Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mary Poppins Πολύ χάρηκα που σε βλέπω ξανά εδώ [πως είσαι πως πάει η εγκυμοσύνη σου καιρό έχω αν σε δω

Γεια σου! :D Κι εγώ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω! Πώς είσαι; Πώς είναι ο μικρούλης σου; Όλα καλά;

Εγώ είμαι πολύ καλά! Είχα δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και δεν άνοιγα τον Η/Υ μου. Το μάτι μου πάντα "έπεφτε" στα δυσάρεστα και ήταν το μόνο που δεν έπρεπε να συμβαίνει... Τέλος πάντων, τώρα είναι όλα καλά, είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να αγκαλιάσω το μωράκι μου!

Στο εξής θα τα λέμε, ναι;

Oλα τα κοριτσάκια είναι καλοδεχούμενα φυσικά

Καλως την Mary Poppins!!!!!! :D

Συμπλήρωσε και εσύ αν θέλεις το όνομα σου στη λίστα μας με τα μαγιατικα μπεμπέκια

Γεια σου μπουμπού! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hellos hellos...εδω εδω...ειπα να σας δειξω τα πραγματακια μας..το καροτσι κ τη κουνια

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010204.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010199.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010201.jpg

παρα πολυ ωραια και τα δυο...με γεια...και η κουνια χωρεσε στο δωματιο σας ΤΕΛΕΙΑ....μακαρι να μην ειχα και εγω τετοιο προβλημα...θα περιμενουμε νεες φωτο με προικα πανω...:-D:-D:-D

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

μεγια μεγιααααααααααααα!!!!! με το καλο να ερθει το μπεμπεκι να τα χαρει!

χωρεσε τελεια η κουνια σας...

Εμας ουτε κατα διανοια δυστυχως, τον πρωτο καιρο θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε του καροτσιου διπλα μου...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μεγια μεγιααααααααααααα!!!!! με το καλο να ερθει το μπεμπεκι να τα χαρει!

χωρεσε τελεια η κουνια σας...

Εμας ουτε κατα διανοια δυστυχως, τον πρωτο καιρο θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε του καροτσιου διπλα μου...

βρε μπουμπου δεν μου λες ,θα αγορασεις μαλλον καλο στρωματακι για το πορτ μπεμπε ε?, εσυ και ολες οι μανουλες που θα κοιμησουμε τα μωρα μας διπλα μας,εστω και σε πορτ μπεμπε(και εμεις ετσι λεγαμε)...που θα το αλλαζουμε?τι λετε να εχουμε μεσα στην κρεβατ/ρα μαζι??τα βραδυα πως θα λειτουργουμε αραγε???εχω ψιλοαγχωθει για το πως θα ρυθμισω διαφορα πραγματα στην κρεβατ/ρα μας..να κανω χωρο στο κομοδινο μου για κατι ιδιαιτερο ισως???..ξερω οτι το βραδυ θα ειμαστε με το ενα ματι ξυπνιες μονο..και ισως ειναι κατι χρησιμο διπλα μας...ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ??

εγω ρε κοριτσια περιμενω το πορτ απο την κολλητη μου αλλα αργει ,γιατι περιμενει να της το φερουν απο θεσ/κη,που εμενε μεχρι περσυ..και θελω να ξερω τις διαστασεις του για να παραγγειλω το στρωματακι..

που θα το αλλαζουμε?τι λετε να εχουμε μεσα στην κρεβατ/ρα μαζι??τα βραδυα πως θα λειτουργουμε αραγε???εχω ψιλοαγχωθει για το πως θα ρυθμισω διαφορα πραγματα στην κρεβατ/ρα μας..να κανω χωρο στο κομοδινο μου για κατι ιδιαιτερο ισως???..ξερω οτι το βραδυ θα ειμαστε με το ενα ματι ξυπνιες μονο..και ισως ειναι κατι χρησιμο διπλα μας...ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ??

.

αλλαξιερα δεν εχετε παρει? σας χρωσταω κ απο αυτο φωτο...

πολυ ωραια και αυτη..πραγματικα...εγω ελεγα για το δωματιο μεσα...το βραδυ-βραδυ πχ μετα το ταισμα,ξημερωματα..αραγε αφου δεν χωραει η αλλαξιερα στην κρεβατ/ρα μας,θα το αλλαζουμε στην αλλαξιερα ,οπου και αν βρισκεται αυτη???ή παιζει να εχουμε πανες και τα σχετικα διπλα μας για ενα γρηγορο βραδυνο αλλαγμα πανω στο κρεβατι μας?

Διαφημίσεις

γιατι να αλλαξεις σεντονια???υπαρχουν κ οι υφασματινες οι αλλαξιερες με πλαστικο απο κατω σαν σελτε μωρε....και νομιζω πως κανει κατι τετοιο...

οχι βρε...εννοω να σε κατουρησει στο κρεβατι σου...χαχαχα ειδικα με τα αγορακια θα ειναι συχνο φαινομενο.

γεια σου 3μαμα :D

εγω καταλαβα να τον αλλαξεις στο κρεβατι σου...οχι στη κουνια του...εμενα θα μου ηταν δυσκολο να σκυβω να αλλαζω μεσα στη κουνια παντως....ατιμη μεση βλεπεις...γι αυτο πηραμε τοσο ψηλη αλλαξιερα κ μπανιερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...