Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia το φρεσκο γαλα δεν εχει αυτα που χριαζεται οπωσ το σιδηρο κ αλλα ,εγω του δεινω το ΝΑΝ 2 επεινε το 1 κ τωρα αυτο το εχει κ το σ/μ.

.

ακριβως....γι αυτο αν τρωνε ισορροπημενα δεν χρειαζεται να δωσουμε το νο 2:D εμενα ετσι μου τα ειπανε εδω βεβαια κ απο οτι διαβασα στο βιβλιο μου κ στο νετ...αν ο γιατρος σας συνεστησε το 2 φυσικα κ να δωσετε το 2;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thenaki εγω κ ο αδελφος εχουμε 13 μηνες διαφορα .ειμα μεγαλυτερη κ η μανα μου εμεινε εγκυος οπως καταλαβαινετε οταν σαραντησε σχδον σε μενα. δεν μπορω να πω σε μικρη ηλικια ηταν ωραιο που μεγαλωσα μεζι με τον αδελφο μου αλλα αυτο που θυμαμαι εντονα κ δεν μου αρεσε καθολου ηταν οταν μεγαλωσαμε καπως. κ μαμα χωρισε με τον μπαμπα κ δουλευε 2 δουλειες............εγω εκανα την νταντα οπως ειπες. ειμασταν σχεδον συνομηλικοι παρολα αυτα η μαμα μου ειχε απαιτησεις απο μενα.να τον προσεχω, να τον διαβαζω κτλ. αν σχολαγα νωριτερα επρεπε να τον περιμενω παντα για να γυρισουμε μαζι. φροντιστηρια μαζι ολα μαζι επρεπε να τα κανουμε . ηταν πολυ ασχημο γιαμενα αυτο . αλλα η δικη μας περιπτωση ισως ηταν καπως ιδιαιτερη , δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

RITAKI ΚΑΤΙ αναλογο περασαμε κ εμεισ ,εγω ειμαι 2 χρονια μικροτερη απο τον αδερφο μου κ χωρισαν οταν ειμουν 3 ,μασ αφυνε η μαμα μονα μασ για να δουλεψει αλλα ειχαμε ο ενασ τον αλλων κ δεν νιωθαμε μονα.

οταν δουλευα στον Γιωργο τον αφυνα απο τισ 6,5 μεχρι τισ 5 κ εκλεγε οταν με εβλεπε σαν παραπονο οταν εκανα τη Δαναη δεν ξανα εκλαψε ποτε οπιοσ κ να εφευγε κ αυτο μου εδεινε πολυ κουραγιο γιατι τον πρωτο χρονο με ενα παιδι ειναι πολυ φορτισμενο συνεσθηματικα κ ξαφνικα με την Δαναη αλλαξε η ζωη μασ προσ το καλυτερο ισωσ να μην συμβαινει παντα αυτο σε ολουσ αλλα σε μασ επαιξε μεγαλο ρολο ο ερχομοσ τησ κ την ευχαριστουμε:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

το μοσχαρακι κ τα λαχανικα τελεια!!!τα εφαγα εγω!!!η ολγα αρνηθηκε!!!κ ειχε να φαει απ τις 9!!!κ την ταισα στις 3!!!ουτε γαλα ειπιε,οποτε μαλλον εχει ανορεξιες!μιας κ πηραμε μισο κιλο!ας το χασουμε!!!

rXrPp3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andith μου χρόνια σου πολλά. ΄Οτι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί!!!!!

Αρχίσατε κιόλας κρεατάκι; Εμας μας είπε μονο πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι και σταδιακά να προσθέτω κάθε μέρα και άλλο λαχανικό

Εμείς πίνουμε το frisomel , είναι το 2, και το παίρνω και εγω απο το σ/μ.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω βαλει το γιωργακη στο μει τει ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ κ εχει τρελαθει .δεν τον εχω ξανακουσει να γελαει τοσο δυνατα κ τοσο πολυ . δειχνει πολυ ευτυχισμενο κ φυσικα η κουκουβαγια μανα νιωθει οτι ειναι στον παραδεισο

οσες εχετε μει τει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ θα τρελαθειτε σας λεω

