Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε που ξερω τι θελω.... τα επιπλακια ειναι ασπρα-λαχανι με μια καμηλοπαρδαλη σχετικα διακριτικη και τωρα θα προστεθει και ο winnie...

όπως σε όλο το σπίτι θα έλεγα ότι μάλλον παίρνουμε ότι μας κάνει κλικ :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μωρε ολο λεω να το κανω λιγο κοριτσιστικο αλλα οταν ερχεται η ωρα να διαλεξω δεν πάει το χέρι :tongue::tongue:

από το cosycorner ειχε αρέσει στον άντρα μου αυτός ο υψομετρητής http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1506

λες να παντρεψω τα επιπλα με το χαλι βαζοντας αυτοκολλητα jungle και winnie??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

πω,πω θα γινει χαμος....:tongue:

εγω ειμαι λιγο του σετ.......θελω ολα να ταιριαζουν αρα δεν ειμαι το καταλληλο ατομο για να σου απαντησω...:rolleyes:

κοριτσακια...καληνυχτα!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καληνύχτα πασχαλίτσα, πάω κι εγώ για άντληση και νάνι. Αύριο θα φύγουμε πάλι για Καβάλα, γέννησε χθες η νονά μας και πάμε να τη δούμε.

Όταν επιτέλους αποφασίσουμε και τα βάλουμε θα ανεβάσω φωτογραφίες να δεις το "παντρεμα" χεχεχε

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

πω,πω θα γινει χαμος....:tongue:

εγω ειμαι λιγο του σετ.......θελω ολα να ταιριαζουν αρα δεν ειμαι το καταλληλο ατομο για να σου απαντησω...:rolleyes:

κοριτσακια...καληνυχτα!!!!

kai go mia apo ta idia. kai exo apofasisei thema ton mikro prigkipa alla den exo kanei tpt akoma!

uDLqp1.png

loipon emeis simera fagame arketoutsika!

xekinisame me ti surigga kai meta ton doulepsa ligaki kai fagame me to koutali!

xarika polu ante na doume an tha sunexistei!

apo kremes exoume parei 3 eidon bio.

mia sketo rizalevro (den to plisiazei!) mia vanilia me gala (den to troei) kai alli mia me kinoa pou den to exo anoiksei akoma!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημεροθδια

καλε τι εγινε ακομα κυμαστε:rolleyes:

εμεισ εμβολιαστηκαμε σημερα κ τα δυο τα αγορια μου ο μικροσ τπτ ουτε κιχ:D τωρα κυματε κ σε λιγο φρουτοκρεμα

βρε κοριτσια με τα βιο ριζαλεβρα σασ φατετα εσεισ αυτα αν μπορητε τα κακομοιρα τα μωρα τι σασ φτεν κ τα βασανιζεται:tongue: εγω του βαζω μιση μιση ,νουνου κ νεστλε χωρισ ζαχαρη που ειναι γιατι μονη τησ ειναι απεσια.

μπουμπου αυτο το παθαινω κ εγω ειναι ψυξη τριψου η βαλε αν αντεχεισ εμπλαστρο κ ξεχνα τα ξωπλατα γιατι τωρα που εγινεσ μανα θα το παθαινεισ πιο συχνα χιχιχιχιχιχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χθεσ πηγα εκανα εναν υπερηχο μαστου προληπτικο γιατι εχω κατι πονουσ στο πλάι κ το κανω καθε τοσο,ολα καλα ευτυχωσ.

naya τελειο το χαλι καλοπατιτο:mrgreen:

κουμπαρα ου ου που εισαι?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

mpoumpou kapou epsaxna pali plirofories gia paidiatrous kai eida pos exeis tin iliodromiti.

thelo plirofories!!!!!

einai uposturiktiki sto thulasmo? sou edose tipota sumpliroma, i vitamines?

me ta emvolia ti ginetai? mono ta aparaitita i kai alla (opos gripis, i rotaiou xereis ena posimo?)

me ti diatrofi ti sou sustinei?

einai suzitisimi?

erxetai spiti an xreiastei?

posa pairnei?

kanei kali exetasi?

kai oti allo skefteis pos mporei na einai sumantiko.

uDLqp1.png

mpoumpou kapou epsaxna pali plirofories gia paidiatrous kai eida pos exeis tin iliodromiti.

thelo plirofories!!!!!

einai uposturiktiki sto thulasmo? sou edose tipota sumpliroma, i vitamines?

me ta emvolia ti ginetai? mono ta aparaitita i kai alla (opos gripis, i rotaiou xereis ena posimo?)

me ti diatrofi ti sou sustinei?

einai suzitisimi?

erxetai spiti an xreiastei?

posa pairnei?

kanei kali exetasi?

kai oti allo skefteis pos mporei na einai sumantiko.

