληνυχτα κ κατσε φοναζε μονοσ σου:tongue:.

οσο για το σιδερο εγω μετα το στεγνωτηριο εχω ξεχασει που εχω βαλει το σιδερο καπου το καταχονιασα δεν μου ξαναχρειαστκε ,στο συνιστω ανεπιφυλακτα;).

περημενουμε αποτελεσματα andith ........

παω για δουλεια μετα αλλα θα σασ διαβαζω μακια πολλα φιλεναδεσ μου!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά μπήκα λίγο σφήνα και μου φτιάξατε την διάθεση. Αχ βρε μαιρούλα γέλασα πολύ έτσι όπως τα έγραψες, να σαι καλά.

Naya και Μαιρούλα ετοιμαστείτε να βρεθούμε την άλλη εβδομάδα κάποιο απόγευμα εκτός Δευτέρας που θα πάμε να μας δει η γιατρός και να κάνουμε το καθυστερημένο εμβολιάκι μας.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!!

πολλα διαβασα αλλα θα με συνχωρεσετε γιατι θα σχολιασω μονο της andith .......................

κοριτσαρε????? τι να πω?????? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ μην ανησυχεις για τιποτα κ ψυχραιμια.

ξερεις τι πιστευω?

επειδη το ολγακι σας ειναι μια κουκλαρα ...... γιαυτο κ ο Θεος σας στελνει αδελφακι για να την προσεχει :tongue::tongue::tongue::tongue:

ωχ τι εχεις να τραβηξεις..............οχι με 2 παιδια............αλλα με 2 κουκλια ......ουρα εξω απτο σπιτι σας προβλεπω .

ολα καλα να πανε γλυκια μου :P

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά μπήκα λίγο σφήνα και μου φτιάξατε την διάθεση. Αχ βρε μαιρούλα γέλασα πολύ έτσι όπως τα έγραψες, να σαι καλά.

Naya και Μαιρούλα ετοιμαστείτε να βρεθούμε την άλλη εβδομάδα κάποιο απόγευμα εκτός Δευτέρας που θα πάμε να μας δει η γιατρός και να κάνουμε το καθυστερημένο εμβολιάκι μας.

oxi re koritsaki tin alli vdomada...tha leipo apo Triti proi k tha gyriso Paraskevi vradu :(

Pali de tha mporeso.

Mipos gia ti methepomeni vdomada :) na exo gyrisei kai ego!!!

uDLqp1.png

oxi re koritsaki tin alli vdomada...tha leipo apo Triti proi k tha gyriso Paraskevi vradu :(

Pali de tha mporeso.

Mipos gia ti methepomeni vdomada :) na exo gyrisei kai ego!!!

Τα κοριτσια κανονιζουν για Θεσσαλονικη(εκτος αν ψηνεσαι να πας):tongue:, εμεις βλεπω να συναντιομαστε στη βαφτηση της Ριτας χαχαχα

Σημερα ειναι καλυτερο το μπεμπακι μου αλλα εμενα με ενοχλει ο λαιμος.....:evil:, αντε να δουμε και λεγαμε να φυγουμε σ/κ

Δεν θυμαμαι τιποτα γιατι διαβασα με διακοπες....:(

Καλημερα δεν ειπα Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...