Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φιλες μου καλες

διαβαζω για αρρωστα μωρακια? περαστικα στα μαναρακια μας κ χαρουμενα μηνογενεθλια σε αυτα που γιορταζουν

ο γιωργης ειναι πολυ καλυτερα ......μεχρι που πηρα την γιατρο για να σταματησω αντιβιωση κ κρεμα , αλλα μου ειπε να συεχισω .

εδω μας τρελαινει .........δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κανει .

αυριο ισως στολισω (εκει να τον δω!)

απλα εμενα με εχουν πιασει τα ψυχλοπλακωτικα μου γιαυτο δεν πολυμπαινω

88M1p3.pngycQap3.png

εδω ειμαι κοριτσακια :)

λιγο τρεξιμο...λιγο βαρεμαρα...κ ενα κρυωματακι που με ταλαιπωρει κ προσπαθω να μη κολλησω τον μικρο :)

ο μικρος μου ειναι καλα...εβγαλε κ δευτερο δοντακι, χτυπαει παλαμακια, μας απανταει οταν του λεμε να πει κατι αλλα λεει τα ιδια κ τα ιδια...μπββββ κ α ντα ντα

καλο ειναι το μικρακι μου :) ευτυχως πλεον καθεται με τις ωρες κατω κ παιζει κ μπορω να κανω ακομα περισσοτερα πραγματα στο σπιτι

χαιρομαι που ολες ειστε καλα...περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια κ ριτακι μην στεναχωριεσαι βρε ψυχη...

(((((λουλουδίτσες μου)))))

Είμαι ένα κινούμενο πτώμα... Από την Πέμπτη παίζω με χαρτιά και χαρτάκια επειδή στην Ελλάδα του 2010 έχουν αποφασίσει να μας ταλαιπωρούν έως εξαντλήσεως... Κάθε χρόνο η ίδια δουλειά...

Τέλος πάντων, ας μην σας ζαλίζω με τα δικά μου...

Να ευχηθώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και καλά στα παιδάκια που έκλεισαν τον 6ο. Ο ασπρούλης μου σήμερα κλείνει τον 7ο! :D Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο interactive γίνεται. Έχει μια φάτσα πονηρή και δυο ματάκια ραντάρ. Δεν του ξεφεύγει τίποτα! Πήρε την περιέργεια... ε δεν θα πω από πού την κληρονόμησε γιατί θα με πείτε κολλημένη! :lol::lol::lol:

Εύχομαι καλή βδομάδα κούκλες και για μας και για τα παιδάκια μας!

Σας φιλώ όλες! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!:tongue:

Εχουμε ξυπνησει απο τις 5,30 και δεν λεει να ξανακοιμηθει με τιποτα...........ουφφφφ:confused:

Εγω δεν μπορω να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα.......

Θελω ενα κουβα καφεεεεεε!

Φαφουτης και ο δικος μου ακομη, εχει λιγες μερες τωρα που καθεται και του αρεσει πολυ!!!!

Χαρουμενα μηνογεννεθλια irene kai mary, να χαιρεστε τα μικρακια σας!!!!!:lol:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Κοριτσια καλη εβδομαδα!

Περαστικούλια σας Θενα και Ειρήνη...!

Θενα σε ειδα στον υπνο μου προχθες...βρεθηκα λεει στα Γιαννενα κατω απο το σπιτι σου και ειδα το γιο σου τον μεγαλο στο μπαλκονι και καταλαβα οτι μενεις εκει και σου χτυπησα...Ασχετο...

Θενα και Andith εχω κι εχω καθυστερηση απο τις 24/10...κι εχω αγχωθει γιατι εμεις δεν βλεπουμε μονο τηλεοραση, αλλα κανουμε κι αλλα.... χωρις να προσεχουμε....Πριν τη γεννα ειχα μικρο κυκλο24-25μερες.Τωρα ειχα 25,28 και 30 μερες...Θα παρω τεστ αυριο αν δω οτι δεν ερχεται...Και θελω και δεν θελω...Για να δουμε...

