Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κ απο εμενα...

εμενα κοιμηθηκε εχθες στις 8...ξυπνησε στις 1 κ ηθελε γαλα...δεν μπορουσα να τον κανω καλα...απο καποιο σημειο κ μετα τσιριζε!!!!! ε κ τον ταισα...αλλα το θεικο ειναι οτι μετα ξυπνησε στις 7!!!!! καλα δεν ητανε???

να σκασω ειμαι ...πες βρε θενα τιποτα....πες καμια συμβουλη χιχιχ...α κ του εκανα μισο γαλα οπως ειπες κ οταν τον εβαλα για υπνο εκλαιγε αλλα του εβαλα λιγο το μομπιλε κ εφυγα κ μετα απο λιγο σταματησε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκια μου fairy κανε υπομονουλα ......νομιζω παντως για πρωτη νυχτα που το εφαρμοσες ηταν πολυ καλα .

προσωπικα το γεγονος οτι πειναει ο γιωργος σου κ το βραδυ δεν ξερω τι "φταιει"

οι αναγκες του παιδιου?

ανασφαλεια που λεει ο γιατρος?

συνηθεια?

δεν ξερω ...........

εφαρμοζοντας το σχεδιο ισως κατι καταφερεις να αλλαξεις.

αν οχι φανταζομαι σημαινει οτι πολυ απλα πειναει κ θελει γαλα

88M1p3.pngycQap3.png

timicaki καλως ηρθες!!!

κοριτσια εμεις ειμαστε σε αλμα...την νυχτα ξυπναει και τσιριζει για φαγητο γυρω στις 4-5 φορες...πως να τον κανω καλα με την πιπιλα?

μου την φτυνει στα μουτρα....

την ημερα κοιμαται λιγο κι ετσι κι εγω ειμαι πτωμα...

μαιρουλα για πες μου κι εμενα για το κουταλακι...

ξεκινμε κρεμα και ψαχνομαι...εχω της nuby και της chicco (αυτο μου φαινεται φαρδυ για το στομα του)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κουμπαρουλα ζηλεψα κ εφτιαξα κουνουπιδι για μενα ! οχι για τον μικρο γιατι δεν εχω παρει τετοιες οδηγιες απτην γιατρο ...........

μιαμ!μιαμ!

το μικρακι κοιμαται κ περιμνω να σηκωθει να του φτιαξω φρουτοκρεμα, να δουμε αν σημερα να το φαει . γαλα εχει πιει μονο 100 μλ απτο πρωι που εχει ξυπνησει..........

αυταααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εμεις ειμαστε σε αλμα...την νυχτα ξυπναει και τσιριζει για φαγητο γυρω στις 4-5 φορες...πως να τον κανω καλα με την πιπιλα?

ακριβως αυτα περασα τις τελευταιες 2 βδομαδες....φαινεται να στρωνει τωρα...τη γιατρο το ενα γευμα τη νυχτα δε τη πειραξε...αλλα το οτι ηθελε να φαει ανα 2 ωρες!!!!!!

γεια σας κ απο εμενα...

εμενα κοιμηθηκε εχθες στις 8...ξυπνησε στις 1 κ ηθελε γαλα...δεν μπορουσα να τον κανω καλα...απο καποιο σημειο κ μετα τσιριζε!!!!! ε κ τον ταισα...αλλα το θεικο ειναι οτι μετα ξυπνησε στις 7!!!!! καλα δεν ητανε???

να σκασω ειμαι ...πες βρε θενα τιποτα....πες καμια συμβουλη χιχιχ...α κ του εκανα μισο γαλα οπως ειπες κ οταν τον εβαλα για υπνο εκλαιγε αλλα του εβαλα λιγο το μομπιλε κ εφυγα κ μετα απο λιγο σταματησε

Εγώ νομίζω ότι ήταν μια χαρά! Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένεις ριζικές αλλαγές απ΄τη μια μέρα στην άλλη - καλά δεν λέω;

Καλή συνέχεια εύχομαι! Και χαλαρά - χωρίς άγχος Fairy μου.

Πάντως το δικό μου φρουτάκι τα πάει πολύ καλά! Την προηγιούμενη βδομάδα με είχε ψιλοτρομάξει με τις αϋπνίες του, αλλά τώρα είναι όλα καλά - ευτυχώς!

timicaki καλως ηρθες!!!

μαιρουλα για πες μου κι εμενα για το κουταλακι...

