Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια???

ειμαι σε καταταση νευρικου κλονισμου!!η μπεμπα ολη μερα τσιριζει!!!θελει ολη την ωρα να στεκεται,δεν την ικανοποιει κανενα παιχνιδι!!ολο γκρινιαζει!κ αν δει κατι κ δεν την αφησω να το πιασει τσιριζει κ χτυπιεται!!!τι να την κανω?πολλα νευρα εχει(απο τωρα)!!!??ευτυχως κοιματι στις 9,αλλα τοσο κοπανημα ολη μερα πως να μη κοιμηθει!!μονο προχτες μου εβγαλε τη πιστη,ξυπναγε ολη την ωρα για τη πιπιλα!!κ στις 5 ξυπνησε τελειως,τη πηρα στο κρεββατι κ ξανακοιμηθηκε λιγο,παλι με κλαμα!!ουφ!!χτες με πηρε ο υπνος στον κανεπε κ δεν εκανα ουτε μια δουλεια!!σας εχω διαβασει αλλα δε θυμαμαι να σχολιασω!!

kouragio kopela mou!

kai o dikos mou tsirizei arketa kai malista polu suxna apo xara!! alla opos les me ta paixnidia varietai sta 15 deuterolepta!

an kai xero pos i perpatoura den kanei kalo nomizo oti tha tou arese! na einai orthios kai na vlepei kai na "perpataei". kai tha esone kai emena! nomizo dld. alla den xero an tha agoraso. eseis ti lete? oi giatroi ti sas exoun pei?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και στα κοριτσια απο εδω!!!

ολες καλα???

Μπουμπουκα μου,γλυκια σε καταλαβαινω απολυτα!!!Ξερω τι εστι να μην εχεις βοηθεια ειτε απο επιλογη ειτε απο συνθηκες και δοξαζω τον Κυριο καθε μερα 1ον)που εχω τουλαχιστον τον αντρα μου να με στηριζει απολυτα και λογω χαρακτηρα αλλα και γιατι εχει ελαστικο ωραριο και 2ον)που δεν ειναι απαραιτητο να δουλεψω ακομη!!!Αλλιως θα τα ειχα φτυσει οπως εσυ και πολλες αλλες μαμαδες...

Γι'αυτο κοιτα να βρισκεις τροπους να ξεφευγεις λιγο και μην καθεσαι και χολοσκας για το τι κρεμα θα φτιαξεις!!!

Η δικια μου απο φαγητο καλα παει,οσο πρεπει τρωει και τωρα που εβαλα και μια κουταλια γιαουρτι στο ρυζαλευρο...μια χαρα παει το εντερακι!Σε λιγο θα ξεκινησουμε και χορτοσουπες...ουτε που θυμαμαι ποτε:shock:πρεπει να κοιταξω το χαρτακι που το εγραψα!!

Κατα τα αλλα κι εγω την εχω ακομη στο δωματιο μας και συχνα-πυκνα στο κρεββατι μαζι μου.

Κι επισης χτες ειχε απιστευτα ανησυχο υπνο,ολο τιναζοταν και χαζοεκλαιγε μεχρι που εννοειται την πηρα μαζι μου και ψιλοηρεμησε...και σημερα το μεσημερι εκλεισε ενα 2ωρακι αλλα παλι με ανησυχια,επεφταν οι πιπιλες,κουνιοταν....ο,τι της φανει που λεμε!!!Κι ειχα εναν πονοκεφαλο...αλλο πραγμα!

Κατα τα αλλα....τρελλη υγρασια,βροχη-σκατοκαιρος μετα συγχωρησεως και ετσι..βολτα γιοκ!!!

an kai xero pos i perpatoura den kanei kalo nomizo oti tha tou arese! na einai orthios kai na vlepei kai na "perpataei". kai tha esone kai emena! nomizo dld. alla den xero an tha agoraso. eseis ti lete? oi giatroi ti sas exoun pei?

γιατι δε κοιτας για κατι τετοιο?

http://www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Activity-Station/dp/B0002C6N16/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2KPKE1S3F8FI2&colid=2BC3UZMJQB69G

kouragio kopela mou!

kai o dikos mou tsirizei arketa kai malista polu suxna apo xara!! alla opos les me ta paixnidia varietai sta 15 deuterolepta!

δεν εχω ρωτησει το γιατρο ακομα,στις 29/11 εχουμε ραντεβου κ θα τον ρωτησω γιατι κ η δικια μου δεν παλευεται!!ασε που τα νευρα της με ανυσηχουν λιγακι!!δηλαδη μεγαλωνοντας τι θα γινει???

rXrPp3.png

κ ξαφνικα κλαιει με τη φρουτοκρεμα!!την τρωει αλλα κατα τα μισα κλαιει!!αλλα ανοιγει το στομα κανονικα!!της πηραμε κ κρεκλακι,ροζ με φουξια!

