Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kai emeis mallon exoume atopiki dermatitida stin platoula alla oxi polu fountomeni edo kai kanena 20imero peripou.

oso gia ta welleda, auta xrisimopoio kai ego kai einai polu oraia kai apala. fantasou pen murizoun katholou

An sou pei na ta pareis i giatros mporo na sou steilo stoixeia apo mia kopela (pou ti vreika sto parents) kai ta poulaei se polu kali timi.

8? to sampouan gia soma k kefali to topoio sta katastimata me bio to exo dei 12-14 ?

Πολύ καλά το δίνει .Εδώ έχει 6,25.Η κρέμα βέβαια είναι πιο φθηνή. Θυμάμαι πάντως ότι η μαία μου την είχε συστήσει και μου είχε πει ότι αν έμφανίσει ιδιαίτερη ευαισθησία ή δερματίτιδα είναι ιδανική.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέστε στο Mega!!!!!!!!!!!!!! Ο πιτσιρικάς που τραγουδάει (κάνει πως τραγουδάει) και χορεύει είναι τέλειος!!!! Μαγκάκι!!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!

ΥΓ: η μικρή κοιμήθηκε "όρθια" όπως περιέγραψες και εσύ andith και κρέμασε το κεφαλάκι της

ΥΓ2: ήπιε σήμερα επιτέλους νεράκι αλλά όχι με μπιμπερό γιατί δεν έπινε καθόλου αλλά με ένα ποτηράκι της Nuby φοβερό!

λοιπον γλυκες μου μανουλες κ φιλες

ακουσατε ακουσατε

μιλησα με την νεκταρια στο τηλεφωνο .....................

ποιες μπορουν το σαββατο να βρεθουμε για καφε?

η πειραια η ν.σμυρνη η αθηνα????????????????????

μιλαω για πρωινες ωρες

11-1 καπου εκει..........................

ακουω συμετοχες

οποια ειναι να της στειλω το τηλ μου να συννενοηθουμε

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki,

αυτό το προϊόν της welleda δεν το ξέρω - πρώτη φορά το ακούω και δεν το έχω δοκιμάσει. Αν όμως είναι βιολογικό, μου ακούγεται καλό.

Εμείς χρησιμοποιήσαμε πολύ τα αφρόλουτρα της Α-Derma (πράσινη σειρά για ατοπικά δέρματα), αλλά και το μπλέ που είναι για μωρά και το Aveeno baby derm oil, που δεν κάνει για μαλλιά, δεν κάνει αφρό, αλλά ενυδατώνει εξαιρετικά!

Σε ενυδατική, αυτή της Α-derma είναι πολύ καλή, αλλά ΒΡΩΜΑΕΙ!!! Τώρα της βάζω απλά bepanthol, που όμως δεν ξέρω αν κάνει για μωρά.

Ρώτα τη γιατρό σου και αν μπορείς, πάρε δείγματα από το φαρμακείο, γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλα τα παιδάκια. Αυτά που σου είπα για παράδειγμα, έχουν σαν κύριο συστατικό τη βρώμη και αν ο μικρός έχει αλλεργία στη βρώμη... καταλαβαίνεις.

Όσο για το Σάββατο, για μας είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα είμαι μόνη μου και είναι δύσκολο να μετακινηθώ με δυο παιδιά... Ελπίζω να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή, θα έχει πλάκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας μανούλες!!!!!!!!!Χαρούμενα μηνογενέθλια αν και καθυστερημένα σε 3μαμα και douar. Καλωσορίζω και εγω τις καινούργιες μαγιομανούλες.

Εγω σήμερα δεν πήγα στη δουλειά γιατί η μικρή απο χθες μπούκωσε και έχει φλέματα και δεν κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ (μετά πο πολλή προσπάθεια σχεδόν όρθια δίπλα μου πάνω στο μαξιλάρι μου) και το πρωί κάναμε δέκατα37,2 που ευτυχως μετά από κανένα δίωρο κατέβηκε στο 36,5. Αν δεν ανεβάσουμε ξανά πυρετό θα πάμε αύριο για εμβολιάκι.

Θενάκι όλο υποσχέσεις δίνεις για ταξίδια. Πότε θα ανέβεις κατα πάνω;μόνο να μας ξεσηκώνεις ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτάκι μου περαστικούλια στον μικρούλη σου. Τα προϊόντα την weleda τα χρησιμοποιώ και εγώ και είναι πολύ ωραία. Πολύ καλή ενυδατική είναι και η aquathenol που μου την συστήσανε απο την κλινικη και μυρίζει υπέροχα, την πέρνεις απο φαρμακείο.