ξεκινμε κρεμα και ψαχνομαι...εχω της nuby και της chicco (αυτο μου φαινεται φαρδυ για το στομα του)

Κι εγώ καλωσορίζω τη timicaki! Πες μας για σένα και την κοράκλα! :D

Λοιπόν, pasxalitsa το κουταλάκι που χρησιμοποιώ είναι της mothercare για το πρώτο στάδιο με στερεές τροφές. Είναι πολύ λεπτό, με σιλικόνη, πολύ εύκαμπτο, μπαίνει εύκολα στο στόμα, είναι ιδανικό αν το παιδί δεν έχει μάθει να ανοίγει το στοματάκι του, παίρνει μικρή ποσότητα κρέμας, ώστε να μην πνίγεται και δεν ερεθίζει τα χειλάκια του. Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και το συστείνω ανεπιφύλακτα ιδιαίτερα για παιδάκια που δεν αγαπούν και πολύ το φαγητό!

κουμπαρουλα ζηλεψα κ εφτιαξα κουνουπιδι για μενα ! οχι για τον μικρο γιατι δεν εχω παρει τετοιες οδηγιες απτην γιατρο ...........

μιαμ!μιαμ!

το μικρακι κοιμαται κ περιμνω να σηκωθει να του φτιαξω φρουτοκρεμα, να δουμε αν σημερα να το φαει . γαλα εχει πιει μονο 100 μλ απτο πρωι που εχει ξυπνησει..........

αυταααααααα

Ριτάκι μου, δεν θέλω να σε προβληματίσω χωρίς λόγο, αλλά κάνω μια σκέψη : μήπως τα 100 ml είναι πολύ λίγα; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχει καθόλου διάθεση για φαγητό τώρα που έχει τα δοντάκια του και μπορεί και να μην θέλει ούτε το γάλα του, αλλά από την άλλη έχει ανάγκη από υγρά. Εγώ σήμερα βάλθηκα να του μάθω να πίνει νερό. Έχω ένα μπιμπερό μόνιμα με νεράκι και του δίνω ανά μισάωρο. Και ενώ είχα απογοητευτεί πλήρως όταν μετά την κρέμα επιχειρούσα να του δώσω και αυτός δεν ήθελε, τώρα διαπιστώνω ότι πίνει κανονικά αρκεί να έχει περάσει κανά μισάωρο μετά το γάλα ή την κρέμα. Αν δω ότι πάλι μου κάνει νούμερα με το νερό, θα ξεκινήσω να του δίνω χαμομήλι ή kindertee. Είναι πολύ σημαντικό τα μωρά να ενυδατώνονται σωστά και σε αυτό μπορώ να πω ότι δεν έδινα σχεδόν καθόλου σημασία. Μετά από ένα σκηνικό με τη μητέρα μου που επέμενε κι εγώ αντιδρούσα, το έψαξα, το συζήτησα και με τη γιατρό και το είδα διαφορετικά.

Λοιπόν, σας αφήνω. Έχω μαρούλια, ρόκα, σπανάκι, μαϊδανό και άνηθο στο ψυγείο ΑΠΛΥΤΑ από το ΣΑΒΒΑΤΟ!!! Πάω να δω σε τι κατάσταση είναι και να ξεκινήσω τα πλυσίματα... Πόσο το βαριέμαι αυτό... Ξύδια, νερά, ξανά νερά, ξανά-μανά νερά και στο τέλος ένας πάγκος που πρέπει και αυτός να καθαριστεί και ένας νεροχύτης μη χειρότερα... Όσο μου αρέσουν οι πρασινάδες, τόσο βαριέμαι αυτή τη δουλειά.

Αχ Fairy, έλα να βάλεις ένα χεράκι! Ξέρω ότι τα της κουζίνας είναι τα αγαπημένα σου! Πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζ

2522daf9de.png

swGop2.png

μιαμ!μιαμ!

αυταααααααα

Sorry κιόλας, αλλά το κουνουπίδι μήπως είναι λίγο βαρύ για το μωρό; Εμένα μου είπε να δώσω μπρόκολο που είναι και πιο ελαφρύ γύρω στις 10/12 και είναι και μεγαλύτερος ο δικός μου. Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, όμως, γιατί όπως επαναλαμβάνω κάθε φορά εμείς έχουμε και την αλλεργία.

2522daf9de.png

swGop2.png

Sorry κιόλας, αλλά το κουνουπίδι μήπως είναι λίγο βαρύ για το μωρό; Εμένα μου είπε να δώσω μπρόκολο που είναι και πιο ελαφρύ γύρω στις 10/12 και είναι και μεγαλύτερος ο δικός μου. Να μην σε πάρω στο λαιμό μου, όμως, γιατί όπως επαναλαμβάνω κάθε φορά εμείς έχουμε και την αλλεργία.

αγαπουλα οχι για το μωρο βρε!

εμεις δεν εχουμε ξεκινησει λαχανικα καθολου.

