Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον γραφει

Δ/Χ ΑΝΑΛΟΓΙΑ απο 19/8/10 εως 31/12/10

καθαρο πληρωτεο ποσο 392,34

εχει κ δωρο πασχα (για του χρονου) 140 υρω

Αρα λογικα την αναλογια μεχρι 19/8/10 θα την παρουμε απο τον εργοδοτη(δεν ειμαι σιγουρη), αν ειναι ετσι ειναι περιπου 8/12 του μισθου μας. Θα ελεγα να παρεις να ρωτησεις ποτε θα μπουν να δεις τι θα σου πουν ή ακομη καλυτερα να ρωτησεις τον λογιστη σου τι δικαιουσαι για να εισαι σιγουρη(τωρα που το σκεφτομαι αυτο θα κανω):lol:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα παρω αυριο κιολας γιατι αν περιμενω απαυτους σωθηκα! καλα που μου το ειπες ευχαριστω !

απλα εσυ ισως παρεις αλλο ποσο απτον οαεδ γιατι μπορει να γεννησαμε ιδια μερα, αλλα τι ΠΗΤ ειχες ? εγω 15/5

βεβαια πανω κατω τοσα θα ειναι σε ολες μας :tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ αντε να ψωνισουμε στα μπεμπακια μας !

88M1p3.pngycQap3.png

θα παρω αυριο κιολας γιατι αν περιμενω απαυτους σωθηκα! καλα που μου το ειπες ευχαριστω !

απλα εσυ ισως παρεις αλλο ποσο απτον οαεδ γιατι μπορει να γεννησαμε ιδια μερα, αλλα τι ΠΗΤ ειχες ? εγω 15/5

βεβαια πανω κατω τοσα θα ειναι σε ολες μας :tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ αντε να ψωνισουμε στα μπεμπακια μας !

ΠΗΤ ειχα 19/5 αλλα και εμενα το εξαμηνο αρχισε 19/8(ισως ειχες περισσοτερες μερες αδειας εσυ)

Ναιιιι ρουχαλακια και παιχνιδακια για τα μωρακια μας!!!!!

Εχεις σκεφτει τι δωρο θα φερει ο Αγιος Βασιλης στον Γιωργακι σου;(οχι οτι θα καταλαβουν κατι αλλα θα ειναι το πρωτο)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

εχω σκεφτει πολλα αλλα δεν εχω καταληξει

αποφευγω τα μαγαζια τωρα που δεν εχω λεφτα να σου πω την αληθεια

θελω να του παρω στρατα κ καρεκλακι αυτοκινητου καινουργιο κ ενα παιχνιδι που εχει η ξαδελφη του του αρεσει πολυ της fisher price τον σκυλακο........κ ρουχα θελω να του παρω ασε ασε

ελπιζω κατι απο αυτα να μας το κανουν δωρο

εσυ?????εχεις σκεφτει?

88M1p3.pngycQap3.png

Ο Γ. θελει να του παρουμε το καρεκλακι του αυτοκινητου, αλλα θα το περναμε ετσι και αλλιως , δεν εχω σκεφτει κατι συγκεκριμενο, θελω να παω στο jumbo να παρω καμια ιδεα.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες. Τί κάνετε;

Εμείς ευτυχως είμαστε καλύτερα σήμερα και με περισσότερη όρεξη.

Sue σου εύχομαι ολόψυχα καλό εννιάμηνο και με το καλό το καινούργιο μέλος σας.΄

Naya μου μπορείς μετά πο 6 μήνες, εμένα έτσι με είπε ο γιατρός μου αν και πιο νωρίς δεν υπάρχει πρόβλημα, εγω πάντως θέλω πολύ να μείνω μετά την άνοιξη γιατί έχω και την βάφτιση και θα μετακομίσω γυρω στα τέλη Μαρτίου.

Ούτε εγω έχω αποφασίσει τι δώρο στα πάρω στην μικρή μου

Ριτάκι και Νατάσσα να χαίρεστε τους άντρες σας

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

(((((λουλουδίτσες μου)))))

Τι κάνετε ομορφιές μου;

Όλα καλά;

Sue εύχομαι ολόψυχα μια όσο το δυνατό καλύτερη εγκυμοσύνη! :D:D:D

Είσαι η πρώτη από όλες μας που περιμένεις το επόμενο παιδάκι και είσαι το γούρι μας! Χάρηκα πάρα πολύ, να το ξέρεις!