3μαμα τι κάνεις;καρό έχω να σε πετύχω. Χιονίζει έεεεεεεεεεεεεεε; Ζηλεύω πολύ. Τρελαίνομαι για το χιόνι. Εμείς με τέτοιο καιρό εδώ πως να στολίσουμε ΄δεντρο; Η μελίνα εξελίσεται γρήγορα βλέπω. φτου φτου. Και η δικιά μου δίνει φιλάκια αλλά μόνο σε μένα και αγκαλίτσες και τρελένομαι.

Και εμείς ακόμη φαφούτες είμαστε και δεν μπουσουλάμε, αλλά μας αρέσει πολύ να είμαστε όρθιες και να πιάνουμε το τραπέζι και ότι βρίσκεται πάνω του.

ααααααααααα μαιρούλα καλορίζικο το δοντάκι σας

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

ποια μανουλα ειχε πει οτι αγορασε τα απορρυπαντικα με το χελωνακι??????????//

μυριζουν ωραια?ειναι μαλακα κ καθαρα τα ρουχα?????

θα ηθελα λεπτομεριες!

Εγώ δοκίμασα το baby planet και όπως σας είπα μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση... στην αρχή. Κάτι δεν μου άρεσε μετά από κάποιες πλύσεις. Ίσως είναι πολύ δυνατό το άρωμα... Ίσως εγώ έχω ευαίσθητη μύτη; Τι να πω; Πάντως καθαρίζει καλά και μένουν πολύ μαλακά τα ρουχαλάκια (εγώ, όμως, χρησιμοποιώ και μαλακτικό). Χθες, πάντως, ξαναγόρασα proderm.

Όσον αφορά τους λεκέδες από τα φρούτα, λυπάμαι που θα το πω, αλλά εγώ δεν έχω βρει άλλη λύση, παρά μόνο το skip ή το ariel (δεν ξέρω ποιο από τα δύο χρησιμοποίησα - μια το ένα, μια το άλλο παίρνω ανάλογα με τις προσφορές που κάνουν) και μάλιστα στους 60 βαθμούς. Και αφού πλύνω σαλιάρες και ό,τι άλλο έχει λερωθεί με φρούτα μαζί με δικά μας τραπεζομάντηλα και πετσέτες, ξαναβάζω τις σαλιάρες στο πλυντήριο με τα υπόλοιπα βρεφικά και πλένω με βρεφικό απορρυπαντικό. Αναρωτιέμαι, όμως, αν αξίζει ο κόπος να κάνω διπλή δουλειά. Αν δηλαδή κρατούσα 5-6 σαλιάρες μόνο για το φρούτο και δεν με απασχολούσε αν φεύγουν ή όχι οι λεκέδες σε κάθε πλύση, θα υπήρχε πρόβλημα; Καμιά φορά κάνουμε πολύ περίπλοκα τα πράγματα και τη ζωή μας δύσκολη. Α στο καλό! Βαρέθηκα!

2522daf9de.png

swGop2.png

στο παρκο γκρινιαζει κ κανω οτι δεν τον κουω σε λιγο θα τον σηκωσω ομως γιατι ποσο να αντεξει η μανα?

ο μικρος τα ιδια, δεν μπορω να πω οτι εχει βελτιωση

κ οπως ειπε κ η vastrag τελικα νομιζω (αν κ τοσο καιρο την χρησιμοποιουσαμε χωρις προβλημα) οτι η frezyderm η ενυδατικη τον φουντωνει χειροτερα .........

vastrag αν μπεις στειλε μου please για την αλλη εβυδατικη που λες, 8 θα παω στην γιατρο , να την ρωτησω αν ειναι

Η frezyderm όσο κι αν έχει καλή φήμη, εμάς δεν μας ταίριαξε καθόλου. Δεν ξέρω τι ακριβώς τον πειράζει.

Ριτάκι μου ρώτα την και για την weleda είναι βιολογική με καλέντουλα και θεωρείται κορυφαία (τουλάχιστον εδώ στη Γερμανία). Εγώ τη χρησιμοποιώ και για τον πωπουδάκο της όταν ερεθίζεται και στο προσωπάκι της όταν βγάζει σπυράκια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Ρώτα τη γιατρό σας κι αν δεν την έχει στην Ελλάδα στη στέλνω..

Μόνο Weleda χρησιμοποιώ. Η αντιπρόσωπος είναι η Ελοβάρη από Θεσσαλονίκη. Φίλη μου φαρμακοποιός έχει όλη τη σειρά. Μπορώ να σου πω τιμές και να σου στείλω δείγματα να σε ενδιαφέρει.

Πάντως, πιστεύω ότι σε όποιο φαρμακείο και να πας, ακόμα κι αν δεν έχουν αυτά τα προϊόντα, μπορούν να στα παραγγείλουν.

