Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλααααααα ασπρουλη της mary!!!μην κουραζεις την μανουλα,να εισαι καλο παιδι και παντα υγιης!!!:D

αχ,βρε κοριτσια....χαρα στο κουραγιο σας....νεες εγκυμοσυνες!!!!Σας θαυμαζω και σας χαιρομαι!!!!

Εγω θα περιμενω να παει 2 χρονων η μπουμπουκα μου και μετα θα αρχισω ξανα προσπαθειες....μεχρι τοτε,δεν θα επιτρεψω να μου προκυψει!!!!ειμαι ικανη να βαλω ζωνη αγνοτητας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:και να πεταξω το κλειδακι!!!χαχαχχαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανούλες!

οθφ ξεκινησα να γραψω αλλα μολις ξυπνησε.. να δω για ποσο θα κατσει ηρεμη στην αγκαλια...

Naya μου μπράβο που βγήκατε. Μακάρι να ήταν κοντά η μαμά μου ή η πεθερά μου και να μου την κρατούσε σπίτι, γιατί ακόμη δεν θέλω να την αφήσω βράδυ είμαι εξαρτημένη.

ε κι εγω στην αρχη ζιριζόμουν κ τωρα δλδ για μια ωρα φευγω κ λιγο μεχρι να συγκεντρωσω το μυαλο μου αλλου με τρωει..

Ρίτα βάλε οντως όρια νωρίς. Εσύ είσαι κ πιο δυναμική, εγώ που συνέχεια υποχώρω έχω προβλήματα. Ευτυχώς παρεμβαίνει συνήθως ο άντρας μου.

εδω ειμαι κοριτσακια ...

που είσαι βρε fairy? τέλειο τον βρίσκω τον μικρό σας, έχει κάνει μεγάλα βήματα μου φαίνεται! ο καλός σου ξεαγχώθηκε καθόλου??

Για τον ασπρούλη καμιά ευχούλα... :roll:

όλες τις ευχές του κόσμου :D:D

πάω γιατί μολις εκανε ενα χ..ιμο που ακούστηκε σε όλο το τετράγωνο:tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Κοριτσια καλη εβδομαδα!

Περαστικούλια σας Θενα και Ειρήνη...!

Θενα σε ειδα στον υπνο μου προχθες...βρεθηκα λεει στα Γιαννενα κατω απο το σπιτι σου και ειδα το γιο σου τον μεγαλο στο μπαλκονι και καταλαβα οτι μενεις εκει και σου χτυπησα...Ασχετο...

Θενα και Andith εχω κι εχω καθυστερηση απο τις 24/10...κι εχω αγχωθει γιατι εμεις δεν βλεπουμε μονο τηλεοραση, αλλα κανουμε κι αλλα.... χωρις να προσεχουμε....Πριν τη γεννα ειχα μικρο κυκλο24-25μερες.Τωρα ειχα 25,28 και 30 μερες...Θα παρω τεστ αυριο αν δω οτι δεν ερχεται...Και θελω και δεν θελω...Για να δουμε...

Ο τζουτζουκος μου ειναι μια χαρα!Ειναι τελειος, τον λατρευω!!!

τουλαχιστον ημουν καλη οικοδεσπινα:tongue: ειναι που τελικα Η Ρ Θ Ε !!!!!

τωρα το απογευμα επιτελουσ θελω να παω κ για το τεστ παπ μη παω κ μεσ τα χριστουγεννα:mrgreen:.

καλα αποτελεσματα ,καλυτερα γρηγορα το δευτερο τωρα που εισαι στα ξενυχτια γιατι οσο περναει ο καιροσ θα ειναι πιο δυσκολη η προσαρμογη;)

αχ ριτακι μου μετα το δευτερο παιδι κανενασ δεν θα σου αντιμηλαει ,στο πρωτο ολοι ξερουν περισσοτερα απο σενα,υπομονη βαλε κατω τον αγγελο κ δωστα ολα :mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπεεερρρρααααααα!!!!

πηγαμε γιατρο το πρωι κ καναμε τα εμβολιακια μας!!!κλαψαμε,αλλα κυριως γιατι επρεπε να ηταν ακηνιτη κ τη κραταγε ο αντρας μου κ ο γιατρος!πηραμε μισο κιλο κ ενα ποντο!7350 κ 70 ποντους!!

ξεκιναμε κρεατακι,πατατα,καροτο,κολοκυθι,μπορουμε επισης να τρωμε μπανανα,μανταρινι κ ροδι!!

mary χαρουμενα μηνογενεθλιαααα!!!!

