Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης να σημειώσω ότι δοκίμασα σήμερα τη συνταγή για το ρυζάλευρο - την οποία είχα βρει πολύ καλή ιδέα - σ' ευχαριστούμε marsolan :)

'Ωρες λοιπόν παιδεύτηκα χθες να αλέσω το καστανό ρύζι κι ο Γιάνναρος ούτε να το φτύσει!!!! Τσαντίστηκε κι έβαλε τα κλάματα και μου φώναζε lol Η αλήθεια είναι ότι ήταν απίστευτα άνοστο! Στην αρχή το δοκίμασα με λαδάκι αγνό από το χωριό - δεν έβαλα αλάτι... φοβάμαι για τα νεφρά του.. πόσο αλάτι να μπορούν να επεξεργαστούν μια σταλίτσα νεφρά;:rolleyes: Δε του άρεσε καθόλου.. είχα φτιάξει και δεύτερη βερσιόν με γάλα σκόνη που του δίνω... ούτε αυτό... πραγματικά τσαντίστηκε απίστευτα και μου φώναζε πάλι.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θένα έχεις δίκιο μου φαίνεται - εδώ δε τα τρώμε εμείς.. ας μην είμαστε παράλογες με την υγιεινή διατροφή για τα μωράκια μας... παν μέτρον άριστον... :)))

Η αλήθεια είναι όμως ότι ίσως αν του το είχα δώσει από την αρχή και δεν είχε συνηθίσει τη γεύση της Nestle (βανίλια - ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη αλλά με μαλτοδεξτρίνη) να το είχε φάει... Προτείνω σε όσες μανούλες δεν έχουν δώσει ακόμα ρυζάλευρο να τη δοκιμάσουν τη συνταγή πάντως... μόλις πάρεις το κολάι (καλά το σκότωσα:mrgreen::mrgreen:) είναι εύκολη συνταγή...:)

Εντωμεταξύ διάβαζα πως το ρυζάλευρο δεν είναι και απαραίτητη τροφή... καλύτερα να ξεκινήσουν με άλλα δημητριακά λίγο πιο αργά - ειδικά τα μωράκια που θηλάζουν - όπως βρώμη για παράδειγμα... Ο λόγος που επιβάλεται τα μωρά μετά τους έξι μήνες να ξεκινήσουν και άλλες τροφές πέρα από το μητρικό γάλα είναι κυρίως η αυξημένη ανάγκη για σίδηρο... Το μητρικό γάλα και τα υπόλοιπα γάλατα δεν επαρκούν να καλύψουν αυτή την ανάγκη.... ακόμα και στα εμπλουτισμένα με σίδηρο γάλατα η απορρόφηση του σιδήρου είναι πολύ περιορισμένη... οπότε πρέπει να βρουν άλλες πηγές σιδήρου... και το ρυζάλευρο δεν είναι καθόλου καλή πηγή σιδήρου...πιο πολύ το ρυζάλευρο το ξεκινάμε για να συνηθίσει λίγο το εντεράκι και να μάθουν τα μικράκια μας να συνηθίζουν το κουτάλι...και πολλά μωρά δε τρώνε το ρυζάλευρο γιατί είναι και σχετικά άνοστη τροφή... πόσο μάλλον τα μωράκια που θηλάζουν και έχουν ποικιλία γεύσεων μέσω αυτών που τρώει η μάμα τους!!! Οπότε Νατασάκι μη στενοχωριέσαι αν δεν τρώει το ρυζάλευρο... σε λίγο καιρό θα ξεκινήσετε τα άλλα δημητριακά και θα δεις θα τα πάτε καλύτερα...:wink:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχαμε συναγερμο πριν λιγο , ξυπνησε με ουλιασχτα δεν καθησε να του βαλω θερμομετρο αλλα αφου πριν δεν του εδωσα ντεπον το εκανα τωρα.

τον εχει ο πατερας του τωρα κ προσπαθει να τον ηρεμησει κ να τον νανουρισει παλι .........

