Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενακι κ φιλες μου ..................

μολις μιλησα με το λογιστηριο κ μου ειπαν ΝΑΙ θα παρω κ απο αυτους δωρο χριστουγεννων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχες δικιο κ καλα που μου το ειπες.

δεν μου ειπε ποσα γιατι δεν ειχε προσβαση στον υπολογιστη (αν θελω λεει να ξαναπαρω) αλλα μου ειπε οτι στις 15 θα μου μπουν τα λεφτα!

επισης ρωτησα κ μου ειπε φλεβαρη μεχρι τα γενεθλια του μικρου θα ειμαι 6ωρο κ μετα 7ωρο :Pαυτααααααααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

goodmorning my friends!!!!

katarxin euxaristo gia tis euxes.

sue sugxaritiria!!!!!! euxomai mia kali egkumosuni!!!! me ekanes k zilepsa!!! ;)

emena o andras mou thelei polu arxes kalokairiou na xekinisoume gia to 2o kai ego etsi thelo dld alla den xero fovamai pos den tha ta katafero me ta mora k tai douleia! edo diskolevomai tora! den xero isos an vro mia lusi kai fusika na vroume kai mia lusi gia ton Andrea kai ti douleia tou!

apo tin alli periodos den exei erthei akoma kai de nomizo na erthei suntoma giati thylazoume kai malista arketa opote paidi etsi den ginete.

kata ta alla eimaste kala kai trexoume!!

rita emena oute kathete oute mpousoulaei oute tpt :(

alla teleutaia gurizei sunexos kai pleon to allagma einai Paaaaaaaaaaaara polu duskolo.

tora eimaste sto mpalkoni ego prospatho na doulepso k ton kounao sto karotsi!

akoume xmas songs alla einai san anoixi!

uDLqp1.png

αχ ουτε σημερα εφαγε την φρουτοκρεμα (το κανει 4 μερες τωρα γμτ)

του δωσα γαλα τελικα κ ξεραθηκε. θα προσπαθησω ξανα αργοτερα.

νατασουλι γυρσες ε?!

αχ με τα κουνουπια κ εμεις εχουμε θεμα ..........απιστευτα κουνουπια ρε κοριτσια ΕΛΕΟΣ τοσα δεν ειχαμε ουτε τον αυγουστο .

για να μην πω για τα σκουπιδια.δεν ξερω για σας αλλα εμας ΑΚΟΜΑ να τα μαζεψουν .:evil::evil::evil:βεβαια ο πειραιας φημιζεται για την βρωμια του αλλα πολυ χαλι. κ οταν τα μαζεψουν τοτε ειναι που θα σηκωθει ολη η βρωμα απο κατω ................

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αχ Ρίτα, έναν κουβά καφέ και για μένα παρακαλώ....

Δεν τραβάει η ομάδα σήμερα και εχω και pilates το απογευμα. Θα παω, θα πιασω ενα στρώμα και θα τους πω "κορίτσια μην ενοχλείστε, συνεχίστε εσείς και με ξυπνάτε στο τέλος" :tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ Ρίτα, έναν κουβά καφέ και για μένα παρακαλώ....

Δεν τραβάει η ομάδα σήμερα και εχω και pilates το απογευμα. Θα παω, θα πιασω ενα στρώμα και θα τους πω "κορίτσια μην ενοχλείστε, συνεχίστε εσείς και με ξυπνάτε στο τέλος" :tongue:

χαχαχαχα!!!

kaneis k pilates ... bravo!

ego olo leo na pao babyswimming alla den me vlepo na prolavaino.

pantos molis evala aggelia sto Parents gia kopela!

ante na doume

uDLqp1.png

λοιπον το μικρο τερατακι μου αρχισε τις ζημιες

μπουσουλαγε εγω στην κουζινα αυτος στο σαλονι...............

κ πηγε στο τραπεζακι σηκωθηκε κ εριξε την κουπα του καφε(ευτυχως ειχε κρυωσει) πανω στο χειριστηριο της τηλεορασης

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσακια!!

κερνατε και μεσημεριανο καφε η μονο πρωινο??

