Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα από τη δουλεια στα πολύ-πολύ γρήγορα.

Γαλατακι εμεις πέρναμε almiron το οποιο όμως έληξε μια ποθ πινει παλι αποκλειστικα δικο μου οπότε τώρα πήραμε το 2 για να υπαρχει.

Για δευτερο παιδακι βρε κοριτσια τι να πω, ο αντρας μου εχει ενα χρονο διαφορα με τον αδελφο του και ηθελε το ιδιο για τα παιδια μας. Όταν φυσικα το εζησε λιγο το μωρο ψιλοαλλαξε γνωμη αλλα τώρα λεει πάλι να βάλουμε μπρος (αλήθεια με την καισαρική τι χρονικος περιορισμος υπάρχει??).

Εγω αρχισα να το σκεφτομαι γιατι και στην μπουμπου μας 1,5 χρόνο μας πήρε για να μείνω έγκυος...

Επιτέλους σήμερα φάγαμε παραπάνω φρουτάκι (αφού είχε 5 ώρες να φάει και ψωμολύσαξε...) δλδ μια μπανανα και μισο μηλο. Το καροτάκι το ψιλοτρώμε, η πατάτα όμως που τη δοκίμασε πρώτη φορά χθες της έκανε πολύ μπλιάχ! Αλλά πολύ! Την εκανα στο multi με γάλα. Εσεις πως την κάνετε?

Περαστικούλια στους άρρωστους, πολλές ευχές στους εορτάζοντες και καλό μήνα!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανούλες!

Ριτακι τι ωραια, που στολισατε...Να περασετε ομορφα Χριστουγεννα με το αγγελούδι σας!Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

Εμενα ακομη δεν μου κανει αισθηση για Χριστούγεννα λογω καλοκαιριας...Την αλλη εβδομαδα ομως λεω να στρωσω χαλια και να στολισω για να μπω στο mood...

Natassa κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!Μεγεια το δοντακι!!! Καλη επισρτροφη!!

Andith, ελπίζω σημερα να φαει και η κορη σου μοσχαρι!!! Εμεις μαλλον θα αρχισουμε την αλλη εβδομαδα...

Φιλια σε ολες τις υπολοιπες!

...Και το τεστ εγκυμοσυνης εδειξε "+" !!!! Η δευτερη γραμμουλα ηταν λιγο πιο αχνη αλλα βασει οδηγιων ειναι θετικο....

Μπορω να πω οτι χαρηκα (οχι τοσο οσο περισυ) αλλα αγχωθηκα και λιγο...

Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Καλημερα και καλο μήνα!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Για δευτερο παιδακι βρε κοριτσια τι να πω, ο αντρας μου εχει ενα χρονο διαφορα με τον αδελφο του και ηθελε το ιδιο για τα παιδια μας. Όταν φυσικα το εζησε λιγο το μωρο ψιλοαλλαξε γνωμη αλλα τώρα λεει πάλι να βάλουμε μπρος (αλήθεια με την καισαρική τι χρονικος περιορισμος υπάρχει??).

Εγω αρχισα να το σκεφτομαι γιατι και στην μπουμπου μας 1,5 χρόνο μας πήρε για να μείνω έγκυος...

Κι εγω Naya μου, ενας λόγος που ημουν ελευθερη κι ελεγα όποτε τυχει το δευτερο παιδακι ειναι γιατι αργησα πολυ να αποκτησω τον Μαρινακο.Ειχα χασει ενα μωρο το 2007 και ξαναμεινα εγκυος το 2009 μετα απο πολυ στεναχωρια και πονο...Και την πρωτη πρωτη εγκυμοσυνη την ειχα "προγραμματισει", αλλα ατυχησε....Γι' αυτο αφου θελαμε και 2ο παιδι, ειπαμε αν ερθει νωρις, καλοδεχουμενο... Εντωμεταξυ ο Μαρινακος ειναι ησυχος και καλοβολος, δεν μας λειπει υπνος τους τελευταιους μηνες, οποτε ενας λογος παραπανω να το βλεπουμε θετικα...Ευχομαι και σε σενα να ερθει πιο συντομα το 2ο παιδακι!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καταρχην καλημερα κ καλο μηνα

sue μου !!!!!!!!!!!!!!! δεν ξερω πρεπει να σου ευχηθω?

ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελετε κ να ερθει στον κοσμο ενα υγιεστατο παιδακι κ να σας κανει ολους ακομα πιο χαρουμενους !!!!