Ο τζουτζουκος μου ειναι μια χαρα!Ειναι τελειος, τον λατρευω!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα φιλες μου καλες!

καλη βδομαδα σε ολες !

καλε τι διαβαζω ? andith, sue κ κουμπαρουλα εχουν καθυστερηση ?!

καλα αποτελεσματα κοριτσια ..........

εγω ειμαι αδιαθετη κ εχω νευρα~κροσσια!

μαλλον σημερα θα στολισουμε (αυριο εχει γενεθλια κ ο μπαμπας μας) κ ελπιζω καπως να μου αλλξει η διαθεση .........

το μικρακι ειναι μια χαρα παντως. εχει μεγαλωσει, πια ειναι ενα παιδακι κ οχι μωρακι .......... λεει συλλαβες ασχετες ΜΑ , ΑΜ, ΤΑ ,ΝΤΑ κ εχω τρελαθει ...... με φωναζει ΑΜ κ μου απλωνει τα χερακια του να το παρω αγκαλια ..... απιστευτα πονηρο πλασμα .

μεγεια το δοντακι του γιωργη της fairys !!!!!!

k περαστικα στα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα........

αχ 2 μηνες μεινανε για να παω στη δουλεια ........:evil::evil::evil: πως θα αντεξω να μην παραιτηθω , δεν ξερω .......... ο Θεος ας μου δωσει δυναμη

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki καλημερα!

Ειναι τελεια τα αντρακια μας να μας απλωνουν τα χερακια....!Αντε σε λιγο θα πει "μαμα ο δικος σου!!!! Κι ο δικος μου λεει κατι ΠΑΠΑ, ΜΑΜ και ¨ΜΠΑΑΑ...αλλα οχι συνεχεια.Απο προχθες σουφρωνει τα χειλια και τη μυτη και φυσαει!!Εχει πολυ πλακα!

Οποτε βλεπει καμερα και φωτογραφικη ανοιγει το στομα του και χαιρεται!Μοντελο θα τον κανω!!Δεν το εχω δημοσιευσει στο Internet γιατι δεν θελει ο μπαμπας του (και ο μπαμπας μου!).Αντικειμενικα ομως ειναι πολυ ομορφο μωρο!Το λενε ολοι!

Ριτακι μην αγχωνεσαι πολυ για ην δουλεια...Κι εγω ετσι ελεγα πριν ερθω αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα...Θα ξεφευγεις λιγο απο τα καθημερινα του σπιτιου..Απλα μου λειπει η φατσουλα μου λιγο περισσοτερο.Ειμαι και ησυχη ομως γιατι ειναι με την μαμα μου...

Ασε, βλεπω να χουμε κι αλλα γεννητουρια συντομα....Για να δουμε....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Kαλημέρα και καλή βδομάδα κι από εμάς!

Καταρχήν περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια αλλά και μαμάδες. Εύχομαι να συνήλθατε ήδη!:tongue:

Εμείς ανοίξαμε σήμερα τα στορια και σοκαριστήκαμε ,μιλάμε για πολύ χιόνι και ρίχνει ασταμάτητα! Και στις ειδήσεις που άκουσα είπαν ότι μέχρι το Σάββατο θα φτάσει τους -20 βαθμούς!!!:? Πως θα βγάλω τη μπεμπούλα μου βολτίτσα όλη τη βδομάδα μου λέτε????:confused::confused::confused: Και πως θα πάω μαζί της αύριο στη γυναικολόγο ????

irene.pap και andith χαρούμενα εξαμηνογενέθλια!!! Απίστευτο! Οι μικρές μας μπουμπουλίνες έγιναν 6 μηνών!!! Εμείς είμαστε ήδη 7600 και γύρω στους 69 πόντους -σύμφωνα με το γιατρό -71 σύμφωνα με τη μεζούρα μας και παραμένουμε σταθερά φαφουτούλες. Τα δυο τελευταία βράδια η Μελίνα είναι υπερβολικά ανήσυχη στον ύπνο της και ξυπνάει συχνά (δεν πιστεύω να είναι από το εμβόλιο γιατί το κάναμε την Πέμπτη - να επιδρά μέχρι τώρα τόσο έντονα???) και πεινάει πολύ. Αφού το στήθος μου να φανταστείτε ξαναπρήστηκε!