Εμείς σήμερα πήγαμε σε ένα ζαχαροπλαστείο απέναντι από την κλινική που γέννησα. Δεν ήταν η πρώτη φορά, βέβαια, αλλά ήταν πολλή η ώρα που καθόμασταν με θέα την κλινική... Και σκέφτηκα διάφορα. Μια που φεύγω με άδεια χέρια... Μια που φεύγω με τον ασπρούλη μου μετά από ΜΕΝΝ κ.λπ... Θέλω μια φορά να είναι καθαρή η χαρά μου! Χωρίς αγωνίες. Τέλος πάντων, ας έρθει κι όπως έρθει, τι να κάνουμε; :tongue: Το αποτέλεσμα δεν είναι που μετράει;

Λοιπόν, χθες κατέβασα τον ασπρούλη στο κέντρο. Ήταν να πάμε παρέα με τον άντρα μου, αλλά κάτι είπε και μου την έσπασε και τον άφησα σπίτι... έτσι, να σκεφτεί και να στρώσει χαρακτήρα. Το παιδάκι ήταν τέλειο! Όλο γέλια και χαρές! Όπου κι αν πάμε κάνει αγούουουουου και ειιιιιιιιιιιιι και αεεεεεεε και νιεεεεεε και όλοι γελάνε με το μικρό κλόουν με τα κρεμαστά μάγουλα! Του πήρα μια στολή Άη Βασίλη από τα motercare και μόλις επιστρέψαμε τον τράβηξα φωτογραφία με τη γλώσσα απ΄έξω και την έστειλα στον άντρα μου που είχε βγει, έτσι μωρέ... για συμφιλίωση!

Κορίτσια, εμείς, πάντως, από τη γέννηση του παιδιού και μετά έχουμε πολλές άσχημες περιόδους. Όλοι λένε ότι είναι δύσκολη η περίοδος της προσαρμογής, αλλά τόσο πολύ... Τι να πω... Από την άλλη σκέφτομαι ότι επειδή δεν μας ήρθαν εύκολα τα πράγματα, μαζεύτηκαν πολλά που για χατήρι του παιδιού που περιμέναμε, τα βάζαμε στην άκρη και τώρα σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια. Παράπονα, γκρίνιες... Πάντως σας θαυμάζω και σας χαίρομαι όσες είστε τόσο καλά, που σκέφτεστε τα κορμάκια! :wink: Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Εμένα με έχει ξεπατώσει ο άσπρουλης, ζωή να΄χει και με έχει κάνει να ξεχάσω το όνομά μου... :lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

Νεκταρία, ο μικρός τρώει τα εξής :

1ο γεύμα γάλα

2ο γεύμα μήλο-αχλάδι

3ο γεύμα πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι

4ο γέυμα ριζάλευρο (το ΗΑ της Nutricia που είναι χωρίς γλουτένη και προορίζεται για παιδιά με αλλεργία)

5ο γεύμα γάλα

Ως τώρα έπινε το Althera της Nestle και εδώ και δύο βδομάδες πίνει το NAN HA 1 της Nestle επίσης.

Επειδή σήμερα του έδωσα πρώτη φορά τη χορτόσουπα, θα περιμένω λίγες μέρες κι αν δω ότι δεν αντιδρά σε πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι, θα ξεκινήσω να προσθέτω κι άλλα υλικά (λαχανικά εννοώ) σταδιακά.

Όσον αφορά γιαουρτάκια, μπισκότα κ.λπ., νομίζω ότι θα καθυστερήσουμε πολύ. Όλα αυτά έχουν γάλα και ο μικρός δεν πρέπει να τα φάει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ να ευχηθώ στη Ρίτα και τη Νατάσα :

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ!!! :D:D:D

Thena κι εγώ σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε πολύ. Μου κρατάτε καλή παρέα και μου αρέσει που μοιραζόμαστε πράγματα. Μακάρι να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μένα και να μπορούσα να σας έχω συντροφιά στην εγκυμοσύνη, έτσι όπως είχατε η μία την άλλη, αλλά... δεν πειράζει! Next time! :wink: Αρκεί να μας εμψυχώνει και η τρίτεκνη Thena!

