Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λουλουδίτσες επανήλθα!

Naya με γεια το χαλί! Τελικά από πού το πήρες; Για πες καμιά ιδέα. Εγώ προς το παρόν τον έχω στο δωμάτιό μας, αλλά μέσα στο Δεκέμβριο θα τον μεταφέρω και πρέπει να τελειώνω με το δωμάτιο.

Πασχαλίτσα εσύ το αγόρασες από εκέινο το site που μας έλεγες;

Τα είδα τα παιδικά και ξετρελάθηκα, αλλά πριν λίγες μέρες που ξαναμπήκα, δεν μπορούσα να τα δω.

Για να δοκιμάσω τώρα...

Πασχαλίτσα ψωνίζεις συστηματικά μέσω Internet;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρουλα εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

στολη του πηρα απο τα h&m με 14? αν θυμαμαι...μονο που δεν εχει παπουτσακια-καλτσακια...

εχει και ζαρα κατι ωραια φανελακια και ωραιες στολες εχει επισης mothercare με 35? περιπου και βεβαια internet...

κακως δεν ψωνιζεις.....

Αν σου πω ότι δεν έχω μπει ποτέ H&M... Θα πάω να δω.

Στα motercare, πάντως, δεν βρήκα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσακια,

κι εγω ξεπατωνομαι να αγοραζω μεσω Ιντερνετ...

να ειναι καλα η προπληρωμενη,χεχεχε!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρουδελια....

να αναρρωσουν γρηγορα-γρηγορα για να μην βασανιζονται κι αυτα,να μην στεναχωριουνται κι οι μαμαδες!!!

Γεια σας κοριτσακια,

κι εγω ξεπατωνομαι να αγοραζω μεσω Ιντερνετ...

να ειναι καλα η προπληρωμενη,χεχεχε!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρουδελια....

να αναρρωσουν γρηγορα-γρηγορα για να μην βασανιζονται κι αυτα,να μην στεναχωριουνται κι οι μαμαδες!!!

Σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με την κάρτα, τράπεζα κ.λπ. κ.λπ. ό,τι θεωρείς χρήσιμο. Είμαι ολίγον στόκος σε αυτά τα θέματα. Μου είπε κάποια πράγματα η Fairy γενικά, αλλά θέλω και τη δική σου γνώμη για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Επίσης, αν μπορείς, θα ήθελα να μου πεις από ποια sites ψωνίζεις για το παιδί. Μην πάρω καμιά πατάτα. Πες μου δοκιμασμένα sites, ποιοτικά και αξιόπιστα.

Αυτά τα ολίγα καλή μου Marsolan! Στείλε pm, αν νομίζεις ότι θα μπορέσεις να τα πεις πιο άνετα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Να και μια μέρα που μπαίνω και βρίσκω κόσμο!!!!!!!!!!!

Μαιρούλα φυσικά και θα συναντηθούμε και οι 3. Πο΄λύ λίγες βρε παιδί μου είμαστε. Τουλάχιστον θα βρούμε πιο εύκολα μέρος και ώρα για να συναντηθούμε!!!!!!!!

Naya μου καλοπάτητο το χαλάκι σας.

Ευχαριστούμε για τα περαστικά σας. Ευτυχώς η μικρούλα μου κοιμήθηκε, αφού κάναμε και μια ρουκετάρα και κάναμε όλο το διπλό χάλια,και ελπίζω να το πάει μέχρι το πρωί.

Και εγω θ΄'ελω να την πάρω κάτι αγιοβασιλιάτικο, αλλά δεν θέλω να δώσω και πολλά γιατί ουσιαστικά θα το βάλει για κανένα δίωρο. Της πήρα μόνο κάτι πυζάμες από το jumbo με τον άγιο βασίλη και κάτι χριστουγεννιάτικα καλτσάκια από τα prenetal που θα τα βάλουμε την παραμονή πρωτοχρονιάς. Έχω σαν έθιμο να φοράω πάντα όλα καινούργια εκείνο το βράδυ.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Στα H&M έχω πάει και έχω βρεί ωραία πραγματάκια για την μικρή. Θα πάω και εγω να δω. Βέβαια το κακό είναι οτι έχει μόνο στο κέντρο και θα πρέπει να αφήσω κάπου την μικρή

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα φιλες μου καλες κ αγαπημενες

σημερα πηγαμε στο νοσοκομειο κ ηταν εκει κ η γιατρος μας που μας ειδε κ ειπε καλυτερα να μην βαλουμε τον μικρο σε διαδικΣΙΑ εξετασεων γιατι ηδη δειχνει καλυτερα το δερματακι του ( η διαθεση κ η ορεξη του ηταν παντα κ ειναι καλα) μονο αιμα δωσαμε για γενικες εξετασεις αιματος .

