Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα (ελπιζω να ειναι)

εχτες δεν πηγαμε τελικα στο νοσοκομειο . το μικρο κοιμηθηκε 2-7.30 ισως σημερα δεν ειναι τοσο κοκκινο (φουντωμενο) λογικα θα παρω τουλαχιστον την γιατρο 9που ειναι στο παιδων τα πρωινα) να μου πει εκεινη .

αυτα ...........

(νομιζω οτι την αρπαξα κιολας, βηχω κ κρυωνω:?)

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον η γιατρος ειναι αρνητικη στο να παω στο νοσοκομειο για αυτο . λεει οτι κυκλοφορουν ιωσεις κ γινεται χαμος . την επριξα ομως κ μολις τελειωσει απτο νοσοκομειο κ πριν [παει στο ιατρειο, θα ερθει να μας δει στο σπιτι

ειναι βεβαια λιγο καλυτερα ο μικρος.δε ειναι τοσο κοκκινα τα σημαδια ουτε εχουν "παει" αλλου

απτο τηλ μου ειπε ατοπικη δερματιτιδα

δεν ξερω τι σημαινει αυτο

νιωθω τοσο ασχημα παντως

88M1p3.pngycQap3.png

Επομένως τα ξέρεις τα BeSafe ναι;

Αληθεύει ότι τα έχουν μόνο τα Λητώ; Να υπολογίζω γύρω στα 450; Μήπως ξέρεις;

Δείτε κι αυτό κορίτσια!

http://www.hts.no/en/safety/whyrearfacing.php

καλημεραααααα!!!

χτες με προδωσε το παλιομηχανημα αλλιως θα ημουν κι εγω στην νυχτερινη κουβεντα!!!

Μαιρυ,εννοειται τα ξερω τα besafe,ειναι απο τις καλυτερες νορβηγικες εταιρειες παιδικων καθισματων!!!!

Σιγα μην το παρεις απο Λητω,apo 450 το σκετο μαυρο,μεχρι 510 το πιο καινουργιο υφασμα!

Εγω δεν το αγοραζω απο εκει με τιποτε!

Αν σε ενδιαφερει να σου στειλω πμ απο που θα το προμηθευτω πολυ πιο οικονομικο!!!

Κατα τα αλλα,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Διαφημίσεις

marsolan αν δεν σε πειραζει στειλε μου κ μενα πμ γιατι με ενδιαφερει η αν δεν εχεις προβλημα γραφτω εδω, νομιζω πολλες μανουλες θα ενδιαφερει ;)

καλημερα ειπαμε? οχι! καλημερα!:D

88M1p3.pngycQap3.png

marsolan αν δεν σε πειραζει στειλε μου κ μενα πμ γιατι με ενδιαφερει η αν δεν εχεις προβλημα γραφτω εδω, νομιζω πολλες μανουλες θα ενδιαφερει ;)

καλημερα ειπαμε? οχι! καλημερα!:D

οχι καλε,τι προβλημα να εχω???

παρτε ενα τηλεφωνο στον Ναρλη στην Καβαλα και ρωτηστε τον τιμουλα για το besafe izi combi x3....και θα δειτε διαφορα!!!!

Ριτακι...αν επιτρεπεται τι λαδακι του εβαλες του μπεμπουλη σου και πεταξε σπυρακια????

Μωρε καλα λενε οι κοπελες μηπως ειναι κι απο τιποτε αλλο,απο καμια τροφουλα,απο σκονη....αφου μπουσουλαει ο δικος σου οσο καθαρο και να εχεις το σπιτι μην τυχον επηρρεαστηκε απο κετι το παιδι!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε ri_taki μην στεναχωριέσαι και έχεις τύψεις με μια κρεμούλα πιστέυω ότι θα φύγουν.

Μήπως πάντως και κάποιο ύφασμα σε κανένα ρουχάκι του έκανε αυτή την αντίδραση αλλά αφού θα έρθει και η γιατρός θα σου λυθεί και η απορία καλά έκανες και την κάλεσες.

Καλησπερα!!!!!!

Ριτακι μου μην στεναχωριεσαι, τιποτα δεν θα ειναι, πες μας τι θα σου πει και η γιατρος εεε;;;:lol:

Και εμεις ψαχνουμε για καθισματακι, για τα αναποδα υπαρχει θεμα στο parents, ειδα οτι η Αννικο εχει, για πες βρε Αννικο την γνωμη σου.