Nατασακι εγω δεν την αλλαζω με καμια τη Ζωη...ειναι φοβερη κατ εμε, με εχει στηριξει πολύ πολυ και φαντασου οταν ο μικρος μου 2 ημερων στο μαιετηριο ανεβασε πυρετο και με πιεζαν για ΜΕΝΝ και συμπληρωμα εκεινη με στηριξε πολύ και ακομη καν δεν ημουν καλα καλα "πελάτισσα της" και Σαββατο μεσημεριατικα ξυπνησε για να μου μιλήσει...αυτο για να καταλαβεις περι τινος ανθρωπου μιλάμε!!!

Είναι γλυκήτατη με τα παιδια, ειναι πολύ συζητησιμη, εμπιστευεται το ενστικτο της μητερας και δεν την απαξιωνει και μπορεις να ρωτας τα παντα αφοβα χωρις να νοωσεις οτι σε κατακρινει η σε θεωρει χαζή...

Οσο για το θηλασμο ειναι ΚΑΡΑΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ!!!!! εμενα με βοηθησε πολύ οσο θηλασα και μαλιστα το χρωσταω και σε κεινη για καποιες πολύ καλες συμβουλες και στασεις θηλασμου!!

Συμπληρωμα εκεινη δεν ειχε προτεινει καν, καποια στιγμη που το μπεμπε ηθελε πολυ πολυ γαλα και τα βραδια ξενυχτουσα με τις ωρες το μονο που μου ειχε πει οταν πια επεμενα ειναι αν θελεις παρε να εχεις ενα κουτί, και μονο αααααααααααν ενα βραδυ δεν αντεχει πια δωσε λιγακι...Αλλα για μενα μη δωσεις τα πατε καλά με το θηλασμο...

Δεν με πιεσε ποτε για να θηλασω σωνει και καλα, με υποστηριξε παρα πολυ ομως και επισης δεν με πιεσε ποτε να δωσω συμπληρωμα!!! ειναι του μετρου!!

Επισης διεγνωσε τη ΓΟΠ του μικρου πολύ νωρις και οταν τα συμπτωματα ηταν ακομη ελαχιστα!!!

Με διατροφή τα κλασικα που λένε οι περισσοτεροι αν και ειναι πολύ τυπικη και υπερ των βιολογικων χωρις ομως να ειναι υστερικη, πχ λεει μηλο που το τσακιζουν στα φαρμακα οπωσδηποτε βιολογικο!! Κοψτε απο καπου και δωστε εκει...

Γενικα επειδη κατεχει και το θεμα της αλλεργιολογιας ειναι πολυ προσεκτικη στο πως και ποτε εισαγει τροφες...

τα εμβολια μονο τα απαραιτητα για τα αλλα εχει την αποψη οτι μονο αν κρινεται μια κατασταση αναγκαια πρεπει να γινουν - υπο συνθηκες και αναλογα την περιπτωση του καθε παιδιου

Συζητησιμη πιο πολυ δεν γινεται!:)

Εμενα προς το παρον μονο σπιτι ερχεται (εγω το εχω θελησει ετσι!) αλλα δεχεται φυσικα και στο ιατρειο της. ποσο μαλλον αν ειναι απαραιτητο φυσικα και θα ερθει!

Γενικως θα μπορουσα να γραφω αιωνες, για μενα ειναι μια πολύ καλη γιατρος και μια απιθανη γυναικα ως ανθρωπος!

Προφανως δεν ειναι τυχαιο που οταν ημουν εγγυος και ειχα παει να την δω στο ιατρειο τα παιδακια ολα ηταν πολυ χαρουμενα και γελαστα και τα ηξερε ολα με το μικρο τους ονομα!!!

Οτι αλλο θελεις με ρωτας! - προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικη γινεται!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Nατασακι εγω δεν την αλλαζω με καμια τη Ζωη...ειναι φοβερη κατ εμε, με εχει στηριξει πολύ πολυ και φαντασου οταν ο μικρος μου 2 ημερων στο μαιετηριο ανεβασε πυρετο και με πιεζαν για ΜΕΝΝ και συμπληρωμα εκεινη με στηριξε πολύ και ακομη καν δεν ημουν καλα καλα "πελάτισσα της" και Σαββατο μεσημεριατικα ξυπνησε για να μου μιλήσει...αυτο για να καταλαβεις περι τινος ανθρωπου μιλάμε!!!

