Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Andith μου να χαιρόμαστε τα κοριτσάκια μας. Πότε πέρασαν 6 μήνες δεν το κατάλαβα, μάλλον γιατί ήταν οι πιο ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!

Χθες στολίσαμε το δέντρο μας, περιττό να σας πω οτι πέρασε σχεδον απαρατήρητο, και στόλισα και ένα μικρό στο δωμάτιο της. Θα βγάλω φωτο και θα τις βάλω.

Πολλά φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ριτακι τι κάνει ο Γιώργαρος;

THENA περαστικά στην ζζνα σου

irene.pap και andith, χαρούμενα 1/2 γενέθλια...

baby-with-half-birthday-cake.jpg

pasxalitsa v πάρε ένα για να αναπληρώσεις το πρωινό :D

1137651rh4ag12dde.jpg

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα πάω να ξυπνήσω την τρελοβαγγελίο

φιλιαααααα

1205095odf3e70t6x.gif

andith και irene.pap

H A P P Y

1/2

B I R T H D A Y!!!!!

όπως έγραψε και η Αννικο

Να τις χαίρεστε τις κοράκλες σας!!!!! Έχουν από τα πιο τσαχπίνικα ματάκια!!! :)

rita_ki χαιρόμαστε πολύ πολύ που είναι καλύτερα ο Γιώργης!!! :)

fairymummy όντως κουκλίτσα που χάθηκες;;; μας έλειψες!!! Μεγειά και το δοντάκι...

Τελικά έχει μείνει τελευταίος ο Γιάνναρος μου φαίνεται φαφουτάκος... είναι όμως τόσο γλυκούλης με το φαφούτικο χαμογελάκι :) Τελικά μάλλον μου έμοιασε το μικρούλι μου σ'αυτό... εγώ 9 μηνών έβγαλα το πρώτο δοντάκι :rolleyes::rolleyes:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

irene.pap να τη χαιρεσε κ συ τη κορακλα σου!!!!!

douar ουτε εμεις εχουμε δοντια!!!

ρε κοριτσια παλευω να της δωσω νερο κ δε θελει!ουτε με το ποτιρακι ουτε με το μπιμπερο!ολο τα μασαει κ ολο το καλοκαιρι επινε πολυ!μαλλον θ διψαγε λογω καλοκαιριου αλλα κ τωρα με τη βανιλια δε διψαει??

rXrPp3.png

της εδωσα κα γαλα noulac σημερα κ το ηπιε μονορουφι!!!!

κ εγω του εδοσα αλλα δεν το ηθελε, αν κ η γιατροσ μου ειπε ακομα να μην του το δωσω γιατι δεν ειναι τοσο ενισχυμενο οσο η σκονη κ επειδη πηνουν μονο 2 φορεσ τωρα γαλα την ημερα καλυτερα να συνεχισω σκονη ,αν κ δεν πολυ πινει δεν ξερω τι να κανω το μονο που σκεφτικα ειναι να του κοψω το ριζαλευρο οπωσ κ εκανα δλδ κ να του ξανα δεινω γαλα ,εσεισ τι λετε?

ευτυχωσ σημερα ειναι καλα κ απυρετη η Δαναη μασ τρομαξε με τα σαρανταρια αλλα τελοσ:D

χαρουμενα μηνογεννεθλια κοριτσαρεσ:tongue:

αααα το αλλο σασ το ειπα εχω καθυστερηση ειχα περιοδο 21/10 κ ακομα τπτ τι θα κανω βρε κοριτσια δεν νομιζω να ειμαι (εχω tv στο σπιτι δεν κανουμε μονο σεχ χιχι) σκεφτομαι μηπωσ επαθα κατι απο την καισαρικη τι να πω!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κοριτσια!!!!

κι εμεις φαφουτες ειμαστε καλεεε!!!ουτε ιχνος απο δοντι.μα ειναι τοσο ωραια τα φαφουτακια μας μωρε οταν γελανε....

την παροιμια"η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ουτε γιαρμας" την ξερετε????εεε,καθε φορα που βλεπω την ζουζουνα μου ετσι αυτην σκεφτομαι και γελαω:tongue::tongue::tongue:

Thena,δεν καταλαβα γιατι θα του κοψεις του μπεμπουλη σου το ρυζαλευρο,εννοω οτι δεν καταλαβα αν υπαρχει καποιο προβλημα αλλα νομιζω οτι δεν τρεχει κατι ουτε θα παθει τιποτε το παιδι.

Στο λεω γιατι η δικια μου η κυρα ξυπνα αργα το πρωι και χορταινει με τα 2 γευματα στερεεων και καμια φορα το 3ο το χανει και το πινει σε γαλα...οποτε κι εγω κυριως το ρυζαλευρο της κοβω!!!

Ας πουμε σημερα εφαγε φρουτοκρεμα στις 11.30-12,ξαναπεινασε στις 5 κι εφαγε λαχανικα και τωρα που θα ξαναζητησει θα ειναι 9 σιγουρα οποτε αν δω οτι το τραβαει κι αλλο με γαλα θα την βγαλει....

Διαφημίσεις

Andith και Irene να τα χαίρεστε τα φατσουλίνια σας!!

Σερνομαι κορίτσια σήμερα αλλά τα θελα και τα επαθα... βγήκαμε χθες αρκετά αργά και περάσαμε τέλεια! Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που πέρασα τόσο καλά!! το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ότι γυρίσαμε 3.30 κι εγώ ψιλοντίρλα οπότε η σημερινή μέρα ήταν καμένη. Ήρθαν και κάτι φίλοι και έδεσε το γλυκό.