Εμεις πηγαμε στο εξοχικο σκ, ειδαμε και τους παππουδες-γιαγιαδες (ολο στα χερια μας ειχαν, βρε αφηστε τον λιγο κατω τι θα κανω μετα εγω μονη μου;;οοοχι θελουμε να τον χαρουμε.....):confused::confused:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

loipon τελικα ναι ειναι ατοπικη δερματιτιδα

δεν κολαει , ισως τον τσουζει λιγο κ ισως εχει φαγουρα.θελει εδυνατωση ....... μπανια με χλιαρο νερακι κ ενυδατικη κρεμα 3 φορες τηνμερα α! κ ελαιολαδο !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

marsolan ευχαριστουμε για την πληροφορια :tongue:

xainti ξερεις τι μου ειπε μια φιλη???????/

το γραφω για το θυμομαστε ολες

ο καλυτερος συμβουλος ειναι ο γιατρος

κ ο χειροτερος ο πανικος ;)

88M1p3.pngycQap3.png

loipon τελικα ναι ειναι ατοπικη δερματιτιδα

δεν κολαει , ισως τον τσουζει λιγο κ ισως εχει φαγουρα.θελει εδυνατωση ....... μπανια με χλιαρο νερακι κ ενυδατικη κρεμα 3 φορες τηνμερα α! κ ελαιολαδο !

να το,το φανταστηκα οτι θα σου συνιστουσε ελαιολαδο!!!!

Λοιπον,να ξερεις οτι ειναι το καλυτερο για ενυδατωση!

Επισης να σου πω οτι τεπισης απο τα καλυτερα λαδακια για ενυδατωση απο βρεφος μεχρι και ενηλικες ειναι του αβοκαντο και το jojoba!!!!Αρκει να ειναι οσο πιο αγνα γινεται!!!

Λίγο καθυστερημένη αλλά απαντάω σήμερα μιας και χθες δεν είχα χρόνο να σας επισκεφτώ. Λοιπον @Thena έχουμε σχεδόν τις ίδιες ηλικιες. Η μεγάλη θα γίνει το Γενάρη 6, ο μικρός θα γίνει τον Φεβρουάριο 4 και η μπουμπου όπως όλα τα μωράκια εδώ μέσα 6 μηνών. Σας είδα κάπου γράφατε και κιλά (μπουαχαχαχαχαχα!!!!!) Εμείς δεν έχουμε φτάσει τα 6 ακόμα (τώρα πρέπει να τα άγγιξε) και βλέπω με χαρά ότι τα υπόλοιπα πλησιάζουν τα 10!!!! :o Από τη μία ζηλεύω γιατί το έχω ένα άγχος, από την άλλη εγώ τη σηκώνω πιο εύκολα αγκαλίτσα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γέννησα στην Πάτρα σχετικά εύκολα (3 ώρες κράτησε το όλο πανηγύρι από τον πρώτο πόνο μέχρι το κλάμα της) και ήταν όντως πανηγύρι μιας και είχα την εμπειρία και το ψιλοδιασκέδασα κιόλας... Αυτοί που δεν το διασκέδασαν καθόλου ήταν όσοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα τοκετού γιατί όπως είπε η γυναικολόγος μου μετά υπάρχουν περιπτώσεις που το μωρό έχει πάρει τέτοια θέση που πιέζει το έντερο και έτσι μπορεί να μην πιάσει ο υποκλυσμός!!! Φαντάζεσται γλέντι που έγινε με τις πρώτες εξωθήσεις!!!!!:lol: :lol: :lol:

Αυτά τα ολίγα... Όσο για τη στράτα δεν είχα πάρει σε κανένα μου παιδί για 2 λόγους: Πρώτον είχα στο νου μου τη φήμη ότι μπορεί να στραβώσουν τα ποδαράκια τους (δεν έχω αποδείξεις μη με ρωτάτε) και δεύτερον γιατί έχω 2 επίπεδα μέσα στο σπίτι και θα τα έβλεπα αεριωθούμενα!!!! Όσο για καρεκλάκι εγώ έχω της chicco για πρώτο, τον μεσαίο τον έχω σε ένα britax και τη μεγάλη στα μαξιλαράκια του mothercare... Σε λίγο θα παει η μικρή στο britax και παει λέγοντας... Αν θέλετε λεπτομέρειες να σας πω.

ολο καινουργιες μανουλες στην παρεα μας !!!!!!!!!!!

να τις ξανα καλοσωρισουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να χαιρονται τα θαυματακια τους !!!!!!!!!!!

παλιες μου κ καλες μου φιλες που ειστε ??????????????????/

κουμπαρα???

ουυυυυυυυυυυυ ειναι κανεις εδω ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...