Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο εμάς!

Χρόνια πολλά στα ΜΑΓΙΟμωράκια μας που συμπλήρωσαν ήδη 6 μήνες! Εμείς περιμένουμε μέχρι τις 24 (άλλες 3 μερούλες...).Μισός χρόνος!!!! Πωπω!:!::!::!::!::!::!::!:

Προσπαθώ να προλάβω να σας διαβάσω ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σασ μανεσ

σημερα γιορταζω ,ναι!!! ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα θα μου πειτε τωρα γιατι? την παναγιτσα την ελεγαν 'παρθενοσ μαρια' κ αφου με λενε παρθενοπη ειναι το ιδιο ;):-D

ριτακι σασ βλεπω πολυ προχο:lol: μπραβο που μπουσουλαει απο τωρα ,πολλα παιδακια δεν μπουσουλαν καθολου οπωσ εμενα ο <γιωργοσ περπατησε 11 μηνων κανονικα δλδ μονοσ του κ μετα οταν βαριοταν μπουσουλαγε , κ η Δαναη περπατησε 10 μηνων κ δεν πουσουλισε ποτε:tongue: αυτο το λεω για τα κοριτσια που αναροτιουντε.

οπωσ εμενα ο ιασονασ ακομα να γιρισει στη κουνια ,αγαλματακια ακουνιτα ενο ο μεγαλοσ απο 3 μηνων ηταν αλλου ντα λου χιχι

σημερα πηγαμε σε πεδοτοπο οπωσ κ εχθεσ το απογευμα οπωσ κ τα επομενα 10 χρονια αχαχαχαχα τι να κανεισ που να τα παμε κ αυτα:rolleyes: να ξεδωσουν μετα κοιμουντε τουφα :tongue::tongue:

μετα θα ερθει η μαμα μου να μασ δει λεω να φτιαξω ενα κεικ εχω κ κατι πλυντηρια περιμαινω κ περιοδο να παω κ για τεστ παπ, αυτα φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια σασ μανεσ

σημερα γιορταζω ,ναι!!! ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα θα μου πειτε τωρα γιατι? την παναγιτσα την ελεγαν 'παρθενοσ μαρια' κ αφου με λενε παρθενοπη ειναι το ιδιο ;):-D

Χρόνια σου πολλά κουκλίτσα!!!

:D

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΙΧΙ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΣΕΝΑ:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena kai naya23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά με υγεία!

Μanoulitsa90 καλώς ήρθες στην παρεούλα μας.

Σήμερα 21/05 κλείσαμε και εμέις 6 μήνες αχ πως φτάσαμε εδώ καλά δεν το πιστεύω πολύ γρήγορα πέρασε ο καιρός πότε γέννησα πότε θήλαζα. Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια μας.

Μary poppins εσάς θα σας σώσει η στράτα είναι σαν να ακούω το τι έκανε ο γιος μου παλιά. Κουράγιο σου εύχομαι εμάς μας έσωσε πάντως για μεγάλο διάστημα μπορεί οι γιατροί να μην συμφωνούν αλλά εκεί ξεδίνουν.

:rolleyes:ψαράκι.................27/4/2010 χάθηκε το psaraki - ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!:rolleyes:angel09...................22/4/2010 αγόραροι του Απρίλη τελικά :-) και της bibis23

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY.................. 29/4 /2010 και η Β-FLY....

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............ 4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton.............. 10/5/2010 και τη maanton χάσαμε...

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010

:rolleyes:sue...................... 20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010

:rolleyes:fairymummy.........21/5/2010

:tongue:xainti....................21/5/2010

:tongue:marinakii86............22/5/2010 καλέ και το marinakii!!!

:rolleyes:douar.....................23/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap...............27/5/2010

:tongue:andith....................28/5/2010

:tongue:naya23..................31/5/2010

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

manoulitsa90 καλώς ήρθες! :) πες μας λίγα για σένα και μικράκι σου :)

Thena και naya23 χρόνια πολλά!!! Να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειές σας!! :)

Χαρούμενα εξαμηνογενέθλια fairymummy και xainti... Να τα χαιρόσαστε τα ζουζούνια σας!

xainti και marsolan σας πρόσθεσα στη λίστα πιο πάνω ;) και διόρθωσα και κάποιες ημερομηνίες (naya23 και 3xmama)

Thena ξέχασα να γράψω χθες ότι κι εμένα δεν πίνει τόσο γάλα το πρωί και το βράδυ - 5-6 μεζούρες κι αυτές με το ζόρι....

Rita_ki καλά δεν υπάρχει ο Γιώργης!!!!! Άντρας σωστός έχει γίνει! :)

Εμείς πάλι είμαστε ακόμα άντρες με τα ούλα μας, όπως λέει και η θεία μας! :) Γκρινιαρούληδες... εντωμεταξύ χθες και σήμερα προσθέσαμε αχλάδι στη φρουτόκρεμά μας... δε μας αρέσει καθόλου το αχλάδι κορίτσια... οπότε και σκέφτομαι να του δίνω μόνο μπανάνα και μήλο.. Θα ρωτήσω και το γιατρό μας που θα έρθει την Τρίτη - διπλό εμβόλιο έχουμε την Τρίτη στα εξαμηνογενέθλιά μας!! :( Θα μας δώσει και οδηγίες για λαχανικά και άλλα διάφορα γεύματα... ;)

