Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν λες πλαστικές τι εννοείς; Αυτές που μπροστά είναι υφασμάτινες και από την πίσω πλευρά είναι πλαστικές; Αυτές που είναι σκληρές και έχουν λούκι; Ή αυτές που είναι σαν μπέρτα; Οι πρώτες λερώνουν. Με το λούκι έχουμε μία, αλλά επειδή τον ενοχλεί, τη σηκώνει την τραβάει και τρέχουν τα ζουμιά παντού. Σαν μπέρτα δεν έχω.

Τι είναι bandana bibs; Για να το googlάρω...

υπαρχουν σκετο πλαστικες!σαν ναυλον βασικα!κ με μανικια εχει στα mothercare,χωρις υφασμα καθολου,παντως κ αυτες που απο τη μια ειναι υφασμα κ απο την αλλη πλαστικες μπορεις να τις βαζεις αναποδα!οχι απ τη μερια που ειναι τουφασμα απ τη μερια του πλαστικου-ναυλον!

αυτο που ειπες για το μπρος πισω στα τεσσερα το κανει κα η δικια μου κ της λεω να μην το κανει γιατι αυτο το κανουν τα αγορακια!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρούλα μπορούμε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση μιας και οι 3 είμαστε ανατολικά α΄ν δεν κάνω λάθος.

Εγώ έχω πάρει από το jumbo ένα πακέτο με έξι πλαστικές σαλιάρες και τις σαπουνίζω κάθε φορά σχεδόν με υγρό πιάτων και σώθηκα.

Η μικρή μου έχει κοιμηθεί από τις 8 παρά και δεν λέει να ξυπνήσει. Προβλέπω ξενύχτι σήμερα......να δω πότε θα κάνει μπάνιο, πότε θα βάλουμε σταγόνες, πότε θα πιούμε σιρόπι, πότε θα φάμε............

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλησπέραααα...

καιρό έχω να σας γράψω βρε κορίτσια. χαζά τρεχάματα.τεσπα.

βλέπω τα μωρουλίνια μεγαλώνουν και αποκτούν ... υπερδυνάμεις :D:D

εμεις με τη φρουτοκρεμα απο το κακό στο χειρότερο, ολο και λιγότερη τρώει και όλο και πιο δύσκολα... Αύριο λέω να της δώσω καροτάκι μπας και της αρέσει περισσότερο.

Βρε Naya μου δεν κανονίζουμε και εμείς καμιά συνάντηση μεταξύ μας γιατί η αθήνα προσωπικά μου πέφτει μακριά

Ναι,ναι,ναι! Απογευματινές ώρες μπορώ γενικά. Εσύ τι περιορισμούς έχεις?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

geia sas k apo mena ......... γυρισαμε απτην γιατρο κ τα νεα δεν ειναι πολυ καλα. το μικρο καπου εχει αλλεργια (θα το ψαξουμε που με εξετασεις) κ εχει γεμισει το δερματακι του με κοκκινλες κ εχει ξεραθει το σωματακι του . το ειχε μονο στην κοιλιτσα κ στην πλατουλα κ τωρα εμφανιστηκε κ στα ποδαρακια κ στα χερακι ακ πισω απτο αυτι .δεν ειναι τοσο κοκκινο η τοσο εντονο αλλα πολυ ξηρο.

δυστυχως για 10 μερες θα παρουμε μια κορτιζονουχα αλοιφη που μου την εκανε μιξη με μια ενυδατικη (2 φορες την μερα)

παραλληλα μας χτυπησε κ μια ωττιτιδα κ θα παρουμε αντιβιωση(κ κατι χαπακια να μην κανει διαρροια)

ειμαι παρα πολυ στεναχωρεμενη

καταρχην γιατι το μωρο εδω κ μερες ειναι ανησυχο κ εγω η ηλιθια δεν ειχα καταλαβει τιποτα κ το ελεγα γκρινιαρικο κ κακομαθημενο.

δεν του εφταναν τα 2 δοντια που βγηκαν μαζι , τον ποναγε κ το αυτι του κ τον ετρωγε κ τον ετσουζε το δερματακι του .

τι να σας πω με μισω

η γιατρος με ειχε εκει 1 ωρα κ προσπαθουσε να μου κανει ψυχαναλυση κ να με ηρεμησει .