εγω διαφωνω να ειναι τα παιδακια με πολυ μικρη διαφορα ηλικιας,γιατι το θεωρω αδικο για το πρωτο παιδι,γιατι αναγκαστικα δε θα μπορεις να του δινεις τη σημασια που χρειαζετε,3-4 χρονια πιστευω ειναι καλη διαφορα!

ριτα βαλε ορια αν κ πιστευω οτι ο αντρας σου θα επρεπε να μιλησει περισσοτερο κ οχι εσυ!!

rXrPp3.png

antith νομιζω οτι ακουγεται εγωηστικο αυτο,δεν σκεφτεσε το παιδι που θελει αδερφακι για να παιζει ασε που κακομαθαινουν σαν μοναχοπαιδια κ μετα τουσ κακοφενετε :roll::roll: ,ασε που δεν επικοινονουν κ ολο θα τσακωνονται οτι πηραζει τα παιχνιδια ,εχω κ αλλα επιχηριματα:tongue:,οταν θα γεννασ το δευτερο μετα απο 4 χρονια το αλλο θα θελει βολτεσ κ εσυ δεν θα μπορεισ ασε στο σχολειο θα πηγαινει πρωτη δημοτικου κ το δευτερο σαν μικρο δεν θα σασ αφυνει να διαβαζετε κ θα αρρωστενει απο αυτα που θα φαιρνει το μεγαλο απο το σχολειο. αυτα τα λιγα νομιζω για πεσ κυρια μου εσυ τα δικα σου;) αλλα για το καλο του παιδιου παντα!:Dοχι αν μπορεισ πεσ ,σασ προκαλω ολεσ:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

antith νομιζω οτι ακουγεται εγωηστικο αυτο,δεν σκεφτεσε το παιδι που θελει αδερφακι για να παιζει ασε που κακομαθαινουν σαν μοναχοπαιδια κ μετα τουσ κακοφενετε :roll::roll: ,ασε που δεν επικοινονουν κ ολο θα τσακωνονται οτι πηραζει τα παιχνιδια ,εχω κ αλλα επιχηριματα:tongue:,οταν θα γεννασ το δευτερο μετα απο 4 χρονια το αλλο θα θελει βολτεσ κ εσυ δεν θα μπορεισ ασε στο σχολειο θα πηγαινει πρωτη δημοτικου κ το δευτερο σαν μικρο δεν θα σασ αφυνει να διαβαζετε κ θα αρρωστενει απο αυτα που θα φαιρνει το μεγαλο απο το σχολειο. αυτα τα λιγα νομιζω για πεσ κυρια μου εσυ τα δικα σου;) αλλα για το καλο του παιδιου παντα!:Dοχι αν μπορεισ πεσ ,σασ προκαλω ολεσ:mrgreen:

Εγώ συμφωνώ και λέω και το άλλο : τόσο πολύ που έχουμε πέσει πάνω στο μικρό, χρειάζεται κάτι για να μας ισορροπήσει όλους, και αυτόν και εμάς. Δεν είναι ρεαλιστικό ένας άνθρωπος να μεγαλώνει ως το κέντρο του κόσμου και δυστυχώς πολλά μοναχοπαίδια έτσι ακριβώς μεγαλώνουν. Η προσαρμογή στην παραγματικότητα μεγαλώνοντας είναι ανώμαλη. Από την άλλη, τα παιδάκια που μεγαλώνουν παρέα, μαθαίνουν να μοιράζονται πράγματα και συναισθήματα, εκπαιδεύονται στην ανθρώπινη επικοινωνία με ίσους όρους ως περίπου συνομήλικα κ.λπ. κ.λπ. Η δυσκολία είναι για τους γονείς που καλούνται να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της οικογένειας καθώς αυτή μεγαλώνει.

Μακάρι να μπορέσω να κάνω ένα παιδάκι πριν ο ασπρούλης πιστέψει ότι είναι ο ένας κι ο μοναδικός.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αλήθεια πού είστε εξαφανισμένες; Τόσο καλά περνάτε πουλάκια μου; Εγώ πίνω ένα βραδυνό καφεδάκι και οι άντρες του σπιτιού κοιμούνται. Πρέπει να ξυπνήσω το μικρούλι μου γιατί δεν μας βλέπω καλά... Ούτε στις 12 δεν θα κοιμηθεί όπως πάει. Από την άλλη, τον λυπάμαι. Από το πρωί κοιμήθηκε μόνο ένα μισάωρο και όταν πια ήταν έτοιμος να κοιμηθεί, ήρθε ο μπαμπάς του. Έκανε σαν τρελό απ΄τη χαρά του και δεν κοιμήθηκε παρά μόνο όταν πια έκλειναν από μόνα τα μάτια του.

