Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελπιζω να εχεται ολες ενα ησυχο κ ομορφο βραδυ!!!

δε με εψαξε καμια!κλαιω!!(πλακα κανω)

ειχα κατι δουλιτσες κ η μπεμπα θελει ολη τη προσοχη μου!η μαμα μου μου ελεγε,τους πρωτους μηνες που ειχα φρικαρει,οτι θα μεγαλωσει κ θα παιζει μονη της!!δεν το βλεπω;)ολο τη μαμα θελει!!!

Ριτα ακολουθουμε σταθερα τα βηματα σας!σηκωθηκε μονη της,απο καθιστη ομως!οταν ειναι ξαπλωμενη κλαιει να τη σηκωσω,λεω να την αφησω μπας κ προσπαθησει αλλα τη λυπαμαι να κλαιει!!κ εκανε 2-3 βηματα μπουσουλητα αλλα μετα επεσε!!της στρωνω σεντονι στο χαλι αλλα αρνηται να κατσει εκει κ παει στο χαλικ δε θελω!επισης το πατωμα ειναι μωσαικο κ το χτυπαει κ προσπαθει να πιασει τα χαλικακια!douar σε θυμηθηκα με τα χαλικακια!τοσα παιχνιδια κ της αρεσει το πατωμα!!οταν δε θελει αλλη φρουτοκρεμα κανει οτι της ερχεται εμετος,παρολα αυτα ανοιγει το στομα κ μετα κανει γκριματσα!!αλλα σταματαω μην κανει οντως εμετο!!

χαρουμενα μηνογενεθλια σε ολα τα νινακια!!που ιχαν η εχουν(δε θυμαμαι,μυαλο μηδεν)

χορευουμε κιολας οταν στεκομαστε!ειναι πολυ αστεια!!

ειχαμε παει εφορια σημερα κ γκρινιαζε,ευτυχως γιατι μα εξυπηρετησαν γρηγορα,βεβαια οταν τη πηρα αγκαλια μιλαγε σε ολο το κοσμο!κ εγραφα αιτησεις με τη μπεμπα αγκαλια,να προσπαθει να μου παρει το στυλο κ το χαρτι!μολις φυγαμε στα 3 λεπτα ειχε κοιμηθει,καθιστη κ εγειρε το κεφαλι μπροστα,ευτυχως ειδαμε μια γνωστη στο δρομο κ την ειδε, γιατι δεν ειχα παρει χαμπαρι,κ την ξαπλωσα!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

αυταααααααα!μακια σας κ καληνυχτα!!

rXrPp3.png

αααα!!επισης να καλωσορισω(ελπιζω να γραφετε ετσι) ολα τα καινουρια κοριτσια!!πολλες καινουριες!αντε ελατε να γινουμε μεγαλη παρεα!!

κ Ριτα ελπιζω ο γιωργης να ειναι καλυτερα!κ να ξερεις δεν μπορουμε ουτε να σκεφτουμε τα παντα ουτε να προλαβαινουμε τα παντα!μην νιωθεις τυψεις!

rXrPp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Πάλι αργάμιση πήγε ....:cry::cry: Βρε κορίτσια πως τα προλαβαίνετε? Νιώθω πως δεν μου φτάνει το 24ωρο με ΤΙΠΟΤΑ!

Σας λέω εν συντομια τα νέα μας:

είμαστε ακόμα φαφούτες ,

τρώμε φρουτόκρεμα -αλλά όχι τόσο ευχάριστα πλέον-

δεν είμαστε πλέον τελείως φαλακρούλες -γιατί το χνουδάκι που είχαμε πύκνωσε και μάκρυνε:tongue:

προσπαθούμε -ω ναι!- να μπουσουλήσουμε

τρελλαίνουμε καθημερινά τη μαμά ,τη λοιπή οικογένεια αλλά και τους ξένους (ακόμα και τους Γερμανούς) με τα σκέρτσα και τα κατορθώματα μας (μιλάμε όταν μας πιάνει η γλωσσοδιάρροια ακατάπαυστα, δίνουμε φιλάκια όταν μας λένε να κάνουμε "μα" ,παίζουμε "περνά περνά η μέλισσα", κάνουμε ντροπές , αγκαλίτσες και σκορπάμε χαμόγελα ,κάνουμε "καλό καλό" στα κουκλάκια-ζωάκια μας ....σταματήστε με κορίτσια γιατί νομίζω ότι όντως έχω χαζέψει η χαζοκουκουβάγια:D:D:D

και

γίναμε από σήμερα και επίσημα 6 ΜΗΝΩΝ!!!!!

Θα προσπαθήσω αύριο να μπω το πρωί μήπως και πετύχω καμιά σας αλλιώς θα προσπαθήσω τουλάχιστον να απαντήσω στα μηνύματα

ΥΓ: Χρόνια πολλά Douar μου (θυμάμαι ότι γεννήσαμε πολύ κοντά) ,mpoumpou,pasxalitsa v,fairymummy, και xainti

καλωσήρθατε κορίτσια με τα μπεμπουλίνια σας και

Ριτάκι μου περαστικούλια!

