Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραία νέα! Αλήθεια, δοκίμασες με εκείνο το κουταλάκι που σου είπα; Είναι πολύ μαλακό, εύκαμπτο και στενό, ώστε να μπάινει άνετα στο στοματάκι του μωρού.

nai to exo kai auto alla emena mallon me volevei ena plastiko tis nuk.An thelei na faei k na anoixei to stoma tou ola ta koutalakia kala einai. tis upoloipes fores oti kai na dokimaso den kanei!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νερο πινει ελαχιστες γουλιτσες κ μενα . δοκιμασα κ με ποτηρακι κ με μπιμπερο τιποτα δεν θελει .

τωρα σε λιγο mary θα παω ..... εχω νευρα κ μου ειναι δυσκολο να κοιμηθω αμεσως ......

νατασακι ?:tongue: εσεις καλα?????

mary μου καληνυχτουδια γλυκια μου , φιλια στον ασπρουλη σου :P:p:p:p

kala alla arketa kourasmeni!

eutuxos tin Paraskevi feugoume kai oi 3 gia florendia k euxamai na perasoume kala!

exo deutera-trith ena meeting opote eipame na pame apo pio noris oloi mazi!

anisuxisa pou den emfanistikes simera!

uDLqp1.png

νερο πινει ελαχιστες γουλιτσες κ μενα . δοκιμασα κ με ποτηρακι κ με μπιμπερο τιποτα δεν θελει .

τωρα σε λιγο mary θα παω ..... εχω νευρα κ μου ειναι δυσκολο να κοιμηθω αμεσως ......

νατασακι ?:tongue: εσεις καλα?????

mary μου καληνυχτουδια γλυκια μου , φιλια στον ασπρουλη σου :P:p:p:p

Θα σου πω μια άσκηση : φαντάσου ότι είσαι κάπου σκοτεινά και σιγά σιγά μπαίνεις στο φως. Φαντάσου ότι αυτό γίνεται αργά και σταδιακά. Ρίξε κάθε φορά φως σε άλλο επίπεδο στο σώμα σου, ξεκίνα από κάτω προς τα πάνω και γίνε στο τέλος κατάλευκη! Αν το κάνεις συγκεντρωμένα και ήρεμα, θα δεις μεγάλη διαφορά. Το έκανα κάθε φορά που με έπιαναν οι μελαγχολίες και τα άγχη μου όσο ήμουν έγκυος και με βοηθούσε πάρα πολύ!

Ααααααααααα έκανα και κάτι άλλο : όταν ήταν ο άντρας μου "κάπως" και με βάραινε η παρουσία του, τον έστελνα στον καναπέ! :oops: "Με φορτίζεις αρνητικά" του έλεγα!

2522daf9de.png

swGop2.png

eutuxos tin Paraskevi feugoume kai oi 3 gia florendia k euxamai na perasoume kala!

Διαβάζω για Φλωρεντία και μετά πώς να φύγω;

Μπορούμε να αλλάξουμε δουλειές σε παρακαλώ πάρα πολύ;

Εσύ θα μείνεις στο σπίτι με το μωρό ως τη 1/6/2011 κι εγώ θα κάνω τα δικά σου! Κορίτσια στους τελευταίους 27 μήνες, μόνο οι 9 ήταν "φυσιολογικοί"... λέμε τώρα! Έχω λαλήσει! Η πολλή κλεισούρα βλάπτει!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαβάζω για Φλωρεντία και μετά πώς να φύγω;

Μπορούμε να αλλάξουμε δουλειές σε παρακαλώ πάρα πολύ;

Εσύ θα μείνεις στο σπίτι με το μωρό ως τη 1/6/2011 κι εγώ θα κάνω τα δικά σου! Κορίτσια στους τελευταίους 27 μήνες, μόνο οι 9 ήταν "φυσιολογικοί"... λέμε τώρα! Έχω λαλήσει! Η πολλή κλεισούρα βλάπτει!

emena me exoun kourasi ligo ta polla taxidia, vevaia auto elpizo na einai kalo giati de tha eimai moni!!!

i kleisoura ontos den kanei kalo. doulevo apo to spiti ta teleutaia 2 peripou xronia kai thelo na vgaino ligo giati diaforetika den antexo. esto gia mia volta mexri to periptero

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ειδα το μηνυμα σου κοριτσακι μου κ σε ευχαριστω που με σκεφτηκες.

προσπαθουσα να "τον κουρασω" σημερα κ να του αφιερωθω μηπως κ ξημερωνε μια διαφορετικη μερα αλλα που............

γιαυτο δεν ανοιξα καθολου υπολογιστη . ο αγγελος σχολασε αργα προσπαθησα να μην του φορτωσω το μωρο γιατι ηταν κ κεινος κουρασμενος . μετα το πηρε μονος του κ στο 10λεπτο ζητουσε βοηθεια.φερε μου μωρομαντηλο.παρε την πιπιλα .πιαστηκε το χερι μου παρτον να ρευτει κτλ εεεεεεεεεεε τετοια βοηθεια δεν την θελω να μου λειπει .

τελος παντων .........

θα περασετε υπεροχα ειμαι σιγουρη........