88M1p3.pngycQap3.png

το μοσχαρακι κ τα λαχανικα τελεια!!!τα εφαγα εγω!!!η ολγα αρνηθηκε!!!κ ειχε να φαει απ τις 9!!!κ την ταισα στις 3!!!ουτε γαλα ειπιε,οποτε μαλλον εχει ανορεξιες!μιας κ πηραμε μισο κιλο!ας το χασουμε!!!

k emena den exi oreksi isos na ipovoski kamia iosoula :confused:mono me gala ine simera:sad: alla den tonpiezo gia kana dio meres

oso gia to mosxaraki vrazi kalitera san kimas k kovete kalitera sto blenter;) dokimase to tha to fai pio eykola

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

παλι αρνηθηκαμε το γαλατακι κ κλαιγαμε γοερα απ το μπανιο!που συνηθως τρελενετε απ τη χαρα της!ελπιζω να ειναι τα δοντια της κ οχι καμια ιωσουλα γιατι εχουμε ταξιδι!!!!τωρα νανι!

rXrPp3.png

αλλο το hungty milk κ αλλο το κλασσικο νουμερο 2. η απταμιλ τα εχει αλλιως...εγω δεν δινω απταμιλ. το 2 που πηρες εσυ να το προσεξεις διοτι προκαλει δυσκοιλιοτητα...κ εμεις το ειχαμε δωσει αλλα υπεφερε.

γιατι σου κανει εντυπωση που δεν θα αλλαξω γαλα? το νουμερο 2 (οχι το hungry) δεν εχει κατι παραπανω, ειναι απλα για εμπορικους λογους, ο ιδιος ο γιατρος μου το ειπε. κ αν δεις το κουτι που λεει from birth σου δινει συμβουλες κ ποσο γαλα πρεπει να πινει μεχρι τον χρονο, δηλαδη κ η ιδια εταιρεια λεει πως κανει μεχρι τον χρονο το γαλα

για να δωσεις τωρα φρεσκο γαλα ετσι ειανι πολυ νωρις. εγω δινω φρεσκο αλλα στο μαγειρεμα μονο. στον 9ο θα αφαιρεσω μια μεζουρα κ θα βαλω φρεσκο....μετα στον 10ο 2 μεζουρες κλπ κ στο χρονο φρεσκο μονο. εβαπορε εδω δεν δινουνε σε παιδια

ευχαριστω για τις πληροφοριες!

μου εκανε θετικη εντυπωση γιατι ακριβως την ιδια αποψη ειχα κι εγω....απλα εδω οι γιατροι δεν εχουν τετοιες αντιληψεις!!!εγω δεν θα δωσω εβαπορε οπως δεν δινω και παιδικα γιαουρτακια γιατι θεωρω οτι δεν προσφερουν κατι εξαιρετικο!!!ευτυχως η δικια μας γιατρος δεν εχει αντιρρησεις!!

Και ναι,ειναι πολυ νωρις για φρεσκο τωρα...απο τον 9ο και μετα εννοω κι εγω,απλα μου φανηκε πιο ηπια η μεταβαση που ανεφερες και γι αυτο ρωτησα αν εχεις υποψην σου συνιστωμενη δοσολογια για την μειξη!!!

ευτυχως δεν εχουμε θεμα δυσκοιλιοτητας αλλα τα κουτια θα τελειωσουν συντομα οποτε θα κοιταξω να το αποφυγω για παν ενδεχομενο next time!!!!

κοριτσακια μπαινω και σας διαβαζω πολυ πολυ γρηγορα..........

τα περισσοτερα δεν τα θυμαμαι μετα απο δευτερολεπτα...:)

Αννικο ευχαριστω για το πρωινο!!

Ριτακι καλυτερα ο μικρουλης????

πολυ κουραση τελευταια...

τρεχω...τρεχω...τρεχω....

και ο μικρος ενω δεν ειναι σε αλμα...

ξυπναει πολυ συχνα και δεν θελει πιπιλα....θελει η αγκαλια ή στηθος και αποκοιμιεται σε δευτερολεπτα...

δεν ξερω τι να κανω...

και ειναι ακομα στο δωματιο μας....δεν τον βλεπω να βγαινει με τιποτα...

