Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τι πίκρα αυτή με τις αλλεργίες....

Ρίτα περαστικά σας! Και προς θεού μην τα βάζεις με τον εαυτό σου (ή βάλτα μόνο για μια στιγμή...).

Αυτό με τις εξετάσεις που σου είπε μην το πολυ εμπιστεύεσαι... Έτσι ήταν μια φίλης μου η μικρή 10 μέρες τώρα με κοκκινίλες (είναι 3ων μηνών οπότε δεν έχουν ξεκινήσει στερεες) και της έδωσε ο γιατρός υποαλεργικό γάλα και δίαιτα για την ίδια που ακόμα την θηλάζει (μεικτή διατροφή κάνει η μικρή) προληπτικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν αν ειναι αλεργία. Οι κοκκινίλες βελτιώθηκαν από τη δεύτερη μέρα κιόλας που της έδινε το υποαλεργικό και οι εξετάσεις βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ!! Δεν ξέρω βέβαια τί εξετάσεις της έδωσε και τι σου έδωσε εσένα η γιατρός αλλά φύλαγε τα ρούχα σου που λέμε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ριτακι μου μην στεναχωριεσαι,υπομονη θελει, θα καταλαβετε τι τον πειραζει και θα το αποφευγετε...Σε καταλαβαινω γιατι κι εμεις εχουμε αλλεργια απο τον 1ο μηνα...Κι εγω ακομη και τωρα που του δινω μονο 50-100 ml γαλα δικο μου, κανω διαιτα για να μην τον πειραξει...Και δεν ξερουμε τι ακριβως τον πειραζει γιατι κι εμας οι εξετασεις ειχαν βγει αρνητικες!!!Αλλα μου χε πει μια φιλη παιδιατρος οτι οταν γινονται εξετασεις αλλεργιας πριν παρουν στερεες τροφες, μπορει να βγαινουν οντως αρνητικες...

Καλη επιτυχια σου ευχομαι ριτακι!και περαστικα γρηγορα!

Ο δικος μου κατα τ'αλλα τρωει αχλαδι για το οποιο τρελαινεται και απο αυριο θα του προσθεσω και μηλο...Αλλο φρουτο ομως δεν θα του βαλω λογω αλλεργιας...

Φιλια προς το παρον!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ριτακι περαστικα σας, μην στεναχωριεσαι και μην κατηγορεις τον εαυτο σου συμβαινουν αυτα δυστυχως.....δεν μπορουσες να κανεις κατι και δεν το εκανες, δεν γινεται με την πρωτη γκρινια να τρεχουμε στους γιατρους, ετσι δεν ειναι;;;

Ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου σας και ολα θα πανε καλα:-P

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ριτάκι μου περαστικά σας. Μην τρελλαίνεσαι κοπέλα μου. Είναι γεγονός ότι περάσατε αρκετές μπόρες αλλά ευτυχώς είναι μόνο μπόρες. Η αλλεργία τώρα είναι ένα μυστήριο θέμα και μακάρι να το ανακαλύψετε. Εγώ έχω φτάσει 35 χρ. έχω φτάσει να πέσω ακόμα και σε κώμα από αλλεργία και δεν μπορέσαμε να βρούμε ακριβώς την ουσία! Απλά θα είστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι και όταν εμφανίζεται κάτι θα το αναγνωρίζετε πιο γρήγορα. Υπομονή , επιμονή και ψυχραιμία. Σίγουρα ο Γιωργάκης σου θέλει τη μαμά του "power" !!!!

Και μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα και μιας και εμάς το τοπίο σήμερα το πρωί ήταν όντως χριστουγεννιάτικο όπως φαίνεται και στις φωτο σκεφτόμουν πόσο διαφορετικά θα είναι οι φετινές γιορτές για όλες μας με τα μπεμπουλίνια μας και ειλικρινά συγκινήθηκα πολύ...

Αλήθεια τι σκέφτεστε για αγιοβασιλίτικο δωράκι?

post-25904-14825440600442_thumb.jpg

post-25904-14825440599798_thumb.jpg

RITAKI ΜΟΥγλυκο μην στεναχοριεσε εχεισ μπροστα σου πολλα να δεισ τι θα κανεισ καθε φορα θα πηγαινεισ για ψυχαναλυση χιχι:tongue:.

ισωσ τουπεσαν πολλα διαφορετικα μαζι μωρε κ αντρεδασε ο οργανισμοσ του εχει κ την ωττιτιδα μπουκοσε τον στον ορο εγω σημερα τα μεσανυχτα στισ 4 που εβηχε τουριξα 3 συριγκεσ κ ηρεμισε;) αλλα του βαζω καθε μερα πρωι βραδυ οπωσ κ να ειναι.

βαλ τον μπρουμυτα στην αλλαξιερα με χαρτι κουζινασ μπροστα του κ κρατα το κεφαλακι του μια δεξια μια αριστερα κ ρυχνε εγω εχω σοθει ποτε κ κανενα δεν μου επαθε ωττιτιδα αλλα εχουν φαει πολυ ορο λιτρα ακομα κ τωρα πρωι βραδυ οπωσ το γαλα τουσ:tongue:.

