Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα σας,γρηγορα!!

την εβγαλα φωτο πριν που τη ξυπνησα κ ολο γελαγε!κ οπως ειδατε την εβαλα στο fb!!ευτυχως δν μας επιασαν τα εμβολια!!

ειδατε τι κανουμε με τις κρεμες?ολο βαζει τα χερια στο στομα κ πασαλειβετε(???λαθος γραμμενο προφανως)!

rXrPp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!

Ακομη περιοδος γιοκ...Θα σας πω αυριο το αποτελεσμα..

Ειναι θεμα του καθενος ποτε θελει και αν θελει να κανει 2ο παιδι...Και πρεπει να σκεφτομαστε πιο ειναι το καλυτερο για τα παιδια μας...Αλλα συμφωνω με τη Μαιρη στο οτι πρεπει να σκεφτομαστε και τις δικες μας αντοχες γιατι αν δεν ειμαστε εμεις καλα, θα ξεσπαμε στα παιδια μας...Εγω ειμαι υπερ της μικρης διαφορας γιατι το εζησα με την αδερφη μου που εχουμε 12 μηνες διαφορα και μεγαλωσαμε μαζι, αγαπημενες, χωρις ζηλειες.Ενω με τον αδερφο μου που ειναι 6 χρονια μικροτερος, τωρα κανουμε παρεα...Και ειναι και θεμα τυχης βεβαια...

Στην δική σου περιπτωση Mary, ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος και να ερθει και το 2ο οταν ειναι η σωστη στιγμη για τον οργανισμο σου...Να χαιρεσαι τον ασπρουλη σου!!!

Κι εσυ Andith να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!! Και χρονια πολλα για την γιορτη σου!Σημερα δεν ειναι?

Irene περαστικα σας!!!

Θενα, αντε τη γλιτωσες αυτη τη φορα.......

Καλημερες!!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ANDITH

γεια σου ρε sue θα τουσ βαλεισ γυαλια:tongue: καλα αποτελεσματα,

ηθελα να πω κ ενα τελευταιο το οποιο η sue ιδικα θα το δει πιο γρηγορα,οσο ο γιωργοσ επαιζε μονοσ του ολο γυρο απο τα ποδια μου ηταν κ δεν μπορουσα να κανω τπτ στο σπιτι ,οταν περπατησε η Δαναη (10 μηνων)καθοντουσαν στο δωματιο κ παιζαν με τισ ωρεσ κ εκανα κ εγω τα δικα μου;).παντωσ ο ιασονασ με το γιωργο εχουν 4χρονια κ 4 μηνεσ κ πολυ με στεναχορει που δεν θα εχουν επικοινονια μεγαλονοντασ:confused: τουλαχιστον τωρα τα βαζω ολα μαζι στο δωματιο κ παιζουν ενο τωρα το πρωι που λειπουν τα μεγαλα ολο γκρινια εχει ,με ανχονει κ που πεινει μονο 100γρ.γαλα:-( τεσπα οχι στεναχορα σημερα μερα που ναι αντε φιλακια θα μπω μετα για καφε κ κουτσομπολιο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω,τι γαλα δινεται στα μωρακια σας???οταν τελειωσει αυτο που εχουμε,μας ειπε ο γιατρος να παρουμε νουμερο 2,απ το σ/μ,οχι καποιο συγκεκριμενο αλλα οποιο αρεσει στη μπεμπα!εχεται καποιο να προτεινετε???

rXrPp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα στις εορταζουσες

βλεπω πιασατε ευαισθητο θεμα χιχι

νομιζω πως κ οι δυο πλευρες εχουν δικιο...κ εγω θελω δευτερο παιδι τωρα, αλλα αν κανω τωρα παιδι θα ειναι δυσκολο...θα ειμαι μονη μου, κατι να χρειαστω ποιος θα βοηθησει? εσυ Θενα σκεψου ποσες φορες μας ειπες τα αφησα στη πεθερα μου κ κανω δουλειες...κ σιγουρα η πεθερα σου ηταν εκει οποτε χρειαστηκες κατι. εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες, κ εδω αγγλια κ ελλαδα, οτι ειχανε πολυ βοηθεια απο το μεγαλο παιδι οταν κανανε το δευτερο..για μενα ειναι σημαντικο να περπατησει ο μικρος πρωτα κ μετα το δευτερο. παντα ολα εξαρτωντε απο την κατασταση του καθενος...δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι σε ολα αυτα.

andith εμενα μου ειπε να μην αλλαξω γιατι το νουμερο 2 ειναι πιο δυσπεπτο κ καλυτερα ειναι να συνεχισω το 1...να μην αλλαζει γαλατα...κ στον χρονο θα δωσουμε φρεσκο...απο τον 9ο θα αρχισουμε να το αναμιγνυουμε με σκονη..μισο μισο κ στο χρονο μονο φρεσκο

andith μου εμεις παιρνουμε το s26 cold 2 αλλα οχι απτο σουπερ αλλα απτο φαρμακειο .

