Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaxaxaxa α ρε κουμπαρουλα! κρατα γερα!

εμεις ξανατσακωθηκαμε γιατι τον εστειλα για πανες κ τι μου φερε????

2 πακετα πανες -βρακακια! ελεος! δεν ξερει τι φοραμε στο παιδι τοσο καιρο?

εκανα κ μια βλακειουλα εκανα του μικρου μασαζ με λαδι κ γεμισε μετα απο λιγο σπυρακια στην κοιλιτσα του ........... πηρα του γιατρο φυσικα γιατι τρομαξα κ στην αρχη δεν μου κοψε πως φταιει το λαδι. η γιατρος να με ρωταει τι του δωσα να φαει η τι διαφορετικο εκανα κ να επιμενω τιποτα τιποτα . τελικα μου ειπε να παρω μια αλοιφη κ σε λιγες μερες θα περασει :oops:τι του κανα του κακομοιρη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα :)

κορίτσια έχω μια χαζή απορία στα γρήγορα ... πώς τα πάτε με τα μπουρνουζάκια των μικρών? Εμείς έχουμε αυτά που είναι σαν μπέρτες αλλά έχουν πλέον μικρύνει, με το ζόρι την τυλίγω κάθε φορά. Εσείς τι χρησιμοποιείτε???

Φιλάκια και καληνύχτες :D:D

μια απο τα ιδια! πλεον χρησιμοποιω μεγαλες δικες μας . γιατι χειμωνιαζει κ δεν ειναι να παιζω με αυτα ...να βγαινουν ποδια εξω κτλ

οποτε αγορασα ξεχωριστες μαλακες ωραιες μεγαλες πετσετες για τον μικρο καστορα!

φιλια στην κουκλα σου

μα που ειστε ολες?

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κι εγώ αυτί θα κάνω. ακουγεται χαζό αλλά περισσότερο και απο τα ρουχαλάκια και απο το φαγητό και όλα πιο πολύ αυτό με τα μπουρνούζια μου προκαλεί μελαγχολία που μεγαλώνει η φατσούλαλ μας...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

rita_ki,δεν πειραζει μωρε για τον καημενουλη τον μικρο σου...καμια φορα τα λαδακια επηρρεαζουν τα ευαισθητα δερματακια!!Θα του περασει!!Εμενα ευτυχως η δικια μου δεν αντιμετωπιζει προβλημα,της εχω βαλει καθε ειδους λαδι-ελαιολαδο,αβοκαντελαιο,αμυγδαλελαιο...τα παντα ομως!!!Και μια χαρα τα αντεχει!!

Εγω εχω μια πετσετα μεγαλη της cuddledry,αυτη:

http://www.amazon.co.uk/Cuddledry-Baby-Apron-Towel-Cowprint/dp/B001JJCLOE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1290547138&sr=8-1

και μας βολευει μια χαρα ακομη!!!

Σημερα το φαγαμε ολο το φαι μας παλι,ενα μπωλ πατατα πουρε με λαδακι και λεμονακι...και τωρα ειναι ξυπνιο ακομη το ατιμουτσικο,σε λιγο θα πεσει ξερο οπως το βλεπω γιατι σημερα ειναι ορθια απο τις 19.00 το απογευμα!!!

Γεια σας κούκλες!

Τι κάνετε;

Κορίτσια, θέλω να σας πω κάτι πολύ αστείο : στέκεται στα χεράκια - ποδαράκια και πάει μπρος - πίσω! Είναι έτοιμος για να μπουσουλήσει, αλλά προς το παρόν το θέαμα παραπέμπει αλλού! :tongue::tongue::tongue: Γελάμε τρελά! Αυτός εντωμεταξύ είναι τρισευτυχισμένος, αλλά μερικές φορές κουράζεται. Τότε ξαπλώνει μπρούμητα, βάζει στο πλάι το μουτράκι του, κλείνει λίγο τα ματάκια και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αναστένεται και ξαναρχίζει τα ίδια! Αχ τον αγαπώ! Τον αγαπώ! Τον αγαπώ!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κάτι ακόμα : ψάχνω για μεγαλύτερο παιδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο. Τα BeSafe τα έχετε υπόψη; Εσείς τι κάθισμα θα πάρετε; Αυτό που κοιτάζει μπροστά ή αυτό που κοιτάζει πίσω (και ναι, υπάρχουν και μεγάλα που κοιτάζουν πίσω - εγώ τώρα το έμαθα); Πείτε μου τη γνώμη σας. Ο ασπρούλης χωράει οριακά στο κάθισμά του και δεν με παίρνει να το αναβάλω για πολύ ακόμα.

