Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα. Τώρα ανακάλυψα την παρέα σας και είπα να συστηθώ... Η μπουμπου μου έχει γεννηθεί στις 19/5 και εδω και 5 μέρες τρώμε (λέμε τώρα) ρυζάλευρο και σήμερα αρχίσαμε και φρουτάκια... Σχετικά καλά τα πάμε αν θυμάμαι καλά από τα άλλα 2 αλλά σιγά σιγά... Εσείς βλέπω μια χαρά. Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν μωρά που έχουν μπουσουλίσει... Εμείς μπρούμυτα το αντέχουμε για κανά 5λεπτο και πολύ λέω... Ούτε έχουμε γυρίσει ακόμα. Μήπως να ανησυχώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα καλως ηρθες στην παρεα μας

τα παιδακια γεννηθηκαν την ιδια μερα!

ο γιος απο χτες μπουσουλαει κανονικα. γονατακι -χερακι κ δρομο

κ δεν το λεω γιατι θελω ουτε να προβληματισω καμια αλλη μανουλα

δεν το λεω ουτε για να εντυπωσιασω(θεωρω οτι καποιες απο δω μεσα με ξερουν καλα αν ειμαι τετοιος ανθρωπος)

ουτε φυσικα για να συγκρινουμε τα παιδακια μας

το ανεφερα γιατι πραγματικα μπουσουλαει

ουτε εγω το πιστευω που τον βλεπω :tongue::tongue::tongue:

παντα φιλικα :P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

geia ειμαι στη δουλεια πριν ειχαμε παει με το Γιωργο λογοθεραπεια κ τον πηρα μαζι μου ,πριν ηρθε ο Αηδονησ κ τον μαζεψε κ τωρα ειμαι μονη κ μου λιπει το αγορακι μου,εχω προσεξει οτι οταν ειμαι μονο με ενα απο τα ζουζουνια ειμαστε τελεια:rolleyes: ,ανοιξε το παραθυρο απο το αυτοκινητο κ μου ειπε ' μαμα σ'αγαπω' ελειωσα η μανα:tongue:

να καλοσορισω κ την καινουρια κ να τησ πω οτι ουτε ο δικοσ μου εχει γυρισει ακομα κ να μην ανχονετε εδω που τα λεμε εμενα με βολευει γιατι δεν μου κανει κολπα στον υπνο;)

βρε κοριτσια γραψτε τισ καινουριεσ ποιεσ ειναι εχω χασει το μπουσουλα χιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα κοριτσάκια. Να χαιρόμαστε όλες οι μανούλες τα παιδάκια μας και να τα έχει ο Θεός γερά!

Έχω ένα αγοράκι με ημερομηνία γέννησης 15/5/2010, άρα εμπίπτω κι εγώ στις προϋποθέσεις για το καφέ σας!!!

Ή στραβός ειν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

άστα αυτά ri_taki κουκουβάγια μανούλα υπερβάλλεις για τον Γιώργαρο όπως πάντα.(χι χι). Πλάκα κάνω καλά κάνεις και το λες για τον μικρό μπράβο του άντε κουράγιο να τρέχεις από πίσω του τώρα αρχίζει η δωρεάν γυμναστική.

Χίλια μπράβο πάντως έχει τρομερή ανάπτυξη!

Καλώς ήρθατε χουρχουρίνι που μένουμε αρκετά κοντά , mafalda και marsolan

Καλως σας βρήκα!!!

Πω, πω, πολύς κόσμος έκανε μωράκια το Μάιο τελικά!

Έχετε εικόνα αν είναι πιο πολλά αγοράκια ή κοριτσάκια;

Εγώ πάντως στο μαιευτήριο έβλεπα παντού μόνο γαλάζια και πολύ πολύ σπάνια και κανα ροζ....Εδω πως πάει; Τι έχουμε πιο πολύ;

Καλως σας βρήκα!!!

Πω, πω, πολύς κόσμος έκανε μωράκια το Μάιο τελικά!

Έχετε εικόνα αν είναι πιο πολλά αγοράκια ή κοριτσάκια;

Εγώ πάντως στο μαιευτήριο έβλεπα παντού μόνο γαλάζια και πολύ πολύ σπάνια και κανα ροζ....Εδω πως πάει; Τι έχουμε πιο πολύ;

συμφωνω μαζι σου οτι επικρατουν τα αγορακια λιγο περισσοτερο ..........

:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Η αλήθεια είναι πως ι εγώ αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει. Μας το είχαν πει και οι μαίες ότι κατά καιρούς κατακλύζεται το μαιευτήριο από γένες του ιδίου φύλου. Τώρα ήταν η σειρά των αγοριών. Άλλη φορά είναι φουλ στα κοριτσάκια σου λέει....

Αχ!!! γερά να είναι τα μαναράκια μας!!! Γερά και καλότυχα!!!

Διαφημίσεις

χουρχουρινι πες μας λιγα λογια για το μπεμπακι σου

πως γεννηθηκε?

ποσα κιλα?

ποσο ειναι τωρα?

κ τετοια............ ξερεις...........

ελα βγαλε κ συ την κουκουβαγια απο μεσα σου !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Λοιπόν καλές μου καθίστε αναπαυτικά και αρχίζω.........

Κουκουβάγια μεγαλύτερη από εμένα δεν υπάρχει αλλη, το λέω και το δηλώνω!!!

Το μπουμπουκάκι μου γεννήθηκε 15/5/2010 ημέρα Σάββατο, αλλά δεν πιάνει γιατί ήταν σικέ, ή μήπως πιάνει. Αν ξέρει κάποια κοπελιά με ενημερώνει!!!

Ήταν μια σταλίτσα 2950γρ. και νομίζω πως η στιγμή που τον είδα ήταν η πιο μαγική στιγμή όλης μου της ζωής.....Εν καιρό θα σας πω γιατί!!!

Λοιπόν είναι ταυράκι με ωροσκόπο θα σας γελάσω, αν ακούει η πατέρα 10.45 γεννήθηκε κάτι σε καρκίνος νομίζω μου έβγαινε...Εγώ πάλι Υδροχόος και μάλιστα καθαρόαιμη (και με ωροσκόπο νερουλά), χάλια το μαγαζί, χάλια!!!

Κάθε μέρα που περνάει κάνει και κάτι νέο και με τρελαίνει, είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία.....άτιμο πράμα οι γεροντοέρωτες, το έχω πει!!!χα, χα, χα, χα!!!!

Πιάνει ε? Αυτό δεν το ήξερα!!!

Ότι θα μας τρελάνουν το είχα πάρει γραμμή από το πρώτο του χαμόγελο!!!

Κοριτσάκι σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, αλλά θα σας αφήσω γιατί σε λίγο αρχίζει το νησί.....

Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!!

Καληνύχταααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...