Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω Ρίτα έχει άπειρα πράγματα και επιλογές online! και όχι μόνο ημερολόγια αλλά και μπλουζάκια, κούπες, τσάντες και ένα σωρό άλλα...

θα τα δω στο σπίτι με λεπτομέρειες μπας και βρω και κανενα ελληνικό και θα σου πω

καλημέρα Mary!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημέρα Mary!!

Γεια σου!

Λοιπόν, έχω μείνει άφωνη! Είδα τις φωτογραφίες σου! Είσαι κούκλα! Δεν λέω άλλα γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθώ... :lol::lol::lol:

Πολύ στιλάτα όλα, πολύ κομψά, πολύ... Όλα πολύ πολύ πολύ ωραία!

2522daf9de.png

swGop2.png

εγω το εχω πει χιλιες φορες

τα μωρο μας ειναι κουκλια ΟΛΑ αλλα κ οι μαμαδες ............ φτου φτου !!!!

naya περιμενω εστω προσωπικο μηνυμα(περισσοτερο για ημερολογια ενδιαφερομαι )))) ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

marsolan που πηγες?κρυωνει ο καφεςςςςςςςςςςςςςςς

maroyla! καλησπερα! ο ασπρουλης?τεζα? εμενα τωρα ειναι εδω στον καναπε κ ξεμαλλιαζει τον σκυλο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα για πες, πως είναι η κατάσταση με τον σκύλο???

Εμάς ο σκύλος γενικά δεν την πολυπλησιάζει, μόνο όταν είναι στο πάρκο και υπάρχει το ... δίχτυ ασφαλείας.

Στο πάρκο έχουν γέλιο γιατί προσπαθούν να φτάσουν ο ένας τον άλλον αλλά δεν την πολυαφήνω. Μόνο μια φορά την άφησα να τον ακουμπήσει λίγο γιατί είχε φαγωθεί...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κοριτσια μην λετε για γαμο γιατι εχω δει τις φωτο σας απτους γαμους σας κ ζηλευω τρελα ........ με τον πολιτικο κ με την κοιλια δεν ευχαριστηθηκα τιποτα. δεν νιωθω καν παντρεμενη

88M1p3.pngycQap3.png

εγω το εχω πει χιλιες φορες

τα μωρο μας ειναι κουκλια ΟΛΑ αλλα κ οι μαμαδες ............ φτου φτου !!!!

naya περιμενω εστω προσωπικο μηνυμα(περισσοτερο για ημερολογια ενδιαφερομαι )))) ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

marsolan που πηγες?κρυωνει ο καφεςςςςςςςςςςςςςςς

maroyla! καλησπερα! ο ασπρουλης?τεζα? εμενα τωρα ειναι εδω στον καναπε κ ξεμαλλιαζει τον σκυλο

Ο ασπρούλης είναι τεντωμένος! Έχει πάρει αγκαλιά και το γαϊδούρι του και κάνει όνειρα! :tongue:

μάλλον είδες τις φωτογραφίες του γάμου ε?? :tongue::tongue::tongue:

είδες ο φωτογράφος?? χαχαχα

οι ερασιτεχνικές όμως είναι πάντα πιο αληθινές....

Βρε συ... Ποιος φωτογράφος και ποιος σκηνοθέτης... Αν το υλικό είναι σκάρτο, τίποτα δεν γίνεται. Κούκλα είσαι! Και όλο το concept επίσης! Πολύ σε χάρηκα!

2522daf9de.png

swGop2.png

naya κ μας ο σκυλος αποφευγει τον γιωργη....ο γιωργης ομως τον βρισκει παντου ! λατρευει τα μαλλια του(εμας εχει πολλα) κ του τα τραβαει κ γελαει. ο σκυλος τιποτα κιχ

οταν λεμε που ειναι το νινακι??? ο μιρος κοιταει κατω κ τον ψαχνει

δεν εχω προβλημα θα ελεγα μονο που ο σκυλος αν με δει κ φευγω με το μωρο κ χωρις αυτον παρεα εχουμε προβλημα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μην λετε για γαμο γιατι εχω δει τις φωτο σας απτους γαμους σας κ ζηλευω τρελα ........ με τον πολιτικο κ με την κοιλια δεν ευχαριστηθηκα τιποτα. δεν νιωθω καν παντρεμενη

Εγώ έκανα και πολιτικό και θρησκευτικό και παρότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο Θεό, ωστόσο ευχαριστήθηκα περισσότερο τον πολιτικό. Είχε συναίσθημα, ουσία, λίγοι άνθρωποι κι αγαπημένοι ήταν κοντά μας και όλα ήταν απλά και όμορφα. Ο θρησκευτικός γάμος ήταν ένα κονωνικό γεγονός. Όχλος και λαός, τσίρκο σκέτο! Ατελείωτη ουρά με ανθρώπους... Φιλιά και αγκαλιές από αγνώστους... Και από πάνω και κριτική... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Θα μου πεις γιατί έγινε έτσι; Γιατί, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα, οι γονείς το παίρνουν πολύ πατριωτικά το θέμα και πνίγουν τα παιδιά με τις επιθυμίες και τα πρέπει τους. Εγώ έχω σχεδόν 9 χρόνια που παντρεύτηκα. Αν παντρευόμουν τώρα, όλα θα ήταν διαφορετικά... Αχ...

