Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειρηνακι κ εγω εχω εξαρτιση απο τα βλασταρια μου δεν παω πουθενα χωρισ αυτα ,σημερα πηγαμε στη νονα του ιασονα κ μασ καλεσαν σε εναν ξενονα κοντα στην ελατη τρικαλων που θα πανε χωρισ τα παιδια αλλα μονο που μου το ελεγε μου ελειπαν κ ολασ:tongue: μπα εγω μονο οταν πανε γυμνασιο θα τα αποχωριστω η μαλλον αυτα δεν θα με θελουν χιχι.

οταν αρρωστενουν δεν εχουν ορεξη τα κακομοιρα ,τι επαθε για θυμισε μασ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας.

Εμείς τις τελευταίες μέρες δεν τρωμε ουτε φρούτα, ούτε ρυζάλερο (που το τρώγαμε σε 5 λεπτά), ούτε γάλα λόγω αρρώστιας. Αλλα βρε κορίτσια μόνο 200 γάλα ΄'εχει πιει όλη την ημέρα και παίρνει και αντιβίωση και έχω αγχωθεί. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω πάλι την γιατρό.

Και εμείς ακόμη φαφούτες είμαστε και νομίζω για πολύ ακόμη γιατί δεν φαίνεται τίποτα.

Naya μου μπράβο που βγήκατε. Μακάρι να ήταν κοντά η μαμά μου ή η πεθερά μου και να μου την κρατούσε σπίτι, γιατί ακόμη δεν θέλω να την αφήσω βράδυ είμαι εξαρτημένη. Ο άντρας μου με μαλώνει γιατί λέει οτι μετά θα είναι πιο δύσκολο αλλά δεν με νοιάζει, δεν είμαι έτοιμη ακόμη αν και θέλω πολύ να βγούμε ένα βράδυ έστω και οι δυό μας.

Θενάκι μου φαίνεται την τηλεόραση την έχετε για διακοσμητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα πάντως μου ήρθε σήμερα για δεύτερη φορά με 32 μέρες κύκλο. Και εγω μετά την γέννα δεν πονάω, ενω πριν δεν έβγαινα απο το σπίτι για δυο μέρες λόγω πόνου οχι αστεία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

ειρηνακι κ μενα οταν ηταν αρρωστη δεν ετρωγε,ειχε κ λαρρυγγιτιδα!!ποναγε κ ολαιμος ειχε κ μυξες δεν επερνε ανασα που να φαει!!!φαντασου ετρωγε 400-500 μλ καθε μερα για μια εβδομαδα την επιανε κ βηχας εκανε κ εμετο,ασε τα ειχα δει ολα εκεινες τις μερες ειχε αδυνατησει!αλλα μολις μπορεσε κ εφαγε εβγαλε το αχτι της κ ετρωγε πολυ!!

rXrPp3.png

κ εμεισ μια απο τα ιδια

η Δαναη 2 μερε με 39 -40 κ βηχα ,ειναι ιωση αλλα το σωσαμε λιγο απο την προλιψη με τον ορο καθημερινα που τουσ βαζω ,προσ το παρον οι υπολοιποι μονο λιγο καταροη.

πλακοσε την στον ορο γιατι παραμονευουν μετα ωττιτιδεσ κ δεν το περνεισ χαμπαρι στα μωρα οπωσ την επαθε το ριτακι.

ριτα που εισαι ? με στεναχορει η απουσια σου νιωθω οτι κατι εχεισ:(

fairy αυτο ισχυει κ για σενα ,μασ ελειψαν τα κατορθοματα των γιωργαδων:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ειρηνακι κ μενα οταν ηταν αρρωστη δεν ετρωγε,ειχε κ λαρρυγγιτιδα!!ποναγε κ ολαιμος ειχε κ μυξες δεν επερνε ανασα που να φαει!!!φαντασου ετρωγε 400-500 μλ καθε μερα για μια εβδομαδα την επιανε κ βηχας εκανε κ εμετο,ασε τα ειχα δει ολα εκεινες τις μερες ειχε αδυνατησει!αλλα μολις μπορεσε κ εφαγε εβγαλε το αχτι της κ ετρωγε πολυ!!

