Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα για καληνυχτα παω να συνεχισω το ματσ με τον συζιξ:twisted:

μου χει σπασει τα νευρα το παιζει νοικοκυρησ κ ολο παρατισησεισ ειναι για το καθε τι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εσείς βλέπω μια χαρά. Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν μωρά που έχουν μπουσουλίσει... Εμείς μπρούμυτα το αντέχουμε για κανά 5λεπτο και πολύ λέω... Ούτε έχουμε γυρίσει ακόμα. Μήπως να ανησυχώ

καλωσορισες

εγω αυτο που λεω παντα ειναι οτι το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του κ φυσικα κανει τις επιλογες του

εμενα καθεται στον πωπο κ παιζει με τις ωρες...κ αν παει να πεσει ξερει να πιαστει να σηκωθει...αλλα δεν γυριζει!! δεν σου λεω!!!:D:Dδε θελει το παιδι...με το ζορι??? αχαχαχαχ

σημερα πηγα να τον παρω απο τον παιδικο κ τον ειχαν κατω κ τον ειδα να παιρνει σταση για μπουσουλημα αλλα δεν ειδα να κανει ουτε μπρος ουτε πισω αχαχα πολλα παιδια περπατανε κατ ευθειαν

το καθε παιδακι με τους ρυθμους του κ δεν αχωνομαστε γιατι στα ματια μας το δικο μας παιδι ειναι το ομορφοτερο κ καλυτερο ;) κ αυτο δεν ειναι καθολου κακο!!!

:rolleyes:ψαράκι.................27/4/2010 χάθηκε το psaraki - ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!:rolleyes:angel09...................22/4/2010 αγόραροι του Απρίλη τελικά :-) και της bibis23

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY.................. 29/4 /2010 και η Β-FLY....

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............ 4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton.............. 10/5/2010 και τη maanton χάσαμε...

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:χουρχουρινι..........15/5/2010

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010

:tongue:mafalda2..............19/5/2010

:rolleyes:sue...................... 20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010

:rolleyes:fairymummy.........21/5/2010

:tongue:xainti....................21/5/2010

:tongue:marinakii86............22/5/2010 καλέ και το marinakii!!!

:rolleyes:douar.....................23/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap...............28/5/2010

:tongue:andith....................28/5/2010

:tongue:naya23..................31/5/2010

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Goglico και georginasantorini τα αστεράκια σας πότε γεννήθηκαν για να σας προσθέσω στη λίστα;;;

Καλώς ήρθατε καινούργιες μανούλες!!!! Όποια δε βλέπει το όνομά της στη λίστα στείλτε μου μηνυματάκι!!!

Φιλιά πολλά πολλά μανούλες και όνειρα γλυκά!! Πάω για νάνι νωρίς απόψε... ακούς Thena;;; χαχαχα

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς δεν ανησυχώ... Είμαι παλιά καραβάνα (3 έχω απλά προσπαθώ να φτιάξω ticker και δε μπορώ ακόμα) και κανένα από τα 3 δε μπουσούλισε!!!! όπως λες δεν ήθελαν βρε, δεν τους πήγαινε... Περπάτησαν όμως και τα 2 στο χρόνο οπότε το απολαμβάνω όσο κρατάει...

καλημερα φιλες μου !!!!!

καλημερα mafalda !

πρωινος πρωινος ο μικρος, τωρα τον εχω στο καροτσι κ με κοιταει , εχω πολλες εξωτερικες δουλιες(λογαριασμους κτλ) αλλα μαλλον θα στειλω τον αγγελο μιας κ εχει ρεπο .

σημερα επιτελους θα παρουμε κ το μηχανακι απτο τρακαρισμα του αγγελου , τωρα φτιαχτηκε :shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Mafalda ερωτηση: στρατα(περπατουρα) ειχες σε καποιο απτα παιαδακια σου?

ΤΗΕΝΑΚΙ νομιζω εσυ εχεις πει οτι ειχες.....ε?

3xmama εσυ???????????

xainti? anniko????

θελω γνωμες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημέρα και από εμένα είχα πάρει στράτα μια της chicco γιατί αλλιώς δεν την έβγαζα καθαρή από την πολύ ενέργεια που είχε όλη μέρα γκρίνιαζε και έμπαινε εκεί και ηρεμούσε για λίγο. Δεν τον άφηνα και πολύ γιατί δεν κάνει για να μην ανοίξουν τα ποδαράκια τους κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.