φρεσκο μας επε στον χρονο κ αν θελω (αν κ δεν το προτινει)εαπορε στον 9 περιπου

γιαουρτι προς το παρον μας το εχει απαγρευσει .

σε 10-15 μερες αν ολα συνεχισουν να πηγαινουν καλα θα αρχισουμε χορτοσουπες(δεν ξερω τι αλλο) κ θα κανουμε εμβολιο.

νομιζω ρηκαμε τι τον πειραξε.

η ξαδελφη του μικρου μου εχει μια κουκλα dora......τα μαλλια αυτης της κουκλας λοιπον εχτες του κοκκινξσςν την μουρη .οχι στο σημειο που ειχε φτασει βεβαια αλλα ειχε κοκκινιλες για παλι πολυ ωρα .....λετε????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ χρονια πολλα στις εορταζουσες

βλεπω πιασατε ευαισθητο θεμα χιχι

νομιζω πως κ οι δυο πλευρες εχουν δικιο...κ εγω θελω δευτερο παιδι τωρα, αλλα αν κανω τωρα παιδι θα ειναι δυσκολο...θα ειμαι μονη μου, κατι να χρειαστω ποιος θα βοηθησει? εσυ Θενα σκεψου ποσες φορες μας ειπες τα αφησα στη πεθερα μου κ κανω δουλειες...κ σιγουρα η πεθερα σου ηταν εκει οποτε χρειαστηκες κατι. εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες, κ εδω αγγλια κ ελλαδα, οτι ειχανε πολυ βοηθεια απο το μεγαλο παιδι οταν κανανε το δευτερο..για μενα ειναι σημαντικο να περπατησει ο μικρος πρωτα κ μετα το δευτερο. παντα ολα εξαρτωντε απο την κατασταση του καθενος...δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι σε ολα αυτα.

andith εμενα μου ειπε να μην αλλαξω γιατι το νουμερο 2 ειναι πιο δυσπεπτο κ καλυτερα ειναι να συνεχισω το 1...να μην αλλαζει γαλατα...κ στον χρονο θα δωσουμε φρεσκο...απο τον 9ο θα αρχισουμε να το αναμιγνυουμε με σκονη..μισο μισο κ στο χρονο μονο φρεσκο

καλημερα μαμαδες,

τι καλημερα ...μεσημεριασε!!!!

κι εγω θελω οπως προειπα να παει 2 χρονων η μικρη μου και μετα αλλο παιδακι!!!Με τοσα που τραβηξα στην εγκυμοσυνη,και τωρα χωρις πολλη βοηθεια....δεν το σκεφτομαι συντομα!!!!

Fairy,αν δεις το μνμ θα ηθελα να μου πεις ποιο γαλα δινεις στο παιδακι σου???Εγω δινω Απταμιλ και το εχω παραγγειλει απο Αγγλια,μαλιστα ειδα οτι εκει το νο2 της συκεκριμενης εταιρειας ειναι απο την γεννηση.Στον 6ο κι επειτα δινουν το 3 ως follow up milk. Εγω εδινα το 1 και τωρα πηρα το 2 που κι αυτο ειναι from birth αλλα το λεει hungry milk!!!Στην ουσια δηλαδη δεν εκανα καποια μεταβαση ιδιαιτερη απλα μαλλον ειναι λιγο πιο ενισχυμενο για την πεινα!!!

Μου εκανε εντυπωση που ο γιατρος ειπε να μην αλλαζει το γαλα,κι επειδη κι εγω θα δωσω συντομα φρεσκο..θελω αν μπορεις να μου πεις πως θα κανεις την μιξη με την σκονη μισο-μισο.Δηλαδη τι αναλογια θα βαζεις...το συζητησες καθολου???

Οι υπολοιπες και τα παιδακια σας,ειστε καλα?????