χμμμ... τι άλλο; τι άλλο; α! Παλιά είχα διαβάσει rita_ki ότι ρωτούσες για τα φορμάκια τα βελουτέ... να σου πω την αλήθεια πολύ μου αρέσουν από εξωτερική εμφάνιση και μ' έχουν βολέψει αυτά που έχω αλλά επιβάλεται να φορέσεις κι ένα φορμάκι/φανελάκι από μέσα... πάντα ιδρώνει ο καημενούλης μου με αυτά... κι έχω την εντύπωση πως δεν αναπνέει το ύφασμα... νομίζω πως τα βαμβακερά 100% είναι καλύτερα για τα μικράκια μας... τα άλλα είναι περισσότερο για μόστρα... αυτή η ταπεινή μου γνώωμη από τη δική μου εμπειρία... πάντως το δερματάκι του είμαι τυχερή δεν είναι τόσο ευαίσθητο.. θέλω να πω και το συνθετικό που έχουν αυτά τα φορμάκια το ανέχεται το δερματάκι του... αν και δε του τα πολυφοράω πια...ίσως αν πιάσουν τα πολλά κρύα....

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

ναι οταν ειχε χαλασει ο καιρος αναρωτιομουν για τα βελουτε. η ααληθειαα πως δεν του εχω αγορασει ακομα ουτε εχει δοκιμασει κανενα τετοιο.απλα αναρωτιομουν μηπως με το βαμβακερο +φανελακι κρυωνουν? κ αν τα βελουτε ειναι πιο ζεστα

το μικρο σημερα εδωσε ρεσιταλ παλι.ηρθε μια φιλη μου που εχει να την δει καιρο ο μικρος κ αφηστε σοου . ουτε ν ατην δει δεν ηθελε . γυρνουσε με κοιτουσε οταν τον αγκαλιαζε εκεινη κ απλωνε χερακια να τον παρω εγω . μονο οταν τον κρατουσα εγω αγκαλια δειλα δειλα της χαμογελουσε(απο μακρυα κ αγαπημενοι!)

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια πολυ κουραση αυτες τιε μερες....

μιλαμε πτωμα ειμαι....

σας διαβασα πολυ γρηγορα και

Χρονια Πολλα σε μανουλες και μωρακια!!!!

μανουλιτσα καλως ορισες!!!

Ριτκακι μπουσουλησατε??? μπραβο!!!

εμενα ακομα γυριζει γυρω γυρω ετσι μπρουμητα που καθεται αλλα για να κανει βημα..τιποτα...ουτε σηκωνεται

μονο στο ριλαξ οταν τον εχω κανει μπροστα...ποτε θα μου πεσει δεν ξερω...

πρεπει να βρω την ζωνη να τον δενω...

βελουτε εμενα μου εχει δωσει η κουμπαρα μου και στα κρυα του τα φοραγα αλλα νομιζω τελικα πως δεν ειναι πολυ ζεστα...

ακποια ειναι πολυ ομορφα αλλα προτιμω τα βαμβακερα...

εχω παντως 4-5...

α,ξεκινησαμε και κρεμα...δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δεν τρωει...

παιζει λιγο με το κουταλι,σπρωχνει το φαγητο εξω με την γλωσσα του...

κανει κινησεις αλλα 1-2 φορες που πηγε να καταπιει του ηρθε εμετος...

μετα απο λιγο κλαιει και θελει γαλα...

μηπως δεν πρεπει να τον ταιζω εγω?

μηπως με μυριζει και δεν τρωει?

με το νερο λιγο καλυτερα αλλα μην φανταστειτε...

του δοκιμασα και ποτηρακι και μπιμπερο...

πολυ γελιο...νομιζει οτι ειναι μασητικα και παιζει με τις πιπιλες απο αυτα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κοριτσακια πολυ κουραση αυτες τιε μερες....

μιλαμε πτωμα ειμαι....

βελουτε εμενα μου εχει δωσει η κουμπαρα μου και στα κρυα του τα φοραγα αλλα νομιζω τελικα πως δεν ειναι πολυ ζεστα...

ακποια ειναι πολυ ομορφα αλλα προτιμω τα βαμβακερα...

εχω παντως 4-5...

του δοκιμασα και ποτηρακι και μπιμπερο...

πολυ γελιο...νομιζει οτι ειναι μασητικα και παιζει με τις πιπιλες απο αυτα...

Κουράγιο pasxalitsa v πόσο σε καταλαβαίνω!!!

Συμφωνώ μαζί σου για τα βελουτέ... αν και νομίζω ότι είναι λίγο πιο ζεστά αλλά περισσότερο επειδή δεν αναπνέει τόσο το ύφασμα... κι εγώ πάντως προτιμώ τα βαμβακερά.. καλύτερα να τον ντύνω με εσωρουχάκι και φορμάκι/πυτζάμα με κλειστά ποδαράκια κι ίσως κι ένα κοντομάνικο μπλουζάκι από πάνω από τα δυο άλλα αν κάνει πολύ κρύο... παρά τα βελουτέ....

χαχαχα κι εμένα το ποτήρι το περνάει για μασητικό... χαχαχαχα κάνει την κίνηση να πιει όπως από το μπιμπερό αλλά μόλις το βάλει στο στόμα αρχίζει να το δαγκώνει..:P

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...