ετσι θα κανουν τα παιδακια μας αραγε με ολα τους τα δοντια?????

περαστικούλια στο Γιώργη :roll::roll::roll::roll: κι εμάς το'χει κάνει κάποια βράδια... τον κρατάω λίγο αγκαλιά με κλειστά φώτα... κλαίει για λίγο και μου τρίβεται και σε πέντε λεπτά ηρεμεί και ξανακοιμάται με την πιπίλα του βέβαια...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

σημερα το παρακανα...

να δω αυριο πως θα ξυπνησωωωωωωωωωωωωωωωωωω:rolleyes:

καληνυχτα ή μαλλον καλημερα γιατι το πρωι θα το δειτε...:wink:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καληνυχτίζω και εγώ τσούπρες. καιιιιιιι

Καλημερίζω με το καθιερωμένο μας πρωινό, μιάμιιιιιιιιιιιι.....

opcc_-_breakfast_buffet_closeup.jpg

Μπόλικο μιας και είναι Κυριακή για να φτάσει για όλες μας:D:D:D

Διαφημίσεις

Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν και όπως ζήτησε και η pasxalitsa v :)

:rolleyes:ψαράκι.................27/4/2010 χάθηκε το psaraki - ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!:rolleyes:angel09...................22/4/2010 αγόραροι του Απρίλη τελικά :) και της bibis23

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY.................. 29/4 /2010 και η Β-FLY....

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................30/4/2010

:rolleyes:natasa133............ 4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton.............. 10/5/2010 και τη maanton χάσαμε...

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:rita__ki................ 19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010

:rolleyes:sue...................... 20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou............20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v...........20/5/2010

:rolleyes:fairymummy.........21/5/2010

:tongue:xainti....................21/5/2010

:tongue:marinakii86............22/5/2010 καλέ και το marinakii!!!

:rolleyes:douar.....................23/5/2010

:tongue:3xmama................24/5/2010

:tongue:irene.pap...............27/5/2010

:tongue:andith....................28/5/2010

:tongue:naya23..................31/5/2010

Αν έχω κάνει κάποιο λάθος σας παρακαλώ να μου το πείτε να το διορθώσω.... Επίσης οι καινούργιες μανούλες του καφέ μας πείτε μου πότε γεννήθηκαν τα ζουζούνια σας να σας προσθέσω στη λίστα :)

Φιλάκια μανούλες... άντε πάω τώρα για ύπνο γιατί το ξεφτίλισα απόψε κι αύριο περιμένουμε και τη νονά μας για φαγητό... να δω τι ώρα θα ξυπνήσω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα !!!!!!!!!!!!!

ομορφη κυρικακη σε ολες τις φιλες!

douar μπραβο που ξεθαψες την λιστα:tongue::tongue::tongue:

fairy !!!!!!!!!!!! χαρουμενα μηνογενεθλια ........ παντα να καμαρωνεις τον παοδαρο σου !!!!!!!!!!! δωστου ενα φιλακι απο μας

88M1p3.pngycQap3.png

ο μικρος καστορας μου πια μπουσουλαει κανονικα ...... στα γονατακια ......

δηλαδη θα τρελαθω .....ποσο γρηγορα μεγαλωνουν αυτα τα πλασματα που μας εστειλε ο Θεος!

μπουσουλαει ερχετι κοντα μου κ οταν πλησιαζει στα ποδια μου , απλωνει το χερι του για να πιαστει κ να σηκωθει . πραγματικα θα τρελαθω η μανα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερααααα

τι κανετε????εμεις ειμαστε τελεια.....διαβασα μονο την τελευταια σελιδα κ καταλαβα λιγο πολυ, καμποσα.....εμεις οπως θα ξερετε επειδη εχουμε αλλεργια στην πρωτεινη του αγελ. γαλατος σταματησαμε να τρωμε τα κοινα ρυζαλευρα κ τρωμε υποαλλεργ.ρυζαλευρο της νουτριτσια με μαυρη ζαχαρη κ εξτρα γαλα αλμιρον πεπτι που δεν μας πειραζει...επισης το σινλακ της νεσλε που εχει κ αυτο ρυζαλευρο αλλα κ αλευρο χαρουπιου(ο γιατρος ειπε οτι σε ολα τα φαγητα θα περασει φασεις κ μπορει να μην τα θελει,οποτε κ μου εδωσε εναλλακτικη)...καλο,πιο γλυκια γευση κ πιο πολλες θερμιδες δυστυχως ,οποτε δεν το πολυδινω...βεβαια η δικια μου ειχε απο γεννησημιου πολλες αναγκες σαν μωρο...ηταν κ ειναι μεγαλο μωρο...να σκεφτειτε τωρα ειμαστε 8.850.... 8.000 ημασταν 07.10 που ξεκινησαμε το ρυζαλευρο..κ σε 6 μερες κλεινουμε τους 7....η παιδιατρος στο ικα προχθες μας ειπε να σταματησω την νυχτα να την θηλαζω στο μεσσαιο γευμα (3πμ),επειδη το γαλα μου ειναι πολυ πλουσιο λεει κ να της δωσω χαμομηλι....κ να της μειωσω ολα τα γευματα της...ο παιδιατρος ομως ουρλιαζε...το παιδι θα "λιμοκτονησει" κλπ...οποτε συνεχιζω κανονικα...εντωμεταξυ,ουτε την θηλαζω μεσα στη μερα κ τα γευματα της ειναι φρουτα απο 100-120 γρ μεσημερι κοτοπουλο ή μοσχαρι απο 180-200γρ. κ το ρυζαλευρο 90γρ. .......τι να κανω δεν ξερω...το ρυζαλευρο μου ειπε ο γιατροσ μου κ να μην το φαει δεν πειραζει,οπως εγραψε καποια....δεν μας ειναι απαραιτητο...το γαλα μου ομως να μην το κοψω με τπτ....κατα τα αλλα εμεις ειμαστε κυριες....κανουμε οσο φασαρια χρειαζεται.μα-μα κ μπα-μπα τα λεμε καθαρα ποοολυ καιρο τωρα.....ξεκινησαμε κ πα-που..δν κλαιμε καθολου...δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα.(θυμαστε που ημουν η πρωτη με τρελο πονο ε???)..που κ που μας πιανουν οι πονοι βεβαια...πυρετο ευτυχως μετα το εμβολιο παραπροχθες δεν καναμε..λιγο ανησυχια εχουμε μονο...που μαλλον τελικα ειναι απο τα δοντια....αλλαζουμε παντου χωρις κοπο(οσο δυσκολα ηταν το πρωτο μηνα της ζωης της αλλο τοσο ευκολο τωρα) καθωτι ειμαστε κυριες,χιχι με τα ολα μας!!!αυτα...παω για φρουτα .....τα λεμε ξαναααααα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

νεκαταρια μου καλημερα.

τι διαβαζω?εχετε αλλεργιες? αχ το κοριτσακι μας.

παντως αυτο που σου ειπε η γιατρος του ικα να μην θηλαζεις 9ενα γευμα αν καταλβα καλα) μου ακογεται καπως κ δεν νομιζω ουτε να ισχυει ουτε να υπαρχει λογος.

εμεις φρουτα τρωμε περισσοτερο απο εσας (220-250 μλ) κ ρυζαλευρο παλι περισσοτερο απο εσας (περιπου 150 μλ) γαλα πινουμε 2 φορες την μερα την μερα(σπανια 3γευματα, 150-180μλ) κ τα κιλα μας ειναι 8100 (ηταν πριν 20 μερες δηλαδη) κ ειμαστε 1 μηνα μικροτεροι απο εσας........... κανεις γιατρος δεν μου ειπε να μην δινω γαλα .ισα ισα μου ειπε αν θελει να το αυξησω κιολας. κ δεν θηλαζω δινω σκονη ...............