σας αγαπαω φιλες μου

88M1p3.pngycQap3.png

ΜΠΡΑΒΟ SUE ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ:tongue:(ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ)

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΤΕΛΕΙΑ SUPER ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΑΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΛΛΕΣ:-D

NAYA ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.

ΗΡΘΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΛΑ καλα με τα δοντακια του γιωργη μου

μετα πηγαμε σ/μ κ ο μικροσ ηθελε ενα παιχνιδι κ του ειπα οχι κ αρχιζε κ ψιλοφωναζε οτι ειμαι κακια μαμα :confused: μου ρθε να τον πλακωσω τεσπα φυσικα δεν το πηραμε αλλα τον εχω πολλα νευρα ,γινομαι κακια με το παραμικρο κ αυτο μου τι δινει:evil:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα!

Sue συγχαρητηρια!!!!!! Ευχομαι ολα να πανε καλα, μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις και δευτερο μπεμπακι σου στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!!!:lol:

Andith πολυχρονη, οτι επιθυμεις και χαρουμενα μηνογεννεθλια σε ολα τα μαγιοπαιδα μας!!!!!!!:lol:

Σε σχεση με την διαφορα ηλικιας των παιδιων πιστευω πως ολα ειναι σχετικα, δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Η καθεμια απο εμας ειναι διαφορετικη και μονο εμεις ξερουμε τι αντεχουμε και τι συνθηκες υπαρχουν στο σπιτικο μας. Και εγω θα ηθελα να εχουν μικρη διαφορα αλλα δεν νομιζω οτι θα το κανω για διαφορους λογους.....

Αυτο που εχει σημασια για εμενα ειναι να μην αφησω τον γιοκα μου μοναχοπαιδι γιατι πιστευω πως ενα αδερφακι θα ειναι τεραστια στηριξη στο μελλον. Εγω με τον αδερφο μου εχω 2 χρονια διαφορα, παρεα δεν καναμε ποτε αλλα ξερω οτι ειναι παντα διπλα μου σε οτι χρειαστω.......

Σημερα ειναι η δευτερη μερα της βρωμοιωσης που περναμε και ταλαιπωρειται ο καιμενουλης μου. Μπουκωμα τρελο, εγω με εναν ορο στο χερι και αυτος να χτυπιεται...Τα ματακια του ειναι συνεχεια κοκκινα και δακρυσμενα......:(:(:(

Να μην πω για το βραδυ που δεν μπορουσε να ανασανει καλα και ξυπναγε καθε μιση ωρα.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Sue sygxarhthria! Me to kalo ka me ygia na exeis Mia eykolh egkymosynh k ena deytero mwraki agkalia!

Eisai k h prwth ths pareas pou emeine pali egkyos :D ante siga siga na pernoume xartakia k na mpainoume sthn oura :D

Eleni perastika sas! K h dikia mas kakokefh einai shmera alla elpizw na einai ta dontakia k oxi kamia aparxh krywmatos....

Vre rita ksexasa na sxoliasw to prwi, ti kala pou stolisate! Emeis leme thn allh bdomada. Anypomonw na dw pws tha ths fanei to dentro k ta fwtakia! Na xairese k ton antrouli sou, panta eytyxismenoi mazi :D

Thena gia thn kaisariki k egw kati tetoio sa na thymamai. De mou exei erthei k periodos akoma, mono kati roz ton prohgoumeno mhn pou omws den epanalhfthikan ayto to mhna... Oses thilazete pws pate apo periodo??

Filakia se oles!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερααααα και απο μενα...επιτελουσ μπηκε αυτη η γραμμη κ εχουμε νετ ξανα....

διαβασα την τελευταια σελιδα μονο για να δω τα νεα σας στα γρηγορα....μολις εφαγε η μαριλιζα μου κ την αφησα να αποκοιμηθει στην κουνια της...εχω να αποτελειωσω το σπιτι κ σε καθαριοτητα κ σε στολισμα....αλλα δεν μπορουσα να μην μπω λιγακι μεσα να σας χαιρετησω....εμεις οπως ειπα στο ριτακι,εσκασε μερικες μερες τωρα το πρωτο μας δοντακι...χωρις αλλες γκρινιες ,εκτος απο εκεινες του σεπτεμβριου αν θυμαστε...