ποιες αλλες εχετε τα μπεμπακια μαζι σας???

πολλες πολλες ευχες σε οσους γιορταζαν και σε οσα μπεμπακια ειχαν μηνογενεθλια!!!

αφιερωμενο....στον αντρα μου και στο γιο μου!!!

fbad8A-Ap2M

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

geia sas koritsia

andith xronia polla!!!!!

1. sumfono apoluta me ti THENA se OLA!!!! alla exo arxisei kai to skeftomai pos tha to kano to 2o me tromazei logo douleias kai piesis apo ti mia apo tin alli ti 1 ti 2 ante na xepetaxtoun mazoi. afiste pou kamia fora ta pragmata den erxontai opos ta theloume. i kouniada mou exase to 2o me palindromi kai exase 1 xrono. tora einai pali egguos (cross fingers na pane ola kala)

2. o mpempikos einai oxi mono sto domateio mas alla k sto krevvati mas kathe vradi. skeftomai na kano to sustima pou uparxei sto vivlio "koimisou paidi mou" gia na mathei na koimatai monos tou (xoris vuzi dld!) to ekane i aderfi mou stin mpempa kai einai oloi polu xaroumenoi!!!! kai itan poluuuuuu diskolo moro i mikri tis. eixan na koimithoun apo tote pou gennithike (42 meres meta ton diko mou) mexri prin apo kanena mina pou to arxisane.

3. o androulis mou giortazei simera kai ego eimai stio Romi :( gyrnao avrio.

sas diavazo sunexeia alla pizo k den prolavaino na grapso.

ante na kanonisoume gia voltitsa meta tis 15 omos giati exo taxidia mexri tote

uDLqp1.png

4. A! kai emeis xekiname otan epistrepso laxanika me mosxari: patata, karoto, kolokuthi k mosxari. 1 koutalia ladi (omo) kai 1 ntomata i lemoni. tis protes meres mono ta laxanika k meta k to kreas. tou eipame den trome kremes k eipe den peirazei as pinei gala. den tou eipa vevaia oti thylazei mono.

5. vgalame k 3o donti epano.

6. frouta trome kalutera apo tote pou valame portokali (tou aresoun fenetai ta xuna)

7. den peirame katholou ipsos tous teleutaious 2-3 mines k anisixoume ligo alla....

uDLqp1.png

καλο μηνα σε ολες!

δεν κοιμαμαι ....χαζευω το χριστουγεννιατικο δεντρο μας !

ναι ναι το στολισαμε κ ο γιωργακης εβαλε την κορυφη μαζι με τον μπαμπα του . τραβηξαμε κ βιντεο .....τι κ αν φοραμε κοντομανικα η εχουμε κουνουπια .........ερχονται χριστουγεννα !

ο μπαμπας σημερα εσβησε κ κερακια (29παρακαλω) παρεα με τον γιο του !!!

αυτα απο μενα

αυριο εχω στολισμα σε σκ@τολοιδια του σπιτιου κ μετα αν με αφησει ο μικρος θα καθαρισω την βεραντα (πατζουρια κ τετοια) κ θα βαλουμε κ τον στολισμο εξω ......

andith k κουμπαρουλα ελπιζω να μην παραμονευει καμια βρωμοιωση

νατασακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου , παντα αγαπημενοι να ειστε !

καλοριζιικο κ το 3σας δοντακι !!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερουδια

νατασσακι ποσο οξυμωρο ειναι ολο αυτο ,οταν σε διαβαζω ζηλευω που εισαι παντου αλλα απο την αλλη ξερω οτι δεν μπορεισ να το ευχαριστηθεισ μακρια πο το μωρο σου:rolleyes:.

εμεισ σημερα συννεφιεσ κ αερα,θελω να παω στο ικα το γιωργο να δουν τα δοντακια του προλυπτικα κ μετα υπαρχει πιθανοτητα να παω για δουλεια,βρε κοριτσια εκανα αμαν για να δουλεψω κ τωρα μετα τον ιασονα δεν θελω εχω κ εσασ κ ειναι σαν να εχω φιλεσ μου στο σπιτι ολη μερα:tongue:

σασ αγαπωωωω φιλεναδιτσεσ μου:-D

t4828.gif

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...