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ικα παιδι μου...ασχετη γιατρος.......εμεις στις οδηγιες του δικου μας γιατρου,ελεγε τον πρωτο μηνα ολα τα γευματα της πρεπει να κυμαινονται απο 100-120 γρ....πλεον βλεπω οτι δεν την φτανουν τοσο κ τα ξεπερναμε...οχι στανταρ βεβαια....το μεσημεριανο του αλλαζει τα φωτα,οποτε μαλλον κ εκει απο βδομαδα που θα μπει κ νεο λαχανικο θα αυξηθει....το ρυζαλευρο παλι ,εξαρχης στο κουτι ελεγε 180-210 μλ ,αλλα οταν τοπα στο γιατρο μου,μουπε προς θεου οχι ...ειναι παρα πολυ....οποτε κ αντι για 100-120 που "θαπρεπε",της φτιαχνω τα 90 μονο ,που με διευκολυνουν μεσω της δοσολογιας της κρεμας, κ που εννοειται οτι της φτανουν ,καθωτι ειμαστε κ λιγοζουμπουρλουδικα κ δεν χρειαζεται παραπανω.....

πινουμε κ μονες μας με το ποτηρακι μας...σας τοπαμε???????καλα απο το fb οι αλλες ισως εχουν δει οτι τραβαμε κ με το καλαμακι κ καφεεεε......το σκατουλι μας....

ο γιατρος μας μας προτεινε 40-60 μλ χαμομηλι μεσα στην μερα,για να διευκολυνουμε το εντερακι της,μιας κ το γαλα που την βοηθουσε μεχρι τωρα μειωθηκε ραγδαια κ δεν την φτανει πλεον...οποτε επειδη ειχαμε κ λιγο δυσκ/τα προχθες για 2 μερες ,οντως μας βοηθησε ....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα κοριτσια!

χρονια πολλα για την ημερα σε οσες εχουν δικους τους που γιορταζουν!!

Douar,καλως σε βρηκα κι εσενα. 12/05 γεννηθηκε η δικια μου,αν το δεις σημειωσε το στην λιστα!

Οσο για το ρυζαλευρο...εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που ειπες...ειναι τι εχει συνηθισει το καθε μωρακι.Η δικια μου το καθαριζει σε χρονο dt,πλεον της βαζω και μια κουταλια γιαουρτι.Τις προαλλες που επρεπε να παμε σε συγκεκριμενη ωρα στον γιατρο και βιαζομουν της εφτιαξα ετοιμη με γαλα...Εεεε,με το ζορι την εφαγε και μικροτερη ποσοτητα εννοειται!

Παντως ναι,το ρυζαλευρο δεν ειναι απαραιτητη τροφη και μαλιστα στουμπωνει και τα εντερακια:(και δυσκολευονται τα μωρακια μας.Εγω με τον ιδιο τροπο θα της φτιαξω και βρωμη,η οποια ειναι τελεια...αλλα και μειγμα δημητριακων αργοτερα!

Βρε κοπελιες,μπραβο στα παιδακια σας!!Ειναι δυνατα και δραστηρια,τι καλυτερο???Η μικρη μου δεν μπουσουλαει αλλα απο πολυ μικρη ηθελε να μας πιανει τα χερια και να σηκωνεται ορθια βαζοντας δυναμη στα ποδαρακια της!Περιμενω πως και πως το παρκο της να γυμναζεται εκει μεσα και παρολο που δεν ειμαι πολυ υπερ της περπατουρας σκεφτομαι να το ψαξω και να παρω κατι τετοιο ή ενα jumberoo ή κατι τελοσπαντων που να την απασχολει!!!

κι απο παιχνιδια πλεον τι να παρουμε???Οπως ρωτα και μια ακομη μαμα παραπανω ειμαι στο ψαξιμο κι εγω!!

νεκαταρια μου καλημερα.

