Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ενοησ βραδινο fairy?

μεταμεσονυχτιο!!!!:D:D:D που τη τελευταια μιαμιση βδομαδα μπορει να ξυπναει κ ανα 2 ωρες!!! μου ειπε αν θελω να κρατησω το γευμα των 4 αλλα οχι τα αλλα

βρε fairy μου κ εσυ τι το μπουκωνεισ το παιδι κριμα ειναι θα τον κανεισ παχησαρκο :tongue:το κακομοιρι ολα απο μωρα αρχιζουν κριμα ειναι εγω οσο κ να χτυπιετε δεν αλλαζω το προγραμα κ τωρα εχει μαθει κ αυτοσ κ εστρωσε 5 γευματα με το τελευταιο στισ 9 30 κ τελοσ μεχρι το πρωι στισ 9 30 οχι τπτ αλλο αλλα μαθαινουν κ μετα ειναι ανεξελενκτα ετσι την ειχε μια φιλη μου κ τελικα εκανε πιεση το παιδι:shock: ολο στο νοσοκομειο ηταν για εξετασεισ κ μετα αντε να τισ κανουν διατροφη οταν εχει μαθει αλλιωσ αυτα στα λεω επειδη σε θεορω φιλη μου αλλιωσ δεν θα ανακατεβομουν κ στο λεω σαν συμβουλη απο κει κ περα εσυ ξερεισ καλυτερα το Γιωργαρο σου:rolleyes:

σε ενα αλλο sait εγραφε μια κοπελα για μια φιλη τησ που το κοριτσακι τησ ειχε μαυρεσ τριχεσ στην ηβικη χωρα:shock: ορμονικο προβλημα απο μωρο κ περνει φαρμακα τωρα ειναι 7 ειχε λεει προορη γιρανση σοκαριστικο ε?

λετε να γτενε οι ορμονεσ που τρωνε τα παιδια μασ μηπωσ εινει καλυτερα να τα εχουμε νηστικα?:|

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

λες να το μπουκωνω??? μπορει....αλλα απο νεογεννητο ετσι ηταν...κ οταν γυρισα στο μπουκαλι με κοπο τον εκανα να τρωει ανα 3ωρο...

μπορει να τον μπουκωνω...να ξυπναει το βραδυ να κλαιει κ εγω να δινω γαλα...τι να πω...θα δουμε απο αποψε πως θα παει..

παντως οσο επινε μονο γαλα δεν υπηρχε τετοιο θεμα..οκ εκανε 7 γευματα αλλα για την αναπτυξη του ηταν οκ...εχουμε μιαμιση βδομαδα που γινεται αυτο..κ εμενα μου εκανε εντυπωση κ γι αυτο το συζητησα με τον γιατρο

κ το μεγαλυτερο αχος μου ειναι να μη γινει παχυσαρκο για διαφορους λογους κομπλεξ που εχω εγω

οσο ομως εδινα γαλα με κοροιδευε ο γιατρος οτι σιγα μη παχυνει απο το γαλα το παιδι...τωρα ομως κατι συμβαινει...να φταιει που κοιμαται μονος του???? γιατι ο γιατρος μιλησε για ανασφαλεια

Διαφημίσεις

Εγω στη θεση σου αν θα ξυπνισει θα προσπαθουσα να τον ξανακυμσω αν συνεχιζε να κλαιει θα τον ξεγελουσα με μια μεζουρα γαλα αν παλι εκλεγε θα τον ταιζα κανονικα αλλα καθεμερα θα το προσπαθουσα.

Καληνυχτα αυριο δουλευω;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τι κανετε κοριτσακια???

ειμαι σε καταταση νευρικου κλονισμου!!η μπεμπα ολη μερα τσιριζει!!!θελει ολη την ωρα να στεκεται,δεν την ικανοποιει κανενα παιχνιδι!!ολο γκρινιαζει!κ αν δει κατι κ δεν την αφησω να το πιασει τσιριζει κ χτυπιεται!!!τι να την κανω?πολλα νευρα εχει(απο τωρα)!!!??ευτυχως κοιματι στις 9,αλλα τοσο κοπανημα ολη μερα πως να μη κοιμηθει!!μονο προχτες μου εβγαλε τη πιστη,ξυπναγε ολη την ωρα για τη πιπιλα!!κ στις 5 ξυπνησε τελειως,τη πηρα στο κρεββατι κ ξανακοιμηθηκε λιγο,παλι με κλαμα!!ουφ!!χτες με πηρε ο υπνος στον κανεπε κ δεν εκανα ουτε μια δουλεια!!σας εχω διαβασει αλλα δε θυμαμαι να σχολιασω!!

