Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την ελενη μας!!!!!

κ παλι να χαιρεσαι τον κουκλο σου !

παιδι για φωτογραφηση το εχουμε ξαναπει !

εσυ ενα δακρυ το εριξες?η μονο εγω ψαχνω αφορμες?:confused::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με κανεις και κοκκινιζω η κουκουβαγια.....:tongue:

Ερηξα κλαμα σημερα αλλα για αλλο λογο...

Μου επεσε απο το κρεββατι το διπλο που τον ειχα αφησει να κοιμαται:-(:-(

Οταν ακουσα το γκντουπ και την τσιριδα χεσ...κα πανω μου, τον πηρα αγκαλια και ηρεμησε αμεσως και τοτε τα εμπηξα ζητωντας του συγνωμη.....ακομη δεν εχω ηρεμησει

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

δεν χτυπησε ομως ε ?????

αυτο εχει σημασια

οσο για την τρομαρα σου ξερω τι περασες, κ μας μας επεσε ατο διπλο στις 8 του μηνα ασε

ομως εγω μετα την κριση που περασα εκεινη την μερα το σκεφτηκα αλλιως

οτι συναιβει το "κακο" για να μου υπενθυμισει να προσεχω προσεχω περισσοτερο .

88M1p3.pngycQap3.png

δεν χτυπησε ομως ε ?????

αυτο εχει σημασια

οσο για την τρομαρα σου ξερω τι περασες, κ μας μας επεσε ατο διπλο στις 8 του μηνα ασε

ομως εγω μετα την κριση που περασα εκεινη την μερα το σκεφτηκα αλλιως

οτι συναιβει το "κακο" για να μου υπενθυμισει να προσεχω προσεχω περισσοτερο .

ναι ευτυχως δεν χτυπησε,δικιο εχεις πρεπει να τα προσεχουμε περισσοτερο τα σκατουλια και που ειμαστε ακομη.........:mad:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Πολύ πολύ χαρούμενα εξαμηνογενέθλια να έχουν τα ζουζουνέλια σας Ριτάκι και Ελένη!!!! :P:p:p:p:p

Αχ πόσο γρήγορα πέρασαν αυτοί οι έξι μήνες και πόσο ευτυχισμένα και γεμάτα ζωή!!! Γιατί ακόμα και οι δύσκολες στιγμές είναι ευτυχισμένες με τα μικράκια μας!! :P:p

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!

Ριτάκι και Ελένη να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!!!!!!!!!!

Και εγω μπαίνω κάθε μέρα σχεδον αργά και βγαίνω γιατί συνήθως κουτουλάω και δεν βλέπω ούτε να γράψω, γιαυτό και δεν θυμάμαι και τίποτα να σχολιάσω.

Την τελευταία βδομάδα η μικρή από τις 10 που κοιμόταν έχει φτάσει να κοιμάται λίγο πριν τις 12 και μέχρι να τελειώσω το συμμάζεμα και τα μπουκάλια μας πάει αργάμιση.

Πάντως και εμένα αρχισε να μειώνει το γάλα που πίνει, από 100 - 150 το μέγιστο πίνει και τα φρούτα με το ζόρι.

ΑΑΑ Ριτάκι καλορίζικα τα δοντάκια σας!!!!!!!!!!!!! Εμείς ακομη φαφουτίτσες είμαστε.

Να ρωτήσω αν καμία βάζει μέσα στα φρούτα ή δίνει έτοιμη φρουτόκρεμα;Εμείς βάζουμε λίγο γιατί μόνο έτσι τρώει λίγο παραπάνω, αλλά αυτή με τα 5 φρούτα μας προκάλεσε σύγκαμα και πήραμε αυτή με τα 3 της νουνου και περιμένω να δω τώρα.

Σήμερα επίσης ήρθε και το καρεκλάκι του φαγητού μας και θα το εγκαινιάσουμε αύριο. Χθες ήρθε και η νονά μας σπίτι και μας έφερε δώρο μια περπατούρα. Την έβαλα για λίγο μέσα και ξετρελάθηκε, χτυπούσε τα κουμπάκια και τσίριζε από χαρά. Βέβαια σε κανένα μήνα θα την βάλω κανονικά αν και δεν έχω ρωτήσει την γιατρό μας. Αλλά τόσα παιδιά μεγάλωσαν (και εγώ και η αδερ΄φη μου και όλα τα ξαδέρφια μου) και δεν πάθαμε τίποτα. Ασε που θα μου λύσει και τα χέρια και θα με ακολουθεί.

Αυτά συγγνώμη για το μεγάλο ποστ

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλησπερα !

βρηκα τον γιο μου ορθιο στην κουνια ............μονο αυτο σας λεω

χαρουμενα μηνογενεθλια σε mpoumpou, pasxalitsa k αν δεν κανω λαθος κ sue ! να τους χιλιασετε τους μηνες

πολλα πολλα χαμογελα ,ευτυχια κ υγεια

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ρε Γιωργαρε μασ εβαλεσ γυαλια:cool::mrgreen: εμεισ ουτε να αλλαξουμε πλευρο κ εσεισ συκωθηκατε ,προσοχη τωρα να ανεβασεισ τα καγκελα;)