για μενα το εφτιαξα !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

min stenaxorieste kale ta pedia pernane poles fasis akoma k tora ta megala iparxoun meres pou den trone k meres pou theloun ta panta k emena to proi sikonete gia to gala 9 30mperipou k pini 5 mezoyres simera ipie 4 ine fasis poy pernaei,meta kata tis 11 eklege sinexia k griniaze toy estiaksa 3 mezoyres tis ipie k kimithike kana ikosalepto meta kata tis 12 troi froyta k kata tis 2 30 ton poure laxanikon k ligo gala 3-4 mezores analoga me to poso efage.to apogevma otan pinasi kata tis 6 to rizalevro rixno k 2 mezoyres gala mesa;) k telos to vradi to gala alla pali 5 mezoyres tha pii mexri to proi kratiete ip opsin den ksanakimate to apogeuma .

fairy mipos zestenete to vradi ego me mia kouberta ton exo akriliki giati ta pedia den ine opos emis ego exo 2 sto krevati kani krio to vradi alla autos ine poli zestos panta kita k tin pipila toy edosa tin pio megali k tis mikres den tis theli oute gia plaka.sinexise na toy mionis to gala k otan ton vazis gia ipno na ine noris mexri tis 10 to poli,fotaki toy exis? ena mikro 1-2 watt oxi perissotero,kala emena den girnai akoma ine ena sin ayto:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Παιδιά... Βαλτε και εμένα μεσα!

25/5/2010 μία πανεμορφη κοράκλα!!! Στο Αττικό!:-D

καλως ηρθες!κ γω γενησα Αττικο στις 28/5!!μπορει κ να συναντηθηκαμε!!

καλα ειμαστ κ μεις!καλυτερα σημερα!!ειχα ξεχασει οτι ο γιατρος μου ειχε πει αν θελω να της βαζω ρυζαλευρο στη φρουτοκρεμα κ της εβαλα μια μεζουρα,βγηκε πιο πηχτη κ την εφαγε καλυτερα!αλλα μετα απο 2 ωρες εφαγε κ 210μλ γαλα!ειναι ελαφρια τα φρουτα???

Ριτα του βαζεις πορτοκαλι??αν δεν του αρεσει μην του βαζεις,μηπως γι αυτο δεν τη τρωει!

rXrPp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

πως ειστε???ολα καλα??

μου φαινεται ολα τα μπεμπονια σε αλμα ειναι:)να δω ποτε θα το κανουμε κι εμεις το αλμα απ'το μπαλκονι ομως,χαχα!!

Mary,τι κανετε εκει ψηλα στη Σαλονικη???Ολα καλα???Ο μπεμπης μεγαλωνει και σε ζοριζει εεε???Που να βρεις λοιπον χρονο να περασεις κι απο την αλλη παρεα!!!

Fairymummy,νομιζω οτι ο μικρος σου χτες ζητησε πολυ φυσιολογικα γαλατακι.Κι η δικια μου ετσι κανει.Σκεψου οτι τρωει το ρυζαλευρο της στις 6.30-7,μετα πινει γαλα στις 10 και ξανα λιγο ακομη στη 1 το πρωι.Και το επομενο γευμα γυρω στις 8 το πρωι...Οποτε,αν κρινω κι απο την δικια μου μια χαρα τρωει το αγορι σου!Ειναι κι αρσενικο...εχει αλλες αναγκες:D:D

Κουταλακια,εγω εχω της Αβεντ.Ειναι πολυ καλα και μαλακα οπως αυτο που λεει η Μαιρη.

Timicaci,εμεις ειμαστε οι καινουργιες στην παρεα!Καλως τις βρηκαμε τις μαγιομαμαδες και θα τα λεμε και με εσενα!!

καλως ηρθες!κ γω γενησα Αττικο στις 28/5!!μπορει κ να συναντηθηκαμε!!

καλα ειμαστ κ μεις!καλυτερα σημερα!!ειχα ξεχασει οτι ο γιατρος μου ειχε πει αν θελω να της βαζω ρυζαλευρο στη φρουτοκρεμα κ της εβαλα μια μεζουρα,βγηκε πιο πηχτη κ την εφαγε καλυτερα!αλλα μετα απο 2 ωρες εφαγε κ 210μλ γαλα!ειναι ελαφρια τα φρουτα???

Ριτα του βαζεις πορτοκαλι??αν δεν του αρεσει μην του βαζεις,μηπως γι αυτο δεν τη τρωει!

2 φορες δοκιμασαμε με πορτοκαλι κ ουτε να το δει . εχτες του την εδωσα χωρις πορτοκολι(φρουτα που εχει δοκιμασει κ τον τρελαιναν!) δεν τα ηθελε:?:-?:?:-?:?

88M1p3.pngycQap3.png

ριτα οταν βγαζουν δοντια τα φρουτα απο τα οξεα που εχουν ισωσ να τα τσουζουν οπωσ κ το γαλα το ζεστο ,δοστου χρονο μεχρι να βγου τα πρωτα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...