Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλίτσες;

Πώς είστε;

Διαβάζω ανελειπώς τα νέα σας κάθε βράδυ, αλλά είναι τόσο αργά, που δεν "βλέπω" καμιά να τα πούμε.

Να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στα μωράκια που συμπλήρωσαν τους 6 μήνες. Πλάκα πλάκα εμείς σε 9 μέρες συμπληρώνουμε τους 7! :shock: Απίστευτο!!! :shock:

Εχώ να πω κι εγώ νέα...

2522daf9de.png

swGop2.png

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!

Κάτω δεξιά, ίσα που φαίνεται! Πριν λίγο το είδα. Ίσως για αυτό ο καημενούλης μου έκανε νούμερα τις τελευταίες μέρες. Πάντως, την Τρίτη που τον εξέτασε η γιατρός, δεν είδε απολύτως τίποτα στο στόμα του. Ούτε καν πρήξιμο.

Δεν ξέρω τι κάνουν τα δικά σας παιδάκια, αλλά το δικό μου νομίζω ότι έχει ξεφύγει εντελώς - από ζωηράδα εννοώ. Για να τον αλλάξω δεν χρησιμοποιώ την αλλαξιέρα γιατί από πολύ μωρό έδειξε τι μέρος του λόγου είναι! Στρώνω μεγάλο σελτεδάκι στο κρεβάτι μας και κάνω την αλλαγή, ντύσιμο, ξέντυμα, όλα εκεί. Λοιπόν, χωρίς υπερβολή, χρειάζομαι τουλάχιστον 10 λεπτά για να του αλλάξω την πάνα! Αν έχει κάνει και κακά... την πάτησα! Θέλω ένα 10λεπτο να τον καθαρίσω, αλλό τόσο να τον πλύνω στο μπάνιο και κανά 5λεπτο να του φορέσω την καθαρή πάνα. Τον βάζω στην μια άκρη του κρεβατιού και τον κυνηγάω ως την άλλη. Και ενώ το σελτεδάκι είναι σκληρό, απορώ πώς τα καταφέρνει και το κάνει ένα κουβάρι και το μασάει και το σαλιώνει και φτύνει και κάνει εμετό και κατουράει και πασαλείφεται και... και... και... Δεν μπορώ να τον ελέγξω πλέον! Μου φεύγει σαν την κατσαρίδα! Με έχει εξαντλήσει αυτό το πράγμα. Όλη μέρα πλένω ρούχα. Να έχω να πλένω και παπλωσέντονα 3-4 φορές τη βδομάδα επειδή ο χοντρούλης έχει κέφια ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! Χώρια του ότι κινδυνεύει να πέσει. Μετά το μπάνιο, εγώ ντύνω κι ο άντρας μου τον κρατάει και αυτός τσιρίζει! Τρέμουν τα χέρια μου. Τα χάνω με το σαματά του...

Κάνει κι άλλα, αλλά δεν θέλω να σας ζαλίσω.

Πείτε μου, είμαι υπερβολική που το βλέπω έτσι, είναι όλα τα παιδάκια έτσι ή το δικό μου φρουτάκι έχει ξεθαρρέψει πολύ;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ειμαι εδω φιλεναδα

ταιζω τον μικρο κ "ακουω" τα νεακια σου :tongue:

Καλή όρεξη!

Ριτάκι τώρα που βγάζουν δοντάκια νομίζω ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τα πολύ ζεστά γιατί προκαλούν έξτρα πόνο. Το ξέρεις εσύ αυτό;

Και κάτι ακόμα : μήπως ξέρεις τι κρεμούλα βάζουμε πάνω στα ούλα; Σκέφτομαι να του πάρω μία αύριο, αλλά από την άλλη μήπως θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσω πρώτα με τη γιατρό. Ανησυχώ μήπως κάτι στη σύνθεσή της δεν κάνει λόγω αλλεργιών κ.λπ. Ξέρω, ξέρω... Σας έχω ζαλίσει με αυτό το θέμα, αλλά τι να κάνω; Κάθετι που τρώει ή πίνει κ.λπ. πρέπει να είναι απολύτως ασφαλές...

2522daf9de.png

swGop2.png

λοιπον η μια κρεμα που μας ειπε η δικη μας γιατρος ειναι η bexident (δεν ειναι φαρμακευτικη μου ειπε, δεν ξερω τι σημαινει ακριβως αυτο)

κ του εχω δοκιμασει κ mundisal που ειναι φαρμακευτικη κ εχει εντονη γευση κ μυρωδια ουζου...........ο μικρος αυτην δεν την θελει καθολου .

οσο για τα κατορθωματα του ασπρουλη σου δεν μου ακουγεσαι καθολου υπερβολικη .......τα ιδια κανει κ μενα ...........

μονο ρε κουκλα μου δεν σε πιανει η μεση σου στο κρεβατι οταν τον ξαπλωνεις για να τον αλλαξεις?