Η Fairy μας πού είναι; Η 3xmama; Χάθηκαν... :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

Αααααααααα ένα τελευταίο : εγκυμοσύνη μετά από καισαρική μετά από ένα 6μηνο. Παλιά ήταν 2 χρόνια, μετά ήταν μετά από 1 χρόνο. Τώρα οι περισσότεροι γιατροί λένε ότι μπορεί μια γυναίκα που έχει καισαρική στο ενεργητικό της, να συλλάβει ξανά μετά από ένα 6μηνο. Ίσως έχει να κάνει με την τεχνική που εφαρμόζει ο καθένας.

2522daf9de.png

swGop2.png

Aaaxxxx koritsia nomizw mphkame ki emeis sto xoro twn dontiwn.

Apo tis 4 ksypnouse kathe 10-15 lepta. Kai fainotan h kahmenh pws prospathouse na koimhthei alla den...:(:(

Twra koimhthhke ligo, na doume an tha prolabw na teleiwsw thn antlhsh.poly xwma eimai k prepei na paw k douleia:(:(

Ax. Hthela ki alla na pw alla pou myalo....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ως συνηθως το πρωι βρηκα τον μικρο ΟΡΘΙΟ στην κουνια του να κοιταει απτα καγκελα σαν φυλακισμενος. μετα τον εβαλ σο διπλο μεχρι να ζεστθει το γαλα του κ αρχισε ναμπουσουλαει(ηταν κ ο μπαμπας του μαζι) σφαιρα απτην μια μερια στην αλλη . πηγε λοιπον στηνπλατη του κρεβατιου κ σηκωθηκε ορθιος κ εκει! με φωναζει ο αγγελος να το δω κ γω μπαινω μεσα κ βγαζω επιφωνημα χαρας δυνατο.......τρομαζει το μικρο κ γλιστραει κ χτυπησε την μουριτσα του στο ξυλο :oops::oops::oops::oops: δεν χτυπησε ουτε αιματα ουτε τετοια αλλα τρομαξαμε ολοι . τωρα ηπιε το γαλα του κ τεζαρε παλι(με τοσο κλαμα που εριξε)

εξω ακομα δεν εβαλα φωτακια ..........ο αγγελος καθε βραδυ σχολαει αργα , οποτε μαλλον σαβ/ακο.

ειρηνακι μπραβο που η κουκλιτσα σας ειναι λιγο καλυτερα :P

mary μου γλυκια μανουλα , πολυ μου αρεσε που αφησες τιμωρια τον αντρουλη σπιτι κ βγηκες συνοδια με τον γιο ! κ γω θελω ψωνια για τον μικρο μου , την αλλη βδομαδα πιστευω θα τα κανω τα περισσοτερα, ουλαχιστον τα ρουχα.....λιγα του κανουν κ φοραει ολο τα ιδια κ τα ιδια.

νεκταρια μου παλι κλειστο το ειχα το κινητο κ πηρες τηλ....... θα νομιζεις κ τιποτα.ουτε επιτηδες να το κανα. θα σου δωσωσ σταθερο .

αληθεια βρε νεκταρια μου εκει κοντα σας ανοιξε maill??????????κατι ειδα σε μια διαφημιση ...........για πες για πες.............

ελενακι πηρες μηπως στο λογιστηριο??????

εγω κατα τις 12 λεω να παρω (10 πιανουν δουλεια οι δικοι μας λογιστες) να εχουμε πιει καφε να μπορεσουμε να συννενοηθουμε.

ωχ naya αν ειναι οντως δοντακια υπομονη ......... κρατα γερα

που ειστε ολες?????αντε κοπιαστε για καφεδακι

φιλια κ στις μανουλες-φιλες που μας διαβαζουν αλλα δεν εχουν χρονο να γραψουν .....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...