Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γλυκια σε ολες τις μανουλες κ τα μαγιοπαιδα

τι να σχολιασω? μεγια το δοντακι !!!!! αντε οσα εβγαλαν δοντακια να τα στειλουμε να πανε να φανε κανενα σουβλακι:mrgreen:

κ μιας κ η μικρη ολγα (η κορη της andith) αρχισε κ αυτη να σηκωνεται , κ μας αρσει σαν νυφουλα πολυ λεω ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ να τους δωσουμε κανενα χαρτζιλικακι να πανω να πιουνε ενα γαλα εξω :tongue::tongue::tongue::tongue:

αννικο μου εγω δεν εχω προβλημα κ γενικα καπυ κεντρικα που θα ειναι κ στολισμενα νομιζω θθα ειναι μουρλια . ας προτινουν κ τα υπολοιποα κοριτσια κ ας πουν κ αυτες την γνωμη τους ομως

αληθεια η fairy που εχει χαθει???????????????/

3xmama ~ douar χαρουμενα μηνογενεθλια . μας λειψατε κ οι δυο

pasxalitsa μου τωρα ξεκινατε εσεις φρουτακι ? καλα αρχη !!!!!

vastrag κ παλι καλως ηρθες να χαιρεσαι τις κορακλες σου κ σε ευχαριστω για τις συμβουλες!

κ τελευταια αφησα την κουμπαρουλα που μια αδυναμια της εχω να ομολογησω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια σε ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!

Σήμερα ξυπνήσαμε με πολύ καλή διάθεση ... ίσως φταίει ο ήλιος που βγήκε και κυριολεκτικά λάμπει( εχθές και προχτές παρεπιμπτόντως χιόνιζε- ξέχασα να σας το πω) , ίσως ότι κοιμήθηκα χωρίς να ακούω τη "συναυλία" του άντρα μου , ίσως ότι νιώθω ότι άρχισα να μαζεύω επιτέλους ??τι να σας πω. Δεν ξέρω . Πάντως και η Μελίνα είναι στα χάι της!

εχτες το βραδυ ποια μανουλα ειδε την εκπομπη της ολιβια?

εγω δεν θα τα καταφερα, δεν ξερω τι βλακεια εκανα παλι η ξανθια αλλα μου εγραφε "error....":twisted:

Εγώ την είδα Ριτάκι μου και ήταν σούπερ!

Πως είναι ο κούκλος σου?

Διαφημίσεις

3xmama μου η γλυκια σου κκορουλα στελνει φιλακια ????/ κ κανει καλο καλο?!

ο μπουνταλας μου τιποτα

κ ειδικα το "καλο~καλο" το εχω προσπαθησει παρα πολυ για να το κανει στον σκυλο κ οχι να του τραβαει τα μαλλια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μονο καμια σφιχτη αγκαλια με κανει οταν φοβαται καποιον αλλον που βλεπει κ δεν τον θελει

το απογευμα θα μας δει παλι η γιατρος μας θα παμε στο ιατρειο της

88M1p3.pngycQap3.png

Εγώ την είδα Ριτάκι μου και ήταν σούπερ!

Πως είναι ο κούκλος σου?

στο παρκο γκρινιαζει κ κανω οτι δεν τον κουω σε λιγο θα τον σηκωσω ομως γιατι ποσο να αντεξει η μανα?

ο μικρος τα ιδια, δεν μπορω να πω οτι εχει βελτιωση

κ οπως ειπε κ η vastrag τελικα νομιζω (αν κ τοσο καιρο την χρησιμοποιουσαμε χωρις προβλημα) οτι η frezyderm η ενυδατικη τον φουντωνει χειροτερα .........

vastrag αν μπεις στειλε μου please για την αλλη εβυδατικη που λες, 8 θα παω στην γιατρο , να την ρωτησω αν ειναι

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτάκι μου ρώτα την και για την weleda είναι βιολογική με καλέντουλα και θεωρείται κορυφαία (τουλάχιστον εδώ στη Γερμανία). Εγώ τη χρησιμοποιώ και για τον πωπουδάκο της όταν ερεθίζεται και στο προσωπάκι της όταν βγάζει σπυράκια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Ρώτα τη γιατρό σας κι αν δεν την έχει στην Ελλάδα στη στέλνω..

Ριτάκι μου ρώτα την και για την weleda είναι βιολογική με καλέντουλα και θεωρείται κορυφαία (τουλάχιστον εδώ στη Γερμανία). Εγώ τη χρησιμοποιώ και για τον πωπουδάκο της όταν ερεθίζεται και στο προσωπάκι της όταν βγάζει σπυράκια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Ρώτα τη γιατρό σας κι αν δεν την έχει στην Ελλάδα στη στέλνω..

το σημειωσα για να την ρωτησω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ποσο σας ευχαριστω φιλες μου ..........οτι κ να εχω (ασυμαντο η οχι, χαζο η οχι) ειστε εδω κ με ακουτε

αχ αχ πολυ χαιρομαι που σας εχω !

88M1p3.pngycQap3.png

ποσο σας ευχαριστω φιλες μου ..........οτι κ να εχω (ασυμαντο η οχι, χαζο η οχι) ειστε εδω κ με ακουτε

αχ αχ πολυ χαιρομαι που σας εχω !

κι εμείς το ίδιο Ριτάκι!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

3xmama μου η γλυκια σου κκορουλα στελνει φιλακια ????/ κ κανει καλο καλο?!

ο μπουνταλας μου τιποτα

κ ειδικα το "καλο~καλο" το εχω προσπαθησει παρα πολυ για να το κανει στον σκυλο κ οχι να του τραβαει τα μαλλια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μονο καμια σφιχτη αγκαλια με κανει οταν φοβαται καποιον αλλον που βλεπει κ δεν τον θελει

το απογευμα θα μας δει παλι η γιατρος μας θα παμε στο ιατρειο της

δεν στέλνει φιλάκια αλλά όταν της λέμε να κάνει "μα" σκύβει στο πρόσωπο μας , το πιάνει τρυφερά με τα χεράκια της και κάνει έναν ήχο που δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς και ακουμπάει τα χειλάκια της στο μάγουλο μας!!!

mia polu grigoro kalimerw mias kai pizo asxima apo douleia!

telika den ti glitosame kai emeis...pesame apo to 2plo kai malista oso eimastan akoma sti florendia! alla eutuxos ola kala eklapse elaxista merika deuterolepta mono

xairomai pou i parea mas megalonei kai kalosorizo me ti seira mou tis kainourgies

ante na vrethoume sti stolismeni Athina!!!!!

sas afino giati mou ti lene apo pantou kai den prolavaino!!!!

uDLqp1.png

kai emeis mallon exoume atopiki dermatitida stin platoula alla oxi polu fountomeni edo kai kanena 20imero peripou.

oso gia ta welleda, auta xrisimopoio kai ego kai einai polu oraia kai apala. fantasou pen murizoun katholou

An sou pei na ta pareis i giatros mporo na sou steilo stoixeia apo mia kopela (pou ti vreika sto parents) kai ta poulaei se polu kali timi.

8? to sampouan gia soma k kefali to topoio sta katastimata me bio to exo dei 12-14 ?

uDLqp1.png

Νατάσσα μου καλημέρα!

Πως τα προλαβαίνεις βρε θηρίο και μωρό και δουλειά? Και θηλάζεις κι εσύ ακόμα ε? Μπράβο σου κοπέλα μου!

Η Φλωρεντία λένε ότι είναι πολύ όμορφη.Ισχύει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...