ακομα κανουμε υποθεσεις τι τον πειραξε κ η γιατρος πιστευει οτι δεν ειναι φαγητο αλλα ρουχο απορυπαντικο κολωνια κ κατι τετοιο.......η δικο μου η καποιου που τον πηρε αγκαλια.

κρεμα θα βαζουμε 9 μερες ακομα ..... μπανια κ ενυδατωση κτλ

κ αντιβιωση για το αυτι 5 μερες ακομα.

αυτααααααα

ο μικρος μπουσουλαει κανονικα κ εχει αρχισει κ χαλαει ολα του φορμακια στ γονατα. καμια ιδεα???? υπαρχουν αραγε επιγονατηδες????:confused:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ritaki moy κουμπαρουλα μου ολα καλα ε? αντε που ανησυχισεσ τπτ δεν ηταν ολα καλα θα ειναι θα δεισ;). εσυ με το ποδι πωσ τα πασ γιατι εγω με την τενοντιτιδα στο χερι δεν ξερω που θα φτασει κ το κακο ειναι οτι αρχισε κ το αλλο να ποναει κ πρεπει να ψαξω για τριτο:tongue::confused:

η Δαναη χθεσ εδεινε ρεσιταλ πυρετου 39-40-39-40 κ ολη μερα εμετουσ απο τα πολλα υγρα γιατι δεν ετρωγε τπτ.

ο ιασονασ βηχει αλλα δεν χειροτερευει τουλαχιστων ,αρχισν κ τα κρυα αλλ πού βροχη κ σε καποια χωρια εμαθα οτι θαυοντε σπιτια στη λασπη:confused:

ο φοιβοσ(σκυουροσ) εχει πεσει σε ναρκη ενο η νυφη(σκυουρινα)επειδη ειναι πολυ μικρη κ βραζει το αιμα τησ χτυπιετε ολη μερα χιχι εχει πολυ πλακα.

αυτα μακι κοριτσαρεσ

fairy γιατι μασ ξεχασεσ?:?:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ωραία βρε Ρίτα, αντε να περάσει ανεπιστρεπτί!

Για επιγονατίδες δεν ξέρω αλλά οι γκέτες μου φαίνονται καλή ιδέα (αν και εχω μια επιφυλαξη μηπως πεφτουν συνέχεια).

αχ ποια ρώτησε για το χαλί? Mary εσύ? ξέχασα... το πήρα από το site που μου έδωσε η πασχαλίτσα. Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα internet για αγορές αλλά τώρα τελευταία το κάνω όλο και περισσότερο.

Εμένα σήμερα η μικρή με πέθανε λίγο γιατι κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά και μόλις έκανα ότι την αφήνω κάτω ξυπνούσε με λυγμούς... Τι να πω, ετοιμαζόμαστε όμως για βραδινή έξοδο, θα την κρατήσει λίγο η πεθερά μου (βασικά η μικ΄ρη κοιμάται ήδη οπότε πιστεύω τα πράγματα θα είναι ήσυχα)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

• μαιρουλα και marsolan sorry που χαθηκα ξαφνικα χθες αλλα με "φωναξε" ο μικρος και μετα αποκοιμηθηκα και το εκλεισε ο αντρας μου το pc...

κι ετσι δεν ειπα καληνυχτα....

ναι,κι εγω ψωνιζω πολυ συχνα...

τωρα τελευταια πολυ απο amazon.co.uk

πανω απο 25 λιρες στελνει δωρεαν ελλαδα..............

χαλακι δεν εχουμε παρει ακομα...στο τσακ ειμαιμολις παρω θα σας πω!

θενακι περαστικα σας μωρε....!!!

ριτακι ειδες που ειναι καλυτερα ο μικρουλης!!!

μακαρι να βρειτε τι τον πειραξε συντομα.....

φιλακια!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σας κοριτσια,

ενα γρηγορο καλημερισμα κι απο εμενα!!!!

ritaki,ναι...υπαρχουν επιγονατιδες και στα τζαμπο ακομη!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις!!!!

πασχαλιτσα...εγω να δεις τι αγορες εχω κανει απο αμαζον!!!Τωρα ετοιμαζομαι να στοκαρω σε πανες!!!!χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...