Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!!!Καλη εβδομαδα!!Χρονια πολλα Θενα και Naya!Να σας χαιρονται τα ζουζουνια σας! Να μας ζήσουν και τα εξι μηνων παιδακια μας!!!! Πως περασε ο καιρος....

Ριτακι απιστευτο μου φαινεται που μπουσουλαει κανονικα ο γιος σου!!! Συγχαρητηρια!!!! Τι παιδι ειναι αυτο???!!!!

Ο Μαρινακος μου ειναι μια χαρα!!Τον εκπαιδευω κι εγω για μπουσουλημα τωρα...Του βαζω πραγματα και σερνεται να τα φτασει...Δειχνει οτι φυγει συντομα κι αυτος.Και οταν το βαζω στο ρηλαξ η στο καροτσι καθιστο, σηκωνει το κεφαλι και την πλατη να κατσει πιο ορθιος...Σημερα θα ξεκινησουμε με αχλαδι κι εμεις το απογευμα...Για να δουμε πως θα αντιδρασει στη γευση...!

Κοριτσακια μου στην δουλεια πηζω..Δεν προλαβαινω να τη βγαζω στο 6ωρο, και τρεχω...Σας αφηνω λοιπον...Σας φιλω γλυκα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

πολυ ξενυχτι πεφτει χωρισ να φτεν τα μικρα σασ κ μετα θα λετε ειμαι πτωμα:rolleyes::shock::tongue:

εμεισ εχουμε φαει μπανανα μηλο πορτοκαλι αχλαδι δαμασκηνο ακτινιδιο ολα ολοκλιρα κ ομα φυσικα ,παντοσ για το πορτοκαλι αλλοι το δινουν πρωτο γι αυτο μη τρελενεστε τωρα δεν παθαινουν τπτ ανα φαν κατι παραπανω.σημερα θα του φτιαξω βραστο,καροτακι πατατουλα σελινο κρεμμυδακι κ μοσχαρι κιμά:D

sueδακι που χανεσαι? b-fly εξαφανιζολ παλι:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μανουλες ?

παιδικα γιαουρτακια ποτε δινουμε?????????ξερει καμια???????

εχω εδω την αδελφη του αγγελου που εχει μια κορη ακριβως ενα χρονο μεγαλυτερη απτον γιωργη μου κ τρωει γιαουρτακι κ το δικο μου ζηλευει κ της φωναζει . του εδωσα μια κουταλια κ τωρα κανει σαν τρελο ........ αφυνιασε εντελως τι το θελα!

tο απογευμα θα παμε για να κανει η μικρη αυχενικη διαφανεια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερες

εγω ριτακι του δινω γιαουρτακι κανονικα

:tongue::tongue::tongue::tongue:με φρουτα η δημητριακα ?????

στο ειπε παιδιατρος η το δοκιμασες του αρεσε κ δεν υπηρχε προβλημα????

το συγκεκριμενο που του δοκιμασα (3 κουταλιες τελικα) ηταν με δημητρια κ γραφει απτον 6 μηνα

88M1p3.pngycQap3.png

Βρε κορίτσια διάβασα σ' ένα αμερικάνικο site που λένε ότι το μήλο το μαγειρεύουν.. η μπανάνα μπορεί να φαγωθεί και ωμή λέει... :confused::confused::confused:

Εσείς το μαγειρεύετε/βράζετε???? μήπως έχω καταλάβει λάθος τις οδηγίες του γιατρού??? εγώ απλά τα λιώνω όλα ωμά στο μπλέντερ....:confused:

καλημερα douar αλλα και σε ολες τις υπολοιπες μαμαδες,

ο λογος που βραζουν για ελαχιστα λεπτα το μηλο και το αχλαδι-οχι στον ατμο αλλα σε λιγο νερακι ειναι για να διασπαται η πηκτινη που εχουν και να μην δημιουργουν δυσκοιλιοτητα!!!Εγω το κανω ετσι για να την βοηθησω αλλα ολα τα αλλα φρουτα τα δινω εντελως ωμα εννοειται!!

Το αβοκαντο δε,ειναι απο τις καλυτερες τροφες και δεν υπαρχει θεμα αλλεργιας,εγω δινω αφθονο οπως και μανγκο!Την μπανανα δεν την δινω καθε μερα γιατι παρατηρησα οτι της δημιουργει θεματακι με τα κακα!!