Ευχαριστώ! :)

2522daf9de.png

swGop2.png

Κάτι ακόμα : ψάχνω για μεγαλύτερο παιδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο. Τα BeSafe τα έχετε υπόψη; Εσείς τι κάθισμα θα πάρετε; Αυτό που κοιτάζει μπροστά ή αυτό που κοιτάζει πίσω (και ναι, υπάρχουν και μεγάλα που κοιτάζουν πίσω - εγώ τώρα το έμαθα); Πείτε μου τη γνώμη σας. Ο ασπρούλης χωράει οριακά στο κάθισμά του και δεν με παίρνει να το αναβάλω για πολύ ακόμα.

Ευχαριστώ! :)

ego tha paro na koitazei mprosta giati monos tou piso den mporei k pistevo an koitaei mprosta k me vlepei tha mporei!

uDLqp1.png

maryla κ μενα το εκανε κ ακομακανει αυτο που περιγραφεις........ σαν να π#δουσε να παντα :oops::oops::oops: (συγνωμη δεν ξερω πως αλλιως να το πω) εχει πολυ γελιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για το καθισματακι κ μεις ψαχνουμε κ εχω μπερδευτει αρκετα μπορω να πω .......... αυτο που εχουμε γραφεο 0-18 αλλα καμια σχεση ...... εμας ειναι 8μιση κιλα κ δυσκολευει το παιδι αρκετα . κ τα ποδια του στο καθισμα προεξεχουν αρκετα με αποτελεσμα να τα βαζει στο καθισμα του αυτοκινητου (στην πλατη) κ να τα βαζει κοντρα για να σηκωθει:shock::shock::shock:

οσο για το που θα κοιταω δεν ξερω εχω μπερδευτει . ο αγγελος που εκεινος οδηγει λεει καλυτερα να κοιταει μπροστα γιατι τον βολευει (πχ στο να χει αμεση επαφη με το παιδι αν χρειστει) εγω δεν ξερω εχω μπερδευτει . κ θελω να ειναι μια καλη αγορα που να βολεψει κ μας κ τον μικρο γιατι ειναι κ αρκετα λεφτακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εγω girls θα παρω το 0-18 που ειναι με isofix και κοιτα πισω της besafe αμεσα!!

δεν χωραμε πλεον στο 0-13 της recaro λογω υψους!!!

Επομένως τα ξέρεις τα BeSafe ναι;

Αληθεύει ότι τα έχουν μόνο τα Λητώ; Να υπολογίζω γύρω στα 450; Μήπως ξέρεις;

Δείτε κι αυτό κορίτσια!

http://www.hts.no/en/safety/whyrearfacing.php

2522daf9de.png

swGop2.png

maryla κ μενα το εκανε κ ακομακανει αυτο που περιγραφεις........ σαν να π#δουσε να παντα :oops::oops::oops: (συγνωμη δεν ξερω πως αλλιως να το πω) εχει πολυ γελιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:cool: αλητάκια... :cool:

2522daf9de.png

swGop2.png

simera mpikame se katastima tis disney kai trelathike o mikros k ego mazi tou!!!!

tou peira ena pinokio loutrino pou epeidi exei xromata (kokkino sortsaki klp) tou aresei polu!!!!!

poso megalonoun! pleon dixnoun protimiseis kai logous gia na einai xaroumena/lupimena. Molis gurizo apo douleia/meeting klp kanei kati gelia k xares eno palia den polukatalavaine pos eleipa

uDLqp1.png

στα λητω εδω στην πειριως πηγα εγω σημερα.ειχε οντως 2 σχεδια ειχε 450 κ με 500 απο 6μην-4χρονων νομιζω ομως η κοπελα εκει μου ειπε πως κοιτανε κ μποστα αν καποια θελει.δεν καταλαβα καλα?

88M1p3.pngycQap3.png

μεγαλωνουν νατασουλι τα ατιμα ........

ενα απλο παραδειγμα αυτο που ειπες κ αυτο που ειπε πριν η naya για τα μπουρνουζια. η τωρα που μιλαμε για καινουργια καθισματακια.

αχ λετε σε μερικα χρονια να ειμαστε εδω να μιλαμε για τις γκομενες τους?:oops::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...