Είναι γλυκήτατη με τα παιδια, ειναι πολύ συζητησιμη, εμπιστευεται το ενστικτο της μητερας και δεν την απαξιωνει και μπορεις να ρωτας τα παντα αφοβα χωρις να νοωσεις οτι σε κατακρινει η σε θεωρει χαζή...

Οσο για το θηλασμο ειναι ΚΑΡΑΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ!!!!! εμενα με βοηθησε πολύ οσο θηλασα και μαλιστα το χρωσταω και σε κεινη για καποιες πολύ καλες συμβουλες και στασεις θηλασμου!!

Συμπληρωμα εκεινη δεν ειχε προτεινει καν, καποια στιγμη που το μπεμπε ηθελε πολυ πολυ γαλα και τα βραδια ξενυχτουσα με τις ωρες το μονο που μου ειχε πει οταν πια επεμενα ειναι αν θελεις παρε να εχεις ενα κουτί, και μονο αααααααααααν ενα βραδυ δεν αντεχει πια δωσε λιγακι...Αλλα για μενα μη δωσεις τα πατε καλά με το θηλασμο...

Δεν με πιεσε ποτε για να θηλασω σωνει και καλα, με υποστηριξε παρα πολυ ομως και επισης δεν με πιεσε ποτε να δωσω συμπληρωμα!!! ειναι του μετρου!!

Επισης διεγνωσε τη ΓΟΠ του μικρου πολύ νωρις και οταν τα συμπτωματα ηταν ακομη ελαχιστα!!!

Με διατροφή τα κλασικα που λένε οι περισσοτεροι αν και ειναι πολύ τυπικη και υπερ των βιολογικων χωρις ομως να ειναι υστερικη, πχ λεει μηλο που το τσακιζουν στα φαρμακα οπωσδηποτε βιολογικο!! Κοψτε απο καπου και δωστε εκει...

Γενικα επειδη κατεχει και το θεμα της αλλεργιολογιας ειναι πολυ προσεκτικη στο πως και ποτε εισαγει τροφες...

τα εμβολια μονο τα απαραιτητα για τα αλλα εχει την αποψη οτι μονο αν κρινεται μια κατασταση αναγκαια πρεπει να γινουν - υπο συνθηκες και αναλογα την περιπτωση του καθε παιδιου

Συζητησιμη πιο πολυ δεν γινεται!:)

Εμενα προς το παρον μονο σπιτι ερχεται (εγω το εχω θελησει ετσι!) αλλα δεχεται φυσικα και στο ιατρειο της. ποσο μαλλον αν ειναι απαραιτητο φυσικα και θα ερθει!

Γενικως θα μπορουσα να γραφω αιωνες, για μενα ειναι μια πολύ καλη γιατρος και μια απιθανη γυναικα ως ανθρωπος!

Προφανως δεν ειναι τυχαιο που οταν ημουν εγγυος και ειχα παει να την δω στο ιατρειο τα παιδακια ολα ηταν πολυ χαρουμενα και γελαστα και τα ηξερε ολα με το μικρο τους ονομα!!!

Οτι αλλο θελεις με ρωτας! - προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικη γινεται!

se euxaristo polu!

mporeis se parakalo polu na mou steileis stoixeia epikoinonias.

leo mallon na tin dokimaso kai auti!

uDLqp1.png

τι κανετε κοριτσακια???

ειμαι σε καταταση νευρικου κλονισμου!!η μπεμπα ολη μερα τσιριζει!!!θελει ολη την ωρα να στεκεται,δεν την ικανοποιει κανενα παιχνιδι!!ολο γκρινιαζει!κ αν δει κατι κ δεν την αφησω να το πιασει τσιριζει κ χτυπιεται!!!τι να την κανω?πολλα νευρα εχει(απο τωρα)!!!??ευτυχως κοιματι στις 9,αλλα τοσο κοπανημα ολη μερα πως να μη κοιμηθει!!μονο προχτες μου εβγαλε τη πιστη,ξυπναγε ολη την ωρα για τη πιπιλα!!κ στις 5 ξυπνησε τελειως,τη πηρα στο κρεββατι κ ξανακοιμηθηκε λιγο,παλι με κλαμα!!ουφ!!χτες με πηρε ο υπνος στον κανεπε κ δεν εκανα ουτε μια δουλεια!!σας εχω διαβασει αλλα δε θυμαμαι να σχολιασω!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...