2522daf9de.png

swGop2.png

κ παλι δε συμφωνω!βεβαια εξαρταται κ απο τις συνθηκες,εγω ειμαι μονη μου,χωρις καμια βοηθεια κ ο αντρας μου δουλευει συνηθως απ τις 12 μεχρι τις 12 κ πιο αργα! κ τις υπολοιπες ωρες κυριως κοιμαται,φυσικα εχει κοιμηθει πολλες φορες 3-4 ωρες γιατι κ γω καποια στιγμη τα φτυνω!πιστευω δεν θα αντεχα ενα δευτερο παιδακι(τωρα) γιατι δεν θα εκανα τιποτα αλλο στη ζωη μου(οχι οτι τωρα κανω!),οσο εγωιστικο κ αν ακουγεται!

rXrPp3.png

antith δεν θα διαφονισω αλλο μαζι σου γιατι δεν θελω να σε στεναχορισω ιδικα επειδη αυριο ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!:D ΜΜΜΜΜΜΑΚΙΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

κ παλι δε συμφωνω!βεβαια εξαρταται κ απο τις συνθηκες,εγω ειμαι μονη μου,χωρις καμια βοηθεια κ ο αντρας μου δουλευει συνηθως απ τις 12 μεχρι τις 12 κ πιο αργα! κ τις υπολοιπες ωρες κυριως κοιμαται,φυσικα εχει κοιμηθει πολλες φορες 3-4 ωρες γιατι κ γω καποια στιγμη τα φτυνω!πιστευω δεν θα αντεχα ενα δευτερο παιδακι(τωρα) γιατι δεν θα εκανα τιποτα αλλο στη ζωη μου(οχι οτι τωρα κανω!),οσο εγωιστικο κ αν ακουγεται!

Andith εγώ μιλούσα γενικά για πιο βατές καταστάσεις. Βλέπεις ότι και για μένα το να κάνω δεύτερο, τουλάχιστον για την ώρα, είναι ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό! :lol: Και πολύ καλά κάνεις που δεν σκέφτεσαι να κάνεις τώρα γιατί πραγματικά η μητρότητα είναι δύσκολο και πολύ απαιτητικό "επάγγελμα". Εσύ, όπως περιγράφεις την κατάσταση, θα είχες λαλλήσει με δυο πιτσιρίκια και αυτό δεν θα ήταν καλό ούτε για σένα, ούτε για τα παιδιά. Και δεν είναι καθόλου εγωιστικό αυτό που λες. Αλίμονο στη μανά που παύει να σκέφτεται και τον εαυτό της. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν φροντίσουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε ούτε τα παιδάκια μας.

2522daf9de.png

swGop2.png

antith δεν θα διαφονισω αλλο μαζι σου γιατι δεν θελω να σε στεναχορισω ιδικα επειδη αυριο ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!:D ΜΜΜΜΜΜΑΚΙΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:mrgreen:

Εσύ πώς είσαι όμορφη; Όλα καλά; Τα τέκνα;

2522daf9de.png

swGop2.png

χαχαχα!!!η μπουμπου ξανακοιμηθηκε ευτυχως,ελπιζω μεχρι το πρωι!!

σταματε κ την αποστειρωση κ το βρασιμο του νερου!ουφ!επιτελους,ειναι κ μικρη η κουζινα κ επιανε χωρο ο αποστειρωτης!

rXrPp3.png

Εσύ πώς είσαι όμορφη; Όλα καλά; Τα τέκνα;

καλα καλα λιγο βηχα με φλεμα αλλα υπο ελενχο:tongue:

καλε βαλε στα κρυφα το μπεμπη σου να τον δουμε κ τον διαγραφεισ μετα:mrgreen: αντε για 3-4 ωρεσ μεχρι να τον πετυχουμε ολεσ.

δεν μπορω να γραφω βρε κοριτσια απο την τενοντιτηδα στο χερι το εβγαλα οφ κ υποτιθετε το φιλαω μπασ κ γλιτοσω το χειρουργειο:roll:

γι αυτο πιτε τα εσεισ εγω θ αδιαβαζω αχαχαχαχα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Μαιρούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!

Ριτάκι οτι και να πω είναι λίγο, μόνο επιμονή και υπομονή.

Sue αν το θέλεις σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος.

Και εγώ θέλω τα παιδιά να έχουν μικρή διαφορά και ψήνομαι για ένα ανοιξιάτικο!!!

Σήμερα ξαναπήγαμε και εμείς στο γιατρό και τελικά η μικρή έχει βροχιολίτιδα και πήραμε εισπνοές. Αχ το καημενούλη μου τις παίρνει με μασκούλα. Πολύ στεναχωρέθηκα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...