κ διαφορα αλλα κ εν τελειο φορεματακι,κοκκινο με λουλουδια,οχι παντου,δεν μπορω να το περιγραψω,θεικο,αν μπορουσα θα το φοραγα κ εγω!ειχε 70ευρω:shock::shock::shock::shock: αλλα χαλαλι της!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δε σασ βλεπω καλα σασ πηραν τον αερα για μαζεψτε τα μωρα σασ εγω τον εχω ψαρωσει κ αυτον:tongue: μολισ κανει να τσιριξει του αγριεβω κ με κοιταει με βλεμα αποριεασ χιχι αφου τον εβαλα στη περπατουρα μια φορα κ τωρα δεν θελει, μονο στο παρκο μονοσ του με τα παιχνιδια κ παιζει κανα διωρο αν ειναι κ φαγομενοσκοιμισμενοσ;) .περιοριστετα γιατι μετα δεν θα ευχαριστιουντε με κανενα παιχνιδι κ θα παιζουν με τα μπιμπελο σασ:confused::shock::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια δε σασ βλεπω καλα σασ πηραν τον αερα για μαζεψτε τα μωρα σασ εγω τον εχω ψαρωσει κ αυτον:tongue: μολισ κανει να τσιριξει του αγριεβω κ με κοιταει με βλεμα αποριεασ χιχι αφου τον εβαλα στη περπατουρα μια φορα κ τωρα δεν θελει, μονο στο παρκο μονοσ του με τα παιχνιδια κ παιζει κανα διωρο αν ειναι κ φαγομενοσκοιμισμενοσ;) .περιοριστετα γιατι μετα δεν θα ευχαριστιουντε με κανενα παιχνιδι κ θα παιζουν με τα μπιμπελο σασ:confused::shock::tongue:

χαχα καλο!!η δικια μου αν την αγριεψεις τσιριζει παραπανω!!!!:|:|εχω χασει την υπομονη μου! διωρο στο παρκο????ποτε!αντε κανενα μισαωρο,με τη λιλιπουπολη να παιζει!!

rXrPp3.png

andith μου μηπως περναει αλμα? εμενα μου κανει κατι τετοια σε φαση αλματος...κλαιει μεσα στον υπνο του αλλα τον αφηνω...σε 5 λεπτα εχει σταματησει

ελπιζω να ειναι αλμα(ειμαστε 25 εβδομαδα!δεν θυμαμαι αν ειναι σε φαση αλματος!)γιατι διαφορετικα θα την πεταξω απ το παραθυρο!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P

rXrPp3.png

ελπιζω να ειναι αλμα(ειμαστε 25 εβδομαδα!δεν θυμαμαι αν ειναι σε φαση αλματος!)γιατι διαφορετικα θα την πεταξω απ το παραθυρο!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P

ναι...23-26 με κορυφωση την 26:D

Διαφημίσεις

ελπιζω να μενεισ στο ισογειο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Kalispera glykes manoules!

Epitelous shmera me thn mpanana fagame katitis parapanw.

Eida k thn koumparoula mou me ton mpemph(stroggylofatsoulas me xeilares, ola ta lefta!)

Fairy gia pes ligo gia ayto. Kathetai opws sthn perpatoura alla den exei rodakia??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Κ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ Κ ΠΑΤΖΑΡΙ ΕΦΑΓΕ 4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ φτιαχνω καθε μερα. το πρωι του εδωσα ακτινιδιο μπανανα κ δαμασκηνο το τσακισε κ μασ εχεσε μετα :tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Fairy gia pes ligo gia ayto. Kathetai opws sthn perpatoura alla den exei rodakia??

ναι ναι..κ απλα χαιρεται να ειναι ορθιο κ δεν ανοιγουν τα ποδαρακια που λενε οτι το παθαινουν με τη περπατουρα

ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Κ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ Κ ΠΑΤΖΑΡΙ ΕΦΑΓΕ 4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ φτιαχνω καθε μερα. το πρωι του εδωσα ακτινιδιο μπανανα κ δαμασκηνο το τσακισε κ μασ εχεσε μετα :tongue:

αχ κ εγω τα ιδια προβληματα εχω..ο γιατρος σημερα μου ειπε να παρω ενα βιβλιο με συνταγες:rolleyes:λεω μηπως ειναι περιττο!!!

ειμαστε 9980 κιλα κ 77 εκατοστα υψος...καθεται κανονικα στον πωπο του κ παιζει με τις ωρες...μου εδωσε κ οδηγιες να του κοψω το βραδυνο ταισμα γιατι το κανει απο ανασφαλεια λεει...αποκλειεται να πειναει ενω τρωει κ φαι κατα τη διαρκεια της ημερας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...