αυτα χαλια ειμαι

το μικρο τουλαχιστον δειχνει να ειναι καλα.

εχει γκρινια αλλα κ τρωει κ γελαει κ παιζει

απο βαρος δεν πηραμε πολυ ιμασταν 8100 κ πηγαμε 8300

εμβολιο φυσικα δεν μας εβαλε με ολα αυτα . κοντα στα χριστουγεννα κ βλεπουμε. κ σουπιτσες προς το παρον δεν θα φαμε. δεν θα δοκιμασουμε τιποτα καινουργιο μεχρι να ηρεμησει το δερματακι του

το γιαουρτι (του ειχα δωσει 3 κουταλιες) μου το απαγορευσε αυστηρα

88M1p3.pngycQap3.png

geia sas k apo mena ......... γυρισαμε απτην γιατρο κ τα νεα δεν ειναι πολυ καλα. το μικρο καπου εχει αλλεργια (θα το ψαξουμε που με εξετασεις) κ εχει γεμισει το δερματακι του με κοκκινλες κ εχει ξεραθει το σωματακι του . το ειχε μονο στην κοιλιτσα κ στην πλατουλα κ τωρα εμφανιστηκε κ στα ποδαρακια κ στα χερακι ακ πισω απτο αυτι .δεν ειναι τοσο κοκκινο η τοσο εντονο αλλα πολυ ξηρο.

δυστυχως για 10 μερες θα παρουμε μια κορτιζονουχα αλοιφη που μου την εκανε μιξη με μια ενυδατικη (2 φορες την μερα)

παραλληλα μας χτυπησε κ μια ωττιτιδα κ θα παρουμε αντιβιωση(κ κατι χαπακια να μην κανει διαρροια)

ειμαι παρα πολυ στεναχωρεμενη

καταρχην γιατι το μωρο εδω κ μερες ειναι ανησυχο κ εγω η ηλιθια δεν ειχα καταλαβει τιποτα κ το ελεγα γκρινιαρικο κ κακομαθημενο.

δεν του εφταναν τα 2 δοντια που βγηκαν μαζι , τον ποναγε κ το αυτι του κ τον ετρωγε κ τον ετσουζε το δερματακι του .

τι να σας πω με μισω

η γιατρος με ειχε εκει 1 ωρα κ προσπαθουσε να μου κανει ψυχαναλυση κ να με ηρεμησει .

αυτα χαλια ειμαι

το μικρο τουλαχιστον δειχνει να ειναι καλα.

εχει γκρινια αλλα κ τρωει κ γελαει κ παιζει

απο βαρος δεν πηραμε πολυ ιμασταν 8100 κ πηγαμε 8300

εμβολιο φυσικα δεν μας εβαλε με ολα αυτα . κοντα στα χριστουγεννα κ βλεπουμε. κ σουπιτσες προς το παρον δεν θα φαμε. δεν θα δοκιμασουμε τιποτα καινουργιο μεχρι να ηρεμησει το δερματακι του

το γιαουρτι (του ειχα δωσει 3 κουταλιες) μου το απαγορευσε αυστηρα

mi se pernei apo kato ola ta morakia pathainoun tetoia

giname mamades k prepei na sunithizoume se ola auta!

telika i Poppins eixe dikio me tis allergies k ta peiramata!

pantos mi stenoxoriesai ola perastika tha einai

uDLqp1.png

rita_ki,περαστικα να ειναι!!!

αχ,μην αγχεσαι...αφου το καταλαβατε εγκαιρως και θα το προσεξετε ολα καλα θα πανε!!!!Τελικα με τις νεες τροφες ολα ειναι πιθανα,γι αυτο λενε ολα δοκιμαστικα κι απο ενα νεο καθε φορα για να ξερουμε τι μπορει να εφταιξε καθε φορα!!!

mary,αυτη στη φωτο που εβαλες ειναι μια bandana bib.

ειναι πανεμορφες και κρατανε τα σαλια γιατι απο κατω εχουν χοντρο αλλα πολυ μαλακο φλις(βαμβακερο)!!!

πλαστικες,εννοω απλες οχι με το λουκι...εχει στα τζαμπο παρα πολλες...αλλα καταπληκτικη ιδεα να βαζει κανεις αναποδα αυτες που ειναι υφασμα απο την μια και πλαστικο απο την αλλη!!!!