ενας λογος που δεν μπαινω πλεον συχνα ειναι πως ο μικρος μου κανει ακριβως τα ιδια.

ολη μερα θελει να ειναι ορθιος

ολη μερα τσιριζει .αλλες φορες απο χαρα αλλες φορες απο νευρα

σταματησε να τρωει φρουτοκρεμα κ εχει σκοπο να πινει μονο γαλα.

τα νευρα μου ειναι κροσια.ο αγγελος δουλευει πολλες ωρες.η πλατη μου η μεση μου αστα να πανε

εχω κανονισει κ αρχες του αλλου μηνα ενχειρηση στο ποδι μου αλλα δεν ξερω η που θα παω νωριτερα αφου θα με βγαλει νοκ αουτ κ που δεν θα παω καθολου αφου κανεις δεν μπορει να τον κανει κουμαντο

τα νευρα μου φιλεναδες μου

kouragio kopela mou!

kai o dikos mou tsirizei arketa kai malista polu suxna apo xara!! alla opos les me ta paixnidia varietai sta 15 deuterolepta!

an kai xero pos i perpatoura den kanei kalo nomizo oti tha tou arese! na einai orthios kai na vlepei kai na "perpataei". kai tha esone kai emena! nomizo dld. alla den xero an tha agoraso. eseis ti lete? oi giatroi ti sas exoun pei?

κ εγω περιμενω να πληρωθω να παω να του παρω

δεν εχω ρωτησει την γιατρο το ξεχασα.

αλλα θελει να ειναι μονο ορθιος

προς το παρον ον βαζω ορθιο στον καναπε κ πιανετε απτην πλατη του καναπε κ κανει λοξα βηματακια

το ειδα (αν δεν κανω λαθος ιδιο ηταν )στα λητω αυτο που δειχνεις φιλεναδα.το ειχε κοντα στα 100 ευρωπουλα βεβαια.

κ εγω το σκεφτομαι

αλλα δεν ξερω φοβαμαι πως θα ειναι πεταμενα λεφτα γιατι θα το βαρεθει οταν καταλαβει οτι δεν μπορει να "περπατησει"

εσυ εχεις κατι τετοιο??????

ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Κ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ Κ ΠΑΤΖΑΡΙ ΕΦΑΓΕ 4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ φτιαχνω καθε μερα. το πρωι του εδωσα ακτινιδιο μπανανα κ δαμασκηνο το τσακισε κ μασ εχεσε μετα :tongue:

καλε εσεις αρχισατε λαχανικα?????????????/

α εχω χασει επεισοδια

εμενα η γιατρος μου ειπε θα μου δωσει προγραμμα μολις παω για εμβολιο(αρχες του μηνα)

το ενα απτα δυο δοντακια μας εχει αρχισει κ φαινεται παρα πολυ ! το αλλο ακομα μια μυτουλα

αυταααααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας ομορφούλες!

Πώς είστε;

Όλες καλά;

Τα μωράκια;

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Χθες ο ασπρούλης έκανε τα εμβόλιά του. Ήταν πολύ καλός! Ένα αααααααααααα πέταξε ίσα για να πουλήσει τσαμπουκά! Σήμερα προσθέσαμε μπανάνα στη φρουτόκρεμα. Του άρεσε πολύ! Από αύριο θα έχει στο πρώτο του γεύμα ένα γάλα διαφορετικό από αυτό που πίνει τόσο καιρό. Θα δοκιμάσουμε ένα που δίνεται προληπτικά για αλλεργίες και είναι πιο απλό από το τωρινό. Αν γίνει καλά ανεκτό, τότε θα αντικαταστήσουμε το ειδικό.

Ο ασπρούλης είναι πολύ ζωηρός! Κάθε μέρα κάνει κι από άλλες τρέλες. Η γιατρός μου είπε να μην τον αφήνω ούτε καν στο κάθισμα του φαγητού γιατί μπορεί και να πέσει. Μόνο στο πάρκο του να είναι ή στο πάτωμα. Πουθενά αλλού όσο εγώ δεν τον έχω αγκαλιά.