Τη φρουτόκρεμα εχει 2 μέρες που την τρώμε πολύ καλά! Το μυστικό? Της τη δίνω μια ώρα αργότερα που εχει πεινάσει... Τόσο απλό...

Φάγαμε και καροτάκι σήμερα αλλά σα να είδα κανα δυο κομματάκια αχώνευτο καρότο στα κακα της. Λέτε να ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεται να χωνέψει τις καινούριες τροφές???

Κατα τα άλλα 3 μέρες τώρα κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου... με το που παω να την αφησω έχουμε κλαμματα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κ εγω του εδοσα αλλα δεν το ηθελε, αν κ η γιατροσ μου ειπε ακομα να μην του το δωσω γιατι δεν ειναι τοσο ενισχυμενο οσο η σκονη κ επειδη πηνουν μονο 2 φορεσ τωρα γαλα την ημερα καλυτερα να συνεχισω σκονη ,αν κ δεν πολυ πινει δεν ξερω τι να κανω το μονο που σκεφτικα ειναι να του κοψω το ριζαλευρο οπωσ κ εκανα δλδ κ να του ξανα δεινω γαλα ,εσεισ τι λετε?

ευτυχωσ σημερα ειναι καλα κ απυρετη η Δαναη μασ τρομαξε με τα σαρανταρια αλλα τελοσ:D

χαρουμενα μηνογεννεθλια κοριτσαρεσ:tongue:

αααα το αλλο σασ το ειπα εχω καθυστερηση ειχα περιοδο 21/10 κ ακομα τπτ τι θα κανω βρε κοριτσια δεν νομιζω να ειμαι (εχω tv στο σπιτι δεν κανουμε μονο σεχ χιχι) σκεφτομαι μηπωσ επαθα κατι απο την καισαρικη τι να πω!!!

thena αυριο εχουμε γιατρο,θα τον ρωτησω αν κ μου ειχε πει να δωσω οτι θελω!

κ γω μια απ τα ιδια με την περιοδο 21/10 ηταν η τελευταια φορα κ ακομα τιποτα!!εν το μεταξυ απο οταν γεννησα δεν εχω συμπτωματα καθολου,ουτε ποναω ουτε τιποτα!

rXrPp3.png

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας.

Εμείς τις τελευταίες μέρες δεν τρωμε ουτε φρούτα, ούτε ρυζάλερο (που το τρώγαμε σε 5 λεπτά), ούτε γάλα λόγω αρρώστιας. Αλλα βρε κορίτσια μόνο 200 γάλα ΄'εχει πιει όλη την ημέρα και παίρνει και αντιβίωση και έχω αγχωθεί. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω πάλι την γιατρό.

Και εμείς ακόμη φαφούτες είμαστε και νομίζω για πολύ ακόμη γιατί δεν φαίνεται τίποτα.

Naya μου μπράβο που βγήκατε. Μακάρι να ήταν κοντά η μαμά μου ή η πεθερά μου και να μου την κρατούσε σπίτι, γιατί ακόμη δεν θέλω να την αφήσω βράδυ είμαι εξαρτημένη. Ο άντρας μου με μαλώνει γιατί λέει οτι μετά θα είναι πιο δύσκολο αλλά δεν με νοιάζει, δεν είμαι έτοιμη ακόμη αν και θέλω πολύ να βγούμε ένα βράδυ έστω και οι δυό μας.

Θενάκι μου φαίνεται την τηλεόραση την έχετε για διακοσμητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα πάντως μου ήρθε σήμερα για δεύτερη φορά με 32 μέρες κύκλο. Και εγω μετά την γέννα δεν πονάω, ενω πριν δεν έβγαινα απο το σπίτι για δυο μέρες λόγω πόνου οχι αστεία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

andith αληθεια κ εσυ χαλια με την περιοδο παντα ετσι ησουν? εγω εχω μεγαλο κυκλο αλλα οχι κ τοσο περιπου 33 μερεσ πανω κατω κ χωρισ συμτωματα ποτε ,λεω να παρω καμια σπιρινη λενε οτι αρεωνει το αιμα κ ερχετε η περιοδο οταν εισαι κοντα στισ μερεσ θα δω δεν ξερω.

naya καλα εκανεσ κ το ριξεσ λιγο εξω ,εχω να βγω για ποτο νομιζω απο περσι το καλοκαιρι κ το μονο που σκεφτομαι ειναι πωσ θα ειμαι το πρωι γι αυτο δεν βγαινω κ καθε χρονο ελεγα αντε να μεγαλωσει λιγο να βγω κ καθε χρονο γενοβολαγα αχαχαχχα οποτε δεν εβγενα ποτε .

marsolan ο μικροσ κανει 5 γευματα 2 γαλα πρωι βραδυ το φρουτο δεκατιανο το μεσημερι φαι κ το απογευμα ριζαλευρο,αφου δεν πινει ουτε 120μλ γαλα το πρωι του ξανα δεινω γαλα στο δεκατιανο κ του δινω τα φρουτα το απογευμα η το αναποδο αρα το ριζαλευρο κομμαινο γιατι αν φαει κ ριζαλευρο θα σκασει ειναι που ειναι λιγο χοντροσ πηρα απο φοβο απο ενα παιδακι που ειδα στη στεφανιδου 4 χρονον 50 κιλα κ φρικαρα η μανα :shock::shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...