δεν ξερουμε αν ειναι απο τροφη

απο αυριο ξαναδοκιμαζουμε τα φρουτα ενα ενα κ βλεπουμε

ακομα κ απο σκονη που κυκλοφορει εξω (κ μενει στα απλωμενα ρουχα)

επισης μου ειπε να σταματησω να βαζω ατμο στο σιδερο γιατι αναπτυσονται μυκητες:shock: κ εφοσον εκδηλωσε μια ευαιστησια να το προσεξω κ αυτο

εχω βαλει τωρα ολα του τα ρουχα παλι για πλυσιμο

θα πρεπει για 10 περιπου μερες να του συμπεριφερομαι σαν να ειναι νεογενητο μεχρι να παρατηρησω τι τον ενοχλει

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι μην στεναχωριεσαι....οτι κ να ναι θα περασει...μπορει να μην ειναι καν απο το φαγητο...να ειναι απο το χαλακι...σιγουρα παντως δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο που να πρεπει να ανησυχησεις τοσο...

οσο για το φαγητο γιατι στο κοβει? καθε φορα που προσθετες κατι ητανε για 3-4 μερες? εαν ναι ισως αυτα που εφαγε τελευταια μπορει να το πειραξανε...αλλα κ παλι να προκαλεσουνε ξηρο δερμα οι τροφες λιγο απιθανο εχω την εντυπωση...πιο πιθανο μου φαινεται κατι που ακουμπησε να τον πειραξε....βεβαια ειπες θα κανει εξετασεις....οποτε εκει θα φανει καλυτερα...εγω απλα ιδεες κ αποψεις λεω :)

δοκιμασε να τον πλενεις κ με αφρολουτρο που ειναι για ατοπικα δερματα η δερματα με εκζεμα...ειναι πολυ καλα...εμενα ο μικρος μου εχει πολυ ευαισθητο δερμα κ τον πλενω με τετοια...η weleda του ειχε κανει πολυ μεγαλη ζημια στο προσωπο...φοβηθηκα πως θα μενανε σημαδια!!

Διαφημίσεις

δεν ξερουμε αν ειναι απο τροφη

απο αυριο ξαναδοκιμαζουμε τα φρουτα ενα ενα κ βλεπουμε

ακομα κ απο σκονη που κυκλοφορει εξω (κ μενει στα απλωμενα ρουχα)

επισης μου ειπε να σταματησω να βαζω ατμο στο σιδερο γιατι αναπτυσονται μυκητες:shock: κ εφοσον εκδηλωσε μια ευαιστησια να το προσεξω κ αυτο

εχω βαλει τωρα ολα του τα ρουχα παλι για πλυσιμο

θα πρεπει για 10 περιπου μερες να του συμπεριφερομαι σαν να ειναι νεογενητο μεχρι να παρατηρησω τι τον ενοχλει

Αχ rita_ki κουράγιο και καλή δύναμη κουκλίτσα!!! Αυτά θα τα χρειαστείς σίγουρα :) Αλλά μην κατηγορείς τον εαυτό σου φιλενάδα... δε θέλω να ξαναδιαβάσω ότι σκέφτηκες τέτοιες κακές σκέψεις.. ναι; Ο Γιωργάρας σου έχει ανάγκη το 100% της γλυκιάς του μανούλας και δε θέλει συννεφιές... Δε φταις εσύ για αυτό που έγινε... και ούτε για το ότι δεν το κατάλαβες... κάθε μέρα είναι ένας συνεχής αγώνας κουκλίτσα να καταφέρουμε να συννεννοηθούμε με τα μικράκια μας!! Για όλες μας! Έχουμε μάθει τα βασικά αλλά ώσπου να μιλήσουν να δεις πόσα άλλα πράγματα θα μας δείχνουν με τον τρόπο τους και μπορεί να αργούμε να το πάρουμε χαμπάρι!!! Αλλά είναι φυσικό αυτό κουκλίτσα...

