Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sorry κιόλας, αλλά το κουνουπίδι μήπως είναι λίγο βαρύ για το μωρό; Εμένα μου είπε να δώσω μπρόκολο που είναι και πιο ελαφρύ γύρω στις 10/12 και είναι και μεγαλύτερος ο δικός μου. Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, όμως, γιατί όπως επαναλαμβάνω κάθε φορά εμείς έχουμε και την αλλεργία.

εμενα τρωει κανονικα κουνουπιδακι :mrgreen:

fairy mipos zestenete to vradi ego me mia kouberta ton exo akriliki giati ta pedia den ine opos emis ego exo 2 sto krevati kani krio to vradi alla autos ine poli zestos panta kita k tin pipila toy edosa tin pio megali k tis mikres den tis theli oute gia plaka.sinexise na toy mionis to gala k otan ton vazis gia ipno na ine noris mexri tis 10 to poli,fotaki toy exis? ena mikro 1-2 watt oxi perissotero,kala emena den girnai akoma ine ena sin ayto:mrgreen:

δεν νομιζω να ζεσταινεται....του πιανω τα χερια κ ειναι φυσιολογικα...δεν ειναι πολυ ζεστος..εχουμε κ ψοφοκρυο...

πιπιλα δε θελει με τιποτα....

φωτακι δεν χρειαζεται γιατι εδω στην αγγλια δεν εχουμε παντζουρια κ εχουμε φυσικο φως απο εξω...δεν ειναι πισα μεσα στο δωματιο....

κοιμοτανε στις 9 κ με την αλλαγη ωρας κοιμαται απο τις 8..εχω καταφερει να τον κρατησω μεχρι τις 8.30 αλλα κουτουλαει πολυ ασχημα :-D:-D:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα τρωει κανονικα κουνουπιδακι :mrgreen:

δεν νομιζω να ζεσταινεται....του πιανω τα χερια κ ειναι φυσιολογικα...δεν ειναι πολυ ζεστος..εχουμε κ ψοφοκρυο...

πιπιλα δε θελει με τιποτα....

φωτακι δεν χρειαζεται γιατι εδω στην αγγλια δεν εχουμε παντζουρια κ εχουμε φυσικο φως απο εξω...δεν ειναι πισα μεσα στο δωματιο....

κοιμοτανε στις 9 κ με την αλλαγη ωρας κοιμαται απο τις 8..εχω καταφερει να τον κρατησω μεχρι τις 8.30 αλλα κουτουλαει πολυ ασχημα :-D:-D:-D

τι ωρα ξυπναει το απογευμα εμενα τωρα ξυπνησε γιατι χεστικε,θα νυσταξει κατα τισ 7 θα τον κοιμησω 10 λεπτα με το ρολοι στα χερια μου κ μετα κρατιετε μεχρι τισ 9 30-10

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτα οταν βγαζουν δοντια τα φρουτα απο τα οξεα που εχουν ισωσ να τα τσουζουν οπωσ κ το γαλα το ζεστο ,δοστου χρονο μεχρι να βγου τα πρωτα;)

:tongue: ευχαριστω κουμπαρουλα!

το ενα ηδη φαινεται ακομα κ οταν γελαει

το ακριβως διπλα δεν φαινεται καλα μονο γρατζουναει:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

τι ωρα ξυπναει το απογευμα εμενα τωρα ξυπνησε γιατι χεστικε,θα νυσταξει κατα τισ 7 θα τον κοιμησω 10 λεπτα με το ρολοι στα χερια μου κ μετα κρατιετε μεχρι τισ 9 30-10

κοιμαται 2.30-4.30 συνηθως....αλλα ενω προσπαθησα να τον κοιμισω κ κατα τις 6 για λιγο ειναι αδιανοητο γιατι εκεινη την ωρα γυριζει ο πατερας του απο τη δουλεια κ τρελλαινεται :D

κοιμαται 2.30-4.30 συνηθως....αλλα ενω προσπαθησα να τον κοιμισω κ κατα τις 6 για λιγο ειναι αδιανοητο γιατι εκεινη την ωρα γυριζει ο πατερας του απο τη δουλεια κ τρελλαινεται :D

τοτε κανε το ωραριο οπωσ εγω κανα εικοσαλεπτο στο δεκατιανο να ειναι ξυπνιοσ 12 κ μετα κατα τισ 3 παρα για να ξυπνησει 5+ για τον μπαμπα του;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Super σε βρίσκω! Μπράβο! :D

Έχεις πρόγραμμα! Θα μου πεις πώς αλλιώς θα τα έβγαζες πέρα με τρία μικρά παιδάκια;

2522daf9de.png

swGop2.png

ωραια θα το δοκιμασω το κουταλακι μαιρουλα...thanks!!!

ατιμο facebook να μην μπορω να δω φωτο...:mrgreen:

fairy Μου εμεις γεννησαμε με 1 μερα διαφορα και τα αλματα τα περναμε παρεα μαλλον...:-D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ελενη μου να τα χαιρομαστε τα βλασταρια μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μισος χρονος ..............

απιστευτο !

μισος υπεροχος χρονος που καταλαβα κ ενιωσα την απολυτη ευτυχια ........

εισαι ολη μου η ζωη παιδακι μου

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτάκι να σου ζήσει ο μικρούλης καλά ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα που ούτε θα το καταλάβεις!

Κορίτσια είναι καμμιά μανούλα που γέννησε το 2007 ή 2008 και δουλεύει δέστε αυτό το θέμα γιατί λεέι το ΙΚΑ επιστρέφει χρήματα(χωρίς χρήση εξαμήνου γιατί μειώνονται τα χρήματα καθώς και ισόχρονης άδειας του μειωμένου) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=58725.

Εγώ έφτοιαξα τα χαρτιά μου γιατί το πρώτο το γέννησα τον 09/07 αλλά με πιάνει γιατί η ισχύς είναι από 03/04/2008 και δεν είχα κλείσει 12μήνο ακόμα.

Διαφημίσεις

ελενη χαρουμενα γενεθλια και σε σας.....!!!!!!!!!!!!!

αχ,ποιο αλλο παιδακι εχει γενεθλια σημερα???

δεν φτιαξαμε ποτε αυτη την λιστα με τις ημερομηνιες....:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κ φυσικα οπως καταλαβαινετε η μερα επιβαλλει δακρυ κ συγκινηση . με πηραν κ πρωι πρωι οι παπουδες γιαγιαδες κ εχω αρχισει απτο πρωι .

σε λιγο εχει ταισμα κ μετα βολτα με τον γιο μου ! θα τον παω κουνιες κ βολτα σε βιτρινες.

αυριο για τα μελη της alouette εχει δωρα για οσες περασουν απτα κααστηματα

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω !

να ευχηθουμε κ στο ελενακι μας που κ εικεινης ο κουκλος σημερα εγινε 6 μηνων !

υγεια για ολα τα παιδακια του κοσμου , υγεια κ χαμογελα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χρονια πολλα και καλα ριτακι μου, να τον χαιρεσαι τον ξανθουλη σου!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες σου:P:p:p

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...