εμεισ σημερα ειμαστε στο ποδι απο τισ 8+:evil: πολλα νευρα κοριτσια σημερα θα τα εσφαζα ολα 'θελω καλη μαμα 'μου λεει ο Γιωργοσ σημερα εμ βεβαια με κανουν τουρμπο πρωι πρωι κ εχουν την απετιση να ειμαι κ μεσ τα μελια , δε μπορω βρε κοριτσια γινομαι σκυλα:roll::roll:πολλεσ φορεσ αν συκωθω με νευρα τελοσ ολη την ημερα θα ειμαι χαλια,ελειπε κ ι πεθερα μου σημερα ειχα κ τον ιασονα καθε τρισ κ λιγο κουραδιτσεσ κουραδιτσεσ ναχω κ το τιγανισμα κ το μαζεμα εχω κ τισ μυξεσ τουσ ολη μερα με εναν ορο κ τον ιασονασ καθε λιγο κ λιγακι να αλλαζουμε ρουχα ,οχι σαλια οχι γαλα οχι φαγητο ,καθε ρεπσιμο που ακουμε τρεχουμε να δουμε ποσο χαλια εγινε ελεοσ πια:confused: ,αφιστε οι τσακωμοι τα μεγαλα ολο θα βρουν λογο να τσακοθουν κ νααα το κλαμα κ τα ουρλιαχτα,τουλαχιστον τωρα τα εμαθε κ ο ιασονασ κ δεν κλαιει οπωσ εκανε οταν τα ακουγε,ωρεσ ωρεσ γινομαι κακια δεν μπορω να το ελενξω ομωσ μου βγαινει ακομα κ στον ιασονα κ το καταλαβαινει κ γκρινιαζει πιο πολυ ιδικα 2 μερεσ τωρα κατι εχει κ δεν κοιματε νορισ ,του φωναζω κ εγω απο νευρα κ ...τεσπα αυτα τα σοψυχα:?

χθεσ πηγα τον γιωργο λογοθεραπια ειχαμε στισ 4 30 κ πηγαμε στισ 4 στο κεντρο για βολτα περασα απο ζαρα πηρα μια μπιζαμα τησ δαναησ hello kiti τρελενομε με τη γατουλα κ μια μπλουζα του γιωργου μετα πηγαμε στο μαθημα κ μετα του λεω παμε για παπουτσια κ πηγαμε αλλα κουραστικε κ τον πηγα στη μανα μου εκει κοντα κ συνεχισα εγω τα ψωνια περπατησα πολυ το φχαριστιθηκα ειχα κερο να παω:rolleyes: μου πιπει το κεντρο πολυ κ ο κοσμοσ εδω που μενω μονο προβατα εχει,θα μου πεισ γιατι δεν πασ? αλλα γιανα παρκαρω θελω 3 ωρεσ γιανα βρω αλλιωσ θα χρυσοπληρωσω το parking ασε που πρεπει να αφησω τα παιδια τοσεσ ωρασ παλι στη πεθερα κ δεν θελω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ συνεχιζω

βγηκα τελικα μονη μου εφριξα σχεδον ολα ειχαν 70 -100 ευρω ε οχι κυρια μου δεν θα παρω ακομα κ αθλιτηκα ειναι πανακριβα κ επιλογεσ ε δεν ειναι κ αθηνα εδω:evil: τελικα βρηκα ωραιοτατα περσινα μπενετον μποτακια μιση τιμη 35 ευρουλακια κ πηρα κ τησ μικρησ μποτακια fisher price τελεια με 30 :wink:. ε αμαν με την εκμεταλευση που εχει πεσει εμενα θελουν καθε χειμωνα 3-4 παπουτσια ο καθενασ κ αλλα τοσα το καλοκαιρι κ αν θα παρουμε κ εμεισ κατι οι μεγαλοι:roll: , θα δειτε κ εσεισ ποσο γριγορα αλλαζουν νουμερο ιδικα τα 2-3 πρωτα χρονια δεν θα τα προλαβαινετε ,τον πρωτο χρονο εμενα αλλαξαν 4 νουμερα αν ειναι να δεινω 70ευρω καθε φορα παει φαλιρισαμε θα βγουμε στι ζητιανια:mrgreen: αφιστε τα ρουχα:confused: ιδικα τα κοριτσια που θελουν κ καλσον κ κοκαλακια κ καλα παποθτσια κ φορεματα κ παλτα κ γουνεσ κ κ κ κ (αμαν τι παραλυριμα,αποσυνδεστε με παρακαλω)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

το καγκελο θα το σηκωσει ο αγγελος .......

επαθα μαγαλο σοκ κουμπαρουλα ....... τελειως ορθιος σου λεω κ κρατιοταν απτο καγκελο αλλα το μισο του σωμα ηταν πανω απτο καγκελο γιατι οπως ειπες το εχω κατεβασμενο. τωρα αυτο θα εχουμε??????

το δοντακι μας το ενα φαινεται τελειος πια οταν γελαει κ το διπλανο μονο η μυτουλα ακομα αλλα σημερα εχει απιστευτη γκρινια κ ουρλιαχτο κ δεκατα αρα ισως ανεβαινει κ αυτο δεν ξερω .

παντως ειναι σαν καστορας εχει πολυ γελιο το μικρακι

κ μεις μαλλον αργοτερα θα βολταρουμε λιγο μιας κ ο αγγελος εχει ρεπο σημερα

88M1p3.pngycQap3.png

να πατε ριτακι ασβγει κ καποιοσ απο το σπιτι,γιατι εγω ολη μερα μεσα σημερα.θα παει να δει κ το ποδοσφαιρο μετα κ οπωσ καταλαβαινεισ εχω κ δευτερο ημιχρονο με τα παιδια:confused:

μεγια τα δοντακια κ χρονια πολλα που δεν σασ ειπα:-D:wink:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

βρε thenaki κοριτσι μου δεν μπορει να στα κραταει ο αντρας σου καμια ωρα την εβδομαδα να βγαινεις μονη σου,να ξεσκας???

φανταζομαι ποσο ζορι θα ειναι με 3 μικρα.........

ευχαριστω για τις ευχες!!!!:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...