καλε η τσουπρα σου κοιταει συλουετα δεν ειναι απο αρρωστια:tongue::tongue: θα στη ματιασω καμια μερα χιχι

εγω του βαζω λιγο vich στη μυτουλα πριν κοιμιθει κ ανασενει τελεια μετα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

andith αληθεια κ εσυ χαλια με την περιοδο παντα ετσι ησουν? εγω εχω μεγαλο κυκλο αλλα οχι κ τοσο περιπου 33 μερεσ πανω κατω κ χωρισ συμτωματα ποτε ,λεω να παρω καμια σπιρινη λενε οτι αρεωνει το αιμα κ ερχετε η περιοδο οταν εισαι κοντα στισ μερεσ θα δω δεν ξερω.

naya καλα εκανεσ κ το ριξεσ λιγο εξω ,εχω να βγω για ποτο νομιζω απο περσι το καλοκαιρι κ το μονο που σκεφτομαι ειναι πωσ θα ειμαι το πρωι γι αυτο δεν βγαινω κ καθε χρονο ελεγα αντε να μεγαλωσει λιγο να βγω κ καθε χρονο γενοβολαγα αχαχαχχα οποτε δεν εβγενα ποτε .

marsolan ο μικροσ κανει 5 γευματα 2 γαλα πρωι βραδυ το φρουτο δεκατιανο το μεσημερι φαι κ το απογευμα ριζαλευρο,αφου δεν πινει ουτε 120μλ γαλα το πρωι του ξανα δεινω γαλα στο δεκατιανο κ του δινω τα φρουτα το απογευμα η το αναποδο αρα το ριζαλευρο κομμαινο γιατι αν φαει κ ριζαλευρο θα σκασει ειναι που ειναι λιγο χοντροσ πηρα απο φοβο απο ενα παιδακι που ειδα στη στεφανιδου 4 χρονον 50 κιλα κ φρικαρα η μανα :shock::shock:

ειχα κυκλο 30-32 μερες μετα που γεννησα 3 φορες που ηρθε,ηταν στις 28 μερες κ ελεγα ωραια εφτιαξε ο κυκλος μου!αλλα παειιιι!!!εγκυος ελπιζω να μην ειμαι γιατι δε θελω αλλο μωρακι τωρα!

rXrPp3.png

Ορό βάζουμε μπόλικο, δυο την φορά 3-4 φορές την ημέρα. Ευτυχως μας είδε η γιατρός και δεν έχουμε τίποτα. Μακάρι να αρχίσει να τρώει πάλι γιατί κανονικά πρέπει να αρχίσουμε και χορτόσουπες μπας και βάλει κανένα κιλό γιατί ούτε τα 7500 δεν έχουμε φτάσει, αλλά λόγω αρρώστιας θα το καθυστερήσουμε. Χάσαμε και το εμβόλιο μας, θα πάει και αυτό την μεθεπόμενη βδομάδα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ορό βάζουμε μπόλικο, δυο την φορά 3-4 φορές την ημέρα. Ευτυχως μας είδε η γιατρός και δεν έχουμε τίποτα. Μακάρι να αρχίσει να τρώει πάλι γιατί κανονικά πρέπει να αρχίσουμε και χορτόσουπες μπας και βάλει κανένα κιλό γιατί ούτε τα 7500 δεν έχουμε φτάσει, αλλά λόγω αρρώστιας θα το καθυστερήσουμε. Χάσαμε και το εμβόλιο μας, θα πάει και αυτό την μεθεπόμενη βδομάδα

α καλα ειστε εσεις!εμεις 1 Νοεμβριου,που ηταν κ αρρωστη ηταν 6850!βεβαια αυτον το μηνα εφαγε αρκετα κ σαν να ζυμαρεψε λιγο,αυριο θα δουμε,αντε μπας κ πιασουμε τη καμπυλη!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια αν σασ δειξω την Δαναη πωσ ηταν μωρο δεν θα το πιστευεται,τουμπανο σασ λεω θεοχοντρη κ τωρα ειναι μινιον δεν την πιεζω καθολου οσο θελει δεν χρειαζεται να τα πιεζουμε ξερουν αυτα αν πιναν η οχι χαζα ειναι να πειναν κ να μην το λενε;) χιχι

ειρηνη του βαζω ισα ισα να το μυριζει οχι μεσα στη μυτη, εμεισ το εχουμε μαθει απο μικρα κ μασ εχει βοηθισει πολλεσ φορεσ οσο για τον υγραντιρα στο δωματιο του μου εβγαλε υγρασια κ δεν τον πολυβαζω

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εγω τον βάζω μόνο για το βράδυ μόνο όταν είναι μπουκωμένη και δεν καιω πολύ καλοριφέρ, αλλιώς βάζω πάνω στα σώματα μπωλάκια με νερό και ευκάλυπτο για να μην ξεραίνεται η ατμόσφαιρα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

κοριτσια κουτουλαω παω να την πεσω αυριο εχω πολλαααα πλυντηρια κ εχω ενα σπιτι μεσ την μπιχλα, δεν μπορω μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι ειναι παντου παιχνιδια

φιλακι κοιτσια καληνυχτα ,σκεφτομαι να σασ δειξω το χαμο καμια μερα σε βιντεο ,αχ τι σασ περημενει:cool:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...