τι διαβαζω?εχετε αλλεργιες? αχ το κοριτσακι μας.

παντως αυτο που σου ειπε η γιατρος του ικα να μην θηλαζεις 9ενα γευμα αν καταλβα καλα) μου ακογεται καπως κ δεν νομιζω ουτε να ισχυει ουτε να υπαρχει λογος.

εμεις φρουτα τρωμε περισσοτερο απο εσας (220-250 μλ) κ ρυζαλευρο παλι περισσοτερο απο εσας (περιπου 150 μλ) γαλα πινουμε 2 φορες την μερα την μερα(σπανια 3γευματα, 150-180μλ) κ τα κιλα μας ειναι 8100 (ηταν πριν 20 μερες δηλαδη) κ ειμαστε 1 μηνα μικροτεροι απο εσας........... κανεις γιατρος δεν μου ειπε να μην δινω γαλα .ισα ισα μου ειπε αν θελει να το αυξησω κιολας. κ δεν θηλαζω δινω σκονη ...............

Καλημερα!!

να υποθεσω τοτε οτι κ μεις τρωμε καλα!αυξησαμε ενα γευμα γιατι ενα 2ωρο μετα τη φρουτοκρεμα πειναμε!πινουμε γαλα 3 φορες απο 150 μεχρι 270 μλ,με τη φρουτοκρεμα δε ξερω γιατι μπερδευτηκα!κ 200μλ κρεμα βανιλια!

να σας πω τωρα ενα θεμα που εχω μπερδευτει!το μουλτι χωραει μεχρι μσο λιτρο!οταν μετραω το νερο για τη κρεμα(200μλ)στο μουλτι βγαινει στα 250μλ νομιζα οτι το λιτρο θα ηταν το ιδιο εχει καπου λαθος?

rXrPp3.png

μπουσουλησε ο γιωργης!!!!!!!μπραβο του!!

εμεις ακομα το παλευουμε!την αφηνω στο πατωμε κ μυξοκλαιει λες κ δε ξερει τι να κανει!κ απλωνει χερακια να τη σηκωσω ορθια!!:twisted::twisted::twisted:ουφ με αυτο το θεμα!κ μονη της ακομα δεν εχει σηκωθει!μεχρι τα γονατα κ μετα τραβιεται κ δεν τα καταφερνει!!

rXrPp3.png

καλημέρααααα!!!

κι εγω σας διαβάζω αλλά 2 μέρες τώρα.... που κουράγιο...

Λοιπον mary και όλες οι υπόλοιπες, πολύ χαίρομαι που δεν είμαστε οι μόνες με καταγω΄γη από ταρζάν... Το στρώμα στο κρεββάτι της το είχαμε ήδη κατεβάσει γιατί την βρήκα μια μέρα με το σαγόνι να το ακουμπάει στο κάγκελο και σήμερα το πήγαμε το στρώμα τέρμα κάτω γιατι τι βρήκαμε να στηρίζεται στα πόδια της, να κρατιέται από την πάντα και να δαγκώνει το κάγκελο.... Αλλά τέρμα κάτω ρε κορίτσια, η πάντα φτάνει μέχρι τη μέση .... οπότε συνεχίζει να σηκώνεται και να κουτουλάει στα κάγκελα. Προσπαθεί μάλιστα να περάσει το κεφάλι της ανάμεσα... Εσείς τι κάνετε? Εγώ αύριο κιόλας πάω να πάρω πάρκο γιατί πλέον δεν μπορώ να την αφήνω μόνη της στο κρεβάτι...

Πασχαλίτσα η μπουμπού μας γεννήθηκε τελικά 31/5 (δεν ήθελε να βγει λέμε :tongue:).

Εμάς πάντως ο γιατρός δε μας έδωσε καθόλου ρυζάλευρο .... είπε να το έχουμε μόνο για όταν δε θα μπορούμε να κάνουμε φρούτο (εκτός σπιτιού κτλ).

Φιλάκια σε όλες :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...