πτωτη φορα θα πατε ταξιδι οι τρεις σας?(σορυ δεν θυμαμαι )

88M1p3.pngycQap3.png

emena me exoun kourasi ligo ta polla taxidia, vevaia auto elpizo na einai kalo giati de tha eimai moni!!!

i kleisoura ontos den kanei kalo. doulevo apo to spiti ta teleutaia 2 peripou xronia kai thelo na vgaino ligo giati diaforetika den antexo. esto gia mia volta mexri to periptero

Έχεις δίκιο. Εγώ περίμενα πώς και τι να γεννήσω για να αρχίσω να βγαίνω από το σπίτι (για άλλες η κλεισούρα έρχεται μαζί με το παιδί). Τώρα, όμως, βλέπω ότι δεν είναι όσο εύκολο φανταζόμουν. Και μόνο η διαδικασία της προετοιμασίας είναι "κάπως"... Μπιμπερό, θερμός, πιπίλες, πάνες, κουβερτούλα, παιχνιδάκια... Κι αν ξεχάσεις κάτι... Και παράλληλα το μωρό να χτυπιέται μέσα στο καρότσι γιατί δεν αντέχει! Μανούλα μου!

Κορίτσια, ενώ είμαι πτώμα, φοβάμαι να κουνηθώ! Ο δράκος ξύπνησε και μουρμουράει! Αν με δει ή με ακούσει, την βάψαμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

ektos ellados proti fora k exo trelo agxos! giati pleon den einai toso moro oso tis fairy otan taxidepsan kai exei gnomi i pontikomaimou!

koritsakia sas kalinuxtizo. travao travao mono 110ml katafera na mazepso! avrio pali

Εγώ το περισσότερο που είχα μαζέψει ήταν 20 ml και αυτά στο χακί του φαντάρου χρώμα! :-(

Φιλάκια! Καλό ξημέρωμα!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσαρες μου

αυριο μια καλη κ ομορφη μερα για ολες μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα Ριτάκι! Καλό κουράγιο και όπως σου είπα και πριν : μην απογοητεύεσαι! Χθες που μίλησα με τη γιατρό μου είπε ότι δεν είναι σωστό την κάθε προτίμηση ή συμπεριφορά να την χρεωνόμαστε εμείς. Μόνο άγχος προκαλεί αυτή η στάση. Χαλάρωσε και δώσε λίγο χρόνο. Να δεις που από μόνος του θα αλλάξει το πρόγραμμά του.

Μου φαίνεται ότι ενώ θα έφευγα πρώτη, θα μείνω λίγο ακόμα... :|

2522daf9de.png

swGop2.png

Έχεις δίκιο. Εγώ περίμενα πώς και τι να γεννήσω για να αρχίσω να βγαίνω από το σπίτι (για άλλες η κλεισούρα έρχεται μαζί με το παιδί). Τώρα, όμως, βλέπω ότι δεν είναι όσο εύκολο φανταζόμουν. Και μόνο η διαδικασία της προετοιμασίας είναι "κάπως"... Μπιμπερό, θερμός, πιπίλες, πάνες, κουβερτούλα, παιχνιδάκια... Κι αν ξεχάσεις κάτι... Και παράλληλα το μωρό να χτυπιέται μέσα στο καρότσι γιατί δεν αντέχει! Μανούλα μου!

Κορίτσια, ενώ είμαι πτώμα, φοβάμαι να κουνηθώ! Ο δράκος ξύπνησε και μουρμουράει! Αν με δει ή με ακούσει, την βάψαμε!

αχαχαχ τα ιδια ρε κανουν ολα τους?

κ μενα ενω μπορει να ειναι μια χαρα στην κουνια του η να να κανει νανι η α παιζει, μολις με δει παθαινει υστερια:shock::shock::shock::shock::shock:

προσωπικα ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΩ Ο ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

kalhmera κ παλι απο μενα ,πολυ after το κανατε εδω μεσα:mrgreen: για ξυπνιστε κυραδεσ.

εβαλα ενα πλυντηριο κ τωρα καθετε κ ο μικροσ στο παρκο κ παιζει ελπιζω για πολυ:rolleyes: μετα θα παω για δουλιτσα.εμενα μου κοβει το γαλα ο ιασονασ:(το πρωι που ξυπναει μονο 5 μεζουρεσ θελει μετα παιζει με το μπιμπερο το ιδιο κ το βραδυ:roll: ο επιμενων νικα ομωσ θα περασει νομιζω ειναι φαση:wink: ολα τα παιδια μου το εχουν παθει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα μανες!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ ποσα γευματα κανει ο ιασονας ? πεσμου αν μπορεις

εμεις εξακολουθουμε να πεινουμε αρκετο γαλα κ ακομα δεν εχουμε καταφερει να αντικαταστησουμε τα γευματα.ενω στην αρχη ετρωγε κ φρουτο κ ρυζαλευρο με μπισκοτο μεσα, τωρα τιποτα ......:evil:

πηρα πρωι πρωι την γιατρο κ μου ειπε οτι φταινε τα δοντια κ να του δωσω λιγο χρονο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...