εδω κ ενα μηνα αν κ το βραδυ με ξυπναει καθε 3-4 ωρες για θηλασμο την εχω βαλει στην κουνια της να κοιμαται....πιο πολυ εγω ειχα προβλημα τοσο καιρο με το σηκω-πηγαινε-ταισε κ ξαναπισω...μιας κ η μικρη οπου κ να την βαλω κοιμαται χωρις προβλημα...αλλα το αποφασισα.βεβαια ορισμενες φορες αποκοιμιεμαι μαζι της στην κουνιστη πολυθρονα στο δωματιο της κ δεν μαρεσει καθολου...αλλα που θα μας παει....θα σταματησει το νυχτερινο καποια στιγμη...μεχρι τοτε κουραζομαι αρκετα ειδικα αν εχει ανησυχιες καποιες νυχτες...να βρουμε βρε κοριτσια κ τον ρυθμο μας ως ζευγαρι..να βγαλω και ολα αυτα τα σεξυ κορμακια και νυχτικακια απο το συρταρι.....

απο γαλα,μιας κ εχουμε αλλεργια,μας ξεκινησε κατευθειαν στο αλμιρον πεπτι 2,(στους 6 μηνες )...γιαουρτακι μας ξεκινησε ηδη(μιας κ το ρυζαλευρο καθε ειδους δεν το εκτιμα η μικρη)αυτο απο το πηλινο κ στην περιπτωση μας το προβειο...καποια στιγμη θα της το δοκιμασω...πρεπει να τον παρω τηλ για να μας πει νεες συμβουλες για φαγητο..νεα λαχανικα κ φρουτα.....ντοματα φανταζομαι,φασολακια κ πορτοκαλι ....αυτα σας αφηνω για λιγο..φιλια σε ολες..sue,με το καλο κοπελα μου!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Oses thilazete pws pate apo periodo??

Εγω οπως ελεγα και στην εγκυμοσυνη τελευταια περιοδος 12/8/2009, ουτε ιχνος τιποτα και πολυ το εχω ευχαριστηθει!!!!!!

Ριτακι δεν ειχα ιδεα οτι παιρνουμε δωρο απο οαεδ, δηλαδη απο τον εργοδοτη θα παρουμε λιγοτερα ε;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγω οπως ελεγα και στην εγκυμοσυνη τελευταια περιοδος 12/8/2009, ουτε ιχνος τιποτα και πολυ το εχω ευχαριστηθει!!!!!!

Ριτακι δεν ειχα ιδεα οτι παιρνουμε δωρο απο οαεδ, δηλαδη απο τον εργοδοτη θα παρουμε λιγοτερα ε;;;

απτον εργοδοτη αποσο ξερω δεν παιρνουμε(η κανω λαθος?!)

δεν σου εδωσαν χαρτι με αναλυτικες πληρομες απτο ΟΑΕΔ???εκει το γραφει οτι παιρνουμε, στο τελος για κοιτα.γραφει το ποσο αλλα δεν γραφει ημερομηνια

88M1p3.pngycQap3.png

απτον εργοδοτη αποσο ξερω δεν παιρνουμε(η κανω λαθος?!)

δεν σου εδωσαν χαρτι με αναλυτικες πληρομες απτο ΟΑΕΔ???εκει το γραφει οτι παιρνουμε, στο τελος για κοιτα.γραφει το ποσο αλλα δεν γραφει ημερομηνια

Δεν μου εδωσαν τιποτα απο οαεδ:confused::confused:, ποσο ειναι το δωρο;

Φυσικα θα παρουμε απο τον εργοδοτη, μεχρι τον Μαρτη δουλευαμε αρα σιγουρα τα 3/12 του μισθου, αλλα νομιζω οτι ειναι παραπανω

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Δεν μου εδωσαν τιποτα απο οαεδ:confused::confused:, ποσο ειναι το δωρο;

Φυσικα θα παρουμε απο τον εργοδοτη, μεχρι τον Μαρτη δουλευαμε αρα σιγουρα τα 3/12 του μισθου, αλλα νομιζω οτι ειναι παραπανω

ναι καλε?????????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να παρω κ καλα να ρωτησω στο λογιστηριο ?????(μην το ξεχασουν) η να περιμενω να δω αν θα μου βαλουν κ μετα να παρω ??????

τι καλα!!!! μακαρι να εχεις δικιο !!!!!!

κατσε να δω ακριβως τι γραφει το χαρτι της αποφασης που πηρα κ σου λεω ακριβως το ποσο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...