Διαφημίσεις

Ριτάκι χαίρομαι που ο μικρούλης είναι καλύτερα. :D

Επίσης καλωσορίζω τις καινούριες φίλες! :D

Σήμερα αγόρασα πάπλωμα και παπλωματοθήκες για το σπόρο! Αύριο θα τα πλύνω και όταν τα χρησιμοποιήσουμε θα σας πω εντυπώσεις.

Κορίτσια διαβάστε αυτό : http://eduarticles.com/cry-it-out-the-potential-dangers-of-leaving-your-baby-to-cry

Λοιπόν πάω για μπάνιο και ύπνο. Δεν με κρατάνε τα πόδια...

2522daf9de.png

swGop2.png

3xmama τις καλύτερες ευχές μου!!! :D:D:D

Να είναι όλη της η ζωή τόσο όμορφη και αγαπησιάρικη, όσο αυτό το εξάμηνο!

Κορίτσια, σας είπα άραγε ότι ο μικρός έβγαλε δόντι; Το ανακάλυψα το Σάββατο (ή μήπως την Παρασκευή; ) εντελώς τυχαία. Δεν φαίνεται να ενοχλείται, αλλά σήμερα αγόρασα μια αλοιφή για τα ούλα για παν ενδεχόμενο.

Φιλάκια! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

:rolleyes:ψαράκι.................27/4/2010

:rolleyes:angel09................22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY.................. 29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............ 4/5/2010

:tongue:vastrag.................6/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton.............. 10/5/2010

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:χουρχουρινι..........15/5/2010

:rolleyes:krisaki...................16/5/2010

:rolleyes:GeorginaSantorini..18/5/2010

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010

:tongue:mafalda2..............19/5/2010

:rolleyes:sue...................... 20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010

:rolleyes:fairymummy.........21/5/2010

:tongue:xainti....................21/5/2010

:tongue:marinakii86............22/5/2010

:rolleyes:douar.....................23/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap...............28/5/2010

:tongue:andith....................28/5/2010

:tongue:naya23..................31/5/2010

:rolleyes:Gogligo..................31/5/2010

Ανανεωμένη η λίστα μας!! Δε νομίζω να λείπει καμία!! Vastrag καλώς ήρθες!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

3xmama χρόνια σας πολλάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Πωπω γλύκα ακούγεται η μικρή Μελίνα!!!!!

Ευχαριστούμε κι εμείς πολύ για τα χρόνια πολλά - χθες κλείσαμε κι εμείς τους 6 μήνες!! Αχ πόσο γρήγορα πέρασαν!!!

andith κι εμένα τα ίδια ο μικρούλης μου....! Όλο τη μαμά θέλει :))

rita_ki περαστικά σας!!! Μια χαρά θα είναι ο Γιώργης... το χρόνο του θέλει μόνο!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια, πάλι δεν σας έχω διαβάσει άλλα δεν σας έχω ξεχάσει :D

Πολύ δουλεία ρε κορίτσια, πολύ δουλεία κάθε μέρα τελειώνω τέτοια ώρα και δεν μου έφταναν αυτά δεν ξέρω τι $%#@&* σκεφτόμουνα και αποφάσισα να κάνω γενική και ξεκαθάρισμα στα ντουλάπια. Σας αφήνω ζζνες έχω να απλώσω και ένα πλυντήριο και σε 4 ώρες έχει εγερτήριο!

Υ.Σ δεν κανονίζουμε από τώρα για να βρεθούμε κόντα στα Χριστούγεννα για να μπορεί και η φερι . ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ :mad::D

Μου έχετε λείψει φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα α.

καλημερες....

χαρουμενα 6μηνογενεθλια στα ζουζουνακια που ειχαν χτες!!!!

3χμαμα douar και οποια αλλη ξεχασα.

και σημερα!!!

mairoyla εγω ειδα Λαζοπουλο...

αννικο καλο κουραγιο!!!

ριτακι ο μικρουλης πως ειναι???

εμεις ρυζαλευρο χτες καταφεραμε να φαμε 2-3 κουταλιτσες...

και σημερα αυριο ξεκιναμε μηλο...

για να δουμε....:rolleyes:

σας φιλωωωω

τρεχω

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημέρα και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Λοιπόν, όπως σας είπα έχω κι εγώ μια ζουζούνα μαγιοπούλα, όμως είναι η δεύτερή μου κόρη. Η μεγαλύτερη είναι τώρα 4,5 χρονών, αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να περάσω το δεύτερο ticker (αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει θα το ήθελα...).