2522daf9de.png

swGop2.png

An sou pei na ta pareis i giatros mporo na sou steilo stoixeia apo mia kopela (pou ti vreika sto parents) kai ta poulaei se polu kali timi.

8? to sampouan gia soma k kefali to topoio sta katastimata me bio to exo dei 12-14 ?

Α! Α! Α!

Τώρα το είδα!

Διαβάζω και απαντώ επιτόπου. Ριτάκι βρήκες λύση. Αν, ωστόσο, θέλεις δείγματα, εγώ με χαρά θα σου στείλω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Να πω επίσης ότι κι εγώ θα έρθω Αθήνα μέσα στο επόμενο 2μηνο και θέλω να σας δω!

Το ίδιο ισχύει και για τις φίλες από Θεσσαλονίκη που τυχαίνει να έχουν και κορούλες! :cool: Τυχέρος ο απρούλης! :wink:

Λοιπόν, επειδή διαβάζω για πτώσεις, θα σας πω μια ιστορία για στρίμωγμα! Μεταξύ κρεβατιού και τοίχου όπου υπάρχει μια απόσταση γύρω στα 15-20 εκατοστά, συνέβη το εξής : πετάει μαξιλάρι, ακουμπάει κεφάλι στο μαξιλάρι, φρακάρει χοντρό κορμάκι ανάμεσα στο κρεβάτι και τον τοίχο και τον βρίσκει η μαμά ουσιαστικά στον αέρα να γελάει! Κι επειδή ακούγεται εντελώς απίθανο, σας ορκίζομαι ότι ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!! :lol::lol::lol:

Ο ασπρούλης ο ιπτάμενος!!! :lol::lol::lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσοπουλα!!!

Mary,γιατι δεν παιρνεις πλαστικες σαλιαρες για το φαγητο του???Εγω μονο τετοιες κι εχω βρει την υγεια μου!!!

Τις αλλες,τις απλες τις εχω για τα σαλια μας μεσα στο σπιτι και εχω παρει και τις bandana bibs για εξω που ειναι σαν φουλαρακι και δεν χαλανε την αισθητικη μας:tongue:

τα weleda ειναι πραγματι πολυ καλα,και η aveeno που ειπε μια κοπελα(δεν θυμαμαι το ονομα) επισης πολυ καλη ιδιως για ατοπικη!!Εγω οπως ειπα μονο λαδακια βιολογικα και τιποτε αλλο κι ουτε συνεχεια...ααα,ψεμματα το καλοκαιρι μονο βαζω λιγη λοσιον ελαφρια της hydrovit!!!

η δικια μου,ουτε φιλακια ουτε καλο-καλο....αλλα μας τεντωνει τα χερακια να μας χαιδεψει στο προσωπο και οταν νυσταζει βαζει το κεφαλακι της στον κορφο μου και τριβεται...και λεει ολο μπαμπα...μαμα,ουτε να το χ@3#ει..

ααα,λεει και κανενα ντανταντα οταν νευριαζει...χαχαχα

irinaki εγω θελω πολυ κ μπορω κ με τα τρια να ερθω αλλα προσπαθω να πισω τον συζηξ:confused: κ ειναι χλιαροσ θα το κανουμε συγουρα ισωσ κολαει που θα ειμαστε μονοι μασ δλδ θα ηθελε να ερθουν κ φιλοι μαζι μασ παντοσ θα συμβει αργα η γρηγορα τουλαχιστον να αρχισει κ ο ιασονασ να τρωει δημητριακα μπασ κ τον ξεγελαμε με ψωμι κ μπισκοτα στο δρομο ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Mary,γιατι δεν παιρνεις πλαστικες σαλιαρες για το φαγητο του???Εγω μονο τετοιες κι εχω βρει την υγεια μου!!!

Τις αλλες,τις απλες τις εχω για τα σαλια μας μεσα στο σπιτι και εχω παρει και τις bandana bibs για εξω που ειναι σαν φουλαρακι και δεν χαλανε την αισθητικη μας:tongue:

Όταν λες πλαστικές τι εννοείς; Αυτές που μπροστά είναι υφασμάτινες και από την πίσω πλευρά είναι πλαστικές; Αυτές που είναι σκληρές και έχουν λούκι; Ή αυτές που είναι σαν μπέρτα; Οι πρώτες λερώνουν. Με το λούκι έχουμε μία, αλλά επειδή τον ενοχλεί, τη σηκώνει την τραβάει και τρέχουν τα ζουμιά παντού. Σαν μπέρτα δεν έχω.

Τι είναι bandana bibs; Για να το googlάρω...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...