Πήραμε κι εμείς απο το Η&Μ στολή αγιοβασιλίνας και ανυπομονούμε να τη φορέσουμε! Δέντρο δεν προλάβαμε τελικά να στολίσουμε εχθές , θα δούμε πότε θα το καταφέρουμε . Ίσως κανένα βραδάκι αν δεν έχουν πολλά διαβάσματα οι μεγάλες ή αλλιώς Σ/κο.

Αυτά προς το παρόν .Φιλάκια!

Διαφημίσεις

φιλεναδα αν το θελεις στο ευχομαι ολοψυχα ! ποτε θα κανεις το τεστ????

οσο για την δουλεια, παιζει ρολο κ που αφηνεις τον μικρο σου ...... εγω θα ον αφηνω στην πεθερα μου που στο ιδιο σπιτι μενει κ η αδελφη του αγγελου που ειναι εγκυος (αρχες ιουνη γενναει) κ η κορη της που ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη απτον δικο μου κ παρα πολυ ατακτη κ ζηλιαρα.

κ τωρα θα σας πω τι εγινε κ τις προαλλες..........

η αδελφη του αγγελου θελει να παιρνει συνεζχεια το δικο μου παιδι αγκαλια κ να κανει κουμαντο. δεν ξερω γιατι μην με ρωτησετε. κ αφηνει την δικια της να αλωνιζει κ να κανει ζημιες. ειναι ομως ζηλιαρικο παιδακι κ διεκδικει την μανουλα του. με αποτελεσμα καθε φορα που παιρνει αγκαλια τον δικο , η κορη της να πηγαινει κ να τον βαραει. του φερε στο κεφαλι ενα γυαλινο μπιμπερο ρε κοριτσια .

κ η απαντηση αυτης της μανας οταν της λεω να μην πιανει στα χερια της το δικο μου παιδι?//????

ελα αστο για να μαθει η δικη μου να μην ζηλευει, ετσι οταν ερθει το καινουργιο μπεμπε να εχει μαθει

ε οχι κυρα μου

μαθε το παιδι σου αλλιως

οχι να ξεσπαει την ζηλια του κ τα νευρα του στο δικο μου παιδι που δεν φταιει

κ αλλα πολλα τετοια.

θελει πχ να πρει το δικο μου παιδι κ να το ταισει με τον τροπο που εχει μαθει εκεινη

ΟΧΙ το δικο μου παιδι εχει αλλες συνηθειες κ αλλη μαμα

τα πηρα παλι

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ, Ριτακι μου εχεις δικιο τοτε να αγχωνεσαι για οταν θα φυγεις...Πολυ μου τη δινει αυτη η συμπεριφορα μερικων γυναικων...Ειναι δυνατον να κανει κουμαντο εκεινη στο δικο σου παιδι?Και να το χρησιμοποιει για να εκπαιδευσει την δικια της?Κι ας ειναι ανηψακι της.. Κι ειναι και η ιδια μανα...Απορω...Κουραγιο ριατακι, δειξε της με τον τροπο σου ή πες της το οτι εσυ αποφασιζεις για το παιδι σου!!!

Το τεστ λεω να το παρω αυριο και να το κανω Τεταρτη πρωι...Απο τη μια θελω να εχουν μικρή διαφορα τα παιδια μου και νομιζω θα ειναι πιο ευκολη μια 2η εγκυμοσυνη πριν περπατησει το μεγαλο, απο την αλλη αγχωνομαι για το αν ειναι κακο για το σωμα μου τοσο συντομα (ο γιατρος μου ειχε πει δεν πειραζει).Εντω μεταξυ εχω ακομη λιγο γαλα και θηλαζω που και που...Θα δω το αποτελεσμα και θα πραξω αναλογως...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

k na φανταστεις sue κ φιλες μου , οτι η ιδια τοσο καιρο εμενε στην πεθερα της κ την ενοχλουσε οταν καναν κουμαντο στην κορη της. ερχοταν σε μας κ μας εκανε παραπονα. κ τωρα κανει ακριβως τα ιδια για ν αμην πω χειροτερα .