2522daf9de.png

swGop2.png

maroyla εγω παντρευτηκα ενα πρωινο του φλεβαρη 10ηωρα. τι να χαρω ? δεν καταλαβα τιποτα

μετα ηρθαμε σπιτι ηπιαμε καφε κ το μεσημερι πηγαμε κ φαγαμε σε μια ταβερνα. αυτο ηταν ολο . βεβαια εκεινη την μερα η πεθερα φροντισε απο μονη της να θυμιζει λιγο γαμο ......αλλα εγω ειχα στραβωσει με την πρωτοβουλια της αυτη

θρησκετικο στην αρχη σκεφτομουν μαζι με την βαφτιση, αλλα πηγα σε γαμοβαφτιση κ δεν μου αρεσε. οποτε ΑΝ κανω , θα το κανω ετσι για να ακουσω κ την ευχη της εκλησσιας κ θα ηταν εντελως απομωνομενα κ χωρις σογια κ τετοια . λιγοι κ καλοι κ οχι εδω........αλλα μαλλον στο νησι του αγγελου η καπου αλλου που μας αρεσει εμας.

88M1p3.pngycQap3.png

naya κ μας ο σκυλος αποφευγει τον γιωργη....ο γιωργης ομως τον βρισκει παντου ! λατρευει τα μαλλια του(εμας εχει πολλα) κ του τα τραβαει κ γελαει. ο σκυλος τιποτα κιχ

οταν λεμε που ειναι το νινακι??? ο μιρος κοιταει κατω κ τον ψαχνει

δεν εχω προβλημα θα ελεγα μονο που ο σκυλος αν με δει κ φευγω με το μωρο κ χωρις αυτον παρεα εχουμε προβλημα

Ριτάκι μην το πάρεις στραβά, ναι; Έχεις μιλήσει με τη γιατρό για το σκυλάκι; Μήπως είναι νωρίς για να παίζει με το Γιωργάκη; Σκέφτομαι τις τρίχες κ.λπ. Μπορεί να είμαι υπερβολική και σου ζητώ συγνώμη αν σε ανησυχώ άδικα, αλλά μήπως από αυτό ο Γιωργάκης έβγαλε εκείνα τα σπυράκια;

Πάντως, τα παιδάκια μεγαλώνουν πολύ όμορφα όταν υπάρχει ένα κατοικίδιο, αυτό πιστεύω εγώ. Γίνονται τρυφερά, ευαίσθητα και υπεύθυνα ιδιαίτερα αν αναλάβουν μέρος της φροντίδας του ζωντανού π.χ. το τάισμα του. Κι εμείς είχαμε ένα σκυλάκι και ανυπομονώ να μεγαλώσει ο ασπρούλης! Σκέφτομαι σε 2 χρόνια, την παραμονή της πρωτοχρονιάς να του φέρουμε έναν σκύλο σαν αυτό του Αστερίξ! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

ritaki,θελω και μπισκοτα,κι απο ολα....!!!χαχα

εχω φεις εννοειται....γινεται πλεον χωρις φεις???:tongue:ολοι στην δικτυωση ειμαστε και μ'αρεσει!!!!

βρε naya,εχω στερεψει κι εγω απο ιδεες!!!Ασε...ολα τα εχουμε,τιποτε δεν μας λειπει....μονο αυτο το ταξιδακι που ελεγα ζαχαρωνω!!!Αλλα η μπουμπουκα μονη της δεν μενει κι ετσι αν τα καταφερουμε εκει κοντα στο Πασχα,που θα ειναι και πιο μεγαλη για να ερθει κι αυτη μαζι!!!!

Τοσα εξοδα ομως που εχουμε....

θα ειναι ο κουνιαδος μου 6 μηνες Κοπεγχαγη και θελω τοσο πολυ να παμε:|

αλο κοριτσακια

εδω κ εγω...σπιτι ...χιονια εξω κ -5!!!

εγω μονο καλα εχω να θυμαμαι απο τον θρησκευτικο...αλλα ολα τα εκανα εγω κ ο αντρας μου...πληρωσαμε κ κανεις δεν ειχε λογο χιχιχι

οσο για τα σκυλακια δεν υπαρχει θεμα...ειναι το καλυτερο να μεγαλωνουν με ζωακια τα μωρακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...