Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ψιλικατζιδικο δεν εχεις κοντα σου αννικο????μερικα μενουν και μεχρι αργα....παντως ακομα και αν δεν προλαβεις αποψε,αυριο ας παει ο αντρας σου σε ενα και θα βρει σιγουρα!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

καλημεεεερααααααααααααααα

Χρόνια πολλά σε οσούς γιορτάζουν

fairymummy χρόνια πολλά για την μαμά σου (και η δικιά μου μαμά γιορτάζει)!

νεκταρια ευχαριστούμε για τις ευχές.:D:D:D:D

THENA μου ευχαριστω για τις ευχές και σε σένα χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου να είναι πάντα γέρος και ευτυχισμένος:D:D:D

Μέσα στην χαρά μου που σήμερα η ζζνα-σκατομπουρμπουλιθρα-μπουμπουκιδιο-σαρδελιτσα μου γιορτάζει το μωρό μου, με πιάνουν τα ζουμιά και κλαίω όλη μέρα. Ρε κορίτσια πως θα το αφήσω το μωρό μου για 4 μέρες (στην καλύτερη), το περισσότερο που την έχω αφήσει είναι 4 ώρες!

2422249pniew19zrz.gif 780920wevc3spomh.gif 742464cc4v17m1t1.gif 742459fsloivune3.gif 1836529uy0u5jsdq5.gif

115634js0dmzd6pz.gif709884dw7mytvwg0.gif

Διαφημίσεις

kalispera koritsia kai xronia polla stis kai stous eortazontes..ti kanete koritsia?egw arxizw kai ta paizw siga siga me piezei h mikrh mou sto stomaxi kai niwthw monimos dusforia!alitheia anxwneste katholou oso plisiazei o kairos gia thn genna h eimai h monh pou ta xw kanei panw mou(metaforiki ennoia koritsia,eutuxws!xaxa)??

afiste pou fovamai mhn perasw kamia epiloxeia katathlipsi kai den thelw!!

vgLCp3.png

marinaki εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν αχωνεσαι κ αν ζεις με τον φοβο κ λες μηπως παθω το ενα μηπως παθω το αλλο, τοτε θα το παθεις :)

μη κανεις ασχημες σκεψεις καρδουλα...αισιοδοξια κ ολα θα πανε τελεια..ποιος ο λογος να παθουμε καταθλιψη καλε!!! θα εχουμε τα παιδακια μας αγκαλια που καθε μερα θα μας χαμογελανε κ θα μας αγκαλιαζουν...υπαρχει κατι πολυτιμοτερο απο αυτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...