Θέλω να σας πω ότι σα διαβάζω κάθε βράδυ. Σχεδόν ποτέ, όμως, δεν βρίσκω παρέα και από το να μονολογώ, προτιμώ να βγαίνω.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια ακόμα καλύτερα!

Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να μπω νωρίτερα και όλο και κάποια να πετύχω! :)

2522daf9de.png

swGop2.png

καλε εσεις αρχισατε λαχανικα?????????????/

α εχω χασει επεισοδια

εμενα η γιατρος μου ειπε θα μου δωσει προγραμμα μολις παω για εμβολιο(αρχες του μηνα)

το ενα απτα δυο δοντακια μας εχει αρχισει κ φαινεται παρα πολυ ! το αλλο ακομα μια μυτουλα

αυταααααααααααα

Πάνω που έλεγα ότι πάντα είμαι μόνη εδώ μέσα!

Ριτάκι να σου πω ότι ούτε εμείς ξεκινήσαμε ακόμα τα λαχανικά. Τέλη του μήνα θα τα ξεκινήσουμε, αλλά δεν θέλω να σε επηρεάσω. Ξέρεις ότι ο μικρούλης μου είναι αλλεργικός και σε σχέση με τη διατροφή του το πάμε λάου λάου.

Με γεια τα δοντάκια! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

geia sas tsoupritses!

edo kai ego. molis teleiosa me kati report gia ti douleia, evgala kati rouxa apo to pluntirio k etoimasa ena stegnotirio gia pio arga.

tora vgazo gala gia to december pou tha leipo pali 5 meres!!

emeis olos periergos 2 meres tora fagame!

mono frouto vevaia giati tin vanilia oute pou na tin xesei!!

xekiname me ti surigga k meta pername sto koutali!

uDLqp1.png

εδω ειμαι γλυκια μου .....

εξοντωμενη απτον μικρο

ολη μερα κοιμηθηκε 1 ωρα.μονο αυτο σου λεω

πριν λιγο επεσε αλλα δεν κραησει μεχρι το πρωι ειμαι σιγουρη

kai emena elaxista exei koimithei simera!

uDLqp1.png

εδω ειμαι γλυκια μου .....

εξοντωμενη απτον μικρο

ολη μερα κοιμηθηκε 1 ωρα.μονο αυτο σου λεω

πριν λιγο επεσε αλλα δεν κραησει μεχρι το πρωι ειμαι σιγουρη

Γιατί δεν πας για ύπνο; Έχεις υπερένταση, ναι;

Κι εγώ το παθαίνω, αλλά σήμερα είμαι πιο ήρεμη και τώρα θα πάω για ντουζάκι και ύπνο.

Αλήθεια, πόσο νερό πίνουν τα μωράκια σας μέσα σε μια μέρα; Το δικό μου με το ζόρι πίνει λίγες γουλίτσες...

Λοιπόν, καληνύχτα και όνειρα γλυκά! Ριτάκι καλό κουράγιο. Αύριο θα σου πω πώς το αντιμετώπισα εγώ το ξενύχτι του τρελού που τώρα έγινε καλό παιδάκι. Μην απογοητεύεσαι. Φάσεις είναι. Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

geia sas tsoupritses!

edo kai ego. molis teleiosa me kati report gia ti douleia, evgala kati rouxa apo to pluntirio k etoimasa ena stegnotirio gia pio arga.

tora vgazo gala gia to december pou tha leipo pali 5 meres!!

emeis olos periergos 2 meres tora fagame!

mono frouto vevaia giati tin vanilia oute pou na tin xesei!!

xekiname me ti surigga k meta pername sto koutali!

Ωραία νέα! Αλήθεια, δοκίμασες με εκείνο το κουταλάκι που σου είπα; Είναι πολύ μαλακό, εύκαμπτο και στενό, ώστε να μπάινει άνετα στο στοματάκι του μωρού.

2522daf9de.png

swGop2.png

νερο πινει ελαχιστες γουλιτσες κ μενα . δοκιμασα κ με ποτηρακι κ με μπιμπερο τιποτα δεν θελει .

τωρα σε λιγο mary θα παω ..... εχω νευρα κ μου ειναι δυσκολο να κοιμηθω αμεσως ......

νατασακι ?:tongue: εσεις καλα?????

mary μου καληνυχτουδια γλυκια μου , φιλια στον ασπρουλη σου :P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...