Και σούπερ προσεκτική να ήσουν όσον αφορά τις αλλεργίες και πάλι θα εμφάνιζε την αλλεργία... απλά τώρα πρέπει να κάνεις τον ντεντέκτιβ :) Και θα χρειαστείς πολλά αποθέματα κουράγιου και δύναμης για να βρεις τον ένοχο.... αλλά μην πτοείσαι και μη σκέφτεσαι αρνητικά γιατί επηρεάζει την κρίση σου και όπως είπαμε το μικράκι σου θέλει το 100% της μανούλας του! :) (φαίνεται ότι έχω επηρεαστεί περισσότερο από το φυσιολογικό από τις αστυνομικές σειρές του σταρ που παίζουν τέτοια ώρα;;; χαχα)

Καλή δύναμη μανούλα!!! Σας σκεφτόμαστε πολύ κι εγώ κι ο Γιάνναρος!!! Και αν νιώθει καλά ο Γιώργης το Σάββατο θέλουμε πολύ να έρθουμε κι εμείς να γνωριστούμε και να παίξουμε! :)) Τέλεια η ιδέα για κάπου στο κέντρο... η έστω κάπου που έχει αρχίσει και μυρίζει Χριστούγεννα!!! :))

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

ριτακι μη στενοχωριεσαι!!!η ωτιτιδα ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις σε τοσο μικρα μωρακια!γιατι δεν μπορουν να πουν ποναει το αυτι μου!θα μπορουσε να συμβει σε ολες μας!κ η αλλεργια επισης!αν κ εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να ειναι απο τροφες,με αυτα που περιγραφεις!

rXrPp3.png

Καλημέρα κορίτσια, (διάβασα την τελευταία σελίδα μόνο).

Βρε ριτάκι περαστικά στον μικρούλι σου και μην ακούω βλακείες :mad::mad::mad: για τύψεις η ωτίτιδα και η ουρολοίμωξη σε μικρές ηλικίες δεν μπορείς να τις καταλάβεις, εδώ η Ευαγγέλια μπούκωσε την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε και ωτίτιδα και κάναμε αμάν και πως να το καταλάβουμε που είναι και σχεδόν 2 1/2 χρονών. Όσο για την αλλεργία γατί να κόψεις το φάει :confused: δεν θυμάσαι τι καινούργιο άρχισες εκείνες τις ημέρες ;! Και θα ξανά πω για την Ευαγγελία (ουφ κουραστική κατάντησα:oops:), είχε πολλές αλλεργίες με πιο έντονη δερματική του ροδάκινου οταν ήταν 6μ. (της δοκίμαζα πολύ μικρές ποσότητες πάντα μέσα στην φρουτόκρεμα μια ποσότητα σαν το μικρό νύχι να φανταστείς) η οποία εμφανίστηκε 5' περίπου αφού το έφαγε και τα σπυράκια κράτησαν καμία εβδομάδα+ (είχε πάρα πολλά στον κορμό της και έφταναν ως τα μπράτσα, τα μπουτάκια και το λαιμό), άλλα μετά της έδινα κανονικά πάλι φρουτοκ. χωρίς ροδάκινο

Μπορεί να είναι 1000 άλλα πράγματα από κάτι εποχικό, κάποιο καινούργιο λουλούδι του γείτονα, καινούργιο αφρόλουτρο-σαμπουάν-απορρυπαντικό δικό σας, κάποιο χειμωνιάτικο ρούχο δικό σου που το ακουμπάει (η Ευαγγελία είχε και στον πολυεστέρα που υπάρχει σε άπυρα ρούχα) είναι πολύ σημαντικό να θυμηθείς με τι καινούργιο για τον μικρό ήρθε σε επαφή (μπορεί να είναι μια κουβέρτα σου που έβγαλες τότε) ! Η καλέντουλα βοηθάει για τα σπυράκια (τα ηρεμεί).

Πάω κοριτσάκια φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Υ.Σ ριτάκι με ντεντεφόνισες εσύ χθες ;;;

Ριτακι περαστικα σας.Μην στεναχωριεσαι θα περασει.Μην νιωθεις τυψεις οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες,ειναι δυσκολο να καταλαβουμε αν υπαρχει καποιο προβλημα.Υπομονη και ολα θα φτιαξουν,θα καταφερεις να βρεις τι πειραζει το μπεμπακι σου αν και γω πιστευω οτι δεν ειναι απο φαγητο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...