δεν εχω λογια να εκφρασω τα νευρα μου . κ ο αγγελος μου λεει να μην πω ακομα κατι γιατι σε 2 μηνες(που θα παω στην δουλεια)πολλα μπορει να εχουν αλλαξει κ αδικα να γινω κακια.

οσο ειμαι εκει προσπαθω να μην το επιτρεπω.αλλα μολις κανω λιγο παραπερα τσουπ ............να την

δινω πχ τον μικρο στον παππου του αγκαλια........ παω στην κουζινα κ γυριζω κ τον εχει παρει αυτη

η οταν δεν τρωει .........ελα θα τον παρω εγω να τον κανω να φαει ........

λες κ εχει την πειρα η ξερει εκεινη τι θελει το δικο μου παιδι .

το δικο της της το μεγαλωνε τοσο καιρο η πεθερα της κ τωρα η μανα της . γιαυτο ειναι ετσι κ δεν ακουει καθολου την μανα του . αφου συνεχεια την βαραει .

ας μην πω κι αλλα γιατι σιγουρα ακουγομαι υπερβολικη αλλα σας το ορκιζομαι οτι ετσι γινεται .

αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

περιμενω να μουν περασουν τα πολλα νευρα κ θα παω να της τα πω. κ ας παρεξηγηθω .

88M1p3.pngycQap3.png

Sue καλά αποτελέσματα! Μακάρι να ήμουν σε θέση να ξανακάνω τόσο σύντομα κι άλλο παιδάκι. Για μένα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση η εγκυμοσύνη και επειδή δεν θα μπορώ να φροντίζω τον ασπρούλη μου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Όσες, όμως, είστε καλά στην υγεία σας και έχετε αντοχές... βουρ! Είναι καλό να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας γιατί μεγαλώνουν με κοινά ενδιαφέροντα. Δίκιο δεν έχω;

Ριτάκι καλό κουράγιο. Εγώ δεν σου λέω να κάνεις υπομονή. Να είσαι ψύχραιμη σου λέω και να βάλεις τα όρια σου χωρίς πανικό και νεύρα. Να είσαι αποφασιστική και να έχεις αυτοπεποίθηση. Εσύ είσαι η μαμά του Γιώργου και όσοι θέλουν να σε βοηθήσουν στη φροντίδα και τη φύλαξή του όσο θα εργάζεσαι, να το κάνουν με τους δικούς σου όρους. Διαφορετικά τι σόι βοήθεια είναι αυτή; Περισσότερο μπελάς είναι, παρά βοήθεια. Εγώ θα μεγαλώσω μόνη το παιδάκι μου. Καλώς ή κακώς δεν έχω να βασιστώ σε γιαγιά και όλα θα γίνουν με ανθρώπους που θα πληρώνω. Πληρώνω και έχω απαιτήσεις και το παιδί μου δεν είναι κούκλα για να παίζουν. Στη δική σου περίπτωση που έχεις επιλέξει την πεθερά να σε βοηθήσει, κάνε την εξήγηση για να μην γίνει παρεξήγηση... που θα γίνει δηλαδή... πάντα δεν γίνεται; Τουλάχιστον ας γίνει σε όσο το δυνατό μικρότερο βαθμό.

Κορίτσια μου λείπετε πολύ. Ποτέ δεν σας βρίσκω μέσα. Να είστε καλά εύχομαι και εσείς και τα παιδάκια σας. Φιλιά πολλά!

Για τον ασπρούλη καμιά ευχούλα... :roll:

2522daf9de.png

swGop2.png

Ριτακι συμφωνω με την mary, ψυχραιμια και να εξηγησεις τι θες και τι οχι σε σχεση με το παιδι σου με ηρεμια. Μην περιμενεις να πας πρωτα στη δουλεια, απο τωρα για να δεις τι θα γινει.

Mary εγω σου ευχηθηκα:tongue::tongue::tongue:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...