η μικρη εμενα συκωθηκε με δεκατα κ εφτασε 39,5 εχει κ βηχα αντε καλο χειμωνα ,εχει 2 μερεσ που κανει πολυ κρυο χιονισε στα βουνα:rolleyes:

φιλακια ειμε στη δουλεια να μασ λεσ νεα ριτακι μου κ να τον ξεμετιαζεισ κ λιγο τον ομορφο:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

βρε Ριτακι μου δεν φταις εσυ!!!

και μην στενοχωριεσαι (στο εχουν πει ολες το ξερω) αλλα σε νιωθει το μικρουλι σου και στενοχωριεται κι αυτο...

ελπιζω γρηγορα να γινει καλα και να βρειτε τι εφταιξε...

ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται τα μικρακια μας αλλα ολα ειναι μες στο προγραμμα....

σας στελνουμε ενα μεγαλο φιλι και μια αγκαλια!!!

εμεις χτες καταφεραμε να φαμε μερικες κουταλιες κρεμας...

και ηπιαμε και λιγο νερακι:-P

του εδωσα και μηλο (βιολογικο) και μου το εφτυσε....

για να δουμε σημερα πως θα παει...:confused:

3χμαμα ζηλευω που εχετε χιονι!!!

ηθελα να σχολιασω και κατι αλλο αλλα το ξεχασα...

ισως επανελθω:eek:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτάκι μου περαστικά σας. Μην στεναχωριέσαι λογικό είναι αφού τα μωράκια μας δεν μιλάνε δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχουν και τι θέλουν και ειδικά οι πρωτάρες δεν καταλαβαίνουμε ούτε τα σημάδια.

Και εμείς τελικά δεν την γλιτώσαμε, ανεβάσαμε τελικά 37,9, πήραμε και αντιπυρετικό, σηκωθήκαμε μουσκεμα πριν απο λιγο και τωρα μιας και ΄'επεσε ο πυρετός μας παίζουμε. Θα πάρουμε και αντιβίωση γιατί ο βήχας μας χειροτέρεψε.

naya μου και εγω απογεύματα μπορώ γιατί το πρωί δουλεύω. Μόλις γίνουμε καλά θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Ριτάκι τι νέα έχουμε; Πώς πάει ο ομορφούλης; Είναι καλύτερα; Μην σκας κοπέλα μου και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις.

Κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη! Σήμερα το πρωί πήγα στη δουλειά γιατί είχα να κάνω κάτι. Έφυγα από το σπίτι στις 10 παρά και επέστρεψα γύρω στη 1μιση και ήταν πολύ καλά! Γκάζωσα και λίγο! Τρελαίνομαι να τρέχω και μου έλειψε πολύ αυτό. Είχα να το κάνω από τις 18/9/09 που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Είδα και τους συναδέλφους μου και χάρηκα πολύ.

Τελικά είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουμε και μόνες μας. Εγώ είμαι αυτοκόλλητη με το παιδί. Κάθε 40-50 μέρες τον αποχωρίζομαι για κανά δίωρο. Δεν είναι καλό ούτε για μένα, ούτε για αυτόν αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι σας έχω ζαλίσει με αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά με απασχολεί πολύ.

Τέλος πάντων, επειδή τον είχε ο άντρας μου το πρωί, ο μικρός δεν έφαγε φρουτάκια σήμερα. Κουράστηκε, όμως, πάρα πολύ από τα παιχνίδια τους και το μεσημέρι κοιμήθηκε 2 ολόκληρες ώρες!!! Το ίδιο και εμείς!!! :D:D:D

Εγώ χθες ξενύχτησα απασχολημένη με αυτό το θέμα με τη δουλειά. Από την άλλη, έχω περίοδο και είμαι "κάπως", οπότε είχα ανάγκη την ξεκούραση. Κορίτσια, νομίζω ότι επιτέλους έχει αρχίσει να ελλατώνεται η ροή. Είχα αρχίσει να ανησυχώ... Βέβαια, είμαι ξανά γεμάτη κυστούλες...

Θέλω μια ερώτηση να κάνω : έχετε πάρει στολές Άη Βασίλη στα μωρά και αν ναι από πού; Θέλω να αγοράσω μια στολή και να τον βγάλω φωτογραφίες! :D:D:D Επίσης θέλω να του αγοράσω ένα σκουφάκι ζακάρ με φούντα! Βρήκα ένα στα allouette, αλλά του είναι μικρό. Έχετε υπόψη κάτι;

Και ένα τελευταίο : κάνετε αγορές μέσω Internet; Μάλλον είμαι η μόνη που δεν κάνω και νομίζω ότι είναι βλακεία μου όλο αυτό.

Αυτάααααααααα...

Κορίτσια, έχω αρχίσει να στεναχωριέμαι που δεν βρίσκω ποτέ καμιά σας "μέσα"... :-( Θα μου πεις "τέτοια ώρα, τέτοια λόγια"...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Μαιρουλα εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

στολη του πηρα απο τα h&m με 14€ αν θυμαμαι...μονο που δεν εχει παπουτσακια-καλτσακια...

εχει και ζαρα κατι ωραια φανελακια και ωραιες στολες εχει επισης mothercare με 35€ περιπου και βεβαια internet...

κακως δεν ψωνιζεις.....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...