Οσο για γιαουρτι προσωπικα αποφευγω τα παιδικα,δινω κανονικο πληρες μια κουταλια μεσα στο ρυζαλευρο προς το παρον και αργοτερα ολοκληρο κεσεδακι για απογευματινο!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:με φρουτα η δημητριακα ?????

στο ειπε παιδιατρος η το δοκιμασες του αρεσε κ δεν υπηρχε προβλημα????

το συγκεκριμενο που του δοκιμασα (3 κουταλιες τελικα) ηταν με δημητρια κ γραφει απτον 6 μηνα

του δινω κανονικο γιαουρτι κ οχι παιδικο...το αναμιγνυω καμια φορα με φρουτα

δημητριακα τρωει για πρωινο..ποτε σκετα..ποτε με φρουτα

Marsolan k fairy ευχαριστω !

fairy εχω την εντυπωση οτι εσυ ειχες βαλει λινκ που ελεγε για τα "μαγειρεμενα φρουτα" λαθος κανω ?????? μπορει

ασχετο αλλα τα καρφουρ σημερα κ αυριο εχουν -35% τα παμπερς (δεν ξερω αν ισχυουν κ τα κοπονια μαζι )

88M1p3.pngycQap3.png

fairy εχω την εντυπωση οτι εσυ ειχες βαλει λινκ που ελεγε για τα "μαγειρεμενα φρουτα" λαθος κανω ?????? μπορει

μμ δε νομιζω...εγω δεν βραζω τιποτα....απλα τα λιωνω καλα στο μπλεντερ

εγω ριτακι θα σου προτεινα να δοκιμασεις να δεις τι αντεχει το στομαχακι του ΓΙωργη σου....εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα...κ πλεον τρωει τα παντα...κοκκινο κρεας κ ψαρι ακομα δεν εχει φαει κ οσπρια...το ρυζαλευρο το εχω κοψει, δεν το εδωσα για πολυ καιρο αλλωστε...ισα να συνηθισει...του κανω κ μπισκοτα κ ματσουλαει ....

Διαφημίσεις

Kalispera. :D

Elpizw na eiste oles oi manoules kala k ta paidakia kalytera!

Eytyxws exete apories me to faghto k otan erxetai k h dikh mas wra anatrexw sta palia posts! Para poly me exete bohthisei!

Phga shmera na parw parko k enw eixa apofasisei na parw ena sxetika fthno, to makrosteno mou fanhke poly mikro.... To tetragwno fainetai pio aneto gia to mwro (einai k ligo tarzan h dikh mas). Ti lete? Ti exete, oses exete?

Filakia koritsia! Sas skeftomai poly, h kalyterh parea k symparastash pou tha mporousa na exw se ayth th fash tis zwis mou!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Θενάκι μου και Naya χρόνια πολλά για χτες.

Χαρούμενα μηνογενέθλια Fairy.

Βρε Ριτάκι ο δικός σου πέρασε και τον γιωργάκη της fairys!!!!!!!!!!!!!!!Λες να είναι και ο πρώτος που θα περπατήσει;

Douar κάνε μια αλλαγή στις ημερομηνίες. Εμεις γεννηθήκαμε στις 28/5.

Naya μου εμας μας έκαναν δώρο ένα κανονικό μακρόστενο το οποίο το χρησιμοποιούμε ακόμη σαν κρεβάτι δίπλα μας, αλλά όταν τη βάζω δεν φαίνεται να την περιορίζει το μέγεθος του.

Την παρασκευή έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο για εμβολιάκι και να μας αρχίσει και χορτόσουπες. Άντε να φάει τίποτα γιατί το γάλα το έχουμε μειώσει κατά πολύ. δεν το θέλει καθόλου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Filakia koritsia! Sas skeftomai poly, h kalyterh parea k symparastash pou tha mporousa na exw se ayth th fash tis zwis mou!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ για μενα οσο υπερβολικο κ μπορει να ακουγεται σε καποιους ............

ειστε το καλυτερο παρεακι μου

το ημερολογιο μου

χαιρομαι τοσο που σας εχω ΟΛΕΣ

88M1p3.pngycQap3.png

Ειρηνακι μου τι κανει η κουκλα σου ????

το καρεκλακι σας τελειο :tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις γιατρο εχουμε αρχες του μηνα .....να δουμε τι μας περιμενει κ εκει .

σημερα ολη μερα ειναι κατω κ μπουσουλαει κ εχει κανει τα γονατα του κατακοκκινα ........ τωρα κκοιμηθηκε απτο πρωι παρακαλω !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...