Σχετικά με τη μικρούλα, είναι περίπου 8 κιλά, δεν μπουσουλάει, αλλά προσπαθεί να σηκωθεί όταν κάθεται, κάνει γεια και στέλνει φιλάκια και γελάει ακατάπαυστα! Για όλα αυτά είμαι πολύ πολύ περήφανη, γιατί όπως είπα, έχουμε κι άλλο παιδί το οποίο ζηλεύει θανάσιμα και ως μεγαλύτερη κερδίζει περισσότερο την προσοχή μας. Μερικές φορές νομίζω πως το μικρούλι - η Τζωρτζίνα - μεγαλώνει λίγο μόνη της κι επειδή είμαι πολύ ενοχική ως άτομο - άρα και ως μάνα - το φέρω λίγο βαρέως που δεν της προσφέρω όσα πρόσφερα στην αδερφή της όταν ήταν εκείνη μωρό. Γι' αυτό, κάθε κόλπο της μικρής με γεμίζει διπλή χαρά! Δε συνεχίζω άλλο, γιατί αν τα γράψω όλα μονομιάς, θα φάω 2-3 σελίδες...

ritaki, σχετικά με την ατοπική δερματίτιδα:

μην τρελαίνεσαι, είναι πολύ πιο συχνό απ' όσο νομίζεις. Απλώς το μωρό σου έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα. Το καλό είναι ότι γύρω στα 5 υποχωρεί το πρόβλημα και ξενοιάζεις. Το έχει και η μεγάλη μου κόρη και γι' αυτό μπορώ να σου πω τι μας βοήθησε εμάς.

1ον) Πρέπει να ενυδατώνεις το δέρμα του ανελλιπώς. Δλδ, να κάνεις μπάνιο με χλιαρό - όχι πολύ ζεστό - νερό και όχι για πολλή ώρα και να του βάζεις ενυδατική αμέσως μετά. Καλό θα ήταν να αλλάξεις το αφρόλουτρο που χρησιμοποιούσες και να πάρεις ένα πιο ειδικό για ευαίσθητα δέρματα, με την προϋπόθεση ότι "του ταιριάζει". Για παράδειγμα, εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ στην κόρη μου προϊόντα Frezyderm, γιατί της επιδείνωναν το πρόβλημα, ενώ μια φίλη μου, μόνο μ' αυτά βρήκε γιατριά. Αν θες, μπορώ να σου στείλω μήνυμα με όσα έχω δοκιμάσει εγώ ή να ρωτήσεις το γιατρό σου.

2ον) Προσοχή στη σκόνη!!! Εννοώ τη σκόνη που έρχεται σε επαφή με το δέρμα του μέσω των ρούχων. Τα ρούχα του καλό θα είναι να είναι βαμβακερά και φρεσκοπλυμμένα, δλδ μην του φορέσεις κάτι που μόλις αγόρασες χωρίς να το πλύνεις ή κάτι που είχες στη ντουλάπα για 2-3 μήνες, έστω και πλυμμένο. Στο λέω γιατι την έχω πατήσει... επίσης, πλένε τα ρούχα του με υγρο απορρυπαντικό και όχι σκόνη και χωρίς μαλακτικό. Εγώ να φανταστείς, ακόμη πλένω τα ρούχα της μεγάλης με persil baby και πράσινο σαπούνι... Όταν το δέρμα του γίνει τελείως καλά, μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις αφρόλουτρο ή απορρυπαντικό μέχρι να βρεις τι σας ταιριάζει.

Αυτά και ... καλή δύναμη!

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά τα είπα όλα μαζεμένα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ ζουζουνιτσεσ μου μωρακια μου γλυκα μακια ματσα μουτσα ματσα μουτσα ποσο μου λειψατε μακια μακια μακια μασ αφυσαν χωρισ τηλεφωνο 3 μερεσ:evil: κ δεν μπορεσα να σασ διαβασω ενιωθα τοσο μονη μου:rolleyes:

andith δεν μπηραν χαμπ[αρει οτι λειπαμε :tongue: αφου δεν ειχε κοσμο το μαγαζι 3 μερεσ :lol:.

ριτακι αχ τι παθατε καλε στα καλα καθουμενα ,ενταξει τωρα? του εφυγαν?

mafalda εισαι πατρινια? εμενα η μαμα μου ειναι απο εκει κ παλια μεναμε στη Πατρα ,εχεω κ τα ξαδερφακια μου κ την αγαπω πολυ την πολη σου ισωσ κ τα χριστουγεννα να κατευουμε;).

vastrag καλοσηρθεσ στη παρεα μασ ,για πεσ μασ κ εσυ για το μωρακι σου κ για σενα να γνωριστουμε

αχ σασ ειπα ποσο σασ αγαπω πολυ πολυ πολυ μακια μακια t4836.gift4836.gift4836.gift4836.gif

t4801.gift4801.gift4801.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...