Διαφημίσεις

καλημερα t2215.gif

εδω το ματσ συνεχιζετε:confused: πολλα νευρα κοριτσια δεν λεει να ρθει κ η κοκκινοσκουφιτσα κ ειμαι πολυ νευρικη ,οΑηδονησ μου σπαει τα νευρα οτι κ να κανει οτι κ να πει αν κ ολο μα...εσ λεει κ εγω αλο που δε θελω να παρω φωτια t1409.gif τεσπα

για την περπατουρα ριτακι ναι εχω αλλα δεν την θελει ισωσ φοβατε μονο την πρωτη φορα του αρεσε μετα δεννν.

σημερα τον βρηκα τουμπα επιτελουσ γυρισε αν κ δεν ξερω αν θα το ξανακανει συντομα κ οπωσ ξαναειπα δεν με συμφερει γιατι ξυπναει:tongue:

αυτα εχω νευρα παω να ξεσπασω στισ δουλειεσ του σπιτιου:arrow:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κουμπαρουλα ισως δεν φταιει η "κοκκινοσκουφιτσα" ισως φταιει η πανσεληνος

γιατι κ μεις εχτες ειχαμε ντερμπι κ τα νευρα μου ειναι κροσσια κ μου φταινε ΟΛΑ! σημερα εχει κ ρεπο κ τον εχω μεστα ποδια μου να μου λεει κ μενα χαζα . τωρα θα τον στειλω για δουλειες ομως. κ το απογευμα θα φυγω εγω ..... θα παω μια βολτα ως το μαγαζι νσ δω τα παιδια κ μηπως μαθω κατι για το που θα με στειλει (σε λιγο γυριζω στην δουλεια μπουχουυυυυυυυυυυυυ)

κ για να τον βασανισω σημερα θα το μαγειρεψω ρεβυθια!

88M1p3.pngycQap3.png

καλωσορισες

εγω αυτο που λεω παντα ειναι οτι το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του κ φυσικα κανει τις επιλογες του

εμενα καθεται στον πωπο κ παιζει με τις ωρες...κ αν παει να πεσει ξερει να πιαστει να σηκωθει...αλλα δεν γυριζει!! δεν σου λεω!!!:D:Dδε θελει το παιδι...με το ζορι??? αχαχαχαχ

σημερα πηγα να τον παρω απο τον παιδικο κ τον ειχαν κατω κ τον ειδα να παιρνει σταση για μπουσουλημα αλλα δεν ειδα να κανει ουτε μπρος ουτε πισω αχαχα πολλα παιδια περπατανε κατ ευθειαν

το καθε παιδακι με τους ρυθμους του κ δεν αχωνομαστε γιατι στα ματια μας το δικο μας παιδι ειναι το ομορφοτερο κ καλυτερο ;) κ αυτο δεν ειναι καθολου κακο!!!

συμφωνω απολυτα...και λες και διαβαζω για την κορη μου!!!

καθεται στον πισινο της απο καιρο,παιζει με τα παιχνιδακια,οταν παει να γυρει τσακ!ξανατεντωνει την πλατουλα αλλα.....δεν γυρναει με τιποτε!!!μονο στο πλαι και κανει τοξο το κορμακι της αλλα απο μπρουμυτα-ανασκελα κι απο ανασκελα-μπρουμυτα ουτε να το φτυσει!!!!

Δωσε της χερια να σταθει ορθια και παρε της την ψυχη αλλα τουμπες....οχι!!!

Και μια χαρα...βρε κοριτσια..εμενα πολυ μου αρεσει να ακουω κατορθωματα απο τα μπομπιρακια...πειτε κι αλλα-πειτε κι αλλα!!!

mafalda να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ εγω 3 εχω:D ποσο ειναι εσενα ? εμενα 5 κ 3.

ριτακι κ εγω φασολαδα εκανα μπουχαχαχαχα αλλα τι να σου κανει κ η πανσελινο αν εγω προσπαθω να βαλω τον ιασονα να κοιμηθει κ εκει που με τοσο κοπο κλεινει τελικα τα ματια ακουω τσιριδεσ κ κλαματα απο τη Δαναη κ να φωναζει μαμα ενο τουσ ειχα πει να κατσουν καλα να ζωγραφισουν , ε τοτε δεν νευριαζεισ που ανοιγει το ματι γαριδα ο μικροσ κ αντε παλι απ την αρχη:mad: τι αλλο να παθω :| απαπα εξορκισμο πρεπει να τουσ κανω:shock::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπέρα :)

κορίτσια έχω μια χαζή απορία στα γρήγορα ... πώς τα πάτε με τα μπουρνουζάκια των μικρών? Εμείς έχουμε αυτά που είναι σαν μπέρτες αλλά έχουν πλέον μικρύνει, με το ζόρι την τυλίγω κάθε φορά. Εσείς τι χρησιμοποιείτε???

Φιλάκια και καληνύχτες :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...