οσο για το δευτρο παιδακι που λετε......... εγω προσωπικα δεν θελω τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον . λιγο το οικονομικο, λιγο η βοηθεα που λετε ολες, λιγο η κοιλια που δεν την θελω ξανα με τιποτα.λιγο η ψυχολογια μου

κ επειδη η πρωτη εγκυμοσυνη ηταν "απρογραμματιστη" κ μου ηρθε "καπως" αν θα εμενα εγκυος ξανα θα ηθελα αυτη την φορα να ημουν περισσοτερο προετοιμασμενη μεσα μου κ συνειδητοποιημενη περισσοτερο

δεν θα πω αλλα γιατι θα ακουστω εγωιστρια

κ οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει

88M1p3.pngycQap3.png

κ

Fairy,αν δεις το μνμ θα ηθελα να μου πεις ποιο γαλα δινεις στο παιδακι σου???Εγω δινω Απταμιλ και το εχω παραγγειλει απο Αγγλια,μαλιστα ειδα οτι εκει το νο2 της συκεκριμενης εταιρειας ειναι απο την γεννηση.Στον 6ο κι επειτα δινουν το 3 ως follow up milk. Εγω εδινα το 1 και τωρα πηρα το 2 που κι αυτο ειναι from birth αλλα το λεει hungry milk!!!Στην ουσια δηλαδη δεν εκανα καποια μεταβαση ιδιαιτερη απλα μαλλον ειναι λιγο πιο ενισχυμενο για την πεινα!!!

Μου εκανε εντυπωση που ο γιατρος ειπε να μην αλλαζει το γαλα,κι επειδη κι εγω θα δωσω συντομα φρεσκο..θελω αν μπορεις να μου πεις πως θα κανεις την μιξη με την σκονη μισο-μισο.Δηλαδη τι αναλογια θα βαζεις...το συζητησες καθολου???

αλλο το hungty milk κ αλλο το κλασσικο νουμερο 2. η απταμιλ τα εχει αλλιως...εγω δεν δινω απταμιλ. το 2 που πηρες εσυ να το προσεξεις διοτι προκαλει δυσκοιλιοτητα...κ εμεις το ειχαμε δωσει αλλα υπεφερε.

γιατι σου κανει εντυπωση που δεν θα αλλαξω γαλα? το νουμερο 2 (οχι το hungry) δεν εχει κατι παραπανω, ειναι απλα για εμπορικους λογους, ο ιδιος ο γιατρος μου το ειπε. κ αν δεις το κουτι που λεει from birth σου δινει συμβουλες κ ποσο γαλα πρεπει να πινει μεχρι τον χρονο, δηλαδη κ η ιδια εταιρεια λεει πως κανει μεχρι τον χρονο το γαλα

για να δωσεις τωρα φρεσκο γαλα ετσι ειανι πολυ νωρις. εγω δινω φρεσκο αλλα στο μαγειρεμα μονο. στον 9ο θα αφαιρεσω μια μεζουρα κ θα βαλω φρεσκο....μετα στον 10ο 2 μεζουρες κλπ κ στο χρονο φρεσκο μονο. εβαπορε εδω δεν δινουνε σε παιδια

koritsia το φρεσκο γαλα δεν εχει αυτα που χριαζεται οπωσ το σιδηρο κ αλλα ,εγω του δεινω το ΝΑΝ 2 επεινε το 1 κ τωρα αυτο το εχει κ το σ/μ.

fairy μου ναι εγω εχω μεγααααλη βοηθεια αλλα κ αν δεν ειχα δεν θα αλλαζε κατι δλδ αν το εκανα το δευτερο τωρα τι θα γινοταν κ δεν ειχα βοηθεια? νομιζεισ θα ηταν καλυτερα ,οτι ειναι να περασεισ απο ζορια ενοω θα τα περασεισ ,καλα δε λεω στο εξαμηνο οπωσ η sue alla μετα το χρονο ,εκτωσ κ αν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα να εχεισ δλδ το πρωτο 10 χρ. να στο προσεχει αν κ τα παιδια ειναι παιδια κ πρεπει να ζουν την ηλικια τουσ κ οχι να κανουν την νταντα αν κ απο φιλη μου που εχει τα κοριτσια τησ με 9 χρ.διαφορα ολο τησ φωναζε να την παρει γιατι την ενοχλουσε . εγω ειμαι του τυπου 'μια ψυχη που ειναι να βγει ασ βγει να τελειωνουμε' χεχε:tongue: κ δεν μετανιωνω,τωρα μπορω να ονειρευομαι ενα ταξιδι στην eurodisney:rolleyes::tongue: σε 4 χρονια να καταλαβαινει κ ο ιασονασ αχ μακαρι το θελουμε τοοοοσο πολυ αυτα παω να την πεσω.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...