χαχα...εμεις ολα καλα επισης,ο καιρος ειναι ενα μαυρο χαλι και πολυ στεναχωριεμαι που δεν μπορω να βγαζω το παιδι βολτα με το καροτσι η το μει ται...Μας εχει λειψει πολυ και στις δυο!!!Το ειχαμε συνηθισει καθε μερα...τρωγαμε το φαγακι και φευγαμε....και το απογευμα πηγαιναμε και με τον μπαμπα!!!

εγω πηρα καγκελο για το διπλο,εστω απο την μια μερια να υπαρχει κατι πιο σταθερο...εχει αρχισει και κυλαει και φοβομουν μην εχουμε καμια στραβη με το μαξιλαρι.Απο την αλλη κολλαω την κουνια της κι ετσι νιωθω καπως πιο ασφαλης!!!

Δωρακι τι να της παρω???Καμια στρατα μαλλον!!!ρουχα ειμαστε πληρεις μεχρι τον Μαιο που χρονιζει,παιχνιδια εχουμε και δεν τα πολυκοιταει,καθισματακι αυτοκινητου ειναι ηδη στο προγραμμα!!!Στον εαυτο μας και τον αντρα μας τι να παρουμε:tongue:??Ενα ταξιδακι τι ωραιο θα ηταν....

Αααααααχ,δυσκολο...πολυ δυσκολο!!!

ωχ Ρίτα άντε καλή αρχή με τις ζημιές! :tongue::tongue:

εγώ φυσικά για άλλο μπήκα πριν και ξέχασα να ρωτήσω. Ρώτησα το γιατρό για κρεμούλα για τα ούλα της μικρής μπας και την ανακουφίσει λίγο και μου είπε ότι μπορώ να πάρω όποια θέλω φυτική (γενικά δεν προτίνει προϊόντα αν δεν επιμείνεις). Για πείτε τι σας βοήθησε εσάς??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

marsolan πεσ μωρέ καμιά ιδέα για δωράκι, εμένα γιορτάζει κιόλας ο άντρας μου τα Χριστούγεννα (Μανώλης αλλά με το κρητικό έθιμο γιορτάζει ανήμερα) και έχω στερέψει τελείως από ιδέες...

Οι υπόλοιπες θα πάρετε τπτ???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μη φαρμακευτικη ειναι bexident bebe naya αν θες ρωτα κ την γιατρο σας ομως

marsolan εννοειτε πως κερναμε ........ εχω κ κατι μπισκοτακια....θες???????:tongue::tongue::tongue::tongue:ασχετο...εχεις φεις?

κουμπαρουλα που εισαι?

88M1p3.pngycQap3.png

εγω φιλες μου λογο οικονομικης κρισης σκεφτηκα το εξης...............

θα φτιαξω ημερολογια2011 με φωτο του μικρου για ολους..... ρωτησα σε τυπογραφειο κ θα μου στοιχισει απο 7 ευρω κ πανω(αναλογα τι θελω)

88M1p3.pngycQap3.png

ιιιιιιιιιιι Ρίτα τέλεια ιδέα!!!!!!!

μισό να το ψάξω γιατί όλο και κάτι θα υπάρχει και στο νετ και επανέρχομαι

(όπως καταλάβατε δουλειά σήμερα δεν παίζει να κάνω, ευτυχώς λείπουν και τα αφεντικά :tongue:)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ναι naya μου αν δεις κατι σχετικο ενημερωσε κ μενα, γιατι εγω μονο σε τυπογραφειο ρωτησα(μηπως επρεπε κ σε φωτογραφειο?????)

εγω να σας πω πως το εχω σκεφτει?

επιτραπεζιο ημερολογιο με φωτο απτην αρχη εως κ τωρα(θελω να βγαλω κ με χριστουγεννιατικο ντυσιμο για να τον βαλω στον δεκεμβρη) στον μαη θα εχει φωτο απτο μαιευτηριο.

αυτο θα κανουμε σε παπουδες -γιαγιαδες θειες θειους.

τωρα στον αντρα μου δεν ξερω ακομα, θελει κινητο αλλα δεν ξερω ακομα.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...