εγω πια εφαρμοζω αλλη μεθοδο

το παρκοκρεββατο που μας ειχαν κανει δωρο γινεται κ αλλαξιερα κ εχει λουρια να τον δενω !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον η μια κρεμα που μας ειπε η δικη μας γιατρος ειναι η bexident (δεν ειναι φαρμακευτικη μου ειπε, δεν ξερω τι σημαινει ακριβως αυτο)

κ του εχω δοκιμασει κ mundisal που ειναι φαρμακευτικη κ εχει εντονη γευση κ μυρωδια ουζου...........ο μικρος αυτην δεν την θελει καθολου .

οσο για τα κατορθωματα του ασπρουλη σου δεν μου ακουγεσαι καθολου υπερβολικη .......τα ιδια κανει κ μενα ...........

μονο ρε κουκλα μου δεν σε πιανει η μεση σου στο κρεβατι οταν τον ξαπλωνεις για να τον αλλαξεις?

εγω πια εφαρμοζω αλλη μεθοδο

το παρκοκρεββατο που μας ειχαν κανει δωρο γινεται κ αλλαξιερα κ εχει λουρια να τον δενω !!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την κρέμα. Αύριο θα δω τι θα κάνω.

Ριτάκι μου πιάνεται η μέση και κουράζομαι πάρα πολύ... Κι από την άλλη, όπως είπα, μου κάνει πολλές ζημιές και μου λερώνει πάρα πολύ και δεν είναι καλοκαίρι να μην με νοιάζει για τα σεντόνια. Τώρα δεν στεγνώνουν εύκολα κι εγώ έχω κουραστεί πολύ με τα πλυσίματα και τα σιδερώματα...

Όσον αφορά τα λουριά... Αχ! Τι μου θυμίζεις... Όσες φορές ταξιδέψαμε στο εξωτερικό, είδα μαμάδες με λουριά να έχουν τα παιδάκια τους και μου έκαναν πολύ αρνητική εντύπωση. Σαν σκυλάκια τα είχαν. Λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι αν συνεχίσει να είναι τόσο τρελός, όσο είναι τώρα, θα του αγοράσω σε όλα τα χρώματα! Και λουριά και κράνος και GPS στον πωπό θα του βάλω!

2522daf9de.png

swGop2.png

helloooooos

εγω παλι γελαω με τον γιγαντα μου...κ εμενα μου τα κανει αυτα...κ του το εχω πει...ετσι κ πεσει απο την αλλαξιερα θα φαει κ ξυλο αχαχχαα

σημερα εκει που πηγαμε να φαμε δεν εβρισκα να εχει να αλλαξεις μωρο,...απιστευτο μου φανηκε, παντου εχει...κ τον εβαλα πανω στη λεκανη...το τι γελια καναμε...να κουνιεται κ να τον κραταω μια με το γονατο...μια με το χερι...κ ειχε κανει κ κακα...αχχαχα τρελλα ημασταν!!! εγω ξεκαρδιζομαι με κατι τετοια

για τη θερμοκρασια του φαγητου δεν εχω διαβασει η να μου εχει πει η γιατρος κατι σχετικο με τα δοντια...του το δινω στη θερμοκρασια που του αρεσει..αλλωστε απο την αρχη τον εμαθα να πινει γαλα σε θερμοκρασια δωματιου κ οχι ζεστο..μας εχει λυσει τα χερια αυτο...τωρα καθεται στο καρεκλακι του με τις ωρες κ μασουλαει τα μπισκοτα που του φτιαχνω η κανα καροτο...το οποιο δε κοβεται κ εχει πολυ πλακα με τις γκριματσες του

Διαφημίσεις

Εγώ όταν είμαι έξω, στρώνω ένα σελτεδάκι στο καρότσι και τον αλλάζω επιτόπου. Σήμερα μπήκαμε στο προθάλαμο τουαλετών και επειδή μπαινοέβγαινε κόσμος αυτός έκανε χαρούλες και τσίριζε. Πάντως σε αλλαξιέρες κοινές δεν τον έχω βάλει ποτέ. Να σας πω την αλήθεια... σιχαίνομαι. Έχω δει πώς τις μεταχειρίζονται και λέω "άσε καλύτερα...".

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Τι μου κάνετε, ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα μπεμπάκια σας.

Δεν σας έχω διαβάσει, πέρασα απλώς να πω ένα γεια και πάω για δουλίτσα.

Να έχετε ένα κάλο βράδυ. Φιλααααααααααααααααααααααακιααααααααααααααααααααα

χαχαχαχχαχαχα

κατι σε στρατα-περπατουρα εχεις σκεφτει?

εγω το σκεφτομαι σοβαρα κ μαλλον θα ειναι το χριστουγεννιατικο δωρο μας

Θα ρωτήσω τη γιατρό και θα πράξω ανάλογα. :wink:

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Τι μου κάνετε, ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα μπεμπάκια σας.

Δεν σας έχω διαβάσει, πέρασα απλώς να πω ένα γεια και πάω για δουλίτσα.

Να έχετε ένα κάλο βράδυ. Φιλααααααααααααααααααααααακιααααααααααααααααααααα

Γεια σου! :D

Να μπαίνεις κάπου κάπου να μας λες τα νέα σας! Σε έχουμε έγνοια.

Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...